Marotta: „A keretünk teljes”

marotta_beppe_sajto_1.jpgA Juventus vezérigazgatója, Giuseppe Marotta legutóbbi nyilatkozatában próbálta megnyugtatni a szurkolókat Paulo Dybala elhúzódó szerződéshosszabbítása kapcsán.

Az argentin támadó a hírek szerint hosszabb ideje egyeztet új kontraktusáról, azonban mindeddig várat magára a hivatalos bejelentés.

Az elhúzódó helyzet miatt a huszonhárom éves csillag kapcsán felreppentek hírek, amelyek a Barcelona és a Real Madrid csapatával boronálják össze a játékost.

„Kiváló kapcsolatot ápolunk a játékossal.” - nyilatkozta a klubvezető a Tomás Rincón hivatalos bemutatása alkalmából rendezett sajtótájékoztatón.

„A megújítás tárgyalási fázisánál tartunk, és a játékos teljes mértékben megérdemli az új szerződést mindazért, amit a csapatért tett. Nincs semmilyen probléma, a Juventus-mez viselése büszkeségforrás a játékos számára.”

Beppe Marottát kérdezték esetleges további érkezőkről is, miután Axel Witsel Kínát választotta Torino helyett.

„Jelenleg elégedettek vagyunk a rendelkezésre álló kerettel. Minden területen megfelelő játékosokkal rendelkezünk, hiszen Claudio Marchisio 100 százalékosan visszatért, amiben nem lehettünk biztosak a nyáron a játékos kezelése miatt.

Roberto Gagliardini? Ő jó futballista, azonban nem felel meg a céljainkhoz, ezért soha nem is tárgyaltunk az ügyében.

Az illető szerepkörű játékosok adottak a keretben, hiszen itt van Stefano Sturaro, Rolando Mandragora és Mario Lemina, ezért az Inter nem előzött meg vagy körözött le minket.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr2812094619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MdewC 2017.01.03. 21:33:30

Asa meggye hol van? Ki a tököm ette le a tortáról?

Kár volt elolvasnom ezt a cikket. :)

Persze a fordítást köszönjük!

Grinta 2017.01.03. 21:40:18

"Jelenleg elégedettek vagyunk a rendelkezésre álló kerettel" Giuseppe..ne provokáld itt a jó népeket? az ilyen kijelentésekkel :D

FinoAllaFine 2017.01.03. 21:42:20

Vidal potolva? Pogba potolva? Pirlot meg sem emlitem mert ő tényleg potolhatatlan, de Marotta meg sem probalta. Hogy nem sül le a bőr az arcáról az ilyen nyilatkozatok után?

Rikoo 2017.01.03. 21:43:12

Kérdés mi a cél. A Scudettot szinte már most megnyertük. Idén sincs komoly kihívó.

James Zabiela 2017.01.03. 22:14:52

Semmi meglepő nincs a nyilatkozatàban!Csak a szokàsos!

2017.01.03. 22:26:09

Hát ha a vezetőség elégedett a nézhetetlen, fos játékunkkal ám legyen, lényeg a győzelem.

babo0410 2017.01.03. 23:46:17

Kár volt elolvasni a kommenteket. Ha fogadtam volna, nyerek. Az összes félretett pénzemet, ami nem kevés, rá mertem volna tenni, hogy hisztizni fogtok megint. Gondolom Allegri, Marotta és a többi vezető jobban tudja milyen posztra kik kellenek. Ha Allegri és Marotta azt mondja, hogy a keret erős és jó, előbb elhiszem, mint az önjelölt szakértőknek. Folyamatosan csak panaszkodtok. Várjuk már ki mit nyújt a csapat a hiszti előtt. Nem unalmas még örökké elégedetlenkedni? Az ősszel nem volt a legjobb a játékunk, de így is minden sorozatban az élen állunk, ahol elindultunk. BL csoportgyőzelem, bajnokság tabella első helye, kupában tovább mentünk. Egyedül a szuperkupa nem lett meg. Szerintem pont most nem kéne hisztizni. Allegrinél az ősz szokott pocsék lenni, és tavasszal megnyonjuk. Ő is ezt nyilatkozza folyton. Tavasszal lehet a bajnokságot és a BL-t megnyerni. Majd ha tavasszal is olyan rosszul játszunk, és idejekorán kiesünk a BL-ből, lehet mondani, hogy baj van. Addig kár a hisztiért.
Egyébként az senkinek nem tűnt fel, hogy megemlítette Mandragora-t Marotta? Érdekes, hogy csak azt figyelte a többség, hogy nem jön már valószínűleg senki, akkor nagyon hülye. Pedig, ha Rolando megkapja a lehetőséget, akkor szerintem nem is kell már senki a középpályára. És elvileg azért nem lett kölcsönadva a sérülése ellenére sem, mert a vezetőség, és főleg Allegri vele is számol. Reméljük meg is fogja kapni az esélyt a mestertől.
Nyugtával dicsérjük a napot.
Forza Juve!

Juvegaspy 2017.01.04. 00:01:20

En ennyire nem oltanam le nepet mint babo a rinya miatt. De nem ertem en se mit kell sirni egy nyilatkozat utan??
Nem szidhatja a csapatot a mediaban s szerintem o tobbet lat bele mint mi.
En bizom benne

MdewC 2017.01.04. 00:12:55

@babo0410: mi van kolléga? még mindig másnapos vagy? :D

A Mandragoras résznél égtem ki teljesen. :D

Idén sztem pályára sem fog lépni, de megkockáztatom, hogy még tovább sem. ;)

MdewC 2017.01.04. 00:14:27

@babo0410: ja és rajtad kívül itt senki nem hisztizik. Picsogsz itt folyamatosan, akkor ne olvasd ha ekkora lelki terhet jelent. Csak a te érdekedben. :)

Gaben Smith 2017.01.04. 00:17:27

Nem értem az átigazoláspolitikát!
Példa: Pjaca szélső/tükörszélső Allegri nem játszik szélsőt alkalmazó taktikában és olaszba alig található ilyen meghonosult taktika,
Cuadrado,szintén szélsőként lenne kiemelkedő ő ugyan Dani Alves alternativájaként is használható de nem az igazi megoldás.
Higuain vele semmi gondom de 90 millió egy 29 éves játékosért???? Egy Isco/Kovacic/James/Verratti vonal jobban festene ennyiből kettőt is elhozhattunk vna, elől pedig maradt volna Mandzu,Dybala,a nem elengedett Zaza a mélyvizbe dobható Kean 4 csatár elegendő!
Nem értem Benatiát sem! Volt 4 hátvédünk oké %-3-2 az hármat foglal de sztem illene begyakorolni egy 4-4-2 t is sérülés esetén máris át lehet rá állni.
A középső középpályás 3 helyre van 8 emberünk amiből minőség Marcsi/Pjanics én Khedirát nem bírom sztem vízhordónak jó lenne ha normális fizikai adottságai lennének de mivel nincs középszer de ezen középszer alatt van Lemina /Stui perembereknek jók de nem egy ekkora csapathoz valóak, Hernanes az ő középszarjuktól is középszarabb nem értem minek ő a keretbe, Mandragora pedig sérült volt nem nyilatkozok róla,ja és ott van egy sérülései óta használhatalna Asamoah!
Ez 8 ember 3 helyre!!!
Ahelyett h vagy minőségben bővítenének ahelyett vesznek egy újabb középszart!
Tehát van 9 emberünk 3 helyre amiből kettő kvalitás ha nem sérültek a többi hígfos???
Ezeket magyarázza már meg nekem valaki!!
Ez így jó átigazoláspolitika??????

Juveboy92 2017.01.04. 00:25:20

@Rikoo: azt szerintem mindannyian tudjuk hogy január nem a nagy kaliberű igazolásokról szól , azért meg ne tapsoljunk el felesleges milliokat hogy ilyen Luis Gustavok jöjjenek... szóval szerintem jobb ha "teljes a keret " szezonra szerintem...
aki nevesebb és váltott idén az Kínába ment kivéve Draxlert aki nekünk nemis kellett...
nézzük a neveket:
Fabregas : elment Oscar Chelsea szezon végéig nem engedi
Yaya Toure: sérült Gündogan miatt Guardiola megtartja
James, Isco: BLbe nem szerepelhetnek és Zidane tagadta is a róla szóló pletykákat
Gagliardini 28 millióért (kötelező opció) ennyiért jó helyen van
Kessiére nemet mondott Atalanta 25 millióra Chelseatől mivel januárban nem engedi el ...
Witsel elment Kínába mert 300 ezer eurot kap hetente , de megkockáztatom hogy max a neve nagyobb mint Rinconé jelenleg

szóval szerintem ha csak nem akarod Luis Gustavot látni itt inkább örülj hogy januárra bezárt a bazár

MdewC 2017.01.04. 00:52:59

@Juveboy92: Rinconnal egyébként sincs probléma... Itt a gond a "bullshittel" volt. Nekem legalább is. ;)

babo0410 2017.01.04. 01:02:52

@MdewC: Én mikor hisztiztem?
Valószínűleg Witsel le nem igazolása kapcsán nem véletlenül említette meg Mandragora-t Marotta, és nem azért maradt itt mert nem számolnak vele. Ha nem lenne rá szükségünk, nem maradt volna itt. Szerintem ha felépül teljesen, akkor fog kapni lehetőséget. Különben kár lenne a tehetségét elpazarolnia a padon.
De majd meglátjuk mi lesz vele.

el.Flaco 2017.01.04. 01:44:44

@babo0410: Te hányszor láttad Mandragorát játszani ? Azon kívül, hogy néhány olasz szakértő kikiáltotta "nagy tehetségnek", mit tudsz róla?

19 évesen nem gondolnám, hogy ő fogja megoldani a gondokat a középpályán. Összesen 131 percet töltött a pályán a Serie A-ban eddig, azt is 5 meccsen sikerült neki. Természetesen nagyon fiatal még, csak nem értem mire alapozod ezt a mondatod: "Pedig, ha Rolando megkapja a lehetőséget, akkor szerintem nem is kell már senki a középpályára."

babo0410 2017.01.04. 04:20:12

@el.Flaco: Serie B-s összefoglalókat próbálok nézni, és a tehetségesebbnek kikiáltott fiatalokat próbálom követni, így láttam Mandragora-t is pár meccsen. Szerintem a potenciál megvan benne. Egyébként arra gondoltam, hogy itt van Rincón, Sturaro, Marchisio, Pjanic, Khedira, Lemina, Hernanes. Khedira-nak igaz most nem megy, de tavaly már megmutatta, hogy jó játékos, formába kell lendüljön. Melléjük jönne Mandragora, és akkor Ha 4-1-2-1-2-ben is játszunk, bőven elégnek kéne legyen ennyi ember. Persze ha eladunk valakit/kiket, akkor lehet igazolni még embert, amúgy meg túl sokan vagyunk. És Khedira jelenlegi formájával meg Asamoah-n kívül nem vészes a kp. Sőt kifejezetten jó lehet Rincón érkezésével. Egyedül Asamoah aki nagyon gyenge, és Khedira nincs formában. Így további igazolás csak akkor kell, ha valaki távozik. Különben elegen vannak a kp-n.

The king of alibis 2017.01.04. 06:10:17

Magasabb céljainkért nem ártana eltakarítani Marotta urat. Addig ne is álmodozzunk BL sikerről.

The king of alibis 2017.01.04. 06:14:15

@Jóska gyerek: Hálásak lehetünk neki, hogy anno Contéval együtt kiemelt minket a posványból, de eljött a váltás ideje. Míg Conte úgy néz ki meg tud újulni, ez Marottáról nem mondható el.

Rikoo 2017.01.04. 07:07:01

@babo0410: Nagyon erős pletykák vannak arról, hogy tavasszal vissza megy kölcsönbe a Pescarába. 3 játékost szeretnének tőlünk kölcsönözni tavaszra. Mandragora, Cerri, Thiam.

TYUKI 2017.01.04. 07:39:34

@babo0410: végre hogy te dicséred a csapatot meg a vezetőséget meg Allegrit! Igazad van rengeteg a kritikus hozállás a komentekben!
Folytonos szídás megy!
A keret gyenge játék ellenére minden fronton első! A szuperkupa az leves Milan is nyerjen valamit öt évente egyszer!
Örülök hogy kiáltál a csapat melet!

Mitya10 2017.01.04. 07:50:07

@babo0410: Én még mindig Asamoah ízét majszolom a hab tetején. Azt ha nem tévedek ez a tökéletes transzfergurunk mondta nos azóta is vicc. Én nem "oltalak" úgy le mint te jópárunkat de felnyitnàm a szemedet hogy a problèmánk ah @MdewC: kollega is mondta nem maga Rincon a baj habár számomra még mindig fura hogy 1 genoai kp a megváltónk (abszolút Sturaro 2.0) de hátha...
A baj hogy villant 1 hyper easy igazolást mert gondolom nem sokan akarták Rincont és mint mindig kész,teljes a keret. Ez valóban bullshit!!! Amennyire Mandragora is akinek eddig annyi játékperce volt a Seria A ban mint a Harry Potter növényének

Andras74 2017.01.04. 07:52:39

@Gaben Smith: Azért Rincónt nem írnám le előre, ennyire főként. Olyan posztra érkezik, ami a legnagyobb hiányunk volt ősszel, és Marci sem mert még 100%-ban ütközni, rombolni, a korábbi sérülése miatt. Jelenleg a legjobb korban van, erős, lelkes, és ügyetlennek sem mondanám. Ha fiatalabb lenne, akkor azon menne a hiszti, hogy kevés a BL-re, stb.
Nyilván való, hogy nem lesz CR7, de bőven hozhat annyit erősítést, amennyire a meglévő középpályára kell. Pjanic nyugodtabban mehet előre, ha van mögötte egy stabil ember. Pirló is akkor lehetett nyugodt, ha Vidal és Marci zártak vissza mögé. Pjanic játéka sokkal jobb lehet, ha stabil a középpálya. Őszintén: mi okunk lenne arra, hogy ne bízzunk meg Allegriben? Egyetlen edző sem nyer meg minden meccset, és nem is kell. Várjuk meg az év végét, és utána vonjuk le a következtetéseket!
Sem a Barca, sem a Margit (és még sorolhatnám) nem nyer minden évben! Mégsincs pánik hangulat, és nem lesznek olyankor rosszabbal a játékosaik!
Zidane-t sem rúgták ki az első, elvesztett meccse után!

Andras74 2017.01.04. 07:56:03

@Juveboy92: Igen, nagyjából ez a helyzet. Rincón szerencsés időben jön, mert bukni nem igazán tud most itt. Ha beválik, akkor nagyot tud dobni a csapat stabilitásán, ha nem válik be, kilógni akkor sem fog a sorból. Nem nagyobb lutri, mint a kínai lett volna....

Andras74 2017.01.04. 07:58:02

@Rikoo: Ezzel mindenki jól járna!

Juvegaspy 2017.01.04. 08:00:42

@Jóska gyerek: szokasos kerdesemet felteszem kitartoan hatha egyszer valaszolsz.
Melyik csapat igazgatojat hoznad Marotta helyere?

moozes 2017.01.04. 08:10:45

Szerintem is teljesnek tekinthető a keret, Rincón nem rossz játékos. Minden nap olvasom a fórumot többször is és a hozzászólásokat is. Nem szoktam örülni amikor egyesek nem tetszésüknek adnak hangot a játékosállománnyal kapcsolatban. Könyörgöm azoknak kell szurkolni akik itt vannak! A kedvencem amikor Higuaint ócsárolják, mert én körülbelül kifutok üvöltözve a szobából amikor ismét ba** egy gólt. Marotta pedig egy jó pont a csapatnál, kevés pénzből is mit hozott össze az elején! Ha már ennyire erősíteni akarjátok tovább a keretet (ésszerű határok között) akkor szerintem egy bal hátvédre lenne még szükség Sandro mögé, Evra sajnos már a múlt! :/ Persze a tökéletes csapathoz már csak Verratti hiányzik, ha ő meglenne akkor már tényleg senkire nem lenne szükségünk. :) FORZA JUVE!!!

FinoAllaFine 2017.01.04. 08:49:32

@Juvegaspy: Atletico Madrid, BVB, Porto háza táján körül lehetne nézni.. Bár az esetek nagy részében nekem nincs bajom Marottával, de valahogy tényleg úgy néz ki, hogy azt a bizonyos pontot valahogy sose tudja feltenni az "i"-re.. Minden egyes szezonban elenged egy kulcsembert, de nem tudja megfelelően pótolni. Egy igazán jó igazgató ezt úgy csinálná, hogy először keres egy megfelelő helyettest, aztán értékesíti az elvágyódó játékost. A másik pedig, hogy bár a blogon sokszor túl durván kapja az ívet, de valljuk be van benne igazság, hogy a lejáró szerződésű, vagy magas kivásrlású árú játékosokon kívűl nem tud alkotni igazán nagyot. Pedig a Juve presztízse, anyagi háttere már újra bőven olyan csábító, hogy sikerüljön végre átlépni a saját árnyékát. Magam részéről ha idén nyáron sem sikerül 100%-osan összerakni a középpályát, netalántán ismét elenged vki kulcsembert (Dybala, Sandro, stb), akkor mehet Isten hírével Marotta.

pedronegroo 2017.01.04. 08:51:27

Annyi középpályásunk van már valamelyiket ki lehetne már rakni a jobb szélre mert szegény Lichti nagyon nem találja régi önmagát ez például egy előrelépés volna, meg Khedira helyére Pjanic(egyszerre a pályán ők 2 mínusz ember mezőnyben), Dybala vissza és szerintem máris rendbe lennénk a nélkül hogy bárkit is igazolnánk.
Amúgy meg f@s játékkal de magabiztosan vezetjük a tabellát, minek ide bárki is? A játékon meg lehet csiszolni. A BL-ben meg úgyis betoljuk a buszt taktika lesz, ahhoz jól is jön egy Rincon féle romboló.
Ha valakire nagy szükségünk lett volna az egy jó erőnléti edző, semmi más. Persze szívesen szidom én így is Allegrit de inkább eltekintenék ettől csak legyenek végre egészségesek a játékosok.

Spez 2017.01.04. 09:29:27

@Gaben Smith: @Jóska gyerek: @FinoAllaFine: +1
( ezt tegnap láttam itt valakitől :) gondolom az egyetértek rövidítése )

mpite 2017.01.04. 10:32:14

A tegnapi interjúban Marotta említette, hogy Marchisio felépülésével és Rincon leigazolásával tulajdonképpen már két igazolásunk van a középpályára, legalábbis a juventus.com-on megjelent szövegkörnyezetből erre lehetett következtetni. Ezt akkor nem is értettem, tekintve, hogy Marchisio már hónapok óta bevethető. Ma a Gazzettán megjelent szöveg szerint (szerintem ugyanaz az interjú, mert ugyanazokat a témákat érinti) a másik igazolás Mattia Caldara, akivel kapcsolatban Marotta azt mondta, hogy már csak az utolsó simításokat végzik. Erről tudtunk eddig, vagy csak én maradtam le?

Juvegaspy 2017.01.04. 10:32:41

@FinoAllaFine: koszonom vegre kaptam valaszt igaz nem attol akitol vartam :)
Atleticoval egyet tudok erteni eleg kiemelkedo amit csinalnak csak ugy mint a Juve. A Porto csak ugrodeszka (sajna mi is csak annak tununk neha de azert a kulonbseg nem kicsi) A dortmundnal kozel sincs olyan fejlodes mint nalunk vagy a matracosoknal.
Nem kovetem mas csapatok blogjait de 100% hogy mindenhol vannak Norbi illetve Joska felek akik mindig a pokolba kivanjak sajat sportigazgatojukat s Marottat szeretnek megszerezni.

The flash 2017.01.04. 12:11:54

EZ azt jeleni hogy már télen nem fog érkezni senki ?

nortu30 2017.01.04. 12:39:43

A keretünkkel talán még nem is volna gond. A Scudetto is valszeg meglesz, mivel nincs igazi ellenfelünk, ez mondjuk nem biztos, hogy jó. A kérdés, amit már előttem feltettek, hogy mi a cél? Vitán felül áll, hogy a mutatott játékunk egy fos. Aki ezt másképp látja, az vak. Ráadásul úgy tűnik, a hozzáállással is vannak gondok. Ezt a két problémát kellene megragadni, mert a BL-be innentől kezdve ez édeskevés lesz, még a Porto ellen is. Persze ha a klub megelégszik azzal, hogy a csoportból továbbmegyünk, akkor tényleg rá lehet húzni a jelenlegi helyzetre, hogy all right.

a Zamboni nem egy tészta 2017.01.04. 12:45:24

@Jóska gyerek: Nem gondolod, hogy alapvetően ez pénz kérdése? A Juve pénzének a kérdése, és az olasz bajnokságban forgó pénz kérdése általában?

Komolyan kérdezem, hogy kit hiányolsz, és miért gondolod, hogy őket meg lehet szerezni egy jobb csávónak?

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3383) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9914) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4156) mercato (4140) nyilatkozat (7439) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4170) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása