Ügynöke szerint Higuaín csak egymeccses eltiltást érdemel

higuain_ideges.jpgGonzalo Higuaín ügynöke úgy véli, ügyfele csupán egy mérkőzéses eltiltást érdemel az Udinese ellen mutatott "produkciója" miatt, valamint szerinte "a Juventust segítik a játékvezetők, ellenben a Napolival".

Az argentin támadót a tegnapi Udinese elleni bajnoki mérkőzésen állították ki és nagyon úgy tűnik, hogy emiatt egy hosszabb eltiltással is szembe kell néznie, többek között azért, mert lökdöste a játékvezetőt.

A játékos ügynöke, aki egyben testvére is nem rég a Radio Crc-nek nyilatkozva azzal vádolta a Juventust, hogy csapatuk segítséget kap a bíróktól.

"Én is csalódott vagyok." - kezdte a másik Higuaín. "A tengapi vereség rossz érzéssel tölt el, de még hét mérkőzés van hátra, hét döntő, és képesek vagyunk mindet megnyerni.

Matematikailag nem mondhatjuk azt, hogy a Napoli már nem nyerheti meg a Scudettót, szóval én még mindig optimista vagyok, még akkor is, ha ez most nem lesz egyszerű.

A Juve a legjobb csapat, ez nem kérdéses, de némi segítséget is kaptak, nem úgy mint a Napoli. Vegyük például a Sampdoria elleni találkozót, ahol a genovai csapat kapott egy jogtalan büntetőt a Napoli kárára.

A Scudetto elhódítása nagyon nehéz feladat, de továbbra is győznöd kell. Kellemetlen azt látni a szezononnak ebben a szakaszában, hogy tíz percen belül két büntetőt is befújnak az ellenfélnek, melyből az egyik esetben nem született gól, a másikban azonban igen.

Gonzalo még sosem csinált ilyet a pályafutása során és most többen nagyon rosszakat gondolnak vele kapcsolatban. Beszéltem vele a mérkőzés után, mérges volt és csalódott. Nehéz ellenszélben küzdeni.

Tegnap kapott egy sárgát, mert reklamált egy olyan esetet, amely nem is volt les. Szóval most várjuk a fegyelmi bizottság ítéletét. Egy pár nappal ezelőtt láttuk, hogy egy Juventus játékos visszaszólt a bírónak és semmit sem kapott érte, így mi is azt reméljük, hogy Gonzalo eltiltása egy-, maximum kétmeccses lesz.

Ő azért tiltakozott, mert nem volt les. Ez egyértelmű, bármikor meg lehet nézni a felvételeket. Rendkívül sok az igazságtalanság a futballban, s egyik-másik a szezon kimenetelét is befolyásolhatja.

Testvérem reakciója csupán egy olyan játékos reakciója, mely úgy érzi igazságtalan ítélet született vele szemben, hiszen volt egy szabálytalanság ellene, melyet Felipe követett el, s a játékvezető ezt nem fújta be rögtön.

Ez egy játékszituáció, a játékvezető pedig kivárt, megvárta Gonzalo reakcióját az esettel kapcsolatban mielőtt sípolt volna. Ez egy nyilvánvaló szabálytalanság Argentínában és bárhol máshol a Földön, azonban Olaszországban már nem ennyire egyértelmű a helyzet.

A méltóság és a büszkeség az elsődleges számunkra, azonban amikor ilyen dolgokat látsz, óhatatlanul is rosszra gondolsz.

Ha a szabályok és a fegyelmi bizottság döntései mindenkire egyaránt ugyanúgy vonatkoznak, akkor például Bonuccira is, aki szinte lefejelte Nicola Rizzoli játékvezetőt a Derby della Molén. Ennek fényében egymeccses eltiltást várok Gonzalo esete miatt. Bonucci pirosat sem kapott, így Gonzalo is maximum egy meccset érdemel.

Nem lehet a testvérem viselkedésével példát statuálni és eltiltani őt csak azért, hogy világos legyen mások számára, hogy miket nem szabad elkövetni a pályán. Ha ezt nem tették meg Bonuccinál, ne tegyék meg Gonzalonál sem. Igazságos ítéletet várok."

A következő fordulóban a Juventusra valamivel nehezebb feladat vár mint az eddigiek, hiszen a San Siroba látogat, ahol az AC Milan gárdájával néz szembe, míg a Napoli az alsóházban elhelyezkedő Veronát látja vendégül.

"Mindenáron újra győznünk kell Verona ellen, majd várni a Juventus eredményére, akiknek nehezebb dolguk lesz.

Le kell győznünk a most eluralkodott haragot, pozitívan gondolkodnunk és előre tekintenünk, hiszen a Napoli idei szezonja kiemelkedő, szép futballt játszunk és a szurkolókat is kiszolgáljuk." - fejezte be erősen támadó hangvételű nyilatkozatát az ügynök.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr998565908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

giorgio007 2016.04.05. 09:13:29

"A méltóság és a büszkeség az elsődleges számunkra,.." Ezt a kijelentést sikerült ezzel a nyilatkozattal most teljesen lenullázni :D
A Samp kapott tizit, arról is a Juve tehet, elmeháborodott. Majdnem lefordultam a székről, amikor ezt olvastam. Nekem kell elmenni orvoshoz, mert én ezt nem értem :D

Lord Viktor 2016.04.05. 09:13:33

Kicsit a milanos "Ha Muntari gólját megadták volna" rinyálásra hajaz ez a nyilatkozat. Fel kéne már ismerni, hogy a bírók nem segítenek senkit sem, egyszerűen SZAROK. Könnyű a bénázás mögött szándékosságot látni, de ugyanúgy tévednek a mi kárunkra is, plusz szerte Európában tapasztalhatunk ilyet. Egyébként amíg a Juve folyamatosan nyer, és megérdemelten nyer, nincs miről beszélni. Plusz akkor, ha egy 15. Udinese 3-1-re elpáholja őket, mikor nyerni kéne. Az Európa Ligát is már beáldozták a - most már egyre biztosabb, hogy csak vélt, de nem valós - bajnoki esélyek miatt, szóval én a helyében csendben maradnék a Juvéval kapcsolatban.
Egyébként megértem Higuaínt is, azért frusztráló lehet, hogy egymagad lősz 30 gólt az olasz bajnokságban, és mégsem lehetsz bajnok, mert a csapat mögötted szintén SZAR.

danimester1 2016.04.05. 09:17:59

danimester1 2016.04.04. 19:45:33
@hellan: olcsón megúszta,főleg úgy,hogy a lap miatt alap az 1 meccs.Szerintem így is a minimális büntetést kapta.Majd lesz mire fogniuk,hogy a Juventust segítik megint (semmi közünk hozzá) és az eltiltás miatt nem nyerték meg a scudettot.
Komolyan szinte már vártam egy ilyen nyilatkozatot!Hihetetlen,hogy megint úgy akarja-akarják előadni a dolgot mintha a Juventus tehetne róla hogy ba@f@szok.Szánalmas egy csürhe ez a nápolyi.

Mitya11 2016.04.05. 09:19:51

Soha ne kerüljön ez az elfogult paraszt aki a testvéréből él az utamba...legközelebb nekimegyek mindenkinek a meccsemen és ha többet kapok 1 meccsnél árulkodni fogok h Higuain is csak 1 et kapott ... Higuain érzelmeit én is értettem de vállalja a következményeit ez a bu*i meg kussoljon

pedronegroo 2016.04.05. 09:23:17

Ez a maffiacsapat milyen jogon vádaskodik??? Tököm tele van már "ajátékvezetőkmindigajuventustsegítik" dumával. Hogy szakadna rájuk az a szaros-hugyos romhalmaz stadionjuk. Az egész olasz focinak az a legjobb ha a Juventus nyeri sorra a scudettokat mert a többi csapatnak fogalma sincs hogy kell egy nagy csapatot menedzselni azt hiszik hogy a maffiamódszereikkel még célt lehet érni, de ezek az idők már rég elmúltak. Szardobáló egy korrupt banda aztán csodálkoznak hogy semmit nem tudnak elérni.

danimester1 2016.04.05. 09:24:04

A cikkhez is mi a fene köze van Bonnuccinak vagy akár melyik játékosunknak (Khedira) ahhoz,hogy ő hogy viselkedik.Szerintem egyértelműen nyomást akarnak gyakorolni a bizottságra,hogy mérsékelt büntetést kapjon.Azonban hiába a rinya,mert a 6 pont az 6 pont és a fordulók csak fogynak.Szerintem hiába is számol azzal,hogy nekünk nehezebb lesz,mert nem fogjuk félvállról venni a meccset(eket) főleg nem a Milan ellen.Szeretném látni azt a "méltóságot és büszkeséget" amit annyira szajkóz.Ha így állna a dolgokhoz,akkor most nem sírna mint egy fürdős és inkább bocsánatot kérnének.

kozagaha 2016.04.05. 09:24:52

Azért Bonucci messze volt a lefejeléstől :D Míg Higuain kezdett átmenni Hulkba és elpusztította volna a bírót ha nem fogják le :D
Itt 2-3 meccs az minimum, mert ez nem volt játékoshoz méltó.
Khedira meg szinte semmit sem csinált és még is leküldték + 2 meccses eltiltás, ilyen alapon Higuaninnak több jár (ha már a következetességnél tartunk).

MdewC 2016.04.05. 09:30:03

Menjen a kurv@ anyjába az egész Higuain família, az összes bírózó paraszt társaságában...

Pavel1988 2016.04.05. 09:59:25

Úr Isten ezt komolyan gondolja? :D
Khedira egy rossz szóért 2 meccset kapott, ezt miért nem említi? Bonucci reakciója Híguainéhoz kb semmi nem volt, ha nem fogják le megver valakit.

Azt sem értem hogyan jön ide a Juventus, Híguain amatőr módon viselkedett, miért az ellenféllel kell takarózni?
Jobban tenné ha kirúgná a testvérét és keresne egy profit.

Juve82 2016.04.05. 10:22:53

Megnéztem a meccset mert szorítottam, hogy kikapjanak. Egy igazi barom volt Higany a saját embereit is lökdöste össze-vissza. Megérdemli a több meccses eltiltást. Amennyit eddig neki köszönhettek most úgy meg is szivatja őket!

Drughi Di Bianconeri 2016.04.05. 10:30:48

Egészen hitvány,kisstílű dolog ez az ujjal mutogatás,vádaskodás Pipita testvér-ügynökétől.
@Lord Viktor: +1

Sajnos még mindig igaz a közhely,hogy "a bírói hibák hosszú távon kiegyenlítik egymást", az olaszok között meg pláne.
Szvsz. szó sincs arról,hogy a Mi javunkra többet tévednének,mint másokéra (hozzátéve,hogy _általában_ azért a nagyobbaknak,tudat alatt,de jobban fújnak, mindegyik bajnokságban), egyszerűen tényleg ennyire gyengék a bírók és segítőik.

Egyébként szerintem is túlzás ez a 4 meccs, Higany a bírónak "csak" úgy akart nekimenni,mint bárki más,aki lapot kap, azt a brazil suttyót akarta "megölni", aki egyébként faragta egész meccsen, elég durván,de a bíró ezt nem akarta észrevenni...

Valahol sajnálom Pipita-t,mert annyi gólt lőtt,mint 10 éve senki, és még ez sem elég semmilyen trófeára,vszínű,hogy ez is benne volt a hisztériás,dührohamában.
Sőt,ezzel a 4 meccsel már az európai aranycipőről is lecsúszott (ami azért nem lett volna mindennapi,mikor volt utoljára EU aranycipős az olasz bajnokságból ? ).

Persze ettől függetlenül kikapni 3:1re a jócskán hátul szerénykedő udineiektől azért elég ciki.

Gyakorlatilag megnyertük a zsinórban 5. Scudettot, picit tovább tartott bebiztosítani,mint az elmúlt 4 szezonban, sőt az eleje még izgalmas és szoros volt,de hát a Bajnokkal nem bírnak :p :D

Leram7 2016.04.05. 10:56:12

Nagyon jól játszott a szezonban, le a kalappal előtte, de nem bírta a feszültséget. A világbajnoki döntőben is elrontotta a ziccert. Látszik, hogy több van benne ennél és a hátén vitt egy csapatot.

Én kicsit sajnálom, de azért amit a juve csinált ez elmúlt 20-on valahány meccsen csapatként, védekezésben, küzdésben azt egy jó Higuain sem tudta felülmúlni.

Szerintem tudják, ha jól sikerül igazolnunk és maradnak a kulcsjátékosok, jövőre sem lesz esélyük ellenünk.

biancineri101 2016.04.05. 11:02:46

Ha sok meccsre eltiltják azt hallgathatjuk sokáig. AZ igaz h Bonut is el lehetett volna meszelni, mert tényleg ő is hülye volt. De azért Az Udinese ellen akkor se kellett volna így kikapniuk.
Arról nem is beszélve hogy amikor nálunk az edzőt fél évre eltiltották senki nem jött azzal h ezen elbukjuk majd a bajnokságot, mindenki tette a dolgát és nyertünk végül.
Náluk kiesik 1 játékos pár meccsre és máris mindent elbuknak, hát jó kis csapat az ilyen...

delpi0823 2016.04.05. 12:17:44

Hat nem tudom mirol beszel ez a nyomorult,csak a 65ig percig neztem a meccset de a 15ik. helyezett udinese ugy lefocizta oket hogy nem igaz.Ezek akarnak bajnokok lenni?szanalmas egy banda.Meg azert nyilvanosan ilyeneket hazudgalni hogy bonucci lefejelte a birot ,nagyon erdekes khedirat meg se emliti(aki hozzateszem kb ha 2 szot mondott a bironak es ugy kapott 2 meccset).Szanalmas ez az allando birozas a juventus ellen,ahelyett hogy epitkeznenek ezek a foss olasz csapatok csak a sarral dobaloznak rank,akik egyetlen csapatkent kb visszuk a hatunkon europaban az olasz focit.

delpi0823 2016.04.05. 12:19:30

Ja azt meg se emlitem nem tudom ki ellen kaptak egy olyan tizenegyest hogy higuain rantotta le a vedot es ok kaptak tizenegyest az eleg nevetseges volt nem tudom ilyenekrol miert nem beszel ez a nyomorult.

2016.04.05. 12:35:57

Pöcsömet se érdekli ez a seggbebaszott gyökér,meg a gólkirálya se...mi vagyunk a bajnokok,ők meg elbukták,függetlenül attól,hogy Higuaint mennyi időre tiltják el!

JuventusFanatikus 2016.04.05. 13:52:06

Ha Khedira 2 meccses eltiltást kapott két szóért, akkor Higuaín ezért 4-et érdemel.
giphy.com/gifs/higuain-irrati-xTiQytVeaA7jxg6vaE
De utálom mikor elkezdik, hogy a Juventusnak húznak a bírók, meg, hogy bundajuve.De ha más csapatnak fújnak akkor senki se szól semmit.
Ez az úgynevezett "ügynök"valami nagy barom.Miért keveri bele Bonuccit, mikor nem ért hozzá a bíróhoz, de Khedira-ról meg kussol.Másra mutogatni könnyebb.
Amíg Higuaín nem játszik, addig nem fog szerintem menni a Napolinak.Ő a motorja az afrikaiaknak.Mi már szinte megnyertük a Scudettot.

Nathas 2016.04.05. 15:52:09

4 meccs: Verona, Inter, Bologna, Roma :)

Lord Viktor 2016.04.05. 16:11:16

@Nathas: Gyakorlatilag most már nem előre, hanem hátra kell figyelniük, azaz azért kell majd szorítaniuk, hogy a legnagyobb gólvágójuk nélkül valahogy megtartsák a 2. helyet. 4 pont előnyük van a Romával szemben, úgy, hogy játszanak is velük még.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (922) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9926) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása