Verratti: „Bajnokok érkezése esetén maradok”

verratti_marco_iniestaval_harcol.jpgMarco Verratti legutóbbi interjújában a távozás lehetőségéről beszélt, amennyiben a párizsi klub ezen a nyáron sem tartja be az ígéreteit, és nem építenek igazán elit szintű csapatot.

Az olasz válogatott kapcsán nem először merül fel a távozás lehetősége, a középpályás pedig most nyíltan elmondta, milyen feltételei vannak a maradásának.

Esetleges távozása esetén több klub is felmerült, így például a Barcelona, illetve a Juventus, bár Beppe Marotta nemrégiben arról beszélt, hogy az olasz bajnok nem érdeklődik a valószínűleg igencsak borsos áron megszerezhető középpályás iránt.

Mindazonáltal Marco Verratti már nem leplezi frusztráltságát, és nyíltan elmondta, milyen feltételek esetén nem hagyja el a francia fővárost.

„Nem kötelező bármi áron távoznom, azonban ezúttal látni szeretném, hogy a Paris Saint-Germain valóban bajnokokkal erősít-e.” - idézi az olasz középpályás szavait a La Gazzetta dello Sport.

„Amennyiben ez fog történni, akkor örömmel maradok. Minden évben arról beszél a vezetőség, hogy nagyszerű csapatot épít, azonban láttuk, hogy ez milyen eredményekhez vezetett. Az ígéret most már kevés.

Amennyiben a PSG ezúttal tartja magát a szavához, akkor boldogan maradok a klubnál. Végül is senki nem kényszerít a távozásra.”

A huszonnégy éves középpályás idén a bajnokságban 28 meccsen 3 gólig és 5 gólpasszig jutott, míg a BL-meccseken 2 gólpasszt jegyzett.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr9912617549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

m.martin91 2017.06.24. 14:15:52

Ez a Verratti minimum egy Messinek vagy Ronaldónak képzeli magát, hogy feltételeket szab a klubjának, közben rúg három gólt, meg ad öt gólpasszt egy szezonban. Ez igen, ez ám a teljesítmény. Minden idők legnagyobb üzlete lenne a PSG számára, ha 100 millióért eladnák a Barcelonának.

Drughi Di Bianconeri 2017.06.24. 14:18:19

@m.martin91:
Pont ez jutott eszembe, ez már Messi-szintű diktátorkodás,csak hát a közelébe sincs annak a teljesítménynek, igazából quasi "házon belül" megoldanák a pótlást,Rabiotval (bár más a stílusa).

Nem tudom ki most a P$G sportigazgazója,de egy ilyen kirohanás után azonnal el kéne adniuk "álmai klubjába".

Apuleius 2017.06.24. 14:22:16

@m.martin91: +1 Túlértékelt játékosnak tartom, s nekem sem szimpatikus ez a kommunikáció (meg Verratti sem).

Hiribi27 2017.06.24. 14:25:04

@m.martin91: @Drughi Di Bianconeri: @Apuleius: teljesen egyeértek veletek. Ez a nagyképüség vmi egészen elképesztő. Kicsit elszállt a gyerek.

Barolo4 2017.06.24. 14:30:43

Nekem sem tetszik a nyilatkozat stílusa, de alapvetően igaza van abban amit mond. Az más kérdés, hogy ennél sokkal több pénzt elkölteni/nagyobb sztárt a Psg-be vinni nem lesz egyszerű feladat. Szerintem ő jelenleg a legígéretesebb olasz játékos (következő 10 év szempontjából) ezért én a stílusa ellenére örülnék neki, de nem hiszem, hogy érkezni fog. Forza Juventus!

MickyLau 2017.06.24. 14:32:29

Se alázat,se semmi!!!! Totti után nem gondoltam de rossit se vezérnek,de rám cáfolt! De ez a verratti... serie B-s...majomparádé! Alibikirály!

Juvegaspy 2017.06.24. 14:34:59

Babo erdekelne h mit szolsz ehhez a megnyilvanulashoz?

Juventino86 2017.06.24. 15:33:15

Nem értem, hogy sokan miért tartják ennyire nagyra Verrattit... Szinte még semmit nem tett le az asztalra. A Barca elleni visszavágón tele volt a gatya rendesen.

Drotkoszoru 2017.06.24. 15:49:05

Mondjuk a nyilatkozata mögött én elsősorban azt látom, hogy mindenáron távozni szeretne a Barcához. Így nem mondta ki nyíltan, hagyott egy kiskaput, hogy "nagy kegyesen" marad, ha teljesítik a kérését, olyan feltételt szabva, amit lehetetlen, vagy rohadt nehéz garantálni még egy PSG-nek is (ne felejtsük el, azok a játékosok, akik számukra erősítést jelentenének szinte elérhetetlenek, hiába van pénzük. Egy Messit, CR-t, Sánchezt, Kroost, Marcelót, Bonuccit, Modricot, Lewandowskit, Suarezt, Neymart, Hazardot, stb. levadászni nehézkes, mert nem feltétlen igazolnának a PSG-hez, pénz ide, pénz oda). Így legalább moshatja a kezét, hogy ő nem akart mindenáron távozni, de a keret nem lett kellőképp megerősítve, a BL győzelemre nem lát esélyt (amiben van igazság), a francia bajnoki címek, kupák pedig már nem motiválják. Valahol érthető, ettől függetlenül nyilván nem szimpatikus és tiszteletlen is a klubjával szemben, még ha olaszként nem is feltétlen kötődik, ragaszkodik annyira egy arab pénzből felpumpált, nem tradicionális francia csapathoz, amelynek presztízse azért továbbra sem verseng egy Real, Barca, Bayern, Juve, MU ötössel szemben (az MU-t most itt inkább tradíciója, szurkolótábora, illetve anyagi lehetőségei végett vettem bele). Azon lehet morfondírozni, hogy mennyire túlértékelt játékos, személy szerint nagyszerű futballistának tartom, szívesen is látnám Juve mezben, de ilyen 100 millió €-t én se tennék le érte (reálisan kb. a felét éri). Az is tény, hogy nem egy Messi, vagy CR, hogy ő fektesse le a szabályokat, feltételeket egy klubnál.

ollaze 2017.06.24. 16:34:22

Mit akar ez a kis törpe? Tele van világsztárral a csapat, mint ha a kereten múlna, amikor az Top 5-s a világon, igazából már csak az MSN, meg pár Madridos jelentene előrelépést, meg egy kapus, kurvára nem a kerettel van a gond...

ollaze 2017.06.24. 16:36:35

Meg eleve még nem is kezdtek el igazolni, 220 millió euró maradt + a távozókból való összeg, a világ leggazdagabb klubjában van, jó nagy hülye lesz, ha elmegy, utána majd hiába sírja vissza magát...

babo0410 2017.06.24. 16:39:24

@Juvegaspy: Kicsit erős, de valahol igaza van, hogy a PSG nem akarja elengedni, folyamatosan azzal hitegetik, hogy majd jövőre mindent megnyerhet ott, közben meg kivágnak az ablakon két raklap pénzt eredmények nélkül. Már a bajnokságban se tudnak egyeduralkodók lenni. Szerintem jogos, hogy ezt számon kéri. Az más kérdés, hogy ezt nem a nyilvánosság előtt kellene, és nem ennyire követelőzően. Én megértem, de a stílusa nem tetszik.
Én nagyon jó játékosnak tartom, szívesen látnám itt, de ezután a nyilatkozat után sajnos kicsi az esélye, hogy elhozható. Nem akar mindenáron lépni, és a PSG csak akkor engedné el ú, ha odacsapna az asztalra, hogy márpedig én megyek.
Viszont azt nem értem, hogy egyeseknek mi a bajuk vele. Egy remek játékos, és nagyon nagy szükség lenne rá a kp-n. De sajna jelenleg nagyon nehéz lenne megszerezni.

ollaze 2017.06.24. 16:42:55

@babo0410: De ha meg egyeduralkodó a PSG, akkor meg az a baj, hogy nincs kihívás, nincs ellenfél, gyenge a liga, érdekes ez a mentalitás.

babo0410 2017.06.24. 16:43:28

@Drotkoszoru: Szerintem Verratti nem is a világsztárok számolatlan leigazolását kifogásolja, hanem a koncepció nélküli pénzszórást. Szertne koncepciót felfedezni az igazolásokban. Mert a PSG csak igazol minden kicsit jobb szezont futó játékost csilliárdokért. Jó példa erre David Luiz, akit 50 millióért igazoltak, aztán nagy nulla volt náluk.

Rikoo 2017.06.24. 16:45:12

@babo0410: Az, hogy túlértékelt. Jó, ha 35-40 milliót ér nem 100-at...

ollaze 2017.06.24. 16:47:40

@babo0410: Ez sem igaz, hogy nincs koncepció, a legjobbakat próbálják megvenni, az angolok szeretnének ilyen Thiago Silvákra, Ibrakra, Cavanikra stb. pazarolni a pénzt...
David Luiz meg most a legjobb védő a PL-ben, a PSG-ből meg kivágták, ez is mutatja a különbséget, egyszerűen oda egy edző hiányzik.

babo0410 2017.06.24. 16:59:26

@ollaze: Az, hogy számolatlanul igazolom a nagy neveket, az még nem koncepció. Leigazolták Cavanit, majd odavitték a nyakára Ibrát, és Edisont kivágták a szélre, ahol nagyon pocsékul teljesített. Ez minden, csak koncepció nem. Megveszek valakit csak azért is, mert neve van, és mást meg inkább játszatok ott, ahol pocsékul szerepel.
A Real is ugyanezt csinálta évekig, 13 évig még csak a döntő közelébe se jutottak. Akkor lettek újra jók, mikor nem csak a játékos neve számított, hanem inkább azt vették figyelembe, hogy az edző mely posztokat kívánja erősíteni.

Apuleius 2017.06.24. 17:04:11

@babo0410: "Leigazolták Cavanit, majd odavitték a nyakára Ibrát, "

Ibrahimović 2012-ben, míg Cavani 2013-ban igazolt a PSG-hez.

ollaze 2017.06.24. 17:07:38

@babo0410: Ja de addigra már ott voltak azok a nagy nevek a Realnál is, itt nem a névről van szó, hanem a képességekről, ebből a szempontból a Real és PSG politikája megegyezik, mindig csak a legjobbat, más kérdés, hogy a Real már befejezte az építkezést, már nincs kit igazolniuk igazából, a PSG-nek még van egy-két poszt.

Drughi Di Bianconeri 2017.06.24. 17:19:19

@ollaze: Hiányzik az edzői,szakmai koncepció.
Blanc után azt gondoltam előre fognak lépni, Emeryvel, nagyot tévedtem, inkább 1 lépést tettek hátra (vagy többet).

Lelketlen zsoldosokból nem lehet győztes csapatot építeni, Ancelotti se vitte sokkal többre,pedig ugye Ő volt a legjobb az arab érában,de Emery képes volt a fix bajnoki címet is elb@szni ezzel a kerettel :D

Aki odaigazol, garantálhatóan leromlik a teljesítménye, elsősorban itt Thiago Silvara gondolok,aki kérdés nélkül a világ legjobb védője volt, aztán szép lassan 1 szint lett a brazil válogatott bohócaival: David Luizzal és Danteval, ma már a 10 legjobb védő közé sem tartozik, nem véletlen szorította ki az ifjú Kimpembe.

De ugyanez elmondható Cavaniról is,aki Nápolyban 1 harcos,harapós,agilis csatár volt, Zlatan mellett persze leromlott jócskán az önbizalma,szélsőként, de idén sem lehetett azt látni rajta,mint régen, meglövi a góljait (10 helyzetből 1et , ebben rokonlelkek Higannyal) és ennyi.

Ilyen reménytelen nagyképű,lusta,sérülékeny arcokkal,mint Ben Arfa meg nem tudom mit akarnak kezdeni.

ollaze 2017.06.24. 17:24:54

@Drughi Di Bianconeri: Te nagyon hülyeségeket beszélsz... Thiago Silva a világ legjobb védője most is, Cavani pedig élete szezonját futott, egyedül Blanc és Ben Arfa ügyében van igazad, de még így is ott van Di Maria, Lucas stb., hát tele vannak olyan játékossal akiket ti is szívesen látnátok, egyszerűen Emery egy nyomorék miatta estek ki most a BL-ben, meg a bíró miatt, tavaly Blancal sokkal jobb volt a csapat, csak akkor meg ügye a sérülések...

Drughi Di Bianconeri 2017.06.24. 17:25:27

@Rikoo: Pastoreban azért volt anyag,mikor leigazolták a Palermotól,mi is figyeltük.
Persze azóta Ő is "lezsoldosodott".

De hát Draxler és még inkább Ben Arfa világ életében lusta,sérülékeny és nagyképű volt,0 alázattal,csapatmunkával.

Ben Arfa kb. a "francia" Cassano.
Draxler meg 1 bohóc xD

Drughi Di Bianconeri 2017.06.24. 17:29:31

@ollaze:
Ha szerinted Thiago Silva a világ legjobb védője,akkor nincs miről beszélnünk a továbbiakban.
Az VOLT,valamikor régen.

A lényeg az,hogy lelketlen zsoldosokból nem lehet győztes csapatot építeni, Ancelottinak sem ment, akkor kár ezt Emerytől várni.

Ott vannak az európai TOP 8 környékén, de ilyen kerettel elqrni a bajnokságot kész csoda, vagy inkább szégyen, tehetséges,látványos Monaco ide-vagy oda.

ollaze 2017.06.24. 17:30:24

@Drughi Di Bianconeri: Draxler bohóc, hát te tudod, én ezt nem mondanám... Emlékszem még Blancal, hogy alázták 1 éve a Realt otthon :D csak Cavani elbaszta a helyzeteket, meg a Barca elleni 4-1, amelyik csapat ilyen játékra képes, az érthetetlen, hogy hogy nem tud legalább a 4-be bekerülni.

ollaze 2017.06.24. 17:31:49

@Drughi Di Bianconeri: Thiago Silva a legjobb védő a világon és nem bírsz meggyőzni az ellenkezőjéről, nem hiába mondom, hogy igazolja le a Juventus.

Rikoo 2017.06.24. 17:33:23

@ollaze: Nincs csapategység. Tipikus franciák... Ezért nem fognak a következő 20 évben sem BL-t nyerni.
A 98-as válogatott az utolsó akik képesek voltak egymásért is küzdeni. Még a 2006-os sincs sehol hozzájuk képest.
Hiába a jó képességek, a fociban ez nem minden.

Rikoo 2017.06.24. 17:34:47

@ollaze: Thiago Silva az volt a Milanban. Most nincs sehol a világfutballban, elb@szta a karrierjét, hogy Párizsba ment...

Drughi Di Bianconeri 2017.06.24. 17:35:07

@ollaze: A mentalitás miatt szvsz.

Persze ez nem egzakt, kézzel megfogható, bizonyítható dolog,de tény,hogy sok klasszis, vagy jobb reményű tehetség leromlott ott, nem tudom,hogy az edzés vagy a "számonkérés" hiánya miatt, vagy csak azért,mert belekényelmesedtek a sok pénzbe és a viszonylag -számukra- kényelmes ligába.

Ilyen kerettel fossá kéne verni azt a bajnokságot, ami eddig nagyjából meg is volt, de most jött 1 sikerre éhes,tehetséges brigád és nem számított a 2 keret közti különbség.

A BL-ből persze, idén a bíró ejtette ki őket, de az az igazság,hogy az 1. perctől kezdve be voltak sz@rva, remegtek,mint a nyárfa levél a Camp Nouban.

Kb. úgy omlottak össze (a párizsi meccshez képest),mint mi a döntőben.

Igen, aki szerint a Wolfsburg jobb csapat,mint a Juventus,az számomra egy bohóc. (Draxler nyilatkozata).

ollaze 2017.06.24. 17:40:21

@Rikoo: Azt magyarázd már el, hogy mi változott azóta, mi az, hogy azóta nincs sehol?@Drughi Di Bianconeri: Hát nem tudom, hogy a mentalitás mennyire játszik itt szerepet, azért BL-ben oda szokták magukat tenni. A bajnokságot meg megnyerheti egyszer a Monaco is, a PSG-nek így is 90+ pontja lett, ha jól tudom. Draxler tény, hogy emberileg 0, de focizni tud, ezt te se tagadhatod.

Drotkoszoru 2017.06.24. 17:43:37

@babo0410: "Szerintem Verratti nem is a világsztárok számolatlan leigazolását kifogásolja, hanem a koncepció nélküli pénzszórást. Szertne koncepciót felfedezni az igazolásokban." Miért, Verratti valami mesteredző, vagy igazgató, esetleg játékosmegfigyelő? Kétlem, hogy ő tudná megítélni, hogy mi számít koncepció nélküli pénzszórásnak. A PSG kerete egyébként bivalyerős, épp azért mondtam, hogy nehéz nekik olyan játékosokat igazolni, akik egyértelmű erősítést jelentenének, illetve azok akik mégis előrelépést jelentenének (az általam is felsorolt játékosok, de még lehetne párat ide venni) elérhetetlenek még nekik is, hiába vannak pénzzel tele. Verratti úgy érzi, hogy a szintlépéshez (értsd: BL győzelem) már a csúcskategóriás világklasszisok (akiket én is felsoroltam) kellenek, más kérdés, hogy őket nem lehet megszerezni, mert a Real, Barca, Bayern hármas úgysem adná el a kulcsjátékosait. Ezzel tisztában van Verratti is, ezért szabott meg ilyen irreális elvárást, mert mindenképp távozni szeretne Barcelonába. Ha valami csoda folytán mégis sikerülne Párizsba vinni CR-t, Kroost, Bonuccit, Marcelót, Carvajalt, vagy hasonló minőségű játékosokat, akkor meg benyögi, hogy mégis maradna.

Drughi Di Bianconeri 2017.06.24. 17:45:31

@ollaze:
A Barca ellen pont a szívük vihette volna őket tovább,akkor is,mikor már kaptak 3-at, de ez nem volt,be voltak sz@rva,mint az óvodások,Cavanin meg DiMa-n láttam egyedül a győzni akarást.

Azt meg,hogy sikerült 4:1-ről elb@szni természetesen Emery, a mentális felkészítés és természetesen a részrehajló bíró hibája.

Azt,hogy valaki tud focizni,önmagában nagyon kevés TOP szinten,ha már P$G, szvsz. Lucas és Pastore is jobb játékosok,mint Draxler,de van,ami mindháromban közös:
rossz a mentalitásuk,nem győztes típusok,csak tehetséges labdabzizók.

Rikoo 2017.06.24. 17:53:06

@ollaze: Nagyon egyszerű. Sima zsoldos lett. Nem kell megszakadni minden meccsen, mintha egy komolyabb ligában játszana, hanem egész szezonban mehet az alibi.
Egyszerűen lesüllyedt erre a szintre. Lóf@aszt sem ér komolyabb szinten amit csinál már évek óta..

ollaze 2017.06.24. 17:59:38

@Rikoo: Mert aztán a Real, Barca, Juve, Bayern védőknek nagyon meg kell szakadni a bajnokságban, na jó hagyjuk már ezt...

Rikoo 2017.06.24. 18:04:43

@ollaze: Ők legalább bizonyítanak a BL-ben. Thiago Silva lóf@szt sem. Semmit nem mutat, ahhoz, hogy Sergio Ramoshoz vagy Bonuccihoz lehessen hasonlítani.

ollaze 2017.06.24. 18:09:39

@Rikoo: Nem játszik a BL-ben sem rosszul, vagy mit vársz, hogy nyerje meg a csapatának a kupát?

Rikoo 2017.06.24. 18:12:54

@ollaze: Dehogynem gyenge. Még a statisztikái is sz@rok, pedig legalább az jó volt eddig..
www.whoscored.com/Players/28550/Show/Thiago-Silva

ollaze 2017.06.24. 18:15:42

@Rikoo: A 96%-os passz mutató a BL-ben, az a szar? :D Na jó hagyjuk, nem akarok vitázni, egyéni ízlés kérdése, egyébként a védőket nehéz statok alapján osztályozni, mert több típusú van, vannak a keményebb, becsúszós, alattomos védők, meg vannak elfogók stb...

Rikoo 2017.06.24. 18:25:09

@ollaze: Nyilván nem arra gondoltam..
Nem lehet úgy a világ legjobbjának tartani egy védőt aki egyszerűen nem játszik komoly tétmeccseket.
Nem bántásból, de a Ligue1 nem egy topbajnokság, a BL-ben pedig soha nem játszanak a végjátékban.
A válogatottbeli teljesítményét inkább jobb, ha nem is hozzuk fel...

Elb@szta a pályafutását azzal, hogy Párizsba ment.

Grinta 2017.06.24. 19:36:46

@Rikoo: Nem szándékozom belefolyni a vitába,de mi az hogy a Ligue 1 nem topbajnokság?Ok,a nagyok közül valószínű a negyedik/ötödik,de akkor az már nem számít?

Rikoo 2017.06.24. 21:15:13

@Grinta: Szvsz az első 2-3 ami igazán topbajnokság.
De a legfontosabb a fociban az a BL és a VB-k és a kontinenstornák.

epaska 2017.06.24. 23:13:12

@m.martin91: Azért Verratti feladata nem a gólszerzés és az előkészítés. Más kérdés, hogy koránt sem mondható olyan vezérnek, mint a két zseni. 100 milliót Pogba sem ért, nem is fog soha, ez hatványozottan igaz Verrattira is. DE! Normál keretek között nagyon nagy előrelépés lenne Khedirához, Sturarohoz és Leminához képest. Nálam! Ha Higuain 90 milliót ért a Juventusnak, akkor a kis olasz legalább annyit érne. Ha hajlandó ide jönni leszarom, hogy diktátornak érzi magát, vagy követelőzik. Soha nem volt és nem is lesz "5 Buffon" és "6 Del Piero" egy csapatban.

Ámok 2017.06.25. 09:03:57

@epaska: Eleve Higanyért sem kellett volna 90 milliót fizetni! ( ha a Real után egyből hozzánk jön 2-3 évvel fiatalabban az akkori 42 millás átigazolási díjért nyílván más lenne a véleményem ). Ennyi pénzből jöhetett volna az elvágyódó Cavani, esetleg Morata vissza illetve egy normális középpályás pl Kanté vagy akár M. Sissoko.
Egyre kaotikusabb Marotta viselkedése.

Juvegaspy 2017.06.25. 10:30:33

@Ámok: Kb Cavani es Morata 2en lottek volna annyit mint Higuain iden...nem kell a dontoben leblokkol szoveg Cavani sot Morata se segitett volna rajtunk jun 3.an.

Ámok 2017.06.25. 13:38:31

@Juvegaspy: Juventus mindig is csapatként volt erős, nem egy bohócra kihegyezve!

epaska 2017.06.25. 14:31:02

@Ámok: Persze, hogy nem! 50től nem ér többet.
@Juvegaspy: Cavani legalább annyira jó csatár, mint Higuaín.

danimester1 2017.06.26. 14:47:00

Nem szimpatikus ahogy nyilatkozott,de mindenképpen elgondolkodtató.Személy szerint a klubunkkal kapcsolatban is ezt érzem.Főleg akkor ha/amikor Marotta azt mondja a "játékos akarata a döntő".(ezt értelmezze mindenki ahogy akarja)Érdekes módon ezt más klubok pont leszarják lásd Matuidi.Úgy gondolom javarészt ez volt az oka Pogba és Vidal távozásásnak.Amit utána nyilatkoztak az lényegtelen (bár lehet így akartak kicsit odaszúrni ami nem szimpi),mert ha belegondolunk nálunk se nagyon látni a koncepciót,pláne ha tényleg alapembereket engednek távozni mert "úgy dönt/enek".Lehet ez a hsz-om nem lesz szimpatikus és nem is kell vele egyetérteni,de mindenképpen elgondolkodtató.Sorra nyerjük a kupákat itthon,nemzetközi szinten meg kudarcot vallunk,ennek az oka a koncepció nélküli igazolások és a spórolás.(persze nem kell ész nélkül szórni a lét,de nem "pár" millión bukjon a dolog pláne ha minőségről,erősítésről van szó.Tudom csak nekem pár millió,de könyörgöm minden évben mi kerestük a legtöbb lét a BL-ben.Ilyenkor pl. mint most a cselzi inkább emelni kellene a téten és nem zsugoriskodni,a csapatot tovább erősíteni a kezdőben és a padon is.A selejtet nem szórták ki,de a "megfelelő,visszautasíthatatlan ajánlat esetén távozhat ha úgy dönt" kezdetű nyilatkozatokkal tele a hócipő.Pláne úgy,hogy még helyettese sem van meg aki tényleg az lehetne.Ezért gondolom hogy a koncepció inkább csak "eszement" kapkodás a végére.Nem mehet el szó nélkül az elmúlt évek eredményei mellett amik tiszteletreméltóak és elismerem,sőt büszke vagyok rá.Azonban ebben az időszakban borzasztóan fel tudják húzni az embert a "tököléssel" és hogy képesek lennének eladni a klasszisaink,alapembereink.Zárszóként pedig amit velünk csinálnak más klubok,azaz amit mi megengedünk lásd. Morata vagy Vidal esete,az egyszerűen meg nevetséges vagy a szinte megalázóan olcsó "vételiárak".Nem vagyunk határozottak és nem vagyunk képesek odabaszni az asztalra.Most hogy kimérgelődtem magam várom tovább a mercato eredményeit.Innentől kezdve csak a hivatalos bejelentéssekkel fogok foglalkozni.Jó nyarat mindenkinek és no stressz:-) Sziasztok!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9911) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4137) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása