Nedvěd: „Szilárd csapattal találkozunk a Spurs révén”

Nedved Pavel_1.jpgA Juventus alelnöke, Pavel Nedvěd szerint a Tottenham személyében egy szilárd csapattal fog szembe kerülni csapata, és a cseh legenda egyúttal elismerően beszélt Mauricio Pochettinóról is.

A bianconero együttes az angol csapattal kerül szembe a legjobb tizenhat között, az első meccsre Torinóban kerül sor február 13-án, a visszavágó pedig március 7-én lesz a Wembley gyepén.

„Nem eredményezett rendkívüli eredményt a sorsolás.” - mondta a szakvezető a Premium Sport számára.

„Soha nem találkoztunk még a Tottenhammel Európában, azonban a nyáron barátságos meccsen pályára léptünk ellenük, és veszítettünk. A meccs két hónap múlva lesz, szóval meglátjuk, hogyan mennek majd a dolgok.

A Tottenham szilárd csapat, és egy kiváló edző vezeti őket, aki teljes mértékben kihasználja a csapat támadó potenciálját.

Aztán náluk játszik Fernando Llorente, akit jól ismerünk, és aki remélhetőleg nem fog gondot okozni számunkra, ahogyan a Sevilla csapatánál tette. A barátságos meccsen nem voltunk jó állapotban, most azonban hinnünk kell magunkban, és a legjobbat kell nyújtanunk.”

A Juventus az elmúlt két BL-döntőben elbukott, ezért feltevődik a kérdés, hogy mi a jobb, korán kiesni, vagy ismét a döntő után búslakodni?

„Én nem bánnám, ha minden egyes évben döntőbe jutnánk, aztán majd eldől a meccsen, hogy mi történik. Mindig nehéz döntőbe jutni, azonban a Juventusnak ez sikerült kétszer az utóbbi három évben. Ez nem mindenkinek sikerül.

A legjobb tizenhat között nem egyszerű meccsek várnak ránk, nagyon nehéz továbbjutni. Rutinszerű feladatnak tűnik, azonban a Juventus soha nem számolgat ilyen szinten, sem pedig a bajnokságban vagy Európában.

Mindig meccsről meccsre vesszük a dolgokat, először a Tottenhammel foglalkozunk, aztán meglátjuk, hogy mi fog történni.”

A cseh legendát Paulo Dybala helyzetéről is kérdezték, aki nem szerepelt az Inter elleni meccsen a kezdők között.

„Ő 24 éves, és természetes, hogy olykor hullámvölgyek jelentkeznek nála. Tisztában van azzal, hogy a klub mögötte áll, és mindig készek vagyunk megbeszélni a dolgokat, illetve támogatással szolgálunk, ha szüksége van rá. Sok áldozatot kell hoznia a magánéletében és a pályán, hogy maximális potenciáljának megfelelően teljesítsen.

Massimiliano Allegri ugyanúgy viselkedik mindenkivel, amikor Gonzalo Higuaín vagy Mario Mandžukić éppen nincs formában, akkor őket is padra ülteti. Azok játszanak, akik jó állapotban vannak, ez a fontos dolog.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr6113472075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Knob 2017.12.11. 15:58:08

Minden tisztelem Nedved felé, egy legenda, de sajnos az utolsó bekezdéssel nem tudok egyet érteni. Tudom, minden hozzászólásom Mandzukicról szól és gondolom ezt már nagyon unjátok (én is), de mostanában igyekeztem türtőztetni magam, viszont ez felb.aszott. Minden meccset megnézek, egy idényben talán 1 max 2 van ami tőlem független okokból kimarad, de ez a Mandzukic...ez lassan Vucinic szintre ér nálam, pedig azt hittem annyira lent már senki nem lehet. Haszontalan! A leghaszontalanabb! Kizártnak tartom, hogy Costa, vagy akár Berna vagy valaki az ifiből ne tudná ezt a szintet hozni. KIZÁRT! Annak viszont örülök, hogy itt a hozzászólásokban már egyre többen észreveszik ami nyilvánvaló. Köszönet ezért.

I love JU 2017.12.11. 16:02:01

tiszta és profi nyilatkozat. na így! forza Juve!

I love JU 2017.12.11. 16:04:29

@Knob: szerintem nem haszontalan. az igaz h idegesitoen sok helyzetet hagy ki. de azert voltak goljai is. illetve a csapat reszekent szerintem meg mindig jol melózik. nyilvan nem egy Costa, de azert nem temetnem meg el. tobb tapasztalata es harciassaga van, ami neha nagyon hasznos.

The king of alibis 2017.12.11. 16:05:41

"Azok játszanak, akik jó állapotban vannak, ez a fontos dolog.”

Látjuk, kedves Pavel. Csak Allegri szerelmeinél nem számít, milyen állapotban vannak, akkor is játszanak.

pedronegroo 2017.12.11. 16:35:30

@Sas Jóska: De az aktív szerelmi élet karbantartja a szerelmespárokat! Nem tudtad? :)

.Bulldeo 2017.12.11. 16:40:23

@Knob: az egyértelmű, hogy Mandzukicnak többet kellene a padon ülni, de szerintem egyáltalán nem haszontalan. Az inter ellen állandóan helyzetbe került, ami nem véletlen és ezzel nagyon sokat beletett abba, hogy az inter gyakorlatilag összefosta magát, és egy épkézláb támadást nem tudott vezetni. Ami nagyon ritka, hogy Higuain és Mandzukic mindketten hasznosan játszanak. Higuain az inter ellen nulla teljesítményt nyújtott, ha a helyette játszott volna egy gyors támadó, sokkal veszélyesebbek vagyunk.
Azt kéne elfelejteni, hogy ez a két játékos egyszerre van a pályán.

delpi0823 2017.12.11. 18:53:30

@Knob: +1 Teljes mertekben egyetertek veled. Mikor van egy costank,bernardeschink, es meg mindig a horvat tankot kell nezni hetrol-hetre a balszelen az nalm is kibassza a biztositekot.Igazoltunk ket szelsot tobb mint 80millioert, es meg decemberben is csak epizodszerepet kapnak abszolut nevetseges. En altalaban egyetertek allegri donteseivel de ezt valahogy nem tudom megemeszteni en se.Jatszassa mandzukicot centerbe higany helyettesitesere de balszelsokent igazan elfelejthetne mar vegre.

Juvetto 2017.12.11. 19:43:35

Gigi mellett egy kicsit Pavelért is meg kellene szerezni az áhított trófeát végre! Korábban olyasmit nyilatkozott, hogy habár játékosként sajnálatos módon nem jött össze Neki, azért klubvezetőként is nagyon szeretné "bezsebelni" egyszer azt a kötsög nagyfülűt.

"Aztán náluk játszik Fernando Llorente, akit jól ismerünk, és aki remélhetőleg nem fog gondot okozni számunkra, ahogyan a Sevilla csapatánál tette."

Ettől a mai napig kivagyok! Egyrészt azért, mert emiatt kaptuk így a Bayernt a Kijev helyett, másrészt pedig, mert a Sevilla a "Mi ajcsi Lórinkból" húzott azért 6 millió eurócskát. A Swansearől már ne is beszéljünk (15 milla, szevasz)...

west30 2017.12.11. 20:32:00

@.Bulldeo: Ha Mandzukic helyett jatszik egy gyors tamado akkor is sokkal veszelyesebbek lehettunk volna.Esetleg ha probaljuk megjatszani a 90 millios csatarunkat,akkor is sokkal veszelyesebbek lehettunk volna.Nem kedvelem az argetint,de most nem erzem ot bunosnek,az egesz tamadojatek abbol allt,hogy Cuadrado beadta Mandzukicnak,aki jo szokasahoz hiven mindent elbenazott.

Knob 2017.12.11. 20:43:50

@I love JU: Az igaz, hogy harcias, de ezt idén főleg az értetlenül nézek ha valaki hozzám ér és utána morcos vagyok viselkedésben tükröződik. Gólt pedig mások is szereznek, Khedira mesterhármast, DS pokoli bombagólt...na ettől még nem lettek többek annál amit összességében nyújtanak. Higuain pedig mindig is Inzaghi féle center volt, szerintem. Ott áll 16-20 méterre a kaputól és ha megkapja a labdát berúgja. De ha mindig ennek a félkegyelműnek kell beadni a labdát, mert magas és bele tudja tenni a fejét, akkor rohadt nehéz annak gólt szerezni akinek a saját térfelén kell védekezni, centerként.

I love JU 2017.12.11. 21:02:37

@Knob: bizzuk Maxira o hozza az eredmenyeket. nem konnyu a dontes biztos. meg szerintem a dolog nem ennyire feher vagy fekete :)

letepem 2017.12.12. 13:06:40

@Knob: mandzu jól szokott játszani, ahigy tette az inter ellen is. Idén többször jönnek a hullámvölgyek, de sajnos ez nem kiszámítható.

Szeretem Mario játékát, harcol, fut, támad és védekezik.(és szemétkedik :D)

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása