Bonucci és Morata a Bologna elleni döntetlenről

morata_alvaro_golorom_kioltott_nyelv.jpgA Juventus játékosai csalódottan nyilatkoztak a Bologna elleni döntetlent követően, azonban bizonyosak abban, hogy a kisiklás nem lesz döntő jelentőségű a végelszámolásnál.

"Múlt héten nem nyertük meg a bajnokságot, ahogyan most nem is veszítettük el." mondta Bonucci a Mediaset Premium kérdésére válaszolva. "Hosszú út áll még előttünk, s küzdenünk kell. Arra lesz szükségünk, hogy mindenki százszázalékos teljesítményt nyújtson, s úgy elérhetjük a céljainkat.

Tudtuk, hogy a Bologna jó csapat, s talán hibáztuk az utolsó passzokkal. Mostantól intenzív és kemény harc lesz, s meg kell küzdenünk minden egyes pontért.

Amikor az ember egy a bajnokság sorsa szempontjából fontos mérkőzést játszik, nem gondol arra, ami utána következik. A Bayern elleni összecsapás fantasztikus erőpróba lesz, s mivel az első mérkőzés a Juventus Stadiumban lesz, a megfelelő összpontosításra lesz szükségünk."

A Juventus spanyol támadója. Álvaro Morata kezdőként léphetett pályára a Bologna ellen, de nem sikerült bevennie az ellenfél kapuját.

"Nem vagyok elégedett a mai mérkőzéssel, mivel nem lehetek elégedett egy döntetlennel." - nyilatkozta Morata a Sky Sport Italia munkatársának. "Másfelől nem győzhetünk állandóan, s a Bologna nagyon megnehezítette a dolgunkat. Ne feledkezzünk róla, hogy számos nagy csapat sem tudta itt megszerezni mindhárom pontot.

Nyomást érzek-e, amikor nem találok be? Aki nyomást érez, annak semmi helye a Juventusnál."

A Juventus kedden a Bayern München ellen folytatja a Bajnokok Ligájában, s amennyiben Mandžukić bevetésre kész, Morata könnyen a kispadon találhatja magát.

"Nagyon más mérkőzés lesz, mint a mai, mindannyian győzni akarunk. Annak a meccsnek a gondolata nem volt kihatással a ma esti teljesítményünkre. Profik vagyunk, s tudjuk, hogyan egyenlítsük ki a dolgokat."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr288406014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

devil-z 2016.02.20. 15:46:07

Morata bárcsak a labdával is ilyen jól bánnál mint a szavakkal.

Piettro85 2016.02.22. 13:51:59

nem tudom miért kell ekézni a spanyolt,többet vállal, mint sok csatárunk az elmúlt években (Llorente,Vučinić)összesen... technikás, gyors, sajnos a kapu előtt nem mindig dönt pontosan,én annak tudom be,hogy a nagy birkózás rengeteget kivesz belőle fizikálisan. Ha visszamenne a margitba ( mert vmi barom visszaengedné) bármibe fogadok, hogy legalább 3x ilyen gólátlaga lesz..
Nézd meg hogyan kezeli le a labdát, milyen cselekkel megy el, hogy fordul az emberről... Zaza bármilyen erősebb passzot nem bír megszelidíteni:D

Rivendell 2016.02.22. 15:20:24

@Piettro85: mert Zaza nem veszi le,hanem kapásból bevágja:D

na jó azért tényleg lehetne az amit te írsz,hogy nem mindig dönt pontosan,mert akkor top csatár lenne,csak sajna a nem mindig az kicsit sűrűbb eset,mint az hogy jól dönt.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3378) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (912) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9908) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4150) mercato (4137) nyilatkozat (7435) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása