Pastorello: "Komoly ajánlatok várhatóak a Juventus sztárjaiért"

bonucci_leonardo_dybalaval.jpgA Juventust a januári átigazolási időszak során elhagyó Patrice Evra ügynöke, Federico Pastorello ügyfele motivációiról, valamint a Juventus legkeresettebb csillagainak jövőjéről beszélt a Tuttosportnak nyilatkozva.

"Patrice tudta, hogy a Juventus minden sorozatban versenyképes lesz ebben a szezonban, azonban személyes döntést hozott. Azt akarta, hogy vezetőként kezeljék nem csupán az öltözőben, hanem a pályán is. Szurkol a Juventusnak, a klub pedig a jövőben nyomon követheti az edzői pályafutását."

Pastorello képviseli a Juventus ghánai középpályását, Kwadwo Asamoaht is, akinek jövő nyáron lejár torinói szerződése.

"Boldog, mert végre egészséges, s rendszeres játéklehetőséghez jut. Nem zárnám ki egy jövőbeli szerződéshosszabbítás lehetőségét." - mondta a szakember a Juventus középpályásáról.

Az olasz játékosügynök megosztotta gondolatait a napilappal a Juventus sztárjainak ügyében is, akiket állandóan hírbe hoznak az európai labdarúgás legvadabbul költekező klubjaival.

"Dybala szerződéshosszabbítása azt jelenti, hogy maradni akar, máskülönben nem írta volna alá. Nem okozott meglepetést a Juventus, tudják, hogy Dybala egy nagy játékos, aki komoly fizetést érdemel. Dybala értéke már túllépte a százmillió eurót, de úgy gondolom, hogy maradni fog a Juventusnál, teljesen más a helyzete, mint Pogbáé volt.

Úgy gondolom, hogy komoly ajánlatok érkeznek majd Bonucciért és Alex Sandróért. Azt mondanám, hogy legalább ötven-hatvan millió euro magasságában. Remélem, hogy Bonucci maradni fog, mert a BBC-védelem mára az olasz labdarúgás történelméhez tartozik."

Szintén Pastorello ügyfelei közé tartozik az olasz labdarúgás aktuális kapustehetsége, Alex Meret, akit hírbe hoztak a Juventusszal.

"Az összes nagy klub figyelemmel követi, de Pogba és Dybala példája a Juventusnál kétségkívül felkeltette az érdeklődését. A Juve veteránokból és ugyanakkor fiatal játékosokból is álló szilárd alappal aratott győzelmeket.  Várjuk meg, hogy nyugodtan befejezze a szezont a SPAL csapatával, utána úgy gondolom, hogy az Udinese meg akarja majd tartani egy évre a Serie A-ban. Ez azonban hipotézis csupán, az ember semmit sem zárhat ki a labdarúgásban.

Gigio Donnarumma egy Modigliani-kép lenne? A művészetből vett hasonlatokat inkább meghagynám Minónak. Csak annyit mondanék, hogy Donnarumma és Meret garanciát jelent majd Olaszországnak a nyugodt jövőre a Buffon utáni időszakban."

Jövő héten az AS Monaco lesz a Juventus ellenfele a Bajnokok Ligája elődöntőjében, s a zebramezes csapatnak reális esélye van arra, hogy bejusson a fináléba.

"Monaco-Juventus? A Juventus az esélyes, de nem szabad lebecsülniük a Monacót. A Manchester City így tett, és kiesett."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr4512458393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mitya10 2017.04.27. 14:22:08

A City nem becsülte le a Monacot hanem ennyit tudnak. :)

pott70 2017.04.27. 17:28:18

A City egy csürhe,a Juventus egy top csapat.
Más kávéház.

babo0410 2017.04.27. 17:35:05

Meret ha olyan tehetségws mint amilyennek tartják, le kell igazolni és kölcsönben maradhat Udinesében.
És remélem a legjobbjaink maradnak még jó pár évey. Bonu mondjuk még 5-t. Az már 11 év lenne, azaz igazi legendává nőhetne. Igaz már most is kultikus figurája a csapatnak.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9911) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4137) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása