Higuaín: „Egyáltalán nem bántam meg a váltást”

higuain_gonzalo_golorom_terden.jpgGonzalo Higuaín egyáltalán nem bánta meg, hogy elhagyta a Napoli együttesét a Juventusért, és a csatár arról is beszélt, hogy jobban kedvére van a torinói környezet nyugalma.

A Sky Sport Italia munkatársának pénteken interjút adó Gonzalo Higuaín egyúttal beszélt arról is, hogyan került a Real Madrid együtteséhez tinédzserként, illetve hálásan emlékezett meg a Napolinál eltöltött, gólokban igencsak gazdag három évről.

„A csatlakozás a Real Madridhoz? A spanyol klub életem érzékeny szakaszában keresett meg: fiatal voltam, éppen csak elkezdtem a pályafutásom a Rivernél, és nem számítottam arra, hogy ilyen kaliberű klub lesz a nyomomban.

Amíg a Madridhoz nem kerül az ember, nem is tudja elképzelni, hogy milyen léptékű változások érik az életét. Tulajdonképpen a családom meg is kérdezte tőlem, hogy felfogom-e, hogy a Real Madrid játékosa vagyok? Nem, egyáltalán nem fogtam fel.

A Napoli? Különleges út lesz az számomra. Három évadot játszottam annak a stadionnak a gyepén, három évig éltem abban a városban.

Csodálatos évek voltak számomra, és nekem különleges visszatérés lesz, ahogyan minden játékos különleges élményként éli meg, amikor visszalátogat régi csapatához, amellyel szép pillanatokat élt meg.

Amikor meghoztam a döntést, hogy elhagyom Madridot, azon gondolkodtam, hogy melyik csapathoz igazoljak. Felmerült a Napoli neve, és azt mondtam a testvéremnek, hogy menjünk!

Ahogy mindig is kiemeltem, három csodálatos évet töltöttem Nápolyban. Nagyon erőteljes város, erőteljes futball tekintetében.

Mindig hálás leszek a szurkolóknak, a csapattársaknak, a személyzetnek és a barátoknak, akik ott maradtak, mivel tényleg csodálatos három évben volt részem.

Onnan ehhez a nagyszerű csapathoz kerültem. És ahogyan mondtam az első naptól, nem bántam meg egyáltalán semmit.

Épp ellenkezőleg, most még határozottabban kiállok a döntésem mellett, mert nagyszerűen érzem magam, boldog vagyok, érzem, hogy fejlődök egye inkább játékosként, és ahogy múlnak a napok egymás után, valóban egyre helyesebbnek érzem a meghozott döntést, ez pedig a klubnak, a csapattársaknak, a szurkolóknak és a jelenlegi életemnek köszönhető. Itt nyugodtabb a környezet, ez pedig létfontosságú egy játékos számára.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr2412290415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1849) bajnokság (3351) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (897) elemzés (40) előzetes (854) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1644) játékosokról (9859) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2422) meccsek (4117) mercato (4124) nyilatkozat (7391) Olasz Kupa (315) összefoglaló (403) pletyka (4152) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (173) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (286) video (195) Címkefelhő
süti beállítások módosítása