Allegri: „Olykor vissza kell venni a tempóból”

Allegri Massimiliano_sajtótájékoztató 1.jpgMassimiliano Allegri véleménye szerint nem a statisztika a legfontosabb, és egyúttal gratulált Gian Piero Gasperininek, amiért az Atalanta lett a bajnokság eddigi meglepetéscsapata.

„Egyes adatok igencsak beszédesek, de más adatokat értelmetlen figyelembe venni.” - mondta az edző a szombati meccs előtt sajtótájékoztatón.

„Vasárnap három gólt kaptunk az első félidőben, és ilyenre eddig nem volt példa, szóval a statisztikából kár kiindulni.

Paulo Dybala egy fél edzésen vett részt a keret többi tagjával. Holnap lehet, hogy a keretben lesz, de nehéz döntés lenne pályára küldeni őt. Szerdán azonban megfelelő terület áll majd rendelkezésére, és rátalálhat formájára.

Juan Cuadradónak volt egy kisebb sérülése, de ma jól érezte magát, azt majd kiértékelem, hogy játszik vagy sem. Mario Mandžukić kezdhet Gonzalo Higuaínnal, mivel egyre jobban megismerik egymást, és jól játszanak együtt.

Az idő mindent helyrehoz. A szezon során előfordulnak egyes üres eredmények. Az első 30 percben hibák tekintetében mindent és bármit elkövettünk, terrorperceket éltünk meg. Ennek a terhét nem hordozhatjuk magunkkal negatív módon.

Az emberek képesek hibázni. Még mindig elsők vagyunk a bajnokságban, a három vereség különbözőképpen fordult elő. A Genoa elleni különösen rossz volt.

Az Atalanta nagyon jól teljesít, és fiatalok alkotják a csapatot. Gratulálni szeretnék Gian Piero Gasperininek és a klubnak. A csapatuk azt bizonyítja jelenleg, hogy képesek a bajnokság vezetésére, azonban a csapatok értéke nyomán fognak a helyes pozícióba kerülni a tabellán május huszonnyolcadika után.

Vesztes meccset követően természetes, hogy napokkal a meccs után az ember úgy érzi, hogy a büszkesége sérült. Három hónap alatt először egy egész hetet dolgozhattunk együtt. A vesztes meccsek erősebbé tesznek minket, és meg kell próbálnunk elkerülni ezeket.

Giorgio Chiellini jól érzi magát, Claudio Marchisio jól érzi magát. Andrea Barzagli felépülése jól halad, Paulo Dybala visszatér, Marko Pjaca már futóedzéseket végez. Következésképpen a pozitívumokat látjuk a jelenben. Hat védő bevethető, ez pedig bőven elégséges.

Miralem Pjanić? Ő fontos játékos, sikerül beilleszkednie a csapatba. Gyönyörű gólt szerzett vasárnap. Fontos gólokkal és gólpasszokkal járult hozzá a csapat teljesítményéhez. Elégedett vagyok az ő hozzájárulásával.

Sami Khedira? A tavaly 25 meccsen játszott, és idén minden kiírást tekintve már szinte 20-nál tart. Természetes, hogy egyes meccseken kevésbé intenzív játékot nyújt. Ezt az utat járja be egy olyan csapat, amely minden harmadik napon játszik.”

A sérült Leonardo Bonucci helyett ki képes játszani a védelem közepén?

„Medhi Benatia rendelkezik a legjobb jellemzőkkel, hogy helyettesítse Leonardo Bonuccit.”

A Juventust már többször kritizálták a gyenge játékért, és ennek következtében sokakat nem is lepett meg a 3-1-es vereség a Genoa ellen, az edző szerint azonban természetes, hogy a bianconero csapat alacsonyabb sebességfokozatban működik.

„A Juve utazósebességgel halad. Nem lehet egész szezonban 100 mérföld/órával hasítani, olykor 80 mérföld/órával kell haladnunk.

A tabellapozícióra nincs hatással, és a Juventus körüli világra sincs hatással, ha az ember veszít egyszer. Elsők vagyunk a Bajnokok Ligája csoportban is. Kötelességünk javítani a teljesítményünkön a Genoa elleni meccset követően, aztán majd gondolkodhatunk a Dinamo elleni összecsapásra.

Hogy kinek a játéka tetszik az Atalanta csapatában? Roberto Gagliardini eltiltott, de a srác szárnyal. Az olasz válogatott előtt rendkívüli jövő áll, vannak nagyon jó fiatal futballisták, akiknek a születési éve 1992 és 2000 közötti.

A Genoa ellen kevés olasz volt a pályán? Az olaszok egyike követte el az első nagy hibát. Idegenlégiósok komoly csoportja található a keretben, akik tisztában vannak a Juventus történelmével.

Az Atalanta? Kevés gyengeségük van, ezt mutatja, hogy nyolc meccsből hetet megnyertek, beleértve a legutolsó hatot. Rendkívül lelkesek, kiváló edzőjük van, a jó klubvezetés pedig komoly befektetéseket hajt végre a fiatal játékosok tekintetében.”

Ezt követően Massimiliano Allegri a bajnokságról beszélt általánosságban.

„A bajnoki harc? Nagyon szép és kiegyensúlyozott eddig. Csupán pár pont választja el a legjobb hét csapatot, bár az utolsó négy helyezett kissé lemaradt. Ez bizonyítja azt, hogy ha a bajnokság tizennyolc csapatból állna, még kiegyensúlyozottabb és szebb lenne. Az olasz bajnokság továbbra is a világ egyik legszebb pontvadászata.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr312016779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

The king of alibis 2016.12.02. 16:16:05

Milyen tempóból idióta? Nyugdíjas tempóban focizunk, kocorászunk a meccseinken. Ez az ember vagy vak, vagy nem normális. De szerintem mindkettő.

venember83 2016.12.02. 16:28:38

@Jóska gyerek: vagy csak nem mondja ki a véleményét, mert nem az a legfontosabb, hanem pl. a csapatérdek. Ennek ellenére persze hülyeségeket beszél, ez nem is kérdéses.

A háromnaponta meccs dologhoz csak két dolgot fűznék:

1. "Három hónap alatt először egy egész hetet dolgozhattunk együtt." - 1 hét meccs nélkül.
2. Decemberi ütemterv:
Dec. 3 - Atalanta
Dec. 7 - Dinamo Zagreb
Dec. 11 - Torino
Dec. 17 - Roma
Dec. 23 - Milan

Ez sehol nem három nap, egyetlen esetben sem.

Rikoo 2016.12.02. 16:38:44

@venember83: Szerintem az elmúlt 3 hónapról beszélt. Vagyis, hogy most van egy egész hét, hogy a csapat együtt van és dolgozhat, nincs hétközi meccs és nincs válogatott meccs sem.
Igazából nem is értem, hogy miért hoztad fel a decemberi sorsolást.:)

Rocky80 2016.12.02. 16:45:20

@Rikoo: arra gondolt hogy nem olyan sűrű ez a menetrend.

.Bulldeo 2016.12.02. 16:46:38

+1
(Amúgy nincs egy újságíró, aki érdekel Lemina ignorálása?
Vagy a sajtótájékoztatók előtt jelzik, hogy ez tabutéma?)

Rikoo 2016.12.02. 17:05:31

@Rocky80: Igen, csak nem értem, hogy az interjú melyik részére vonatkozik a decemberi menetrend. Én csak azt látom, hogy Allegri a múltról beszélt a sorsolás tekintetében. Vagyis inkább arról, hogy a csapatnak nem volt egy egész hete dolgozni, mert 3 naponta meccset játszottak a játékosok.

hurbiny3k 2016.12.02. 17:12:19

@Rikoo: Ha csak az eredményeket nézzük szigorúan, le a kalappal a srácok előtt..Ha ehhez párosul majd labdarúgás is a jövőben, azt hiszem, egy rossz szavunk sem lesz. Itt a lehetőség most szpmbaton,együtt vannak,idejük is volt, hagyjuk az alibit és tegyük helyre Gasperinit, ahogy idén még senki.. Forza Juve!

Rocky80 2016.12.02. 17:33:47

@Rikoo: ha általánosságban nézzük a meccsterh

Rocky80 2016.12.02. 17:35:22

*elésünket, mint pl. a decembert; túlzásnak tűnik a dolog. Erre gondolhatott.

venember83 2016.12.02. 17:50:40

@Rikoo: a mester folyamatosan arra hivatkozik, hogy rendkívül nagy a terhelés, a csapat háromnaponta játszik, ami olykor előfordulhat, de nem jellemző. Ezt mutatja a decemberi menetrend is. Erre utaltam.

Shyr Kahn 2016.12.02. 18:15:35

@.Bulldeo: Valoszinu csak minket erdekel a Lemina tema. Ugy tunik kulfoldon nem latjak olyan erdekesnek a mellozeset. Mindenesetre erdekelnenek az okok, hogy miert van ez igy.

Mitya10 2016.12.02. 18:33:12

Túl zsúfolt menetrend? Vissza kell venni? Ugyan miből? :D remélem tényleg minden nyilatkozatánál csak halandzsázik mert ha komolyan gondolja akkor az siralmas. Én egy héten 6 napot dolgozok 10-12 órában kőkeményen h megadhassak mindent a családomnak és ennek ellenére az én bankszámlám semmi az övékéhez képest ès sztem itt sokan hasonlóan èlnek mint én. Ők napi 2 óra "munkával" meg a heti 2 meccsel arany életet élnek azt csinàlhatják amit a világon a legjobban szeretnek ergo nem úgy munka mint nekünk ez sport akkoris ha ebből èl. Fèlre ne értsetek nem irigysèg beszél belőlem de mással sem kell foglalkozniuk mint a futballal megvan mindenük hagyjon már a faszom terhelèsével + Khedirával... évek óta ezen a szinten játszik ne erre fogja h szar és észrevehetetlen. Amennyiben ez sok neki menjen el Kínába ő is... én nem futkosó juve mezeket akarok látni hanem A Juventust kedves Allegri.

babo0410 2016.12.02. 18:49:32

@Mitya10: Azért azt is vedd figyelembe, hogy ők azon a 2 órás edzésen olyan terhelésnek vannak kitéve, mint kb. te két napi munkával. Egy sportolónak a szervezete, pláne manapság az élsportban, túl van hajszolva. Túl sok meccset kell játszaniuk, és ezt nem bírja a szervezetük. Nem véletlen, hogy sokan már 32-35 éves korukban abbahagyják. Innen lehet úgy tűnik, hogy ők azt csinálják, amit szeretnek, hogy mennyire jó dolguk van, közben meg nem. Sajnos manapság nagyon túl vannak terhelve a sportolók, mert a szponzoroknak az a jó, ha minél több meccs van. Csak az a baj, hogy szép lassan elértünk oda, hogy túlterhelődnek a játékosok. És míg ők egész évben edzésekre járnak, meccseik vannak 3 naponta, neked év közben van lehetőséged szabit kivenni, ha már túlcsordulsz a sok melótól. Nekik meg kb. 2-3 hét jut nyáron, hogy pihenjenek, utána indulás edző táborozni, felkészülési meccsek, és indul a szezon. Nem olyan egyszerű ám élsportolónak lenni, mint ahogy azt mi képzeljük.

Rikoo 2016.12.02. 19:03:43

@venember83: Hát azért 3 hónap az igen sok idő. Erre azért nem a legjobb az "olykor előfordul, de nem jellemző" kifejezés. Inkább pont az ellentettje igaz. Tavasszal is ez van azoknak a csapatoknak akik a kupasorozatokban is vitézkednek még és nem esnek ki.
@Mitya10: Egy élsportoló életét nem nagyon lehet összehasonlítani egy hétköznapi dolgozó ember életével. Teljesen más.

Hoods. 2016.12.02. 19:13:28

@babo0410: Azert ne kelljen mar sajnalni oket. Elsportolo voltam, magyar valogatott, kuzdosport, 2 naponta voltak edzesek, de altalaban versenyidoszakban (ami havonta legalabb 1x volt) elotte 1-2 heten napi 2-3. Megse kerestem x millio eurokat, sot azert csinaltam mert szerettem. Szinten csak nyaron volt 1 honap piheno ido,utana felkeszules megint napi 2 edzes, megse sirt az edzonk soha, hogy szegenyek de faradtak, meg ezert vagyunk olyan szarok, amilyenek. Ez nagyon gyenge erv, ha ezt csinaljak akkor ertelemszeruen valaltak, nem az alibiert kapnak annyit amennyit, sot elvileg ez az eletuk, ezert fociznak. Ez meg, hogy egy edzes annyi mint egy 2 napos melo egyszeruen nevetseges, szerintem soha nem sportoltal, csak a levegobe beszelsz megint.

2016.12.02. 19:37:13

@babo0410: Azért a pénzért, amit keresnek, dolgozzák is ki a belüket! Ne sírjanak, mint a fürdős kurvák, h 3 naponta meccs, meg kemények az edzések, stb! Ez a dolguk, ezért profik, ezért élnek ebből! Aki egy év alatt annyi pénzt keres, mint te, vagy én egy egész életben, nekem ne sírjon, hanem szolgálja ki a szurkolókat!

babo0410 2016.12.02. 19:53:02

@Hoods.: Azért arra kíváncsi lennék hogy bírnád. Csak mondod, hogy egyáltalában nem olyan kemény, de ez egyáltalában nem igaz. Ráadásul egy futballista sokkal többet kell edzen, mert ott egy egész szezonon át meccsek vannak. 3 naponta játszaniuk kell, kilómétereket futnak sokszor egy-egy meccsen, és közben edzés is. De ha te ilyen jól tudod, hogy nekik ez semmi, akkor menj oda és csináljad. Kíváncsi lennék te mennyire bírnád. Kívülről könnyű mondani mindent.
És ráadásul a profi focisták felé az elvárások, a követelmények sokkal magasabbak, mert ezt nagyon sok pénzzel támogatják.

Leram7 2016.12.02. 20:22:15

Pjanjc 15 meccsen lőtt 6 gólt, abból 5 megadtak és adott 4 gólpasszt. Ez egy tök jó mérleg, de mutatott játéka neki is szürke.

Kíváncsi leszek Kessié mit fog tudni ellenünk produkálni, mert az eddigiek alapján ideális lenne Pjanic mellé.

A szürke játék annak tudható be, hogy gyenge a kp védekezés és puhányok vagyunk. Az erőszakos, kemény csapatok ellen nagyon nem ízlett a játék idén.

Hoods. 2016.12.02. 20:26:40

@babo0410: Sportoltal valaha komolyan, vagy csak ugy mondod, de fogalmad sincs milyen is egy edzes?Kepzeld nem csak a focistaknak vannak kemeny edzeseik, ne nevettess mar.Ez a 3 naponta jatszaniuk kell meg vicc kategoria..Pont itt targyaltak ki, hogy ez korulbelul tavasszal van igy, ha eppen igy is van..

Mint ugy altalaban mindenrol beszelsz osszevissza, de fogalmad sincs rola.

TYUKI 2016.12.02. 20:47:03

Forza Juve! Csak így tovább!

Patricco 2016.12.02. 21:13:33

Dybala nincs a keretben az Atalanta ellen

venember83 2016.12.02. 21:16:19

@Patricco: ha a keretben lenne, valószínűleg játszatná Allegri. Tavaly is volt hasonló szitu, amikor emiatt hagyta ki a keretből Maxi a sérülésből visszatérő Palikát.

Mitya10 2016.12.02. 22:02:40

@babo0410: te mindig meg tudsz mosolyogtatni a hülyeségeiddel :) hát ennyi erővel te nagyon Vilma megnézném h ezek a te keményen meghajszolt focistáid hogy végeznèk az én vagy mi 2 napos munkáinkat... szabadideje nincs? 24 órából 2 t elvesz a foci te jó isten mikor alszanak? És ah elöttem is irták tőlünk nem ennyi pénzért várnak teljesitményt... kifogások azok mindig vanbak tudom te imádod őket védeni de az h EBBŐL a tempóból akar ő még visszavenni egyre szánalmasabb... én játszottam NB II ben és mellette dolgoztam de a kutyát nem érdekelte ha fáradt voltam... ők nem annyiért futkorásznak mint én tettem el is várok egyfajta mentalitást kimondottan a juventustól amit azért szerettem meg mert vért hugyoztak egymásért a pályán és nem hónapokig tartó kifogásokat kellett olvasgatnom... szép h elsők vagyunk de egyszerűen abszolút gyatra amit látok a csapattól

@Rikoo: nyílván más dimenzió de sztem értetted mire akartam/akarok célozni

Tothtihamer 2016.12.02. 22:06:33

@Hoods.: @Mitya10: +1
babo ismét beárazta magát

babo0410 2016.12.03. 00:05:03

@Tothtihamer: Nem én áraztam be magam. De nem megyek bele felesleges sztemélyeskedésbe. Pláne nem veled.
@Mitya10: @Hoods.: Olyan okosak tudtok lenni néha istenem. Szerencsétlen picsogos kis hülye focisták. Allegri is picsog folyton. Ja nem. Én inkább hiszem el neki, hogy keményen dolgoznak és ez sokat kivesz belőlük. Jártam régen én is teniszezni meg kézilabdázni. Tudom hogy még amatör szinten sem könnyű. És azért elhihetitek hogy szerda szombat ritmusban nem olyan egyszerű. De ti mindig mindent meg tudtok magyarázni, hogy ki éppen miért hülye. Nektek soha nem jó semmi. Már ott tartunk hogy szerintetek nem is olyan nehéz focistának lenni. Miétt nem mentek el akkor annak?

babo0410 2016.12.03. 00:09:22

@Mitya10: NB2-ben játszottál? Hagyjuk is akkor már értem miért hiszed azt, hogy sz.rt se ér egy focista munkája. Volt nem egy ismerősöm NB2-es csapatban. Amit meséltek az edzésekről az kabaréba illene. Abból én nem indulnék ki.

Mitya10 2016.12.03. 01:55:42

@babo0410: atyaég te jössz akkora marhasággal h 2 óra edzés = 2 nap meló xD gondolkodj már mielött össze vissza zagyválsz totál észérveket hoztam fel... Az h neked mit meséltek hol érdekel? Semmi nem jött át neked abból amit irtunk?? Ember ezek milliárdosok!!!a fociból engedd már meg h ne foglalkoztasson h mennyit kell focizniuk emiatt. Higgyél Allegrinek az a te dolgod örülök h eszed mindig minden mondatát.

NagyonJuve 2016.12.03. 03:49:38

Mind a kettőtöknek igaza van. 2 órás edzést nagyon ki tudja szívni az embert. Nyomjatok le 1órás súlyzós edzést intenzíven, majd 1 órás aerobot. Figyeld meg hány nap kell a teljes regenerációhoz. Saját tapasztalat 2 nap, de ez egyénileg változik. Gondoljatok bele ha nap mint nap pihenő nélkül csinálod leamortizálod magad. Kihat a teljesitményedre. Más kérdés, hogy ennyi pénzért szó nélkül kéne nekik tűrni és csinálni.

Dante01 2016.12.03. 06:43:15

@NagyonJuve: Teljesen egyetértek veled.

babo0410-tól kérdezném, hogy honnan tudod, hogy mit vesz ki belőlük és mennyire fárasztó ha nem vagy profi focista?Nem kötekedés képp sőt, egyszerűen érdekel, hogy van tapasztalat e téren vagy csak olvastad, hogy ez fárasztó.

Ha fárasztó ha nem akkor is többet kell edzeni és összpontosítani a meccsekre, hogy ne csak eredmény, de jó foci is jellemezzen minket.

Tomy81 2016.12.03. 06:50:42

Most mi van?Én egyik játékost sem hallottam sírni, vagy panaszkodni. Csak Allegri szokásos sablon böfögése.

Juveing 2016.12.03. 08:43:35

Szerintem egész egyszerűen arra utalt Allegri, hogy egy szezon során folyamatosan nem lehet jó formában, látványosan, eredményesen focizni, ha top csapat vagy, s 3 fronton is versenyben kell lenned.
Nem értem ezen mi a magyarázkodás?
Nem azért mintha védeném, de tényeket mondott Allegri ( vezetjük a Serie A-t, BL csoportot, Khedira 20 meccset játszott, stb)
Azt sem értem ezen mit nem értetek? :-)
Ez így van az összes nagy csapatnál.
Mindenhol becsúszik egy-egy rossz eredmény, gyengébb játék (lásd Barca, Atletico Madrid, Bayern, stb).

Juveing 2016.12.03. 08:56:54

Egyébként meg tényleg azt gondolom, hogy decemberben vezetni kell a bajnokságot, tovább kell jutni a BL csoportból, a csúcsformát meg tavaszra kell időzíteni...

delpi0823 2016.12.03. 10:24:25

@Mitya10: Hat ne haragudj mar meg de ha te jatszottal nb2ben akkor neked pontosan tudnod kene hogy mennyit vesz ki egy meccs az ember szervezetebol ahol azert mar van tempo, es akkor az a szint a picsaba van a serie a szintjehez meg a bajnokok ligajahoz,de ha minden 2ik heten 3meccset jatszol mert nem nehez kiszamolni ha a blben jatszol akkor az 3 meccs,akkor azert sztem nyugodtan lehet hivatkozni a terhelesre nem hiaba nem Allegri az egyeduli olyan edzo aki ezt megtette mar...meg biztos anyibol all az eletuk hogy napi 2orat lemennek edzeni,rugdossak a bort egy kicsit,aztan jo van,mindenki profi focista lenne akkor ennyi penzert,de nem hiaba nem mindenki az mert azt a szintet rohadt nehez elerni de ugy latom itt a blogon sok mindenkinek menne....

Mitya10 2016.12.03. 10:57:13

@delpi0823: felfogod h ezt mennyiért teszik? Komolyan azt hiszed h ők valami felsőbbrendű lények vagy hogy egy egyszerű jómunkás parasztembernèl is többet melóznak? A BL ben az h elsők vagyunk azt 1 Buffonnak 1 Cuadradonak és 1 bírónak köszönheti nem a zseniális taktikàja miatt. Tudod ha 1 klub első valahol nem lenne minden nyilatkozatban valami féle megmagyarázás de cáfolj rám a mostani első helyezettek közül hol magyarázkodnak ennyit a mutatott fostalicska miatt?

baggio72 2016.12.03. 11:36:11

Szerintem Allegri egy tutyi-mutyi edzö lett.Nem tudja felrázni kellöképpen a csapatot,tele vagyunk sérülttel emiatt össze vissza játszatjuk a játékosokat még jo hogy Buffon csak a kapuban van.Ez igy nem jo akárki akármit is mond valaminek változnia kell.

babo0410 2016.12.03. 12:03:28

@Mitya10: Ezek a pfofi focisták nem napi 2 órát edzenek hanem minimum 3-4-et délelő is meg délután is.

venember83 2016.12.03. 12:48:29

@babo0410: nézd meg, mennyit edzenek az úszók, a kajakosok, a vízilabdázók, a rögbisek, és még sorolhatnám. Ehhez képest a foci egy felfújt lufi túlfizetett primadonnákkal. Mondom ezt úgy, hogy szeretem a labdarúgást, de nagyon el vannak szállva a játékosok, a klubok és számos szövetség is.

2016.12.03. 12:54:18

Remelem tovabb nem fajul ez a vita szemelykedesbe sracok a kemeny edzesekrol.
Abban egyetertunk h a Juve jatekosait azert fizetik h edzenek es minel jobban teljesitsenek, persze vannak ennek emberi oldalai is, de nekik ez a munkajuk.

babo0410 2016.12.03. 13:04:15

@venember83: Nagyjából osztom, de attól még sokat edzenek és ez sokat kivesz belőlük.

Juveboy92 2016.12.03. 13:04:32

@venember83: én erre mindig azt szoktam mondani hogy az ember alapvetően mindig elégedetlen és mindig abban a környezetben ahol asszociálodik

vezyr 2016.12.03. 16:04:03

@babo0410:
Sportoltál te valaha életedben? Nem úgy tűnik...

babo0410 2016.12.03. 17:55:48

@vezyr: Sportoltam, még ha versenyszerűen nem is. Amatőr szinten viszont igen.
És azt azért anélkül is tudom, hogy profi szinten űztem volna bármit is, hogy nem olyan egyszerű a profi sportolók élete, mint ahogyan azt sokan lefestik.
Erre mondaná a jóanyám, hogy "már megint milyen okos vagy. Ha ennyire tudod, hogy nem nehéz, menj oda és csináld. Mi tart vissza?"

babo0410 2016.12.03. 17:58:07

@vezyr: Ja és mai napig rendszeresen heti többször járok futni, és biciklizni.

delpi0823 2016.12.03. 20:06:47

@Mitya10: A penzt en is soknak tartom az sztem is irrealis de a teljesitmenyuket azt elismerem mert ilyen szintre igen is csak kemeny munkaval tudsz eljutni vagy isten aldotta tehetseggel de az nagyon keveseknek adatik meg.

Tothtihamer 2016.12.03. 20:18:28

Ne már... Mi volt a törölni való?

Apuleius 2016.12.03. 22:52:51

@Tothtihamer: Az adminok nem kérnek tanácsokat, s nem tartoznak magyarázattal azzal kapcsolatban, hogy melyik személyeskedő komment kerül törlésre.

Rikoo 2016.12.03. 22:53:37

@Tothtihamer: Minek regisztrálsz újra folyamatosan? A kutya nem kiváncsi rád. Osztod az észt meg szidsz mindenkit. Komolyan ennyire intelligencia hiányos vagy?
Nem tudom hány éves lehetsz, de agyilag 12 éves szinten sem vagy...

Rikoo 2016.12.03. 22:55:12

@Rikoo: Arról nem is beszélve, hogy semmi tiszteletet nem adsz meg a blogtársaidnak illetve a klubnál dolgozó embereknek.

Grinta 2016.12.03. 22:59:16

@Rikoo: És az ebben az egészen elképesztő,és egyben szomorú...hogy ezt egy fantasztikus győzelem után teszi,nem az első cikknél.Már nincsenek is rá szavak,annyira legalja

Juveboy92 2016.12.03. 23:07:38

@Rikoo: @Grinta: miről maradtam le ? csak nem Higuain a világ legszarabb játékosa és társairól? :))))

Grinta 2016.12.03. 23:12:19

@Juveboy92: Most az eddig még nem került elő..csak tényleg egy dicsérő szava sincsen..egy ilyen este után!Mikor boldognak kellene lenni minden Juventinónak,mert a CSAPAT annyira odatette magát,elsősorban mentálisan,hogy öröm volt őket nézni.Koncentráltak voltunk,élesek.Mario pedig asszem ma 10esre játszott.Elképesztő a pali.Higuainra is büszke vagyok,mert képes örülni a másik sikerének,hajt,dolgozik,majd a gól is jön.Forza Juve!

Rikoo 2016.12.03. 23:14:58

@Juveboy92: Nem, épp kioktatja az adminokat.:D

Grinta 2016.12.03. 23:27:18

@Rikoo: Virgács lesz ebből,még ha nincs is kedd :D

Juveboy92 2016.12.03. 23:27:40

@Grinta: Higuain amúgy lehet most pár meccse nincs éles formában (nekem úgy tűnik valami nyomasztja ) de még ígyis 4 gól forja van a házi góllövőlistán ...én mindig az ára miatt Suarezhez hasonlítom , hasonló kaliber , hasonló korban , hasonló megosztó személyiség(harapásos eltiltás stb)
na ha a két játékost a nagy összeg kifizetése után összehasonlítjuk , akkor az első 18 meccsük alapján Bl bajnokság összesen :
Suarez (82 millió) : 18 meccs 5 gól
Higuain (90 millió) : 18 meccs 9 gól

Grinta 2016.12.03. 23:33:24

@Juveboy92: Amíg így dolgozik a csapatért nem érdekel lő-e gólt vagy sem.Természetesen most sarkosan fogalmaztam,mert a csatárt a góljai minősítik,meg az assist,de komolyan mondom Én elégedett vagyok vele kapcsolatban.sokkal inkább ez,mint az a viselkedés ami Nápolyban jellemezte.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9910) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4153) mercato (4137) nyilatkozat (7437) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása