Nedvěd: "A Juventus is tud úgy játszani, mint a Napoli"

nedved_pavel_oltonyben.jpgPavel Nedvěd számos témát érintve nyilatkozott a sajtó képviselőinek. Beszélt arról, hogy szerinte csak úgy tűnik, hogy a Napoli sokkal látványosabb focit játszik a Juventusnál, kifejtette a videóbíróval kapcsolatos problémáit és mesélt a Bajnokok Ligája döntőjéről is.

"Még nem tudom megmondani, hogy ebben az idényben erősebb vagy gyengébb a Juventus, hiszen ezt csak akkor lehet megállapítani, ha nyersz." - mesélte az egykori játékos a La Repubblicá-nak.

"Nagyon tetszik ez a csapat és úgy vélem, további fejlődés várható majd. Nagyon erősek vagyunk a támadósorban és ugyan a védelemben elveszítettük Leonardo Bonuccit, de akik itt maradtak, ők is éppen olyan jók.

Mindenki azt mondja, hogy a Napoli jobb focit játszik nálunk, de ez nem olyasvalami, amit mi ne tudnánk megcsinálni, ugye? A Napoli játéka látványosabbnak tűnik, de ez csak a látszat, hiszen gyorsabban mozognak és jobban használják ki a helyzeteiket.

Nálunk is megvannak azok, akik a szórakoztatásért felelnek, itt van Paulo Dybala, Douglas Costa és Federico Bernardeschi. Előbb vagy utóbb valaki más fogja megnyerni a Scudettót és a Juve sorozata véget ér. Tudom, hogy ez a nap el fog jönni, de remélem, ez a lehető legkésőbb fog megtörténni."

Számos ember cinikusan megjegyezte, hogy a videóbíró bevezetésével a Juventusnak most van a legnagyobb esélye, hogy ne védje meg bajnoki címét.

"Nem igaz, hogy a klub nem szereti a videóbírót, hiszen üdvözöltük a technológia bevezetését, ennek azonban mindenkire ugyanúgy kell vonatkoznia. Személy szerint úgy gondolom, hogy a videóbíró elvesz valamit a futballból, valami emocionális elemet. Szerzel egy gólt, de nem tudhatod, hogy örülhetsz-e neki."

A Bianconeri ugyan az utóbbi hat évben dominálta hazája bajnokságát, Európában azonban három éven belül kétszer is vesztesként távoztak a döntőből.

"Azon az estén biztosak voltunk abban, hogy eljött a mi pillanatunk és nem vettünk tudomást egy remek Real Madridról. Talán én vagyok az az ember, aki balszerencsét hoz a Bajnokok Ligája döntőiben, de ennek ellenére újra megpróbáljuk." - utalt Nedvěd a sárga lapja miatt kihagyott, majd a csapat által elveszített 2003-as döntőre.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr2312974628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Juvegaspy 2017.10.14. 12:53:02

Ezzel a videobiroval en se nagyon tudok dulore jutni. Ok szukseges de a Biro szerepe ezert volt mindig is fontos. Puhl Sanyi Collina stb ok is hibaztak de ez mindig is jelen volt a fociba. Ennyi esszel Argentina is leadhatna a legutobbi vb serleget Anglianak.
Tenyleg ugy gondolom h bevallhat de ismet valtoztatnak valamin ami kb 100evig mukodonek volt mondhato. Ez azert rizikos

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9910) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4153) mercato (4137) nyilatkozat (7437) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása