Nedvěd: „Kiváló csapatunk van”

nedved_pavel_ballon-d-or-2003.jpgPavel Nedvěd klubigazgató szerint a Juventusnak megvan még az esélye a címvédésre, ám ehhez például az is kell, hogy Paul Pogba sokkal kézzel foghatóbb eredményeket hozó játékot mutasson.

A bianconero csapat a borzasztó szezonkezdetet követően mintha formajavulást mutatna, hiszen legutóbb 3-1-es győzelmet szerzett a Bologna ellen, azonban még távol van a csapat a tabella első helyeitől.

„A 2002-es feltámadásunk csodálatos volt, megnyertük a bajnoki címet az utolsó mérkőzésen, és véleményem szerint ez idén is bekövetkezhet.” - nyilatkozott a sajtó képviselőinek az  egykori cseh válogatott a Turkish Airlines Football Legends European Golf Championship eseményen.

„Azonban jelenleg nem szabad erre gondolnunk, és tudjuk, hogy a következő mérkőzésünk nagyon nehéz lesz.” - utalt a Juventus legendája az Inter elleni milánói derbire, amelynek időpontja október 18-a.

„Hogy ki tekinthető esélyesnek a bajnoki címre? Azok, akik jelenleg is a tabella elején vannak. Például az Interre gondolok, mivel ők nem játszanak az európai színtéren, így hetente csak egy meccset kell játszaniuk, ami komoly előny.

Aztán nyilvánvalóan ott az AS Roma, amely sokat erősödött. Valamint láthattuk, hogy van néhány további csapat, amely kiváló játékot mutat, így a Fiorentina és a Napoli, tehát ebben az évben nemigen lehet senkit leírni.

Mi tudjuk, hogy le vagyunk maradva, és hogy gondjaink vannak, azonban azt is tudjuk, hogyan kell minderre reagálnunk. Jelenleg semmi szükség arra, hogy a tabella állását figyeljük.”

A 2003-as Aranylabda-győztes az interjúban beszélt Paul Pogbáról is, és véleménye nagyjából egybehangzott a francia szövetségi kapitány szavaival.

„Az ember nem várhatja el, hogy fiatalon minden adott legyen, ezért tanácsolom azt neki, hogy legyen kevésbé stílusos és sokkal konkrétabb és a csapat számára fontosabb megoldásokat válasszon a pályán.

A Beppe Marotta és Fabio Paratici által összeállított keret kiváló csapat, a technikai képzettség szintje tényleg magas.

Meg kell őriznünk a nyugalmunkat, és dolgoznunk kell ezzel a kerettel, mivel olyan játékosokat igazoltunk, akik nagyon-nagyon jók. A klubnál mindenki nyugodt, ahogy a csapatnál is.

Minden a megfelelő módon alakul, és soha nem gondolkodtam el a lemondáson. Mindazonáltal fontos ügyekben dolgoztam a Cseh Köztársaság labdarúgó szövetsége számára.

Öröm volt számomra, és segítette a fejlődésemet, és örömmel tölt el az is, hogy segíthetttem a válogatottat, azonban a Juventusszal kapcsolatban soha nem létezett semmilyen probléma.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr967908518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kremturo 2015.10.07. 10:34:59

Ha hozzuk a kötelezőket! A rangadók közül párat megnyerünk és/vagy legalább nem kapunk ki. Romaval, Napolival, Interrel, Lazioval tavasszal itthon játszunk. Ez azért így szerencsés is lehet. Persze ősszel itthon a Fiorentinat, Milant verni kell, idegenben tavasszal az x beleférhet.
Szóval szerintem is összejöhet a címvédés.

MDaniel98 2015.10.10. 11:53:58

10 pontot még be lehet hozni, de több meglepi vereség/döntetlen már nem fér bele, azokat már ellőttük.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3382) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4155) mercato (4139) nyilatkozat (7439) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása