Marotta: „Nem vagyunk idegesek”

marotta_beppe_megnyero_mosoly.jpgA Napoli elnöke a közelmúltban arról beszélt, hogy az Öreg Hölgy aggódhat a dél-olaszországi csapat formája miatt, hiszen a déliek eddig százszázalékos mérleggel rendelkeznek a bajnokságban.

„Nem vagyunk idegesek.” - zengett a torinói ügyvezető igazgató válasza a Sky közvetítésével. „A bajnokság egymáshoz kapcsolódó szakaszokból áll, és még számos mérkőzés áll előttünk, jelenleg pedig csak azt a néhány meccset elemezhetjük, amelyeket lejátszottunk. Elégedettek vagyunk.

A VAR ügyében azt mondhatom, hogy tisztában vagyunk azzal, hogy a játékvezetőknek műszaki támogatásra van szükségük.

Elfogadjuk az új technológiát, és tudjuk, hogy ez a tesztelési fázis, ezért természetesen szükség van finomhangolásokra a protokollban.

Mario Mandžukić gólját helyesen érvénytelenítette a játékvezető, de azt nem tudom, hogy miért nem folyamodott a játékvezető a VAR-rendszerhez Gonzalo Higuaín tizenegyesgyanús helyzeténél a 94. percben.”

Simone Inzaghi idén nagyszerű futballt mutat a Lazio csapatával, ezért a médiában természetesen felmerült a római sasok jelenlegi edzőjének a neve Massimiliano Allegri esetleges helyetteseként.

„Nem gondolkodunk az edző vonatkozásában, de ő valóban egy felfelé ívelő pályát mutat, és biztos vagyok benne, hogy nagyszerű edző lesz belőle. Mindazonáltal meg szeretném ismételni, hogy elégedettek vagyunk a Massimiliano Allegri által végzett munkával.”

Paulo Dybala az argentin válogatott legutóbbi meccsén nem lépett pályára, miközben Gonzalo Higuaín még a keretből is kimaradt.

„Argentína kiváló futballistákkal rendelkezik. Továbbra is Lionel Messi a világ legjobbja, ezért nyilvánvaló, hogy ebben a helyzetben La Joya és Gonzalo Higuaín nehezen juthat lehetőséghez.”

A Tuttomercatoweb a Juventus két játékosának, Andrea Barzagli és Giorgio Chiellini helyzetéről kérdezte a szakvezetőt.

„Vannak olyan játékosaink, akiknek a szerződése hamarosan lejár, és több poszt tekintetében kiértékeljük a lehetőségeinket.

A szerződéses kapcsolataink meghatározása ügyében nem lesznek gondok, mindegyik fél folytatni kívánja a megkezdett utat, mi pedig örülünk, hogy olyan játékosok állnak rendelkezésünkre, mint Andrea Barzagli és Giorgio Chiellini.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr5512933817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pott70 2017.10.06. 16:50:23

Az afrikaiak nem fogják tudni ilyen szinten végigtolni a szezont,az száz százalék.
El fog jönni a mi időnk újra.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása