Prandelli: "A bajnoki cím sorsa még nem dőlt el"

Prandelli Cesare_tapsol.jpgAz olasz válogatott korábbi szövetségi kapitánya szerint a "Scudettoért folytatott harc még nem dőlt el", még annak ellenére sem, hogy a jelenleg éllovas Bianconeri három ponttal vezet a második Napoli előtt.

A Zebrák az előző fordulóban három pontra növelték az előnyüket a tabella élén, miután legyőzték az ősi rivális Inter csapatatát, a Napolinak pedig csak egy ikszre futotta a Fiorentina vendégeként.

"A bajnoki cím sorsa még nem dőlt el." - nyilatkozta Prandelli a Radio Crc-nek.

"A nápolyi csapat jó formának örvend és csupán három pont a lemaradásuk a Juventus mögött, akiknek még komoly kötelezettségeik vannak." - utalt az ex-szövetségi kapitány a közelgő Bajnokok Ligája visszavágóra.

"Ha a Napoli edzője lennék, a legfontosabb feladatomnak a koncentráció folyamatos fenntartását tekinteném. Úgy gondolom, hogy Sarri is el fogja mondani a csapatának az edzéseken, hogy erősen és jól kell reagálniuk az adódó lehetőségekre.

Természetesen így is erősek, de tovább kell dolgozniuk, aztán majd négy forduló múltán meglátjuk, hogy fest a tabella."

A tavalyi remek európai kupaszereplés után az olasz csapatok az idei kiírásban meglehetősen rosszul teljesítenek. Az Európa Ligában egyedül a Lazio maradt talpon, a Bajnokok Ligájában pedig a Juventus és a Roma is kellemetlen helyzetből várja a visszavágót.

"A Napoli és a Fiorentina is búcsúzott ugyan az Európa Ligától, de szeretném kihangsúlyozni, hogy a Tottenham például egy nagyon erős csapat, intenzív futballt játszanak és a fizikálisan is a legjobbak.

Ami az intenzitást illeti, az olasz futball lassabb folyású, így ez egy olyan dolog, amiben javulni kell. Csak így lehet leküzdeni a problémákat az európai porondon." - értékelt a korábbi firenzei edző.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr918439262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (923) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9927) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4170) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4177) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása