Allegri: "A második félidőben egy másik mérkőzést láthattunk"

allegri_massimiliano_sajto_1.jpgA Juventus 2:1-es győzelmet aratott a Napoli ellen, s a torinóiak mestere, Massmiliano Allegri továbbra is úgy gondolja, nem ez a mérkőzés dönt majd a bajnoki cím sorsáról.

"Fontos győzelmet arattunk ma este, de nem lesz sorsdöntő." - nyilatkozta Allegri a mérkőzés lefújását követően. 

"Győznünk kellett ahhoz, hogy az élen maradjunk, s hét pontra növeljük az előnyt a Napolival szemben, de még sok van hátra, s piszkosul sok pontot lehet még gyűjteni.

A Napoli nagyon jól játszott, igazán nagyon szép játékot nyújtanak. Ugyanakkor úgy gondolom, hogy egy másik mérkőzést láthattunk a második félidőben. Növeltük az iramot, míg a Napoli egy kicsit visszavett belőle. Nyomást gyakoroltunk, s ezzel sok kockázatot vállaltunk, de így is elkerülhettük volna a kapott gólt.

Gonzalo higgadtan készült a játékra, s jó teljesítményt nyújtott. Nagyon sokat adhat: széthúzza az ellenfelet és keményen dolgozik a csapatért. Mandžukić szintén jól játszott. Ő és Gonzalo jól váltogatták a helyüket elöl.

Szomorú dolog, hogy néhány szurkoló úgy döntött, kifütyüli Hernanest, amikor lejött a pályáról, nem szolgált rá erre. Szervezte a játékunkat és a védekezésben is segített.

Elégedett vagyok Pjanićcsal is. A végére egy kicsit elfáradt, de jelen pillanatban szükségem van rá. Dybala és Pjaca kiesésével, szükségünk van valaki olyanra, mint ő, hogy minőséget adjunk a középpályának."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr3511914821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szeszterciusz 2016.10.30. 08:51:13

Szerintem Hernanes eddigi legjobb meccse volt a Juvéba !! Lichti és Khedira sokkal gyengébben játszottak tegnap , ami már nem is meglepő !! Remélem Lichti elmegy a télen ! Sandro és Cuadrado nagyon jól nyomják !!!!

2016.10.30. 09:22:48

Baszki ennyi mellébeszélés már nagyon rég volt a csapatnál,bullshit ez az egész szezon,kurva gyenge a játékunk. Kaptunk két gólpasszt Ghoulamtól,köszönjük meg,de komolyan,ha valaki erre a meccsre azt mondja,hogy akár egy percig is jól játszottunk,az elmehet a gyászba. Ez nem futball,a meccseink unalomba fulladnak,a szurkolók elalszanak. Én értem,hogy nálunk sose igazán a látványos atomfoci dominált,hanem a stabilitás és a szervezettség,az Atlético a legjobb példa,hogy emellett is lehet kombinatív támadásokat bemutatni,nálunk az idén semmi ilyet nem látunk. Látszik,hogy Allegri nagyon jól megszervezte a csapat védekezését,de nincs folytatás. Bazmeg ez minden,csak nem szórakoztató,a három hátvéd passzolgat,a többiek állnak,a középpályánk full kuka,alibi az egész,hátrapassz vagy vaktába felpasszolják azt ennyi,rajtuk már nincs teher. Ez szar,nézhetetlen,és a legrosszabb,hogy úgy látom sokan még elégedettek is ennyivel,kurva idegesítő.

The king of alibis 2016.10.30. 09:26:47

2. félidő jó iramú meccs volt. Khedirán és Pjanicon kívül mindenkivel elégedett voltam. Eljött már az idő, hogy a német többet ne legyen kezdő. Cuadrado pedig nagy klasszis. Öröm nézni a játékát.

Mitya10 2016.10.30. 09:27:30

Hát ezt a kifütyülést most nem tudom hova tenni... nem klasszis játékos hibázik is de tegnap hajtott nagyon és engem ez mozgat meg ezt szeretem ha vki kűzd vért izzad ezért a mezért viszonylag hasznos is volt sőt sztem hasznosabb is mint Pjanic v Khedira... :/ jó meccs volt élveztem a 2 szélünket na nem Lichtivel hanem a bohóccal pazar volt. Igy tovább! :)

JuventusFanatikus 2016.10.30. 09:35:07

Kemény meccs volt,de a lényeg, hogy zsebben a 3 pont.
Nagyon jól játszott:Bonucci, Higuaín, Alex Sandro, Cuadrado és Hernanes saját magához képest.Nem volt jó meccse:Khedira, Pjanić, Lichtsteiner.Marchisio és Sturaro jól szállt be.Elképesztő, hogy tudja megtartani a labdát, mikor hárman vannak rajta.Le a kalappal Marchisio előtt.
Igaz mind a két gól védelmi hibából lett, de a lényeg a győzelem.Örülök, hogy Higuaín úgy döntött, hogy nem ünnepel.
Így tovább!FORZA JUVE!!!

Érdekes momentumok a meccsen:

Dybala: Ha nem tudok játszani akkor egy szurkoló vagyok, mint te!
www.instagram.com/p/BMKYDjSg_BO/

Nektek se írta ki a Google?:)
scontent.fhen1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/14720404_631219257039939_1694137017387194934_n.jpg?oh=5db3d77000365e0b4ad88c6a02d40082&oe=5888CEEF

delpi0823 2016.10.30. 11:48:58

Hernanes nem erdemelte meg a kifutyulest mondjuk a kuzdeni akarasa sztem mar tul buzgo volt en szemely szerint azt vartam Allegritol hogy mikor csereli mar le mert kifogjak allitani.Higany hozzaallasa is nagyon jo,kuzd,hajt,neha meg latszik rajta ha nem jut el hozza a labda elegedetlen de sajnos sokszor igaza van mert nem tomjuk jo labdakkal az biztos,de abban is biztos vagyok ha Marchisio visszater es rendesen nyomja mar a 90perceket a kozeppalya minosege is ugy fog javulni es Pjanicbol is kifogja tudni hozni a jo teljesitmenyt,a bosnyak ennel joval tobbre kepes es ne feledjuk el mar igy is van 3golja es 4assistja es meg fenyevekre van a csucsteljesitmenyetol.

2016.10.30. 12:11:38

@fire06: Nyugodj meg, attól lenyugszol.

2016.10.30. 12:13:25

@delpi0823: Szerintem az egész középpálya megérdemli a kifütyülést...egy középpályás dolga nem merül ki abban,hogy harcol meg aprít,mindig leadja a legközelebb állónak,vagy biztonságosan le oldalra aztán kész is vagyunk. Semmi,alibi. Mindhárman kritikán aluliak voltak,de ez mostanság minden meccsen megszokott. Marchisio jól jött vissza,de ő meg pont nem az a poszt és beállítottság,ami ebből a keretből hiányzik,ő nem fazonszabász.

The king of alibis 2016.10.30. 12:19:54

Én nem füttyöt hallottam amikor lement Hernanes, hanem tapsot. Tegnap jól játszott. Csak így tovább!!

2016.10.30. 12:27:10

Allegri kötöttségeire a legjobb példa Pjanic. Jól látszik,hogy azt várja tőle a mester,hogy egy az egyben Pogbát helyettesítse,holott ég és föld a különbség a két játékos közt. Pjanic sosem fog akkora területet bejátszani,ami ebben a taktikában elvárt tőle,viszont így kiszorul a pálya közepéről, messze van a csatároktól,a kaputól,keveset van nála a labda. Ha valóban ki akarnánk aknázni azokat a lehetőségeket,amik egy Pjanic,Higuain,Dybala trióban vannak,akkor úgy alakítanánk a felállást,hogy ők hárman minél több területhez jussanak elől. Jelenleg nálunk mindenki a labdát keresi,de a labda nem keres senkit,labdabiztosak vagyunk a pálya egyik harmadában,de feljebb már full esetlenek,nagyon kevés a mozgás labda nélkül,túl sok a lagymatag passz,aminek nincs folytatása,a csatáraink belefáradnak abba,hogy vaktába felrúgott labdákért verekszenek három hátvéddel.

Rikoo 2016.10.30. 12:52:52

@fire06: Egyáltalán nem olyan rossz ez. Tavaly 100x rosszabbak voltunk.
Szezon első harmada van és megint változott a csapat nyáron. Marci visszatérésével teljesen más a csapat. Nekünk szinte mostantól kezdődik a szezon, hogy a középpálya legfontosabb embere visszatért.
A meccs pedig nem volt rossz, nagy tempó és küzdelem volt. Gyorsabban járattuk a labdát miután megsérült Chiellini és egyébként is ezen a meccsen nagyon kevés ideig járattuk hátul a labdát, mert 4 védővel már nem tudtuk.
Lesz ez jobb is, de már látszik a csapaton, hogy a Kis Herceg visszatért.
Veszélyes ellenfél leszünk az összes többi topklubnak is.
Végre a jövőképünk is jó. Van pénzünk és presztizsünk is, hogy topjátékosokat vegyünk.
És fiataljainkban is végre van potenciál. A középpályánkat kell megváltoztatni csak jelenleg.

2016.10.30. 13:12:18

@Rikoo: Én nem tudom,biztosan más meccset láttam,mint ti,én egyetlen értelmesen végigvitt támadást sem láttam. Egyetlen kijátszott akcióra se,helyzettel a végén. Mindkét gólunk óriási szerencse volt,Ghoulam adott két gólpasszt a semmiből a mieinknek. Az eredmény ellenére sem hiszem,hogy olyan nagyon örülni kell annak,hogy sikerült egy meccset helyzetek nélkül megnyerni. Küzdelem baszki,konkrétan felaprították egymást a csapatok,a 2-1 hazug eredmény,a Napolinak pont eggyel több szép akciója volt,abból rúgták a gólt.

2016.10.30. 13:22:29

@Rikoo: Kik azok a fiataljaink?! Ücsörögnek a padon,Chiellini inkább sérülésből felépülve lesérül,minthogy Rugani kezdő lehessen,Pjaca sérült,amúgy se játszott túl sokat eddig,Kean és a többiek még egy percet se kaptak.

Tothtihamer 2016.10.30. 13:24:35

Hernanes nem Juve szintű játékos.

Khedira sem de ő padra tökéletes csere.

MdewC 2016.10.30. 13:29:03

@fire06: nem volt ez annyira rossz meccs, da GIGI is megmondta, fejlődni kell.

Rikoo 2016.10.30. 13:37:54

@fire06: Akkor, viszont nem tudom mi az elvárásod. Semmivel nem voltunk rosszabbak, mint bármikor az elmúlt években. Esélye sem volt az agyondícsért Napolinak a győzelemre. Lőttek egy szép gólt védelmi hibából. Gyorsabban járattuk a labdát, mint az ellenfél, de tegyük hozzá, hogy most nem volt Dybala se aki világklasszis játékos és fontos a kreativitás szempontjából. Pjanicot Marci váltotta, tehát nem voltak egyszerre mindketten a pályán. Cuadrado fantasztikusan játszott és teljesen kiszámíthatatlan néha miket választ vagyis ő kreatív játékos.
Az tény, hogy túl sok védekező játékosunk van és jó lenne, ha vennénk támadóbb játékosokat is a jövőben.
Ha átállunk 4 védőre más a játékunk és sokkal támadóbb.

Rugani, Pjaca, Kean, Lirola és valószínűleg Berardival is tervez a vezetőség.
Bentancurt is leigazoljuk a Bocatól.
És akkor még ott van Mandragora akit szintén nem olcsón vettünk.
Szépen beépítik majd őket. Nagyon fiatalok még, nyilván nem fogják a 20 éveseket preferálni a bizonyított idősebb játékosokkal szemben.
Lehet mindenben a negatív dolgokat látni, de az elmúlt évekkel szemben most végre pozitív jövőképünk van.
És kiemelem, hogy tényleg úgy néz ki tudunk majd komolyabb játékosokat is igazolni a jövőben.

pedronegroo 2016.10.30. 14:14:58

@fire06: Minden szavaddal egyet értek, de ne idegesítsd magad, én már rá jöttem hogy egyszerűen nincs ennél jobb focira itt igény. Senkit nem zavar, mint ahogy az se hogy folyamatosan sérült a fél csapat, itt mindenki elhiszi hogy a bl-ben is mi vagyunk a legjobbak csak a bayern-nek mindig mázlija van a barca-nak meg fújnak a bírók e miatt nem jön a bl trófea de egyébként minden rendben meg forza juve meg Allegri az isten meg ilyenek...

patrik1112 2016.10.30. 14:29:41

@pedronegroo: @fire06: szerintem senki nem hiszi hogy mi vagyunk a BL legfobb eselyesei, es a jatekunk se tul fenyes meg de ezt Gigi is lenyilatkozta, ok is tudjak hogy fejlodnunk kell meg. Minden szeretne szebb jatekot latni, de meg messze vagyunk a csucsformatol es az eredmenyek igy is jonnek szepen. Nem lehet esetleg hogy ti vagytok tul negativak? :) persze inkabb csalodjatok pozitivan a vegen.. inkabb most akadozzon a gepezet jo eredmenyek mellett mint hogy most soporjunk el mindenkit aztan marciusra meg elfogyunk.

ToTTy-Juve 2016.10.30. 14:47:07

@JuventusFanatikus: +1 és nem, nekem sem :DDD
... ja és az ő góljuk és védelmi hibából lett, szóval semmi gond :D

Rikoo 2016.10.30. 14:51:12

@pedronegroo: Persze fel lehet úgy is fogni, hogy mindenki más hülye Ti 10-en akik mindig savazzátok a csapatot pedig okosak. Gondoljátok így nyugodtan.:)
De legalább ne mi legyünk már a hülyék azért, mert örülünk a Napoli elleni győzelemnek és nem a csapatot szidjuk, hogy milyen gyengén játszottak...

pedronegroo 2016.10.30. 15:08:20

@patrik1112: Negatív? Mert szólunk hogy ez nem tetszik??? Figyu, ha Te bemész az étterembe és eléd raknak egy vödör moslékot azt szó nélkül megeszed?? Gondolom simán, mert elfogadod hogy most ez van majd legközelebb lesz kaviár....

pedronegroo 2016.10.30. 15:13:22

@Rikoo: Okosságnak ehhez semmi köze. Valakinek van igénye a jó focira és van aki beéri a juvés pizsivel. :) Senki nem mondta hogy ne örülj! Ha Te ettől boldog vagy akkor nyilván egy szerencsés alkat vagy, sajnos én nem vagyok egy megalkuvó típus...

Rikoo 2016.10.30. 15:29:37

@pedronegroo: Nyilván mi sem vagyunk teljesen elégedettek, de látjuk a lehetőséget a fejlődésre. A tegnap meccs pedig egyáltalán nem volt rossz. Nagyon jó tempójú, küzdelmes meccs volt még akkor is, ha játékban nem volt a legszebb.
De most ősszel világviszonylatban sem mondanám, hogy van olyan topcsapat amelyik szépen játszana. Az elmúlt évekhez képest ezen a téren komoly visszaesés van a fociban. Nincs sem tiki-taka, sem Conte féle kamikaze letámadásos foci egy komoly csapatnál sem. Mindenki inkább hozza biztosan az eredményeket.

Paulie_Juv 2016.10.30. 16:05:43

@pedronegroo: Az, hogy örülnek/örülünk a győzelemnek a nápoly ellen az nem azt jelenti, hogy nincs igény a jobb játékra. De igen is, inkább nyerjünk rossz játékkal, mint jóval kikapjunk a déliektől, ennyi. A kaviáros példád meg nagyon szép, de jelenleg az étteremben nincs kaviár, van egy most visszatérő Marchisio meg egy formán kívüli Pjanic a többi játékos a kp-n nem fog különbséget jelenteni, mert Sturaro, sajos Lemina, Khedira, Hernanes egyarát kiegészítő ember vagy még az se. Kaviárod addig nem lesz amíg mondjuk Marci nem lesz 100%-os és Pjanic nem szokik össze a többi emberrel. Az pedig, hogy egy olyan étteremből vársz kaviárt, ahol nincs csak ponty és Te ennek ellenére hétről hétre azt várod és amikor nem kapod meg mindig szóvá teszed sőt, hülyének nézed azt aki nem hőbörög mert ismeri az étlapot (de pont ezért meglátja a pozitívumokat) azt kifejezetten ésszerűtlennek tartom a Részedről.

delpi0823 2016.10.30. 17:02:14

@fire06: Nyugodj mar meg!!!Johogy nem mar kifutyuljuk a csapatot mert megvertunk egy Napolit 2-1re.Te mar nagyon tul dramatizalod a dolgokat.Ez nem szinhaz mint a real meg a barca a meccsein ahol ulnek az emberek.Egy Juventus szurkolo szurkoljon es ne futyulgessen plane ha nem szolgalt ra a csapat.Persze hogy nem tokeletes a jatek nem gordulekeny a kozeppalya de a jo csapatok ismerve hogy szar jatekkal is tudnak nyerni ,plane egy Napolit vertunk meg igy es nem egy palermot.

szabo2323 2016.10.30. 19:35:29

@fire06: Én is ugyan így érzek :/ Egy elképzelés nélküli focit játszunk. Olyan mintha vettünk volna egy drága csatárt és majd ő szarja a gólokat nem számítana a középpályás játék! Előre támadásba egy nagy nulla a középpálya, az a nagy szerencsénk hogy vannak klasszisaink akik ezeken a meccseken döntenek. Bízok benne,hogy Dybala vissza térésével egy kis kreativitás érkezik. Pjanic pedig nem üti meg az elvárt szintet. Fura,hogy a támadások nem tőle indulnak. De bízok benne,hogy a játékosok a BL-re pihentek. Szerintem tudnak ők sokkal jobban focizni csak ide most ez is elég. Allegri nem véletlenül volt megfeszülve. Marci meg be ált és volt középpálya volt aki kérje a labdát középen.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3377) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (910) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9905) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2429) meccsek (4149) mercato (4135) nyilatkozat (7433) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4165) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása