Veron: „Dybala nem szűkölködik tehetségben”

dybala_paulo_golorom_csikos.jpgJuan Sebastian Veron legutóbb Paulo Dybalát méltatta egy interjúban, amelyben további téma volt az Inter esélye a bajnoki címre idén.

„Paulo Dybalával szemben nem szabad túl nagy elvárást támasztani, és nem szabad túl nagy nyomást a vállaira helyezni.” - mondta az egykor az Inter és a Lazio középpályáját erősítő futballista a Tuttosport újságírójának.

„Keveseknek adatik meg, hogy ilyen fiatalon a Juventus mezét felölthessék, azonnal a csapat vezéregyéniségeivé váljanak, és ennyi gólt lőjenek. Ha Leo Messi szerint Paulo Dybala a jövő, argentin lévén csak reménykedhetek abban, hogy ez bebizonyosodik.

A tehetsége megkérdőjelezhetetlen, most már csak a győzelmek, a kiegyensúlyozottság és a trófeák hiányoznak. Messi külön szintet jelent, de jó lenne, ha egy másik argentin játékos is domináns szerepet tölthetne be utána.

Jó lenne, ha nem zavarnák a munkában, de reménykedek, hogy beteljesedik Paulo Dybala végzete. Hogy hasonlít-e Tévezre? Carlitos erősebb játékos, azonban Paulo elegánsabb.

Találkoztam nemrég Carlosszal a Bocánál, és sokat beszéltünk. A Juventust mindig szívében fogja őrizni, azonban láthatóan rendkívül boldog, hogy visszatérhetett a Bocához.

A klubot ismét a siker ösvényére vezette, és most már nem csupán a klub egy játékosa, inkább példakép, aki tanácsokkal segíti a fiatal játékosok fejlődését.”

Juan Sebastian Veron beszélt a bajnoki esélyekről is, és véleménye szerint idén az Inter számára elérhető a scudetto, bár vitathatatlan a Juventus által támasztott veszély.

„Minden lehetséges ebben az évben. A Juventus nem ugyanaz, mint az előző években, amikor dominálták a bajnokságot az elejétől a végéig.

Roberto Mancini? A Juventus visszatérésével az Inter és a többi csapat nem lehet nyugodt. Azonban Mancio bizonyította már képességeit, és az idei csapat mintha az ő ujjlenyomatát viselné.

Visszatért a fiatalságom, hogy ismét az Inter padján láthatom. Mancini magabiztosságot sugároz a munkájával. Azonban nem garantálható a siker, elég csak megnézni, mi esett meg legutóbb egy José Mourinho kaliberű győztessel.”

pogba_paul_uzenet.jpgVégül az egykori futballistát arról kérdezték, ki jelenleg a kedvenc középpályása a Serie A-ból, az argentin klasszis pedig Paul Pogbát jelölte meg.

„Azon ritka középpályások egyike, aki minden feladat ellátására képes. Erős, keményen dolgozik, illetve minőséget jelent. Gólt szerez, és a labdát is visszaszerzi szükség esetén.

Amennyiben sikerül játékintelligenciáját csiszolni, a legjobbá válhat. Ő a kedvencem a Serie A mezőnyében.

A középpályás a csapat szíve, ő pedig ebben a szerepkörben a legerősebb, azonban általános tekintetben is a legjobbak egyike.

A Torino elleni szabadrúgása? Kiváló tanára volt Andrea Pirlo személyében. Ugyanez érvényes rám is, a legjobbak tanítottak a szabadrúgások elvégzésének a módjára, például Diego Maradona, Siniša Mihajlović, Messi…”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr468191580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyr Kahn 2015.12.22. 13:25:00

"a legjobbak tanítottak a szabadrúgások elvégzésének a módjára, például Diego Maradona, Siniša Mihajlović, Messi…”

Amikor Veron mar oreguras kezdett lenni, akkor tunt fel a horizonton Messi... hogy a pekbe tanithatott volna neki barmit is? Inkabb forditva (bar arra sem volt eleg idejuk). Tovabba - bar kepessegei megkerdojelezhetetlenek, de - Messi hosszu passzok hatekonysagaban igen csak elmarad az egykori csucsformaban levo Verontol (hat meg Riquelme-tol). Mit tanulhatott volna tole a kopasz kozeppalyas? Semmit.

giorgio007 2015.12.22. 15:56:40

"Azonban Mancio bizonyította már képességeit,..." jaja a büdös nagy semmit :D

Nathas 2015.12.22. 22:56:53

@Shyr Kahn: Azért Messi elképesztő labdákat tud adni, ezt már sokszor láthattuk.

Dybala nem az új Messi, és jó lenne, ha ezt nem hallaná túl sokszor, mert félek még a végén elszalad vele a ló.

Rocky80 2015.12.22. 23:23:00

Messi iparkodjon inkább, hogy olyan jó legyen mint Dybala. :D

MDaniel98 2015.12.23. 14:29:31

Azért a "Mancini bizonyította már képességeit" résznél én is megengedtem magamnak egy félmosolyt. Mancio-t még a saját játékosai/szurkolók se szeretik. Az mindent elmond a képességeiről, hogy a Cityvel egy erősen mákos bajnokságot nyert, aztán ennyi. Pellegrinitől is van jobb, de azért feel the difference.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3385) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (915) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9916) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4158) mercato (4141) nyilatkozat (7440) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4171) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása