Alex Sandro mozdítható 60 millió euróért?

alex_sandro_uj_logos_mezben.jpgTorinói értesülések szerint a Juventus kész elengedni Alex Sandrót 60 millió euróért, és a Tuttosport szerint az érdeklődők során gazdagítja például a Manchester United, a Manchester City és a Chelsea.

A brazil futballista a nyáron egy visszafogottabb licitháború tárgyát képezte, azonban a klub és a játékos elkötelezte magát a közös jövő mellett, és így hiába érkeztek közel 70 millió eurós ajánlatok.

Azonban a brazil szezonbeli teljesítménye és Leonardo Spinazzola rendelkezésre állása az Atalantánál töltött kölcsönidőszak lejártával azt jelentheti, hogy Alex Sandro már nem tekinthető pótolhatatlannak.

A Tuttosport mai száma szerint a Juventus már akár januárban elengedné a klasszis védőt 60 millió euróért cserébe.

A Chelsea, a Manchester City és a Manchester United minden bizonnyal nem gond nélkül lecsapna a játékosra, még ha idén a BL-ben nem is számíthatnának a szolgálataira.

Számos forrás szerint a Liverpool például 75 millió fontért szerezte meg a Southampton együttesétől Virgil van Dijk játékjogát, így az Alex Sandróért fizetett 60 millió euró igencsak kedvezményes ár lenne.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr913529295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nathas 2017.12.28. 11:41:26

Hát, azt is nehezem fogom megérteni, ha nyáron nagy pénzért eladják, de hogy a télen, 60 millióért mehet, (mert majd nyáron jön Spinazzola) azt teljesen kizártnak tartom.

Nathas 2017.12.28. 11:42:12

@Nathas: ui: szerencsére jók ezek a Tuttosport értesülések :)

Jozef26 2017.12.28. 11:47:26

75 millió FONT volt van dijk, én legalábbis azt olvastam.
60 millió euró kevés Sandro-ért, ha már mindenképp el akarjuk adni.

BigP86 2017.12.28. 11:48:20

"Leonardo Spinazzola rendelkezésre állása az Atalantánál töltött kölcsönidőszak lejártával azt jelentheti, hogy a brazil játékos már nem tekinthető pótolhatatlannak." ... "Liverpool például 75 millió euróért szerezte meg a Southampton együttesétől Virgil van Dijk játékjogát, így az Alex Sandróért fizetett 60 millió euró igencsak kedvezményes ár lenne."

Na már most. Ahhoz már kezdünk hozzászokni, hogy képtelenek vagyunk lehozni úgy egy mercetot, hogy ne távozna kulcsember. Azonban azt valahogy képtelen bevenni a gyomrom, hogy folyamatosan áron alul engedjük el őket mint vmi Máltai szeretetszolgálat. Marotta lassan szarás közben is azt szajkózza, hogy innen bárki bármikor bárhová (közvetlen riválishoz is) elmehet ha a pici lelke nem érzi jól magát zebracsíkosban. Ezek után ne csodálkozzunk, hogy a piacon hiába fizetnek falábú Van Dijkekért, semmit nem bizonyított Dembelékért 100 millió körül, a sajtó a mi sztárjainkat (Sandro, Dybala) akciósan hirdeti hiszen mi Vidalokat, Bonuccikat, Alveseket engedtünk el áron alul. Nem zörög a haraszt ha nem fújja a szél. Marotta és bagázsa az egész klub PR-ját, kommunikációjat és tárgyalási pozícióját úgy b*szta el, ahogy illik. Ez nem méltó egy Juventushoz, egy gazdasági társaságnál (mert hogy Agnelli azt csinált belőlünk) pedig egyenesen elfogadhatatlan. Ha valamiért, akkor ezért jogos kritika illeti a vezetőséget és elgondolkodtató vajon tud e a Juventus velük tovább fejlődni (szerintem nem).

epaska 2017.12.28. 11:53:38

@BigP86: +1

Ha ez a holland bohóc 75 millió font, akkor Alex Sandro legalább 150 fontban.

MaRcika 2017.12.28. 12:00:05

Ha Sandro elmegy kezdhetjük előlről a védelem építését.
Most van egy tök fasza hátsó sorunk, én DS-val is meg vagyok elégedve.

Ha elhoznánk Savicot és Cant, véleményem szerint meglenne a középpálya is. Rutinnal és fiuatalitással teletűzdelve.
Csatársorban meg Bernának több játéllehetőséget adnék.

De ha sandro elmenne, ez mind borulna.
A brazilt pótolni meg kit tudnánk elhozni?
Spinazzola nem elég!!!
Alaba, Kurzawa lenne megfelelő szerintem.
Mind2 fiatal és egyik se szar.
(Kurzawa visszaesés lenne Sandrohoz képest.
Alaba csak picit...)

The king of alibis 2017.12.28. 12:10:10

Ha ennyiért elengedik Barmottáék az első villanyoszlopra fel kell lógatni....

The king of alibis 2017.12.28. 12:19:16

@epaska: holland bohóc? Gondolom még nem láttad focizni.

The king of alibis 2017.12.28. 12:22:43

Csak is Molinaro tudná pótolni Sandrot. Remélem sikerül leigazolni.

Ámok 2017.12.28. 12:36:06

@BigP86: @The king of alibis: Ennyi! +1

Jön majd a 86-os és ezt is megmagyarázza.....

Drughi Di Bianconeri 2017.12.28. 12:41:54

@BigP86: +1

Remélem ennyire nem nehezítik meg az angolok dolgát, tessék csak 30, max. 40Mért értékesíteni a brazilt, mint, ahogy más valamirevaló kiárusító klub tenné !

Aki akar, az mehet, aki nem, annál elérjük, hogy el akarjon menni. :)
#Logic #Big_Deal #Great_Club

Ideje is, h elhúzzon a brazil, hiszen ott van a fantasztikus, Roby Carlosba oltott A.Cole , zseniális, átlagfeletti Spinazzola.
Aki véletlenül sem hozott össze az egymás elleni meccseken 3-4 gólt össze nekünk (11es, öngól, bénázás formájában) :)
Igazi tapasztalt világklasszisról beszélünk az ő esetén, akiért sorban állnak a nagyobbnál- nagyobb klubok Európa-szerte, véletlenül sem egy balf@sz, senki, olasz középszer.NEM !

@The king of alibis:
Tehát Liverpool drukker vagy, khedira :)
Már érthető a stílusod , a fonaton vannak ilyen okos fiúk :)

Fikázod Marottát miközben a csapatod font százmilliókat költ el angol fos középszerekre, meg a fél Sotonra, eredmény meg SEMMI.
Mikor nyert utoljára bajnoki címet a csapatod !?
Még nem is éltünk, de kb a szüleink is ifjak voltak xD
Jellemző, h a még a nagy ikon,'Slippy G' is csak elveszíteni tudta azt a bajnoki cimet, amit Suarez amúgy megnyert nektek...

VVD nyilván egy olyan hybrid, akiben ötvözve vannak Cannavaro,Nesta, Baresi, Maldini erényei,jelenleg a világ legjobb védője :)
véletlenül sem egy átlagos, lassú,dromedár, aki annak ellenére a világ valaha volt legdrágább védője, h napjaink - nem túl erős mezőnyében- sem fér be posztján a Top 10be(nálam a 20ba)sem és véletlenül sem meccshiányos.

Persze én lexarom: legalább évek óta jókat lehet röhögni jónéhány PL transferen, de a liverpuli mindig elviszi a pálmát.
Remélem még vagy 1 milliárd fontot költ a csapatod, Hendersonokra,Lallanakra, Carrollokra, VVDkre mindenféle eredmény NÉLKÜL! :)

Cannavaro 2017.12.28. 13:11:53

Sandro-t jelenleg érdemben, kizárólag Marcelo-val lehetne pótolni! Mindenki más vissza esés, ki nagyobb, ki kevésbé, de vissza esés!!
Remélem vissza nyeri a formáját, és Ő is maradni akar majd! Nálam Ő nagyobb probléma mint Dybala! Láthatóan nélküle el vagyunk, de Sandro ott a balon ha formában van zseniális, és mai viszonylatban pótolhatatlan(Mivel Marcelo biztosan nem jön ide)

MVPP 2017.12.28. 13:18:09

@The king of alibis: Nagyon kíváncsi lennék, ha ezt az üzletet Marrotta hozta volna létre, ugyanezeket állítanád e a hollandról.

Hónapok óta állítod, hogy ez a két klub a kedvenced, viszont nem értem, hogy lehet az, hogy minden egyes döntése ennek a csapatnak rossz, melyet elvileg egyformán szeretsz mint az angolokat. Miért van az hogy, egy Lallana, Henderson vagy akár Danny Ings nem angol középszer, míg a Juventusban elmondásaid szerint a csapat fele minimum középszer. Miért van az, hogy Klopp az eszement játékával a világ legjobb edzői közé sorolod, viszont Allegri, aki oda vezette a Juventust ahova való, Ő egy kókler. Lehet hogy lesajnált bajnokság az olasz és nem olyan mint 10-20 évvel ezelőtt volt, sőt, de többet ér egy Scudetto mint egy Premier League 2. vagy annál lejjebbi helyezés bármelyike. Liverpool 5 éve nem nyert semmilyen trófeát, akkor is a másod osztályban szereplő Cardiff Cityt verte meg, az igen jeles Carling Cup döntőjében, a Juventus évek óta mást sem csinál mint nyer, szinte minden tekintetben.

Nincs azzal az égadta egy világon semmi baj, hogy 2 darab kedvenc csapatod van, viszont akkor ne használj kettős mércét, legalábbis ne ilyen mértékben.

Elnézést kérek ha nem tetszik a véleményem, próbálom kerülni a blogon a nyílt konfrontációt és csak az átigazolási pletykákat hozni, ha időm engedi, de ez már régóta kikívánkozott belőlem.

Zoltan Hervay 2017.12.28. 13:44:04

A holland nagyon is jo vètel majd meglàssàtok.alex sandro ha nem èrzi jol magàt akkor menjel jelenleg bàrki bàrmit mond asamoah jobb nàla azèrt jàtszot ö a nehèz meccseken.joung nak mu ba lejar a szerzodese evvegen 32 èves mind kèt fèlen bevethetö.èn dybalat is elengednèm ès potolnam a sanchez-mata pàrosbol valamejikkel szinten lejar a szerzodesuk.caldara spinnazzol emre can ès megis lenne a nyari bevasarlas alex sandroert es dybalaert 150-200 kozot lehetne kapni amibol lehetne venni par fiatalt es kolcson adni oket.

preczol 2017.12.28. 13:55:15

Hogy lehet egyáltalán a Juvénak és a Liverpoolnak is szurkolni?????
Neked a múlt semmit sem jelent? Én őket vetem meg a legjobban, és szerintem nem vagyok egyedül.

The king of alibis 2017.12.28. 14:08:36

@Drughi Di Bianconeri: igen, Liverpool drukker is vagyok. Ahogy Juve és Fradi is. Akiket felsoroltál VVD-n kívül egy sem Kloppnál érkezett
Nézd már meg ha megkérhetlek hogy ő kiket és milyen áron hozott. S vesd össze a Pl topvsapaitval. A Pl-ben rengeteg pénz van, wgy Everton költ annyit mint egy Juventus.

The king of alibis 2017.12.28. 14:13:58

@MVPP: hol említettem én Allegrit kóklernak meg a Juve játékosainak felét közöpszernek. Liverpoolban és Juvéban is vannak középszerek (ott Henderson, Lovren, Klavan, Wijnaldum s lehetne még sorolni, itt meg svájci, Khedira, Mandzukic stb.) leírtam, hogy nálam Allegri és Klopp is top 5-ös edző mindkettő rengeteg pozitív tulajdonaággal. Imádom Klopp heavy metal fociját, mert legyen bárki az ellenfél mindig jól szórakozom. Allegri pedig nagy taktikus képes bármikor új taktikát kitalálni és sikeresen alkalmazni.

The king of alibis 2017.12.28. 14:16:23

@Zoltan Hervay: zoltán. Így is alig találni a csapatban 25 alattit, s nem mellesleg 30-nál fiatalabb is alig van a keretben. A keret nagy része tele 30+-os játékossal, s ez nem jó út. Miért akarod továbböregíteni a keretet?
Az meg hogy Asamoah jobb lenne Sandronál egyenesen röhej. Még gyenge formájában is magasan veri a ghánait

The king of alibis 2017.12.28. 14:18:05

@preczol: nem érdekel a múlt. 91-es születésű vagyok, 2000-es évek elején ez a 2 klub fogott meg engem s azóta is szurkolok nekik. Itthon meg egyértelműen Ferencváros.

Rikoo 2017.12.28. 14:19:16

@The king of alibis: S mi a véleményed Otigbáról?

The king of alibis 2017.12.28. 14:28:47

@Rikoo: jó védő de kellett mellé Blazic, hogy igazén stabil legyen a védelem.

MVPP 2017.12.28. 14:29:02

@The king of alibis: Igazad van. Kóklernek nem nevezted. Elnézést kérek. Viszont a szánalmas bohóc, Mr. Hunyorgó stb. hozzászólások előjöttek.

Andras74 2017.12.28. 14:30:50

80-ért el kell engedni! Kicsit csökkenteni kell a csapatban a külföldiek számát, vagy el kell fogadni, h minden évben új csapatot kell építeni. Egy olasz mag talán kicsivel gyengébb képességű lenne, de összeszokottsággal kompenzálni lehetne!

The king of alibis 2017.12.28. 14:37:33

@MVPP: sosem a tudása miatt kritizáltam hanem az érthetetlen döntései miatt

Ámok 2017.12.28. 14:44:30

@Zoltan Hervay: Ehhez valami fordítót mellékelj légyszi! Olvashatatlan....

Juventino86 2017.12.28. 14:58:23

Tuttosport... A mai árak mellett 60 kevés.

Juventino86 2017.12.28. 15:00:55

@Ámok: Csak most látom, h röfögtél valamit nekem. Bocsi, haver, most ki foglak ábrándítani. Nincs mit megmagyaráznom. 60-ért nem szabad elengedni, Spinazzola pedig nem a mi szintünk. Ebben talán most egy véleményen vagyunk.

venember83 2017.12.28. 15:16:36

Nagy ballépés lenne az elengedése.

Juventino86 2017.12.28. 15:20:16

@venember83: 60-ért és megfelelő pótlás nélkül igen.

Zoltan Hervay 2017.12.28. 15:30:22

@The king of alibis: hiàba hoznak fiatalt hogy ha mire beèr el akar menni.juve-roma meccsen barzagli futott a leggyorsabban ugy h szerintem nemkell leirni a 30 plusszos jàtèkosokat.

epaska 2017.12.28. 16:11:57

@The king of alibis: Kb. egy szint De Vrij-el. Adná az ég, hogy Marotta idehozza egy marék tökmagért. 75 misi...nagy taps a csapatodnak. muhahah

babo0410 2017.12.28. 16:32:20

Azért, mert a Pool vett valakit 75 millió fontért, az nem jelenti azt, hogy ezentúl minden csapat mindenkiért minimum ennyit fog adni. Másrészről meg az idei szezonja után ne várjuk, hogy 100 millió körül fognak ajánlani Sandroért. És ha a teljesítményromlása azért van, mert el akar menni, akkor menjen, jövőre se lesz sokkal jobb. Másrészt meg védekezésben van sok hibája Sandronak. Szerintem, ha 70-80 körül el lehet engedni. Már ha ő is mindenképpen el akar menni. Viszont ha nem óhajt távozni, úgy se lesz eladva. Minden pletykának nem kell felülni, és nem kell előre kiátkozni a vezetőséget.

CsakÚjváros 2017.12.28. 22:36:17

Baromság...nem adják el...csak nézzétek ki van(lehet) helyette... :D

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3377) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (910) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9905) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2429) meccsek (4149) mercato (4135) nyilatkozat (7433) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4165) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása