Chiellini: "Úgy kell játszanunk, ahogy az első meccsen"

chiellini_giorgio_golorom_uj_mez_3.jpgÚgy tűnik, egyre több szakembert és játékost foglalkoztat már a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének második felvonása. Most Giorgio Chiellini osztotta meg nézeteit a visszavágó kapcsán, s elmondta, amennyiben csapata úgy teljesít, mint kedden, nem gondolja, hogy a Barcelona fel tud állni hátrányából.

A Bianconeri 3-0-ás előnyt harcolt ki hazai környezetben a katalán együttes ellen, a mérkőzésen pedig a védő állította be a végeredményt.

"Gólomat Giuseppe Rossinak ajánlom." - mondta a védő a La Stampa újságírói jelenlétében. "Ő egy kivételes fickó, akit komoly sérülések hátráltattak, egy arany ember. Lélekben vele vagyok."

"Fantasztikus csapatunk van és ezt ebben a hónapban meg is mutattuk. Nagyszerű este volt a Juventus Stadiumban, ahol választ akartunk kapni arra a kérdésünkre, hol tartunk két évvel ezelőtthöz képest.

Fejlődött a személyiségünk, az önbecsülésünk és a hitünk is abban a tekintetven, hogy képesek vagyunk a legfontosabb porondon játszani. Természetesen van még hová fejlődni, ezt pedig bizonyítani is akarjuk a következő két hónapban

Még hosszú út áll előttünk, s a percek nagyon hosszúak tudnak lenni a Camp Nouban, így a történelem figyelmeztet arra, hogy ébernek kell maradnunk. Nyilvánvaló, ha négy gólt kapunk, az azt jelenti, hogy valamit nagyon rosszul csinálunk. Minden tiszteletem a Barcelonáé, de tudjuk, hogy innentől kezdve már minden a Juventuson múlik.

Barcelonában tehát fejlődésünk egy másik nagyon fontos tesztje előtt állunk, a mérkőzés előtt pedig senki nem számított ilyen jó eredményre mint a keddi volt. Tisztában vagyunk vele, hogy ők az egyetlen olyan csapat, akik képesek ilyen fordításokra, azonban, ha úgy játszunk mint az első mérkőzésen, senki nem lesz képes megfordítani a párharcot.

Csapatként kell kiteljesítenünk bosszúnkat Barcelonában, hiszen az egyéni célok sokkal kevésbé fontosak, mint a kollektíváé."

A mai napon szerződését 2022-ig meghosszabbító Paulo Dybala két gólt is hintett a katalán csapatnak, Chiellini pedig úgy gondolja, La Joya képes lehet a világ legjobb játékosává válni.

"Paulo világklasszis tehetség, aki igazán gyors mértékben fejlődik. Huszonegy évesen érkezett a Juventushoz, úgy, hogy csupán egy évet töltött az első osztályban a Palermoval, két évvel később pedig arról beszélünk, hogy egy nemzetközi szinten jegyzett top játékos.

Amikor majd Lionel Messi és Cristiano Ronaldo átadják a trónt, Neymar után Paulo lesz a legnagyobb tehetség Európában. Sokat kell még fejéődnie, de a körülmények adottak hozzá." - fejezte be nyilatkozatát King Kong.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr3412423993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyr Kahn 2017.04.13. 18:07:04

Hehe... amiota Pogba az MU-ba ment, senki meg sem emliti, mint a jovo nagy jatekosat. Mondjuk a visszafejlodeset latva ez nem is csoda. Itt a Juvenal - egy eros csapatnal - sokkal jobb eselye lett volna a legjobbak koze emelkedni.

jeneiPALI 2017.04.13. 19:44:32

Ha ugy játszanak ahogy Torinóba nem hogy 4 gólt nem kapunk, de nyerunk ott is, tudjuk ki fog hiányozni töluk Macheráno ami nagy veszteség nekik , nekunk nagy elöny tovább jutunk kettös gyözelemmel vagy x el ott se kapunk ki Forza juventus

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása