Játékosnyilatkozatok a szerdai diadal után

zaza_simone_golorom.jpgA Sevilla elleni kétgólos győzelmet követően nem meglepő módon rendkívül elégedett játékosok nyilatkoztak a különböző társaságok kamerái előtt, ám mindenki tisztában van vele, hogy bár a Bajnokok Ligájában jól teljesít a csapat, a bajnokságban bőven vannak javítanivaló csorbák.

Simone Zaza beállását követően nem sokkal megszerezte első Bajnokok Ligája-gólját, és az elején rendkívül visszafogott gólörömének ellenére elégedetten nyilatkozott a meccs után.

„Pillanatokkal a helyzet előtt léptem pályára, és megpróbáltam a legtöbbet kihozni a lehetőségemből.” - fogalmazott az olasz válogatott a Mediaset Premium társaságnak adott interjúban.

„A gólom mindenekelőtt Álvaro Morata és Paulo Dybala érdeme, mivel az egész mérkőzést végigfutották, és így kifárasztották a védőket. Ez volt az első Bajnokok Ligája-mérkőzésem, és szükségünk volt erre, mivel a csapat körüli légkör nem a legjobb.

Vasárnap újabb fontos meccsre kerül sor, a Serie A meccsek továbbra is téttel bírnak, és ahogy elvesztettünk pár pontot, úgy vissza is hozhatjuk ezeket.” - zárta a nyilatkozatot optimistám Simone Zaza.

„Fontos volt a mai győzelem, és mindannyian örülünk ennek a teljesítménynek. Nagyon jól játszottunk csapatként, és ezen az úton kell továbbhaladnunk.” - mondta Juan Cuadrado a JTV számára adott interjúban.

„Van néhány óránk kiélvezni ezt a sikert, azonban holnaptól az első számú prioritás ismét a Serie A.

Határozottan csodálatos érzés győzelmet aratni a Juventus stadionjában, főleg mivel ez volt idei első győzelmünk itt. Nagyon jól játszottunk egy nagyszerű csapat ellen, ezért boldog vagyok.”

A kolumbiai válogatott mintha varázsütésre ismét megtanult volna focizni, miután a nyáron visszatért az olasz bajnokságba a Chelsea csapatánál töltött sikertelen fél évet követően.

„Nagyon boldog voltam az érkezésem percétől fogva, a csapattársak pedig nagyon szívélyesen fogadtak. Mindig az edző és a csapat rendelkezésére álltam.”

A tegnap Paulo Dybalának a gólszerzés nem jött össze, ám talán az eddigi legjobb meccsén van túl a fiatal argentin csatár Torinóba költözése óta.

„Amikor láttam, hogy Zaza egyedül rohan előre, reménykedtem abban, hogy sikerül gólt szerezni, mivel tudtam, hogy egy második találat tulajdonképpen bebiztosítaná a győzelmet.” - mondta diadalittasan Paulo Dybala a Mediaset Premium munkatársainak.

„Nagyszerű teljesítményt nyújtottunk, és megérdemeltük a győzelmet. Nekem még sokat kell dolgoznom, mivel ez a csapat régóta hozzászokott a győzelemhez. Azért dolgozunk, hogy ilyen meccseket játszhassunk. Célunk, hogy a Juventust a csúcsra emeljük, személyes célkitűzésem pedig az, hogy kiváló teljesítményekkel szolgáljak.”

Álvaro Morata is nyilatkozott a Mediaset Premium munkatársainak, és nem is inkább annyira a gólját emelte ki, hanem a csapatjátékot, amely győzelemhez segítette a Juventust.

„Boldog vagyok, mert gólt szereztem, de leginkább a csapat diadalának örülök.” - mondta a fiatal spanyol válogatott.

„Rövid ideje játszhatok Paulo Dybala mellett, azonban nagyszerű a kapcsolatunk, és sok időt töltünk együtt a pályán kívül is barátok és család társaságában.

Ma kipróbáltunk egy-két dolgot, de tovább kell folytatnunk a munkát, és végül meg fogjuk találni a megfelelő területeket.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr687875634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Spider81 2015.10.01. 12:39:22

Ez a Morata huncut kis fiatalember...Dybalaval sokat vannak egyutt,meg ma kiprobaltak egy-ket dolgot...melegszik a helyzet :D

pedronegroo 2015.10.01. 13:05:41

@Spider81: Ahogy az ókori görögök mondták, hogy a világ legjobb hadseregének melegekből kell állnia, mivel egy olyan csapat ahol a katonák a szerelmükért harcolnak az legyőzhetetlen. Szóval a srácok felőlem nyugodtan huncutkodhatnak ha azt nem a pályán csinálják. :)

Spider81 2015.10.01. 13:37:34

@pedronegroo: Ja es az is kiderul,hogy rovid ideje jarnak es a kapcsolatok nagyszeru :D...csak nehogy Lahm majd atcsabitsa oket a bajorokhoz :D

Juve82 2015.10.01. 13:59:42

@Spider81: Azta :D csak szokjanak össze a pályán is :) !

Rivendell 2015.10.01. 15:04:17

pofa befog és melózni....ha nekem azt csináljátok,mint amit a city után,akkor agyon lesztek verve:D

én azért tartok attól,hogy a BL győzelmek mindig nagy arcot fognak eredményezni és a bajnokságban meg majd megy az idén szokásos kalap kaki:(

szabo2323 2015.10.01. 16:09:04

Szerintem ebbe a szezonban most sikerült normális kezdőt fel rakni a pályára. Mentálisan és taktikailag is fölé nőttünk az ellenfélnek. Mandzukic hiánya meg lehet ha az eredményességet nézzük nem is baj. Én ahogy meg figyeltem állandóan vagy szabadrúgás járt kifelé róla vagy hibázott, kivéve a City elleni gólját.

Il Principino 2015.10.01. 16:50:38

Nekem nem hiányzik a horvát,játszanak csak a fiatal mozgékonyabb támadók!

MdewC 2015.10.01. 22:41:25

Zaza remekül, szerényen nyilatkozott.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3382) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4155) mercato (4139) nyilatkozat (7439) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása