Tolisso negyvenmillióért érkezhet Torinóba

tolisso_corentin_golt_unnepel.jpgA Juventus torinói hírek szerint kész negyvenmillió eurót fizetni Corentin Tolisso szolgálataiért, így a Lyon középpályása akár az Öreg Hölgyhöz csatlakozhat.

A huszonkét éves futballista a francia klub akadémiáján nevelkedett, és már 2013 óta tagja a felnőtt csapat keretének.

A Tuttosport értesülései szerint a játékos energikus teljesítményei felkeltették az olasz rekordbajnok vezetőinek a figyelmét, és ennek köszönhetően a francia középpályás megszerzése a Juventus egyik legfontosabb prioritása lehet a nyári átigazolási szezonban.

Úgy tudni, hogy a Juve már puhatolózott Corentin Tolisso kapcsán a télen, azonban a Lyon elnöke, Jean-Michel Aulas egyértelművé tette, hogy a játékos nem eladó.

Mindazonáltal az Öreg Hölgy nem elégedett a keret aktuális helyzetével, ezért kész eleget tenni a francia csapat anyagi követeléseinek, és kifizeti a negyvenmillió eurót a fiatal és harcos játékosért.

Corentin Tolisso legutóbb az AS Roma elleni meccsen játszott a Lyon mezében, és a 4-2-es győzelemből egy góllal vette ki a részét.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr8112331823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2017.03.12. 15:24:53

1. Tuttosport, semmi hitelessége a hírnek sajnos
2. felkeltette a Juve figyelmét, nah nem mondják? csak a fél világét...
3. Belső kp a legfontosabb a Juvénak? Nah mit nem írnak...
4. Puhatolózott a Juve? Ki hitte volna...
5. Nem eladó Tolisso? Nah ezt honnan veszik? Aulas pont azt mondta, hogy komoly eladások lesznek a nyáron és Tolisso+Lacazette a 2 értékes playerük.6
6. Honnan veszik h csak 40 misi lesz az ára?

Tele tud lenni a hócipőm már az ilyen Blikk féle hasra ütök híreikkel, szánalmas h ilyenből meg is élnek...

NagyonJuve 2017.03.12. 15:31:07

Legfontosabb szélsőt találni meg egy jobb bekket. Ezzel a formációval nincs olyan égető szükségünk belső k.p ra de ha jönne áldásom rá.

The king of alibis 2017.03.12. 15:38:44

@NagyonJuve: legfontosabb a bal szélső és a belső középpályás a lófejű helyére. Nah meg egy cserejobbhátvéd Alves mögé.

Glivenko 2017.03.12. 15:46:29

@Jóska gyerek: Szerintem Khedirát csak akkor cseréljük le, ha valami extraklasszist sikerül igazolni. Még Marchisiot is kiszorítja mostanában, pedig neki is kellene játszania, de én még Rincont is hiányolom kicsit, főleg a kisebb csapatok ellen. De jöjjön Tolisso, aztán majd Allegri/Simeone/Spalletti/Sousa/Egervári kitalálja, hogy mi legyen.

Drughi Di Bianconeri 2017.03.12. 16:10:26

A srác tehetséges, fiatal,reális célpont és bőven erősítést jelentene.
Ez a 40 M , a mai viszonyokat véve korrekt Lenne, ha nem 1 év lenne hátra a szerződéséből.

DE én úgy gondolom, ha marad a 4231, akkor nem rá, hanem egy Vidal/Davids féle technikás pitbullra van szükségünk. Tolisso technikás, de nem pitbull.
Támadásban jó, de védekezésben nem annyira,pedig nekünk Pjanic mellé egy szívvel -lélekkel küzdő, Harcosra van szükségünk, aki még a labdával is jól bánik és aktív a támadásokban is.
Vidal, Nainggolan, Kantè(bár ő a támadásokhoz nem tesz hozzá,de az védekezése, játék olvasása, helyezkedése páratlan) - nagyjából ennyi van Európában ebből a típusból...
Szóval jó lesz Tolisso is xD

The king of alibis 2017.03.12. 16:13:48

@Glivenko: Tolisso sokkal jobb focista Lófejnél....

Apuleius 2017.03.12. 17:34:22

@Drughi Di Bianconeri: "Ez a 40 M , a mai viszonyokat véve korrekt Lenne, ha nem 1 év lenne hátra a szerződéséből."

Nem csak egy év van hátra Tolisso szerződéséből. 2020-ig érvényes a jelenlegi szerződése a Lyonnál.

Juventino86 2017.03.12. 17:57:56

Nincs mese, akár ezt az összeget is meg kell adni érte. Hosszú távon is megoldás lehetne Tolisso.

rockitbaby 2017.03.12. 18:13:10

@Drughi Di Bianconeri: Dybala is egy ilyen helyzetben érkezett 40 milliórt. Sajnos ez nem jelent semmit sem, mert az angolok még ilyen körülmények között is hajlandóak dupla ennyit letenni az asztalra kiindulópontnak.

Személy szerint, ha marad a 4-2-3-1, inkább szélsőket vadásznék, a középpálya elegendő lehet így is, ahogy most van. Tolisso ettől fügetlenül erősítés lenne, minden esetre, de nem érzem, hogy neki kellene lennie a top prio igazolásnak.

Tomy81 2017.03.12. 18:23:06

Hihetetlen számomra hogy szerencsétlen Khedira mennyire kegyvesztett a magyar Juve szurkolók körében. Ha lehozná a csillagokat az égből akkor is csak egy rohadt lúzer lenne szegény.

The king of alibis 2017.03.12. 18:25:12

@Tomy81: mivel egy gyenge játékos. Egy mutatóban sem tud kiemelkedőt nyújtani. Egy igazi középszer

NagyonJuve 2017.03.12. 18:36:07

@Jóska gyerek: azért ez erős kijelentés. Én sem szeretem kedirát de reálisan nézve ebbe a formációval nem a legszükségesebb egy középső kp. Alves mögé minek csere jobb hátvéd? 34 éves elé kéne valaki nem cserének. Lirolat talán jó lesz de neki még sokat kell fejlődnie, akárcsak tolissónak. Pjanic, rincon, kedira, Marci, sturaro, lemina. Jön még bekúr meg mandragóra is ott van, csak a lehetőségre vár. Na most ezek közül Pjanic jó játékos Marci talán magára talál ha kedira nem megy el nem tudom elképzelni, hogy tolisso kiszorítja. Lesz egy 40m cserénk. Később persze hasznos lehet és kezdő is. Ezért irtam, hogy nem a legégetőbb poszt. Akkor más lenne ha 3belső kp val játszanánk. Tolisso megszerzése valószínű azért fontos, hogy minőségi szinten tudjunk formációt váltani.
.

Rikoo 2017.03.12. 18:48:38

A legnagyobb félelmem, hogy leigazolunk vkit drágán és a padon fog ülni, mert Khedira fog játszani. 40 milliót fizetni azért, hogy vki a rotációban szerepet kapjon az luxus.
Először erősítsünk a két szélén az sokkal égetőbb probléma.
Meg Lichti helyett is kell vki.

Drughi Di Bianconeri 2017.03.12. 18:56:00

@Apuleius: igaz, sorry.

@rockitbaby: Valóban, ehhez a rendszerhez nincs még elég szélsőnk, ha meg Pjaca netán távozni akar, akkor pláne nem lesz, de úgy gondolom kulcsfontosságú pálya közepe.
Létszámra megvagyunk...de Sturaro, Lemina nem Juve kezdő szintű játékosok, Khedira szintén, Pjanic-Marchisio pedig inkább egymás alternatívái.
Az elmúlt években középen gyengültünk a legtöbbet, igenis kéne 1 minőségi játékos oda.
3 tagú középpályán még úgy ahogy el lehet bírni khedirat és az ő nihillista "játékát" meg a falábúságát, de 4231be komolyabb, és teljesen más stílusú játékos kell.
Részemről remélem jövőre nem lesz a keret tagja.
(Rincont amúgy minek vettük? A cél az volt h. Végre legyen 1 venezuelai játékosunk? xD)

The king of alibis 2017.03.12. 19:45:13

@Rikoo: Jobbra megvagyunk (Cuadrado, Orsolini)
Balra ott van Pjaca s ide kell 1 ember.

Kell egy box-to box középpályás, ez lenne Tolisso. S egy jobbhátvéd. S Sturaro, Lemina, Khedira, Forrest mehetnek.

rockitbaby 2017.03.12. 20:02:20

@Drughi Di Bianconeri: Annyiban egyetértek, hogy egy kiváló középpályás kell, de a személyét illetően már ne mvagyok biztos, hogy Tolisso-nak kell lennie a legfőbb kiszemeltnek. Középre számra tény, megvagyunk, meglátásom szerint a minőséggel sincs akkora gond, mert Sturaro és Lemina nem sokat mutat, de itt van Mandragora és sanszosan Bentancur nyártól. Fiatalok, rengeteg lehetőséggel.

A gond azonban nem itt van, mert szerintem azt senki sem vitathatja, hogy szélső kell. A hézag ott keletkezik, hogy ki(k) legyen(ek) az(ok)? A helyzetünk azért problémás, mert attól már jobbak vagyunk, hogy a kevéske nálunk jobb csapat cseréiből szemezgessünk, azonban még nem tartunk ott, hogy ezek kezdő játékosait csábítgassuk. Idén nyáron az olyan játékosokat kell vadászni, akiknek hasonló a helyzete, mint Sánchez-é. Nem akar hosszabbítani, így ha pénzt akarnak belőle látni, el kell adni. Vagy a kevésbé lehetséges forgatókönyv, belenyúlunk a tutiba egy fiatallal.

rockitbaby 2017.03.12. 20:08:19

@Drughi Di Bianconeri: Lemaradt: az elmúlt években a komplett középpályánk leépült a Mister BL döntős keretét nézve, de az egyik legfőbb oka a 4-2-3-1 felállásnak feltehetőleg pont ez volt. Sokkal gyengébb a középpálya, mint akár csak az elmúlt évben, de pont ezzel a taktikával ezt egy kicsit tompítani lehet. Az más kérdés, hogy ennek az az ára, hogy nincs csatár cserénk, mert mindenkinek a pályán kell lennie.

Májusban egy igen érdekes vezetőségi megbeszélés lesz majd, roppant kíváncsi lennék a Marotta-Agnelli-Paratici-Allegri négyes stratégiai értekezletére. Minden attól függ, a mester mi mellett teszi le a voksát: 4-2-3-1? Rendben, szélsők prio. Bármilyen felállás három tagú középályával? Ez is jó, de akkor aztán all-in Tolisso-ért.

Il Principino 2017.03.12. 20:10:10

Azért Orsolini sztem még lehet harmat gyenge lenne,vszínű kölcsönben marad(vagy Sassuolo)..Alves-Lichti páros még elbír egy évet,lehet a vezetőség is így van vele(hacsak nem jön 1 jó kínai ajánlat) és egy kp. és 1 támadó/szélső lesz a prio nyáron.

Rikoo 2017.03.12. 20:30:28

@Sas Jóska: Nálunk nem kapnak lehetőséget a fiatalok. Főleg Allegrinél nem.
Pjaca szerintem nem illik a játékunkba a kapu előtt meg botrányos. De a BL-ben még lehet erősségünk, ott azért nyíltabb a játék. Mindenesetre nagyon nem biztató, hogy a közönség fütyült mikor lecserélte Allegri. Pedig nálunk azért nem szoktak fütyülni.
Ha masszívan top4-es csapat akarunk lenni akkor Sanchez, Cuadrado, Douglas Costa szélsők kellenek.

Drughi Di Bianconeri 2017.03.12. 21:05:18

@rockitbaby:
Arra kár alapozni, h. majd 1 fiatal gyerek lesz a megváltás közepén.
Majd mennek kölcsönbe, vagy maradnak 5perces cserének.
Egyébként ki az a Betancur ?

Azért Top csapatok padjáról bőven lehet szemezgetni, de valóban, nekünk Sánchez lenne a legmegfelelőbb, a fizetése persze kérdéses lehet.

Pont az lenne a lényeg, h. 1 felállás ne a gyengeségek elfedésére szolgáljon...
Teljesítmény tekintetében ott vagyunk a Top 5-6 csapatban, gazdaságilag is Top 10ben, szóval kínos is lenne, ha az lenne a szempont, h. Miként tudjuk elfedni a keret gyengeségeit.

Az új Agnelli éra óta mindig volt valami gyengepontunk :
-bal hátvéd, szélső évekig nem volt, vagy nem volt juve szint
- csatárunk Tevez érkezéséig nem volt Juve szint, aztán nem volt méltó társa

Most van csili-vili csatár duónk, technikás szélsőnk/bekkünk, de a világelit Pirlo-Vidal-Marchisio-Pogba tengely szét lett verve , ergo mindig olyan, mintha saját magunkat üldöznénk az átigazolási piacon.
Ha közelíteni akarunk a legnagyobbakhoz, akkor nem megengedhető,h. kenyszermegoldasok legyenek a formációt illetően.

A középpálya a legfontosabb, teljesen mindegy milyen rendszerbe.
Pjanic mellé egy sokat futó, ütköző harcos kéne, nem egy alibista nem is tudom mi...

Tény kell szélső, talán több is, de amíg Khedira a kezdő, addig jöhet 100 Milliós szélső is.

Idén nem lesz 100Milliós eladásunk, szóval jó esetben max 1 jobb nevű játékosra számítok.

Sanchezt imádom az Udinese óta, qrva sokat dobna a csapaton, illene is hozzánk, de inkább nézem Mandzukic kapura teljesen veszélytelen , ám harcos játékát, mint khedira alibijet középen.

GGábr81 2017.03.12. 21:17:11

@Sas Jóska: Német, spanyol, olasz bajnok, bl gyôztes, vb gyôztes. Ez mind véletlen. Ezek a csapatok és edzôik mind vakok, hogy számítottak rá. Milyen mutatókban középszer??? Ez a lófejûzés meg egyenesen szánalmas. Az ellenfél szurkolóitól is csak egy aljas gyerekes személyeskedés, mikor már más érv nincs és még tôlük is sok. Nem kell szeretni, de ez sok.

pott70 2017.03.12. 21:23:36

@Drughi Di Bianconeri: Az a gond ezzel,hogy Allegri vélhetően szerelmes Khedirába,mert minden meccsen,minden körülmények között kezdeti.Sztem egy Tolisso nem fogja kiszorítani,jobbra meg esélyünk sincs.Hacsak le nem lép kinába,usa-ba,esetleg meg nem sérül,akkor tuti nézni fogjuk meccsről-meccsre.Tehát jöjjön csak Sanchez!

venember83 2017.03.12. 21:55:58

@hellan: egyetértek annyi helyesbítéssel, hogy télen nem volt eladó. Nem voltam elég explicit a cikkben ezek szerint.

Pitts 2017.03.12. 22:30:23

@Rikoo: Ez honnan jön hogy Pjaca botrányos a kapu előtt? Mert elég kicsi a minta egy ilyen komoly következtetés levonására. Oké, most volt 4 helyzete, ezekből nem talált be, pontosan ugyanúgy mint ahogy Higuaín sem, a Porto ellen meg elég volt neki egy helyzet a gólhoz, ezeken a meccseken kívül meg nem is tudom került-e már helyzetbe máskor is.

Rikoo 2017.03.12. 22:40:34

@Pitts: Majdnem az összes meccsén volt helyzete mikor beállt.

Grinta 2017.03.12. 22:47:57

@Rikoo: Én inkább azt mondanám Vele kapcsolatban,hogy most még! rosszul dönt,nem választ jó megoldást..de ez is egy képesség,ami változik,többek között a korral is,és bőven fejleszthető.

Rikoo 2017.03.12. 23:04:55

@Grinta: www.youtube.com/watch?v=ws67PndgNBI
Ahogy látom már az előszezonban is megmutatta a befejezőképességét.:D
Nincs bajom vele, mert hajt és szeretne bizonyítani + technikailag is jó és labdabiztos, de amit a kapu előtt csinál az totál tragikus. 15 helyzet 1 gól.

Grinta 2017.03.12. 23:16:51

@Rikoo: Tudom hogy csíped..de ennél bénább videót nem találtál róla? :) másrészt ez "csak"1előszezonos meccs,nem gondolnám mérvadónak.Majd ha játékban lesz..meccs-meccs után,legalább egy bajnoki szezon keretein belül kb.20meccse játszikt(amire ha minden jól alakul,jövőre lesz is példa)na majd akkor bizton kijelenthetünk róla bármit pro és kontra.Addig feleslegesnek érzem.

Rikoo 2017.03.12. 23:34:01

@Grinta: Nem olyan híres, hogy normálisabb videók legyenek róla. Még csak ilyen B kategóriás vidik vannak csak.
Rengeteg helyzete volt ebben a szezonban, a helyzetbe kerüléshez tényleg ért a másik horváttal ellentétben.
Miből gondolod, hogy jövőre több lehetőséget fog kapni?
Ha komolyabb játékosok érkeznek nyáron erősen kétlem, hogy nem őket fogja akkor is erőltetni Allegri.

Zola82 2017.03.13. 05:13:08

Elgondolkoztató, hogy saját játékosokról milyen stílusban beszéltek! Khedira nem látványos amit csinál viszont nagyon hasznos! Mandzukic maga a spirito Juve! Aki szereti a Juvét az pont az ilyen hozzáállás miatt szereti! Ez nem a Reál, Barca Bayern!

The king of alibis 2017.03.13. 05:16:03

@GGábr81: Te szoktál is Juve meccseket nézni, vagy anélkül próbáltál nekem beböfögni valamit?

rockitbaby 2017.03.13. 06:14:21

@Drughi Di Bianconeri: Egyetértek, nem azért kellene valami mellett letenni a voksunkat, mert kevésbé rossza, azonban a Marci-Khedira-Pjanic középpályás hármas katasztrófa volt. Súlytalan, amit szegén kisherceg sérülése is hátráltatott. Viszont egy jó edző észreveszi az ilyen hibákat, és ha a megoldás nem érkezhet kívülről - igazolás -, akkor neki kell megoldania - formációváltás. Szemfüles megoldás volt ez a Mister részéről, de mint mondtam, legalább annyira volt ez kényszer is. Én a magam részéről inkább örülök, hogy az edző felismerte a lehetőséget. Conte előtt az ilyen helyzetekben szélmalomharcot vívtunk és nem tudtuk megszakítani az ördögi kört, ami dupla hetedik helyezést ért.

Az is igaz, hogy mindig volt valami hiányossága a csapatnak, sose dolgozhatott a mindenkori edző egy teljes, jó kerettel. Azonban míg a korábbi gondokat nem lehet elfedni - hiába játszol három belső védővel, hogy ne kelljen balbunkó, wingback attól még kell, vagy hiába pakolt fel Conte +1 középpályást a pályára egy csatár rovására, mondván teljesítményben rosszabb nem lehet, mégis le és átfociztak minket. Nem akarom senkire sem ráhúzni a vízeslepedőt, de a korábbi hiányosságokat nem lehetett felállással tomptani, míg ezt a furán összepakolt középpályát kifacsart módon, de lehet. Nem mondom, hogy ez ideális, de ha maradunk így, akkor talán nem a középpályás a top prio. Mert ott legalább darabra megvagyunk. Szőlsők tekintetében azonban a darabszám hiányosséga miatt nem lehet még a minőségről sem beszélni.

Sok karaktert "pazaroltam" eleddig, de a lényeget összefoglalva: klasszis szélső és középpályás egyszerre nem fog érkezni. Mérlegelni kell, melyik a fontosabb, és Marotta eddigi munkásságát ismerve, szerintem a szélső lesz a kiemelt célpont.

Drughi Di Bianconeri 2017.03.13. 07:21:30

@rockitbaby:
Szerintem is szélső lesz/lehet a prioritás, Alexis Sánchez tipikus Marrotta igazolás lenne, csak a fizeteséről tudjanak megegyezni.
Egyébként szvsz. Alexis, így 1 év múlva lejáró szerződéssel mozdítható kell,hogy legyen max 50 Misiert, pláne,mhogy az egész világ látja, h. távozni akar...
Ha meg Tolisso tényleg 40 M,akkor ki kéne h. Jöjjön mind a kettő.

Persze a jó öreg Marrotta, anno képes volt,a friss gólkirály , csúcson lévő Van Persiért 12 Milliót ajánlani -így égetve minket - remélem ezen már túl vagyunk és nem kerül ilyesmire sor xD

A lényeg, h. Khedira jövőre húzzon el, legalább a kezdőből.

Grinta 2017.03.13. 07:30:44

@GGábr81: Nagyon nem kell rajta csodálkozni.Milyen ember az,akinek kutyatov a hőse..meg egy ilyen be krekkel-t madárra büszke?Ennek ez a Ferencváros.Szégyen.Vénaszkenner Jóska lehetne a következő neve...

Grinta 2017.03.13. 07:34:25

@Rikoo: Nyilván csak az ebbéli vágyaimat fejeztem ki,Pjaca jövőbeli nagyobb szerepvállalása okán.Most még okot elég nehéz lenne felsorakoztatni emellett..mert nagyon keveset láttunk belőle,Én abban reménykedem,hogy ez az év az akklimatizációra megy el..és jövőre berobban,mindannyiunk örömére!

Grinta 2017.03.13. 07:39:36

@Drughi Di Bianconeri: Azért Van Persiehez annyit hozzátennék,hogy mint utólag kiderült..volt még benne 1,5 szezon top szinten!,úgy hogy emlékeim szerint mikor gólkirály volt,olyan idős volt mint Gonzalo.

Drughi Di Bianconeri 2017.03.13. 07:56:24

@pott70: Nem hiszem, h. Allegri ratyi lenne, de ha mégis!akkor sem érné be egy csúnya, szürke, unalmas Khediraval - mondjuk lehet, h. Kedves srác, meg az évi 4.5 Milliós fizuja is csábító lehet xD

@Zola82: Attól mert xy nálunk játszik, kötelező szeretni?!

Khedirat világ életemben utáltam, nem azért, mert patkány, vagy rossz ember lenne,hanem mert 1 tehetségtelen, ügyetlen, haszontalan arc, aki szarrá nyerte magát, mert jókor volt - jó helyen, más tőle 1000szer tehetségesebb, pedig nem nyeri meg a felét se, vagy pedig szerencsétlenebb ,lásd szegény Reust pl. H. maradjunk a németeknél.
Egyetlen skillje,nh. Jókor érkezik kapu elé 2. Hullámban (ezt nagyon jól megtanítják a falábú német gyerekeknek, lásd a műfaj királyát, Thomas Müllert), DE TELJESEN FELESLEGESEN, szezon elején voot 2 gólja, de pl. Csak a Milan ellen lőhetett volna 2őt, 100%tiszta helyzetben.

De ami talán még ezeknél is jobban idegesít : a totális szenvtelenség és nihillizmus. SOHA nem szenvedélyes, SOHA nem örül, SOHA nem bosszús, nincsenek -látható- érzései, olyan, mint 1 gép, amit rosszul programoztak be,mert legalább gólt tudna rúgni...olyan amikor pályára lép mintha a matek leckét mondaná fel, vagy még olyan se, mert akkor legalább izgulna..
Ez a sport számára csak 1 meló, amiért qrvq sokat keres, és mégis csak jobb, mint Dönert árulni vhol Stuttgartban.
Szvsz. Nem is szereti a focit, mondjuk érthető,mert nemnis tud..

Újabban divat lett azt mondani a láthatatlan, alibistákra, h. "Hasznos"...Mégis mi hasznos abba amit csinál?
Futni, szerelni, ütközni, pontosan passzolni, pontosan lőni: nem tud.
A hozzá adott érték 0 a részéről.

Kantè, Vidal, Nainggolan, Allan na ezek hasznos , klasszis középpályások, akik véletlen focizni IS tudnak!

Nem lenne bajom Khediraval,ha csak falábú lenne, de legalább Lelkes és Harcos lenne(lásd Stefi), vagy legyen szenvtelen, flegma, de akkor legyen egy kreatív zseni (lásd Pjanic , Vucinic ).

Khedira az 'alibista' poszt királya, ugyanaz a kaszt, mint Aquillani,Joe Allen, Montolivo (bár ő a fiorban király volt) stb.

2 éve MINDIG jön vmi önjelölt Khedira felmentő, vagy csak olyasvalaki, akinek győzködnöm kell juventinoságomat, mert nem szeretem xy-t, ezzel a bő beszámolóval ezt befejezettnek nyilvánítom.

Drughi Di Bianconeri 2017.03.13. 07:57:43

@Grinta: 29 volt, Alexis most 28, szóval hasonló a szitu.

Grinta 2017.03.13. 08:06:10

@Drughi Di Bianconeri: Szerintem nem a "nem szereted" a baj itt.Azzal nincsen gond,bár nyilván belejátszik a dologba hogy német :D A stílussal van a baj,amit jelen esetben nem is rajtad kérnek számon,hanem szkennerjóskán..és már nem is először,mert az adminok is a stílus hányásminőségére hívták már fel a figyelmét..nem pedig a tartalmi részre.

Grinta 2017.03.13. 08:07:32

@Drughi Di Bianconeri: Higuaínra gondoltam amikor párba állítottam Van Persievel..életkor,gólkirályság,center poszt.

Drughi Di Bianconeri 2017.03.13. 08:14:52

@Grinta: ja, ez a jóska gyerek tényleg túltolja néha, de engem nem zavar, mert 5 évvel ezelőtt én is elég vehemensen irtam2, volt pár vitám, meg pár kitiltásom is xD
Majd benő a feje lágya(gondolom fiatal még), legrosszabb esetben egy tiltás után xD

Értem h.Higannyal állítottad párba, de Miért? xD
RvPt azért hoztam fel, mert Ő is lejáró szerződésű, távozni vágyó PL ász volt, és nehogy Marrotta Alexisert is odamenjen egy 12 Milliós ajánlattal xD

Rikoo 2017.03.13. 09:11:45

@Drughi Di Bianconeri: Én sem szeretem, de azért ez nem teljesen reális amit leírsz. Inkább egy erősen elfogult szubjektív vélemény.

Mitya10 2017.03.13. 10:05:58

@Drughi Di Bianconeri: Én maximálisan egyetértek veled

NagyonJuve 2017.03.13. 10:09:13

@Rikoo: osztom a véleményed.@Drughi Di Bianconeri: te vakon útálod. Még ha jól is játszana akkor is útálnád. Én is útálom de közel sem olyan rossz ahogy leírod.

Zola82 2017.03.13. 10:30:15

@Drughi Di Bianconeri: Nekem nem kell bízonyítanod, hogy Juventino vagy! Azt sem mondom, hogy Khediranál nincs jobb! Amivel nekem bajom van az a stílus( nem nálad)!

Drughi Di Bianconeri 2017.03.13. 10:48:28

@Zola82: Rendben, félreértettem, mert a kommented előtt nem sokkal éppen én fikáztam Khedirát :D

@Mitya10: Köszi, Pacsi, Béke ! :D

@NagyonJuve: Utálni Utálom,valószínűtlen,hogy 1 jó meccse után megszeretném -persze elismerném!- , de,hogy vakon az egyszerűen nem igaz !
Sajnos nagyonis LÁTOM,hogy mit csinál,illetve nem csinál...
Sok szempontot leírtam, hogy miért,abból lehet,hogy nem minden tényszerű,de attól még IGAZ - legalábbis számomra mindenképpen :D

@Rikoo:
Persze,hogy szubjektív,hiszen nem tudom alátámasztani pl.: statisztikákkal,elemzésekkel,hogy egy nagy semmi,amit művel az ember foci néven,de pár tényszerűséget mégis írtam.
- érdemtelenül agyonnyerte magát, mert jókor volt, jó helyen,illetve a posztján szereplő nála sokkal tehetségesebbek pont akkor voltak sérültek,amikor torna volt
- szenvtelen
- nem tud focizni (átvételek,passzok,labdakezelés,lövés stb. a mozgása a labdával vmi rossz néma börleszk-filmbe illik,nem focipályára)
- a helyzetbe kerülése fordítottan arányos a hatékonyságával: ha már olyan jól mozog be üres területre,akkor minek lő,ha nincs technikája, miért nem adja le egy ügyesebbnek ?
- 0 hozzá adott érték,vagy milyen TÉNYSZERŰ dolgokkal lehet azt megcáfolni.

Lehet én látom rosszul vagy nem értek a focihoz,de akkor kérek indokokat,hogy mégis miben jó egy Khedira ?!

Az igazsághoz hozzátartozik,hogy LEHET,hogy az is rányomja a bélyegét nálam Khedira megítélésére,hogy Ő elvileg Vidal pótlására érkezett...

Vidal egy ISTEN volt a posztján, a kedvencem volt az új érában, megtestesített Mindent,ami a Juventus-t jelenti (kivéve a klubhűséget,hogy rohadjon meg).
Posztján évekig egyedülálló,világklasszis,csupaszív,Harcos és Juventino volt(!).
Ő benne megvolt MINDEN,amiért rajongani lehet egy játékosért, és MINDEN,ami egy középpályást hasznossá ÉS klasszissá tesz.

Na most ehhez képest Khedira olyan,hogy be se fejezem... xD

Tomy81 2017.03.13. 11:44:15

Eddig azt nyomta mindenki hogy Marchisio milyen jó játékos, meg milyen hasznos mégha ezt észre sem venni,meg ha nem is látni a pályán.Ő a fantom aki sunyiba teszi a csodát :)
Most itt van Khedira barátunk aki (szerintem jogosan) kiszorította Marcit.Ha valaki a meccsen csak az ő mozgását figyelné egyértelműen látszik hogy meg sem áll.Nagyon jól helyezkedik.Az ellenfél támadásánál is, és akkor is amikor nálunk van a labda üres helyre mozog folyamatosan és lehet rá számítani.Támadásnál meg rengetegszer helyzetbe hozza magát, más kérdés hogy egyedüli hibájaként ő nem egy Higuain.De ha az lenne nem lenne értelme az aranylabdának...

Grinta 2017.03.13. 16:48:47

@Drughi Di Bianconeri: Őszintén?Már fogalmam nincs.Hétfő reggel volt..nagyon,talán ezért:D

Drughi Di Bianconeri 2017.03.13. 17:11:24

@Grinta: Te a hétfő reggelt 1 deci pálesszel kezded , kávé helyett?

Grinta 2017.03.13. 17:13:09

@Drughi Di Bianconeri: Nem iszom alkoholt..tudom így kilógok a Magyar társadalmi normából ; )

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9910) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4153) mercato (4137) nyilatkozat (7437) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása