Del Piero: "Tetszenek a Juventus új igazolásai"

del_piero_alessandro_oltonyben.jpgAlessandro Del Piero a Corriere dello Sport munkatársának adott hosszabb nyilatkozatot, amely során szót ejtett a távozásról és a lehetséges visszatérésről, valamint a Juventus jelenlegi csapatáról is. 

"Ez egy távkapcsolat, mivel én nem tartózkodom Torinóban, így nincs lehetőségünk a találkozásra, de részemről nincsen semmilyen probléma." - szólt Del Piero a kapcsolatáról a klub ifjú elnökével, Andrea Agnellivel.

"Nincsen bennem megbánás, egyszerűen csak elváltunk. Elégedett vagyok az életemmel. Hogy visszatérhetek-e a jövőben? Semmilyen téren nem állítok korlátokat magam elé azzal kapcsolatosan, hogy mit hozhat a jövő."

A Sevilla elleni döntetlent követően a Juventusra vasárnap nehéz bajnoki mérkőzés vár az örök rivális Inter ellenében.

"A Juve a Bajnokok Ligájában a Sevilla ellen elért döntetlennel érkezik, egy olyan mérkőzésből, amelytől többet vártak. Ez a 0:0 még több elszántságot ad majd a csapatnak a kiváló bajnoki rajt után. Az Inter fejlődésben van, a Pescara elleni második félidő megmutatta az egységességüket, a karakterüket és a keretük mélységét. Természetesen ez nem lesz döntő mérkőzés, de lökést adhat a szezonra, különösképpen az Inter számára.

Allegri csapata erősebb, de nagy különbség van aközött, hogy valakiről azt mondják, hogy esélyes, vagy ha valaki azt gondolja, hogy a győzelem már ott is van a zsebében."

A Juventus örök tízesét végül megkérdezték a klub nyári igazolásairól, s az újoncokról, akikkel a klub folytatni szeretné az utóbbi évek sikereit.

"Úgy összegezném, hogy megvan a minőség és a tapasztalat, s hozzá vannak szokva ahhoz, hogy nagy nyomással járó mérkőzéseken szerepeljenek. Tetszenek ezek az erősítések.

Marko Pjaca? A számos nagy név érkezésének árnyékában az ő érkezése talán egy kicsivel kevesebb figyelmet kapott, de a Juve egy hatalmas tehetséget szerzett. Most a pályán nyújtott teljesítmény beszél majd.

Számítottam-e arra, hogy a Juventus 90 milliót költ majd Gonzalo Higuaínra? Be kell vallanom, hogy nem. Ilyen sok pénzt költeni egyetlen játékosra, még ha az ennyire kipróbált is, bátor választás, mert mindig ott a hiba lehetősége.

Higuaín sokat adhat a csapatnak, mert pályafutása csúcsán jár, ráadásul nagyon éhes is a sikerre. És, ahogyan azt már láthattuk, óriási összhangban van az új csapattársaival."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr6811711845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Watakuki 2016.09.16. 14:18:38

Mit meg nem tennék, ha újra igazohatnánk egy fiata ADP-t... Nem lenne probléma...

niccolo 2016.09.16. 15:11:58

@Watakuki: +1! jó lenne, de nem hiszem hogy lesz olyan aki 20 évig hű lesz a Juventushoz,sajnos.

Drotkoszoru 2016.09.16. 15:42:19

@Watakuki: Én azért látok hasonlóságokat közte és Dybala között. Ha nem is lesz itt az argentin 18 évig, de abban szinte biztos vagyok, hogy nem fog dobbantani az első alkalommal, amint megteheti. Sanyinak viszont Torinóban a helye, nagyon remélem, hogy hamarosan kap valami vezetői posztot.

alexGicamo 2016.09.17. 20:22:17

Bárcsak visszatérne ! Egyszerűen vissza kell jönnie ! Ez az otthona ! Ő a mi első számú legendánk !
Sajnos, a mai világban már nemigen ismert a klubhűség fogalma .Csakis az anyagiak számítanak, szinte mindenkinek ,tisztelet a kivételnek !
Azért persze én is csípném, ha Dybalababa itt ragyogna nekünk 18 évig ! :D Csak nem sok esélyt látok rá ...
CAPITANO PER SEMPRE !!!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9910) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4153) mercato (4137) nyilatkozat (7437) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása