N'Zonzi távozni akar

n_zonzi_steven_sevilla_fut.jpgAz Estadio Deportivo a napokban konkrét idézetekkel állt elő a játékos képviseletének tollából, amik szerint a játékos mindenképpen távozni szeretne Sevillából, és reméli, mihamarabb el fogják engedni. 

A középpályás régóta a Juventus legfőbb kiszemeltjei közé tartozik a középpályát illetően, Blaise Matuidi és Emre Can mellett. 

A mai nap a Corriere dello Sport azt állította, a zebrák vezetősége teljes mértékben a Liverpool török-német játékosa felé fog fordulni, ám nem kizárt, hogy N'Zonzi sem teljesen elveszett ügy még. 

Az említett forrás azt állítja, beszéltek az ügynökséggel, amelyik a kongói származású francia játékost képviseli. 

"Steven távozni akar, ez az igazság." - válaszolták. 

"A Sevilla elnöke és az edző is tisztában vannak ezzel, mi pedig reméljük, minél hamarabb el fogják őt engedni."

N'Zonzi kivásárlási ára jelenleg 40 millió euróra rúg, ám a Juventus nagyon úgy tűnik, nem kívánja ezt az összeget egyben kifizetni, ez pedig nagy problémát jelent a tárgyalások során.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr412731638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szalnoki81 2017.08.09. 20:32:27

Nzonzi Can Matuidi Gomes...hát azért többet vártam ettől a mercatotol.

Rikoo 2017.08.09. 20:36:48

@Szalnoki81: Kiket vártál mercato előtt?

rockitbaby 2017.08.09. 20:38:33

@Szalnoki81: Azért a Matuidi-Emre Can páros annyira nem a tőlünk megszokott zs-- opciók lennének, de számomra a mercato már nem lehet sikeres. Az egyetlen középpályást, aki tényleg illett és kellett is volna - Tolisso -, azért nem igazoltuk le, mert a vezetők szerint nem ilyen játékos kell nekünk. Hatalmas öngól, amit sem D.Coste sem Berna nem feledtet.

Jelen pillanatban pedig inkább azt mondom, hogy maradjon Sturaro, és azt a pénzt, amit középpályásra szánnánk, költsük a védelemre. Ott nagyobb szükség van emberre...

MaRcika 2017.08.09. 20:52:18

Azzal h nzonzi távozni akar remélhetőleg az ára is elindul lefelé
Savillának nemjó egy morcos nzonzi

Tomy81 2017.08.09. 21:04:53

@rockitbaby: Azért várjuk meg Tolisso-t hogyan muzsikàl..

Sztovicska 2017.08.09. 21:15:11

Azért beszarok komolyan :D :D :D. Ezek a kommentek hogy szar az idei mercato meg csalódás ezen sirva fakadok. Cista, berna meg valoszinű cancelo és matuidi. Mind europai szintű játékosok. Komolyan komplett csapatcserére vágytok? A tavalyihoz képest egyértelmű erősödés és sok tavalyi alap ember képezi most a cserepadunkat igy a tavalyi a csapat most a b. És komolyan elégedetlenkedés megy? Cr-messi-neymar trió kellene vagy mi? Na mindegy nem kötözködök csak komolyan nem értem. Én abszolút elégedett vagyok eddig mert a csapat erősödött és bizok benne hogy ezzel elérhetjük a bl-t. Ennyi

Rikoo 2017.08.09. 21:16:50

@Sztovicska: A komplett olasz sajtó szerint csalódás a mercato.
A Juventus szurkolói fórumokon még rosszabb a helyzet.

Drotkoszoru 2017.08.09. 21:45:21

@Sztovicska: Mondjuk Cancelo és Matuidi még nincs itt. Ha ők ketten valóban érkeznének, akkor szerintem a többségnek is változna valamelyest a véleménye a mercatóról. Jelenleg Bernardeschi és Costa érkezett, Bonucci és Dani Alves távozott (azokat soroltam, akik meghatározó játékosok voltak/lehetnek), szóval jó esetben is 2 poszton erősödtünk, kettőn viszont gyengültünk. Mindenképp be kell még húzni egy jobb hátvédet és egy középpályást, de egy belső védő se lenne rossz. Maximum ezek utána beszélhetünk szerintem egyértelmű erősödésről.

epaska 2017.08.09. 22:10:37

Ez a Mercato hatalmas csalódás számomra. Ezt magyarázni se kell. Aki érti, érti! Aki nem, az meg úgy sem fogja. Bár egy esetben helyre lehetne hozni...Rincon, Sturaro, Lichtsteiner (Lemina) out. Keita, SMS, De Vrij in. Marrotta erre képtelen. Az egyszerűbb, ha ő takarodik...

Tony. 2017.08.09. 22:17:27

Majd az utolsó órákban megvesszük ezt a bohócot.

rockitbaby 2017.08.10. 05:17:14

@Sztovicska: Azért, mert itt van Berna és Costa, még nem fogom azt mondani, hogy minden rendben ment. Bonu áron alul ment el, Alves-ról meg inkább nem is beszélek. Bonu helyére valószínűleg nem fog senki jönni - kiderül jó döntés-e -, Alves helyére DS egyérelmű visszalépés még akkor is, ha tudjuk Allgeri ki tudja hozni belőle, amit tud.

Évek óta égetően fontos lenne egy európai szintű középpályás, de ennek ellenére nem érkezik senki sem. Matuidi kényszer, vész és ráadásul csak ideiglenes megoldás a maga 30 évével. Nem a jvő. Cancelo-ért pedig már a T'ham és a Chelsea is érdeklődik, így ha netán valaha is nyeregben voltunk, mostanra sanszosan ajánlat terén jóval a miénk felett dobálgatnak az angolok.

Ha Berna nem ide akart volna jönni, soha a büdös életbe nem találkozott volna a mi ajánlatunk és a firenzeiek által minimum elvárt összeg.

Szóval azért annyira nem üljünk már fel a hype vonatra, mert jött két jó szélső, mikor a korábbi óriási lyukak mellé sikeresen kreáltunk egy űrt is.

vágóistván 2017.08.10. 08:19:08

bizony bizony.sajnos igaza van rockitbabynek.teljesen adom amit írt. de,legalább elmondhatjuk hogy a rekordbevétel ellenére -10 millió euróval zárjuk a szezont,ugyhogy eladtuk Bonuccit,igen kedvezményes összegért,kb mint Vidalt. hurrá!sztem az emberek többsége nem ilyen mercatora számított,hanem jóval többre.azt nem értem hogy Marottaék néha olyan zseniális üzleteket kötnek hogy le a kalappal,de néha meg értetlenül állok.ugye idetartozik, tevez,llorrente,vidal,bonucci,alves.meg ez a vkp/btb kp keresés teljesen esetlegesnek tűnik,nem először.

2017.08.10. 08:26:29

Csak az ne legyen, hogy 1 épkézláb védekezni tudó középpályás sem érkezik, mert abból jelenleg csak 1 játékosunk van Marchisio személyében. Talán még Rincónról reméltem, de eddig nem tudta bebizonyítani/nem is kapott annyi lehetőséget.

2017.08.10. 08:30:19

@Drotkoszoru: sajnos Cancelo, akit mindeni készpénznek vett, úgy tűnik hogy nem is lesz itt. Matuidi megint a ki tudja kategória. Ez a 2 óriási hiányposzt most. Contit miért nem lehetett megvenni? Az még bőven nem FIFA manager kategória lett volna. :-(

2017.08.10. 08:32:39

@Sztovicska: Cancelo és Matuidi, ha jól sejtem még nincsenek itt. Érkezett Berna és Costa, akikről még nem tudjuk, hogy olasz fronton h fognak teljesíteni, így őket csak a múltjuk alapján tudjuk megítélni. Csecsnyih-t hagyjuk, ő csere lesz, DS meg egy kalap trutty semmit nem dob, tucatigazolás.
Eladtuk a legjobb védőnket szaros 40 misiért az egyik ellenfelünknek, elengedtük ingyen az egész jól játszó Alvest. Hol ebben az erősítés? Támadó fronton elvileg van több lehetőségünk, de mellé a belső kp-n a pad gyenge, csak mennyiség van, a védelmet meg meggyengítettük. Ez a csapat perpill a BL döntőshöz képest sokat gyengült. Ez a mercato eddig átlagon aluli bőven, tökölés és a teljes felkészületlenséget mutatja a vezetőség részéről.

delpi0823 2017.08.10. 09:15:50

Na mar megint ez a nyomorek,mar kezdtem orulni hogy vegre elfelejtettuk(remelem csak a szokasos pletyka megint),de ha tenyleg o a celpontunk akkor inkabb ne igazoljunk senkit,azt a penzt inkabb fektessuk bele canceloba inkabb es zarjuk le a mercatot vegre.Nekem semmi bajom Marrotta munkajaval sokakkal ellentetben,de hogy ezt a kozeppalyas kerdest nem tudja megoldani mar engem is kezd idegesiteni egy kicsit.Cannal se lennek annyira kibekulve de ha nzonzi a masik lehetoseg akkor jojjon inkabb can,mert nzonzitol o is 100szor jobb az tuti.

Gaben Smith 2017.08.10. 10:02:30

Egyébként ki lehetne az ideális és reálisan nézve megszerezhető/mozdítható/kivásárolható középpályás? Aki minőségi változást hozna az nem elérhető vagy nem adják el vagy annyiért adják amire Marotta szívrohamot kap. Sajnos a piacon elérhető némileg erősítést jelentő kp az William Carvalho és Talán SMS ha 50 körül el lehetne hozni. De nyilván vannak olyanok is akit nem ismerünk és nálunk faszák lehetnének. Egyébként Bentacour egész jól mozgott elegáns és kurva jól passzol öröm nézni a játékát bízzunk benne ,hogy megtaláltuk a védelem előtt szervező jövőbeli klasszisunkat ha így van nem is olyan rossz ez a kp sor .Nyilván ebben ott van egy nagy adag "HA".

biancineri101 2017.08.10. 11:45:39

Én örülnék neki, szerintem hasznops volna, de ha ő fél éve meghosszabbította a szerződését, akkor vállalja is annak a következményeit...

Pitts 2017.08.10. 13:37:17

@Gaben Smith: Bentancur nekem is nagyon tetszett, viszont azzal, ha ő akár már idén is beválna, nem oldódnának meg a gondjaink, mivel ő Pjanic alternatívája lehetne a mostani rendszerben, viszont mindegyikőjük mellé szükség lenne a jelenlegi felállásba egy fizikális, jól szerelő és magabiztos passzoló játékosra. A jelenlegi keretben egyszerűen nincs ilyen játékos.

Gaben Smith 2017.08.10. 13:55:14

@Pitts: nem vagyok benne biztos ,hogy feltétlenül egy egydimenziós verőemberre lenne szükség a felállásunkban:)

Gaben Smith 2017.08.10. 13:55:51

@Gaben Smith: és nincs kőbevésve hogy nem játszhatnak együtt

Pitts 2017.08.10. 14:04:33

@Gaben Smith: Nincs kőbe vésve, de nagyon remélem nem látjuk meg, hogyan mennének át a Pjanic-Bentancur tengelyen az ellenfelek. Jelenleg gyakorlatilag egyszemélyes középpályánk van Pjanic személyében aki védekezik, szinte egymaga felel a labdakihozatalokért és még a támadásokhoz is fel kéne érnie. Továbbra is azt mondom, ha érkezne egy védekező beállítottságú, de jól passzoló játékos azzal egyrészt javulna a középpályás védekezésünk, másrészt pedig tehermentesítené annyira Pjanicot, hogy ő jobban ki tudja venni a részét a támadásokból. Arról nem is beszélve, hogy ha érkezne egy verőember, akkor a háromtagú középpályás felállásokat is játszhatnánk, hiszen elöl ehhez is megvan az emberanyag.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3374) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (906) elemzés (40) előzetes (857) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9898) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2427) meccsek (4142) mercato (4134) nyilatkozat (7424) Olasz Kupa (321) összefoglaló (407) pletyka (4164) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (197) Címkefelhő
süti beállítások módosítása