Allegri: „Túl sok kockázatot vállaltunk a fordítás után”

allegri_massimiliano_milan_ellen.jpgMassimiliano Allegri a Benevento elleni 2-1-es győzelem után úgy elmarasztalta, mint dicséretben is részesítette csapatát.

Amato Ciciretti szabadrúgásból megszerezte a vezetést a tabella utolsó helyezettje számára, azonban rengeteg elbutáskodott helyzet után végül Gonzalo Higuaín betalált, majd Juan Cuadrado is értékesítette fejjel Alex Sandro nagyszerű beadását.

„Gratulálnom kell ma a srácoknak, mivel az első félidőben az egyetlen  kapura tartó lövésből már hátrányba kerültünk.

Mintha elátkozott meccs lett volna a mai, de nyugodtnak, élesnek és egyáltalán nem kapkodónak kellett lennünk.” - értékelt a mester a Mediaset Premium számára.

„A 2-1-es fordítás után továbbra is kockázatokat vállaltunk szögleteknél és ellentámadásoknál. Nem volt egyszerű a mai feladat, mivel a fordítás után úgy gondoltunk, hogy vége a meccsnek. Ezek a meccsek mindig bonyolultnak bizonyulnak.”

Claudio Marchisio augusztus óta először kezdett, miközben Paulo Dybala mintha kisebb hullámvölgyben lenne.

„Paulo Dybala jó meccset játszott. Több gólt is szerezhetett volna az idei tizenhét tétmeccsén, azonban újra rá kell találnia az éleslátására és a formájára.

Claudio Marchisio jó teljesítményt nyújtott, és nem vártam, hogy az egész meccsen pályán tud lenni, de elégedett vagyok a teljesítményével.”

Miközben az Inter és a Napoli csak döntetlent ért el ebben a fordulóban, a Juventus felkapaszkodott a tabella második helyére.

„A Napoli kiváló eredményeket ér el, ahogyan az Inter és a Roma is. Soha nem egyszerű meccseket nyerni, és soha nem szabad biztosra venni a sikert.

A bajnokság harmincnyolc fordulóból áll, és mindig azt mondom, hogy utazósebességgel kell haladnunk, mivel a túl sok huppanó és hullám émelyítő tud lenni. Ez nagyszerű csapat, amelyik a szezon végéig harcban lesz.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr3113186438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

The king of alibis 2017.11.05. 19:14:53

"Allegri: „Túl sok kockázatot vállaltunk a fordítás után”"

Mi van MAxi? Már egy 0 pontos Benevento ellen is remegsz, mint egy kocsonya? Kezd veled telelenni a tököm. Lassan odáig jutok, hogy nem bánnám, ha a szezon végén távoznál.

cd1 2017.11.05. 19:23:27

A sorfal jol volt felallitva? Csak mert nem folottuk csavarta el hanem mellettuk.

epaska 2017.11.05. 19:30:03

Ez a teljesítmény aztán kurva nagy gratulációt érdemel... Allegri takarodj!!!

Alex8610 2017.11.05. 19:35:12

@epaska: Nekem se tetszik amit látok de még messze a szezon vége azért az "Allegri takarodj" kicsit erős tekintettel arra hogy mit tett le az asztalra eddig.Minden évben voltak kisebb nagyobb gondok főleg a drága sportigazgatonknak köszönhetően mégis mindig kitalált valamit kis türelmet és nagyobb tiszteletet megerdemel.A

giorgio007 2017.11.05. 19:43:52

@cd1: Bizony bizony, a gól sztem Szcszsdzsnyié. Amatőr módon rakta fel a sorfalat.

Juventino86 2017.11.05. 19:44:28

@epaska: Komolyan gondoltad, hogy mennie kéne,vagy ez csak irónia?

Tony. 2017.11.05. 19:57:47

Remekül sikerült a jubileumi meccs, a 92. percben még foshattunk, hogy hazai pályán ne verjen be egyet a nullapontos Benevento.
Egy ilyen csapat ellen aztán tényleg nem szabad túl nagy kockázatot vállalni.. Most komoly ez az egész Max?

Dybala-val meg mivan? Belefáradt az erős szeptemberbe? Ahhoz képest, hogy 200 milliót ér, meg 7,5 milliós fizetése van, évente 2 hónap foci elég kevés. Max meg már le sem meri cserélni nehogy bedurcózzon.

Trefe 2017.11.05. 20:31:24

"Gratulálnom kell ma a srácoknak, mivel az első félidőben az egyetlen kapura tartó lövésből már hátrányba kerültünk."

Hihetetlen a pofa.:D

Volt 3 vagy 4 darab szabink, amit ugyan arról a helyről végeztünk el, egyik sem lett gól, sőt Dybala, azt utolsónál átadta Costa-nak a lehetőséget...ez azért árulkodó volt. Most vagy szóltak neki, hogy nem rúghatja, vagy ő saját maga adta át a lehetőséget.
2-3 megmozdulásánál, eskü úgy éreztem, hogy direkt rontja el, de ne legyen igazam.

Amúgy felhúz...ne páváskodjon, ha nem tetszik neki a rendszer pakolhat és mehet serpának a barcelonaba, messiék alá.
Jó pénzt kaphatunk érte.Sajnálnám, de jó pénzért eladhatnánk.

Szép volt a mistertől az a beszúrás az elején, biztos, hogy betalált pár emebrnél.

Trefe 2017.11.05. 20:44:14

Ami lemaradt: valaki nem érezte(rajtam kívül) ezen a meccsen, hogy a fiúk megakarnák buktatni Allegrit? Ha a így is volna, milyen opciójuk lenne nagy hirtelenjében helyette? Conte tán? ejjhaa

babo0410 2017.11.05. 22:51:31

Anyám ne borogass! Megnyertük a meccset, a bekapott gól ellenére nem is volt rossz, mégis megy az Allegri takarodj, Marotta takarodj! Anyám borogass!
Marotta miatt vannak gondok? Miféle gondok vannak? Mert azt várta itt mindenki, hogy majd minden évben toronymagasan nyerjük a bajnokságot? Szerintem meg a vezetőség ezt az évet Rugani beépítésének szentelte, és ez türelmet vesz igénybe.
Szerintem nem kell ennyire pánikhangulat legyen, mikor 2 pontot hoztunk a Napolin. Nem lehet minden meccsen hengerelni. Ma így sikerült, máskor meg 4-6 gólokat lövünk. Ez van, ilyen a foci.
Legközelebb jobbak leszünk.

2017.11.06. 00:13:16

"...utazósebességgel kell haladnunk, mivel a túl sok huppanó és hullám émelyítő tud lenni." - Egy költő veszett el benne. :-D

Grinta 2017.11.06. 07:37:16

@babo0410: Ez nagyon egyszerű.Amikor simán nyerjük a bajnokságot..akkor gyenge a Serie A.Amikor nehezen nyerjük a meccseket/bajnokságot..akkor a Juventus a gyenge.Az hogy a Juventus jó lenne,fel sem merülhet a zételkritikusok szerint.

Nathas 2017.11.06. 08:50:51

Nem láttam csak az összefoglalót, de nem hiszem, hogy ez ellen a Benevento ellen (11 meccs 4 lőtt gól) olyan piszkos nagy kockázatot vállaltunk volna. Miért mindig csak a minimumra törekszünk? Ennyire nem kellene beszarinak lenni, annál sokkal jobb csapatunk van.

Amúgy feltűnő volt (már amennyi az összefoglalóból kiderülhet), hogy milyen más a helyzet, ha szélső játszik a szélen :)

Természetesen itt elolvastam az összes kommentet és elég sok kritikát találtam. Azt hittem rendben van a játék, a videóból az tűnt ki, hogy megvoltak a ziccerek, csak elpancserkodták.

Szabolcs Borbély 2017.11.06. 09:29:51

Nem játszottunk jól. Persze ez relatív. Éppenséggel a Napoli jól játszott a Chievo ellen (párhuzamban néztem a két találkozót). Ugyan úgy kombinatívan, mint szokott, bár fáradtan. Ellenben velünk, akik lassan, komótosan járatták a labdát. Viszont a Napoli 1 ponttal zárta a fordulót (köszi Chievo), mi meg hárommal.

Néhány pozitívum, amit szerintem minden Juventus szurkoló értékel:
1. Marchisio játéka. Egyrészt már az, hogy pályára tudott lépni jó érzéssel töltött el. Másrészt labdabiztos volt, nem mondanám, hogy rossz formában tért vissza.
2. Rugani újra a kezdőben volt. Kell neki az önbizalom és a játékperc.
3. Higuaín megint betalált és kimondottan fontos volt a gólja.
4. Chiellini turbánja.
5. Nyertünk. Nem jó játékkal, de három pont az három pont. Köszönjük, elvesszük.

@epaska: Persze, küldjük el az edzőt, akivel még partiban vagyunk minden téren. Kéretik azt is megmondani, hogy kit ültessünk le helyette, akivel mindenkit legalább 5 gólt verünk. Amint az megvan azonnal értesíts! Köszi, hello.

Juventino86 2017.11.06. 10:02:46

@Grinta: És sajnos ők vannak lassan többségben. :(

steven.h 2017.11.06. 10:27:45

Lassúak voltunk nagyon, ez főként Pjanic hiánya miatt lehetett. Nagyon szeretem Marchisiot, de tegnap körülményes volt. Jelenleg egyébként a Pjanic-Matuidi/Bentancur kettős a lenne a legerősebb a középpályán nálam.

Másrészről a körülményességünk eléggé függött a nedves pályától, eléggé feltűnő volt mennyire csúszkáltunk és hány labdakezelési hiba is volt a meccsen, ami nem volt jellemző ránk.

Lényeg, hogy megvan a 3 pont, a szünet alatt össze kell kapni a csapatot, legyen meg a BL továbbjutás és tavaszra álljon össze minden.

.Bulldeo 2017.11.06. 15:27:23

Allegri motivációs hiányosságai egyre nyilvánvalóbbak. Nagyon gyengén, lagymatagon játszottunk. Ha Pjanicot le lehet ültetni pihenni, Dybala is simán kimaradhatott volna, helyette játszhatott volna Berna vagy Bentancur.

venember83 2017.11.06. 16:34:52

@.Bulldeo: majd tavasszal kiderül. Ősszel mindig is nehézkesen mentek a dolgok Allegri vezetése alatt.

alexGicamo 2017.11.06. 17:14:07

Sajnálom a bekapott gólt ! Már megint ! Egy tök utolsó ellen is besz.ptuk. Ez azért kínos !
De a lényeg a győzelem !

FORZA JUVE PER SEMPRE !!!

.Bulldeo 2017.11.06. 17:15:13

@venember83: szerintem Allegri alatt idén van először, hogy akad variációs lehetőség, és elég aggasztó, hogy nem tud élni vele. Dybalával valami nincsen rendben, és lenne lehetőség arra, hogy kihagyjon egy-egy meccset. Ellenben ott van Bernardeschi, aki a Fiorban nagyon jól teljesített, nálunk meg elég szürke játékot mutat eddig. Több bizalom kéne felé, kezdenie kellene egy-két meccsen. Főleg egy Benevento ellen semmi kockázat nem lenne ebben.

De 4-3-3ban is játszhatna ilyenkor a csapat, mert Bentancur biztatóan játszott eddig. Sajnos megvan rá a sansz, hogy el lesz ő is herdálva. Pedig a három középpályásra épülő játék ilyenkor Marchisio miatt sem lenne rossz megoldás, mert neki nem áll jól ez a 4-2-3-1.

ToTTy-Juve 2017.11.06. 18:10:45

Valami nagyon bűzlik a csapat (lehet csak néhány tagjára érvényes) és Allegri között. Sok pici apró jel van, a sajtósok meg mindenből elefántot csinálnak és nem alaptalanul. Viszont ez mind csak arra megy ki, hogy ők több példányt adjanak el, a csapat morálját meg minél jobban aláássák. Nem könnyű feladat Allegrinek ilyen körülmények között egy "jóllakott" gárdát összetartani - senkinek nem lenne az. Kisség már görcsösnek is tűnik, amikor Allegri úgy tér ki a válaszadásból, hogy jópofizik, mert arról beszél, mennyire jól szórakozik a akritikán, amikor tudja, azt a játékosok is olvassák és befolyásolja a hangulatukat.
A csapat jelenlegi játéka borzadályos, nagyon félek a Barca elleni meccstől, mert otthon egy nagy zakót a téli szünetig nem heverünk ki. Mindezek mellett az óriási plusz, hogy a klub mind a játékosok, mind pedig az edző mellett kiáll és az, hogy ezek a tüskék nem kapnak nyilvánosságot azt mutatja, hogy azért mégis van valami rend.
Dybala még fiatal és korán lett "sztár", de a klub Pogba esetében is elég sikeresen kezetlte ezt (lásd mi lett belőle azóta), bízom benne, Dybalabigyót is sikerül a földön tartani.
A tabellán pedig nem állunk rosszul, ezért én még nem temetném a csapatot és bízom abban, hogy be fog indulni a juve gépezet! Forza Juve!!!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3377) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (911) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9908) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4149) mercato (4137) nyilatkozat (7434) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása