Sensi: „Szeretnék együtt játszani Dybalával és Pogbával”

sensi_stefano.jpgA pillanatnyilag a Cesena mezét viselő olasz tehetség, Stefano Sensi januárban a Sassuolo együtteséhez igazolt, amely rögtön vissza is kölcsönözte a másodosztályban szereplő csapathoz. A 20 esztendős középpályást a Juventus is nyomon követte, s a pletykák szerint a klubváltás során ott bábáskodott az Öreg Hölgy is, amely a háttérben rajta tartja kezét az olasz labdarúgás egyik nagy ígéretén.

"A Juve-Sassuolo nem az én rangadóm, de a szokásosnál nagyobb figyelemmel követem majd." - nyilatkozta Sensi a Tuttosport-nak. "A klub profizmusa és szervezettsége miatt választottam a Sassuolót. Az együttműködésük a Juvéval extra motivációt jelentett, amely erősítette a döntésemet.

Mancini? Tudom, hogy eljött az egyik mérkőzésre, hogy megnézzen, de nem beszéltem vele személyesen. A Cesenának köszönhetően, szerencsére elszigetelhettem magamat. Most a Serie A és a Sassuolo szólít, a következő évben meg majd a Juventusról fognak kérdezni.

Hogy Pirlóhoz és Verrattihoz hasonlítanak? Ez büszkeséggel tölt el, azonban két bajnokról van szó. Játékmesterként vagyok képes a legjobb teljesítményre. Tanulmányozom Pirlo, Verrratti és Xavi játékát, aki mindig is példakép volt számomra. Mindig is kedveltem a  Barcelonát, azonban a Juve mostanra egy szinten van a katalánokkal. 

Egy jövőbeli Sensi-Pogba-Mandragora középpálya a Juvénál? Egy álom volna. Szeretnék időben érkezni, hogy játszhassak Dybalával és Pogbával.

Torinóban találkozni Diawarával a Bolognából? Közeli barátok vagyunk, s sokat nevettünk együtt. Azt tanácsoltam neki, hogy maradjon Olaszországban. Yaya Touréra emlékeztet."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr478460040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pekáry 2016.03.10. 12:36:52

Én is szeretnék Pogbával és Dybalával eggyütt játszani. :)
Szerintem nagyon nagy tehetség, jó lenne leigazolni.

danimester1 2016.03.10. 12:52:54

Tessék mint az előbbi bejegyzésnél...:-)Tetszik,hogy a Juventus egyre szimpatikusabb csapat lesz a fiatalok számára és szertnének csatlakozni ehhez a csodálatos családhoz. A tehetséget engedni kell kibontakozni és szerintem erre időben kell megadni a lehetőséget.Pont jó korban van,nem szabad várni még 5-6 évet,bár a jelenlegi olasz viszonyokat nézve egyelőre marad ez a tendencia vagy igazolnak a keretükhöz képest külföldről vagy tengődnek egy kiscsapatban helyi sztárként.(Azt hiszem pont ő az aki gólt rúgott nekünk:-)) Igaz a Juventusnál mindig is nagyobb volt a teher,de véleményem szerint egy-egy tehetségnek megadhatnánk a lehetőséget,mert semmivel sem gondolom jobbnak a külföldieket mint az olaszokat.Jó példe erre pl. Pogba (igaz ő külföldi),de anno egy Alex nevű srác is a semmiből jött (Padova) és lett klubikon.Néha az a baj (eredménykényszer miatt),hogy pont az orrunk előtt álló (olcsóbb) lehetőséget nem használjuk ki (Veratti),majd foghatjuk a fejünket.Természetesen ezzel nem arra akarok utalni,hogy most minden tehetségnek azonnal lehetőséget kell adjunk és igazoljuk le mindet,bár Beppe évek óta ezt teszi sajnos kevés sikerrel.

biancineri101 2016.03.10. 13:09:38

@danimester1: Szerintem most arra nem lehet hogy nincsenek nálunk tehetséges fiatalok. Sőt azt mondom, hogyha eggyel több "zöldfülűt" tettünk volna be idén a kezdőbe (pl Rugani), akkor már nem lett volna esélyünk visszajönni a tabella elejére. Fontos, hogy a fiatalitást nem szabad az eredmények rovására tenni, mert nem a klub van a játékosokért, hanem fordítva! Ha Anno Poga mellé még Verrattit is leigazoltuk volna akkor az egyikük alig játszott volna, mert Vidal, Marchiso, Pirlo mellett nem lett volna azért helyük és ha az egyik nem játszott volna mostanra nem is lenne sztárjátékos.
Szerintem az az egészséges ha minden csapatrészen csak 1 (max2)fiatalt próbálunk csak beépíteni. Ez most nálunk adott. Ha azt csinálnánk mint a pl a ManU akkor csak elvernénk egy csomó pénzt és még a BL-re se érnénk oda.

Lord Viktor 2016.03.10. 13:11:02

"Mancini? (... )Nem beszéltem vele személyesen. A Cesenának köszönhetően, szerencsére elszigetelhettem magamat."

Máris kedvelem a srácot. :)

pedronegroo 2016.03.10. 13:16:45

A dögevők megfigyelője a mi megfigyelőinket figyeli??? :) Mert mindig ott pofátlankodnak ahol mi már ott vagyunk. Nem mintha komoly veszélyt jelentenének csak így felverik a játékos árát.

Amúgy nem hinném hogy idén nyáron újabb fiatalokat hoznánk legalábbis a kerethez, mivel még akik tavaly jöttek azok se 100 százalékban épültek be a csapatba. De csak így tovább ez a járható út számunkra hogy lecsapunk a tehetségekre, de arra figyelni kell hogy 2-3 évet kölcsönben játszassuk kis és középcsapatoknál őket aztán hozzuk vissza.
Most pl. Berardinak jött el az ideje reméljük Marotta nem baltázza el mert egy lehetőséget mindenképpen kell adni neki.

GabeTR 2016.03.10. 13:18:02

Nagyon jó lenne, ha újra nemzetközileg is elismert olasz sztárok is fémjeleznék a Juventust, és nem csak a védelemben. Amire viszont kínosan vigyázni kell az a fiatalok-rutinosak (nem öregek!) egyensúlya, mert egy vészhelyzetben szükség van segítségre az edzőnek az öltözőben is (lásd. Zaza nyilatkozata vagy ennek hiánya a MU-nál)

Juvegaspy 2016.03.10. 13:21:51

@pedronegroo: ha Berardi nem hozzank jon azNem Marottan fog mulni

pedronegroo 2016.03.10. 13:35:28

@Juvegaspy: Annyiben igen hogy nincs írásban opciónk rá hanem csak szóban motyogtak valamit az orruk alatt mikor Berardi játékjogát rendezték(emlékezz Berardi már a miénk volt). Most már nyilván oda megy, amit a Sass vezetői is megerősítettek, aki majd több pénzt kínál érte.

babo0410 2016.03.10. 13:42:10

Én nagyon örülnék, ha érkezne. Mondjuk ha nem is jövőre, menjen egy szezonra a Sassuoloba, de utána mindenképpen.

babo0410 2016.03.10. 13:47:48

@pedronegroo: Hiába mondta ezt a Sas vezetője, de ez nem így megy. Ahogy Sensi is elmondta, a Juve-val való jó kapcsolat az sokat számított a Sassuolohoz igazolásnál. És ezt a Sas vezetői is tudják. Ráadásul még a szóbeli megállapodásokat sem illik felrúgni. Ha ezt megteszik, hiteltelenné válnak, és senki nem fog szívesen üzletelni velük. Aztán várhatja, hogy majd kedvezőbb feltételekkel tudjon igazolni. Azt meg pláne, hogy majd mi esetlegesen 1-2 tehetséget elhozzunk, ezzel bevételhez juttatva őket. Szerintem ha a Sassuolo vezetősége nem hülye, akkor nem fogják azt mondani, h kaptunk egy 30 milliós ajánlatot, 35-ért vihetitek. Szerintem bármilyen ajánlat meghallgatása előtt le fognak ülni velünk tárgyalni Berardiról.

ovaentat besök 2016.03.10. 13:47:52

Én a Jennifer Lopez-zel szeretnék együtt "játszani" !! Höhö..

danimester1 2016.03.10. 13:51:10

@biancineri101: Jól látod és egyetértek a mondandóddal.Viszont ma olaszban nem divat fiatalokat játszatni maximum kényszerből,mert vagy nincs pénz igazolni vagy sérültek a keret tagjai.Valóban célra vezetőbb lehetne ha 1-2 ilyen fiatal "apránként" beépülhetne,de nem ez a tendencia.Itt van nálunk pl. Rugani,aki most hogy megy a csapatnak sem kap szinte lehetőséget,ha meg igen nem tud élni vele,mert nincs meccs a lábában.Persze,nem vagyunk mi Arsenal,értem és nem is várom/vártam el,hogy azonnal bedobni a fiatalokat,de a fokozatosság elvén használni kellene őket,mert a padon és edzésen nem fognak fejlődni.Ez akkor bosszant a legjobban,amikor inkább igazolnak egy kiöregedő félben lévő vagy kiöregedett játékost.(nem mellesleg hatalmas fizuval)Szerintem semmivel sem lenne rosszabb a helyzet ha helyette(ük) egy-egy fiatal lépne pályára.Ezt mondom úgy,hogyha esetleg miatta vagy miattuk szenvednénk vereséget nem biztos hogy annyira idegesítene,mintha egy ilyen nagy fizus kiöregedett rutinos akárki okozza a vesztünket.

Juvegaspy 2016.03.10. 16:01:07

@pedronegroo: ez igaz de en inkabb arra gondoltam h nem a Juvet valasztja Berardi.
Ha mar vacilal annyira nem is kell bar nyugodtan ram cafolhat

MDaniel98 2016.03.14. 11:32:48

Berardi 2.0: Sassuoo Vs. Juve. Coming soon...

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása