Allegri: „Egy hónapunk van a keret további fejlesztésére”

allegri_marottaval_edzesen.jpgMassimiliano Allegri a legutóbbi nyilatkozatában arról beszélt, hogy mindenképpen játszatni kívánja Douglas Costát az AS Roma ellen, azonban további erősítéseket is vár a vezetőségtől.

A két olasz csapat Bostonban fog összecsapni az International Champions Cup keretén belül vasárnap.

„Jó munkát végeztünk, és eddig jó szezon előtti turnén vagyunk túl. Két nap intenzív edzés van mögöttünk, ezért majd megvizsgálom, hogy szüksége van-e valakinek pihenőre. Ez fontos teszt lesz, és kemény edzés, amely az Olasz Szuperkupa-döntőre való felkészülést szolgálja.” - mondta Massimiliano Allegri a vasárnapi meccset megelőző sajtótájékoztatón.

„Addig még van egy hónap, van elég időnk, hogy megszerezzünk az átigazolási célpontokat. Hogy ígértek-e nekem egy középpályást? A klubbal a kapcsolat oly szilárd, hogy nincs szükség ígéretekre.”

A nyár során a csapattól távozott Leonardo Bonucci és Dani Alves, azonban eddig érkezett Federico Bernardeschi és Douglas Costa.

„Federico Bernardeschi fontos igazolás, egy csodálatos játékos, aki nagy lelkesedést hozott magával. Douglas Costa játszani fog egy félidőt vasárnap, de azt még nem döntöttem el, hogy az első vagy a második játékrészben.

Mindenünk megvan, hogy egy komoly szezonba kezdjünk bele, és még van egy hónap a keret további fejlesztésére. Hogy őszinte legyek, én jobban örülnék, ha az átigazolási határidő július 31 lenne, mivel úgy könnyebb lenne a felkészülés a szezonra.

Nagyon érdekes bajnokságra számítok, mivel az összes jelentős klub erősödött, és szerintem a végén fog eldőlni a bajnoki cím. Szerintem szorosabb lesz a harc, mint tavaly. Ne feledjük, hogy az elmúlt évben a Napoli és a Roma is klubrekordot döntött, miközben az AC Milan átigazolási stratégiája azt célozta, hogy a bajnokságért harcoljon az együttes.

Az Internek rossz éve volt, de ők is képesek lesznek harcba szállni a scudettóért. Biztos vagyok benne, hogy a legvégsőkig harc lesz a bajnoki címért.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr4312700537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2017.07.30. 10:12:40

Ja. Aztán megint a szezon első pár hónapja azzal fog eltelni, hogy összeszokjanak a játékosok, meg kialakuljon a taktika... Majd jönnek a gyenge meccsek és ha nem erősödik meg a keret, ahogy kéne (védelem, jobb szél, kp), akkor majd csak nyomozhatjuk a scudettót, a bl-ről nem is beszélve.

Juve82 2017.07.30. 10:23:04

@MGB75: Ez elég negatívra sikeredett pedig az elmúlt évek nem ezt sugallják.Persze kell idő és össze kell szokni de talán nem írnám le Ennyire előre.

MdewC 2017.07.30. 10:39:17

Végre Max kinyitotta a száját és nemcsak mantrázza, hogy "így is erős a ketet". Azt eddig is tudtuk, hogy látja hol van hiányosság, most viszont hangot is adott neki.

rockitbaby 2017.07.30. 10:41:04

@MGB75: A taktika adott, ezért érkezett két szélső is - Cuadrado kötelezőjét most nem venném ide -, a csatársor változatlan, annyival megfejelve, hogy Kean egy évvel tapasztaltabb lett. A középpálya változatlan, annyival itt is előrébb vagyunk, hogy Marchisio kezd régi önmagára emlékeztetni. A védelemben vannak gondok, de bőven megérdemli a Mister, hogy bízzunk benne, megoldja ezt is.

A közvetlen riválisok közül a Roma gyengült, nem is kicsit. A Napoli gyakorlatilag változatlan maradt, míg a felduzzasztott Milannak minimum 2-3 hónap kell, míg csapat lesz. Nem azt mondom, hogy nyugalom van és béke, mert igazat adok a mesternek, ez most nagyon komoly harc lesz, de bízzunk már bennük egy kicsit.

Sztovicska 2017.07.30. 12:11:12

@MGB75: "aztán megint"? Igen az elmúlt évek azt mutatták hogy nyomoztuk a scudettót

2017.07.30. 14:02:37

Ahhoz képest, hogy úgy indultunk neki a piacnak, hogy 2 támadó szélső és 1 belső kp oszt meg is vagyunk, erre előbbi kész, jobbra van egy Lichti+DS duónk, belső kp-ra sehol senki, és a legjobb védőnket elengedtük. :D
Naná, szép és jó h van 1 hónap a keret megerősítésére, de 2 ember min kellene még és a gyorsaság nem Beppe erénye, főleg ha nincs kivásárlási ár.

2017.07.30. 14:27:40

@Sztovicska: Szövegértelmezés!!! Nem a scudettóra értettem, h majd csaj nyomozzuk, hanem arra, h megint majd szarul kezdjuk a szezont, pontelőnyt adunk az ellenfeleknek és el kell telnie pár hónapnak ahhoz, h észhez térjünk.

2017.07.30. 14:40:55

Egyébként meg nem az van az utóbbi években, h még augusztus 31-én is az átigazolásokkal foglalkozunk? Dehogynem! Aztán minimum a szept-nov időszak azzal telik, h összeszokjon a csapat és Allegri azzal foglalkozik, h melyik taktika lenne a legmegfelelőbb.
Ha lenne időm, szívesen visszakeresném az elmúlt évek augusztus végi, meg őszi hozzászólásait... Úgyh lehet jönni a hülye magyarázkodásokkal. Augusztusban már nem az átigazolásokkal kéne foglalkozni (pár töltelék kivételével), hanem összedolgozni a csapatot!
Lehet, h a roma gyengült, de majd kíváncsi leszek a milánra, meg a férgekre. Nápolyi sem fogja ingyen adni a bőrét.
Mindenki megnyugodhat. Nem lesz sima ez a bajnokság. Lehet majd izgulni jópárszor.
Legalább izgalmas lesz a bajnokság...
Mondjuk engem már rohadtul nem tud feldobni a 100. scudetto. Csepp a tenderben.

2017.07.30. 15:01:14

@MGB75: Marotta érára jellemző azért, hogy amilyen gyorsan csak lehet lezongorázza a kulcs igazolásokat, csak itt az is lényeges lenne h ne kelljen mindig nyaranta 4-5 embert igazolni akik mind kezdők lehetnek, jobb lenne ha csak foltozgatni kellene.
Róma gyengült eddig ez tény, Milannak sok idő kell mire összeérnek, Nápolyban az a kérdés h a támadó triójuk kifingik-e gólok terén, ha igen ott is annyi.

Bízok benne h nem az 1. forduló után fogunk kapkodni miután a kp-nkon megint átrohannak és a jobb védőinkből hülyét csinálnak h embereket igazoljunk még.
Tény ami tény h a belső kp opciók nem túl fényesek, de eme téren a vezetőség felkészülés elég erősen bukta eddig, hasonlóan tavalyhoz.

Rocky80 2017.07.30. 18:47:23

De most már az alap alkalmazandó felállás legalább megvan.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3376) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (906) elemzés (40) előzetes (857) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9899) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2427) meccsek (4144) mercato (4134) nyilatkozat (7425) Olasz Kupa (321) összefoglaló (408) pletyka (4164) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (197) Címkefelhő
süti beállítások módosítása