Pogba: „Még semmit sem értem el”

pogba_paul_uj_mez.jpgPaul Pogba a legutóbbi nyilatkozatban az idei évről és az elmúlt időszak sikereiről beszélt, valamint természetesen megemlítette a Bayern München elleni BL-párharcot is.

A francia válogatott a torinói La Stampa hírlapnak beszélt a 2016-os terveiről.

„Az utóbbi pár hónap eltért az elmúlt évek tapasztalataitól, mivel mindig a tabella élén voltunk. Bizonyos dolgok megváltoztak.

Nagyra értékelem a Barcelona elleni Bajnokok Ligája-döntőben elszenvedett vereséget is. Veszítettünk, de ahogy mondani szokás, a kudarcokból és hibákból is tanul az ember. Egy nap meg akarom nyerni a trófeát.

Egyértelmű, hogy Andrea Pirlo, Arturo Vidal és Carlos Tévez nélkül ez már nem ugyanaz a Juventus. A többi játékoson nagyobb a felelősség, és fokozottabb hangsúllyal kell kezelnünk a csapatként való együttműködést. Ez ugyanúgy rám is igaz.

A múltban Andrea Pirlo mellett játszottam, és az ellenfél egyik játékosa mindig fogta őt. Most ugyanennek a játékosnak az én semlegesítésem a feladata.

A passzok idejét pontosan kell eltalálnom. Tanulnom kell, és ebből a célból Andrés Iniesta játékát tanulmányozom.”

A szezon elején néhány embert meglepett, hogy Paul Pogba örökölte meg Alessandro Del Piero tízes mezét, majd további beszédtémaként szolgált a szám mellé felírt +5-ös felirat.

„Nem vagyok klasszikus értelemben vett tízes játékos a pályán elfoglalt helyzetem tekintetében. Középpályásnak tekintem magam, és számomra rendkívüli megtiszteltetés, hogy azt a mezt viselhetem, amelyben oly' sok Aranylabda-győztes játszott.

A Juventus történelme szempontjából ez a mez rendkívüli fontossággal bír, és én megfelelő tiszteletet kívánok tanúsítani. Amikor a mezre nézek, nem a számot vagy a saját nevemet látom rajta, csak a Juventust látom: a cél a százszázalékos teljesítmény és a győzelem.”

Paul Pogba bízik a Juventus bajnoki esélyeiben, bár nem tagadja a nehézségeket, amelyekkel szembe kellett néznie a csapatnak a szezon elején.

„Nem lehet megmondani, hogy jobbak vagy rosszabbak lennénk, mint az elmúlt szezonban, azonban a többi csapat határozottan megerősödött. Mindazonáltal nem félünk senkitől.

Nem lepett meg Paulo Dybala teljesítménye, mivel ő egy fenomén. Imádom a labdakezelési technikáját, és mindig rajongtam a ballábas futballistákért. Ezért is tanulom a bal lábbal való lövéseket.

Véleményem szerint Paulo Dybala megnyerheti az Aranylabdát. Mi R2 négyzetnek becézzük, mivel ezeket a gombokat kell megnyomni a csavart lövésekhez, amilyenekkel a góljait lövi.”

A Juventus jövő hónapban a Bajnokok Ligájában a Bayern München csapatával kerül szembe, ám Paul Pogba nem aggódik.

„Egyik szempontból tekintve a helyzetet, könnyebb ellenfelet is kaphattunk volna, de úgy is tekinthetünk a helyzetre, hogy mindenki a vereségünkre számít. Tavaly a Real Madrid elleni elődöntőben is ez volt a helyzet.

Azonban kemény lesz Arturo Vidal ellen futballozni. Még senki sem vagyok, semmit sem értem még el a karrierem során.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr408225738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MdewC 2016.01.02. 16:42:14

Pogba hülyeséget beszél, mert a négyzet, az a beadás. ;)

:D

Devilke Balla 2016.01.02. 18:45:10

@MdewC: alternatívon a négyzet a lovés,a kor a beadás,én is ugy használom :D Mondjuk fifában az r1-et kell hozzá tartani,nem az r2-ot :D

sleepy8 2016.01.02. 18:58:14

@Devilke Balla: @MdewC: Lehet PES-el nyomják, ha már Morata az egyik arca annak a sz*rnak :D

alexGicamo 2016.01.03. 19:02:37

Megfelelőnek tűnik a hozzáállása ,remélem,majd a pályán is hű marad a gondolataihoz ! :)
FORZA JUVE PER SEMPRE !!!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3377) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (911) elemzés (40) előzetes (858) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9907) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4149) mercato (4136) nyilatkozat (7434) Olasz Kupa (326) összefoglaló (409) pletyka (4166) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (199) Címkefelhő
süti beállítások módosítása