Reja: "Gólt kell szereznünk"

edy-reja-atalanta.jpgAz Atalanta edzője, Edoardo Reja úgy véli, csapatának támadólag kell fellépnie a Juventus ellen, annak érdekében, hogy elkerülje a vereséget a vasárnap délután megrendezésre kerülő találkozón.

Látva azt, hogy a kék-fekete csapat október végén viszonylag sima vereséget szenvedett a Juventus Stadiumban, a trénernek nincs kétsége afelől, hogy most is nehéz kihívás elé néz a bergamói együttes.

Reja azt kérte fiaitól, hogy önbizalommal, céltutadosan és magabiztosan álljanak a mérkőzéshez, melynek kulcsmomentuma az edző szerint a letámadásban rejlik.

"Egy rendkívül erős csapattal nézünk szembe, de a legrosszabb dolog, amit tehetünk, ha úgy állunk a mérkőzéshez mintha már vesztettünk volna. Ha győznénk holnap, az egy igazi vakmerő tett lenne részünkről, amit csak akkor tudunk elérni, ha bártan és magabiztosan játszunk.

Az egyetlen módja, hogy elérj valamit a Juventus ellen az, ha agresszíven játszol. Ha ugyanis kijön a klasszis a támadóikból, akkor bármilyen jól védekezel, be fognak találni. Legalább egyszer be kell találnunk a holnapi meccsen, ha azt akarjuk, hogy legyen esélyünk bármilyen, számunkra pozitív eredményre."

Reja Atalantája talán pár dolgot elleshet az Intertől, akik a szerdai Olasz Kupa elődöntőjének visszavágóján 3-0-ra verték el a Bianconerit a rendes játékidőben. Az ősz mester azonban egy teljesen más Juventusra számít a vasárnapi összecsapás alkalmával.

"A torinóiaknak félelmetes csapatuk van, mely képes arra, hogy pár kulcsjátékos visszatérésével újra a legjobb legyen vasárnap. Ami pedig még fontosabb, hogy nagyon ritka két egymást követő rossz meccs egy olyan csapatnál mint a Juve.

Hozzászoktak már ahhoz, hogy ők vezetik a bajnokságot, mint ahogy ahhoz is, hogy játszanak nyomás alatt, maximális koncentráció mellett. Kizárt, hogy egy héten belül még egyszer annyira leeresszenek mint szerdán." - zárta nyilatkozatát az Atalanta mestere.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr608446810

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3385) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (916) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9917) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4158) mercato (4142) nyilatkozat (7440) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4172) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása