Pioli szerint csapata nem alakított ki helyzeteket

pioli_nemerti.jpgA Lazio tegnap este kiesett az Olasz Kupából, miután 1-0-ás vereséget szenvedett a címvédőtől, egy olyan mérkőzésen, melyen a fővárosiaknak egyetlen kaput eltaláló lövésük sem volt.

A tréner szerint a vereség oka abban keresendő, hogy a Lazio nem tudott veszélyt kialakítani a torinói kapu közelében, sőt, egyáltalán nem dolgoztatták meg Netót.

A mérkőzésen a korábbi Lazio játékos Stephan Lichtsteiner szerezte az egyetlen gólt, közvetlenül Simone Zaza bődületes kapufája után.

"Igaz, ami igaz, nem teremtettünk sok lehetőséget. Ha megvannak a lehetőségeid a Juventus ellen, azokat ki kell használnod. Ehelyett sokszor ők kényszerítettek minket hibára." - mondta a tréner a Rai Sport munkatársainak kérdésére válaszolva.

"A szezon kezdetén szenvedtünk a támadásépítéssel, de mostanában kettes gólátlagunk volt, így azt gondoltam, hogy ez a probléma megoldódott.

A játékosaim mindvégig keményen dolgoztak, és mindent kiadtak magukból, viszont egy ilyen szoros meccsen szükség van kiemelkedő egyéni teljesítményekre, hogy megtörd a jeget."  - fejezte be a mérkőzés elemzését Pioli.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr178299942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

el.Flaco 2016.01.21. 19:05:43

"... viszont egy ilyen szoros meccsen szükség van kiemelkedő egyéni teljesítményekre, hogy megtörd a jeget."

Az eredményre nézve ugyan nevezhető szoros meccsnek, de a valóságban 1 percig sem volt kérdéses, hogy ki nyeri a találkozót. Könnyen lehetett volna minimum 3-4 gólos különbség jobb helyzetkihasználással és egy kicsit több szerencsével. Attól mert 1 gól lett csak közte a végén, a Lazionak esélye sem volt. Egy félidőn keresztül tudták tartani magukat, aztán mintha pályán se lettek volna. A védelmük katasztrófa volt, egyedül a kapusuk tartotta meccsben őket, a támadósoruk pedig említésre sem méltó. Candreva meg Keita dobálta magát, mást nem nagyon mutattak (azt az egy Keita helyzetet leszámítva, ami kb. az egész meccsen az egyetlen komolyabb esélyük volt a gólszerzésre), Klose pedig nem volt kiszolgálva így érthető, hogy nem került helyzetbe.
Bár a mi játékunkban is volt hiba bőven, de öröm volt látni, hogy ez a felforgatott csapat is ennyire irányítani tudta a meccset.

Jozef26 2016.01.21. 19:55:26

"Igaz ami igaz, nem teremtettünk sok lehetőséget."
Milyen jó megfigyelő. :)

Sztricski (törölt) 2016.01.21. 20:31:11

Gratula a csapatnak! Bár tény, hogy nem ragtam le a karomat izgalmamban, viszont azt mindenképp jó volt látni a hibák ellenére is, hogy sztoikus nyugalommal, mégis érezhetően profi módon irányítjuk a meccset. Remélem Zaza is megkapja hosszú távon a megfelelő játékidőt (+ napi egy fél szem valerianat a reggeli mellé), megerdemli. Bár manapság Morata mellett játszva becsapós lehet...

Külön üdítő, hogy Pioli még csak meg sem próbálta az esőre, bíróra, ellenfélre, teliholdra stb fogni a vereséget. Ugyanezt jövő héten nehezen tudom Mancinirõl elképzelni...pedig jó lesz, ha elkezdi gyakorolni addig, az izéket el kell tiporni!!!

danimester1 2016.01.21. 21:56:33

Pioli: A Juventus öööööö....khm..khm... verhetetlen (legalábbis számunkra)

Gyengék voltunk mint a harmat,helyzeteket nem tudtunk kialakítani.Ellenben technikai és fizikai hátrányunkat próbáltuk hentes favágó módon kompenzálni némi Candreva által előadott színészi teljesítménnyel fűszerezve.8a fiúk betartották a taktikai utasításaimat) Ehhez hathatós segítséget nyújtott számunkra a mélyen tisztelt Damato játékvezető Úr az őt segítő négyes közreműködésével.A Juventusnak csak gratulálni tudok és sok sikert a továbbiakban.Végezetül engedjék meg,hogy elmondjam a kurva anyját a videós technológiának és nem utolsó sorban Lichtsteinernek...forrás Tuttosport...:-)

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3385) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (915) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9916) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4158) mercato (4141) nyilatkozat (7440) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4171) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása