Buffon: „Egységre van szükségünk”

buffon_gigi_sajtotajekoztato.jpgA Juventus kapitánya, Gianluigi Buffon a legutóbbi sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy a Chievo elleni meccsen nem a szurkolókat kívánta támadni, inkább az egység megtartásának szükségességére kívánta felhívni a figyelmet.

A Juventus csapatának a legutóbbi bajnoki találkozón a nézők fütyülését kellett elszenvednie, a kapus pedig a csapat meghatározó egyéniségeként arra szólította fel a közönséget, hogy inkább segítse a csapatot.

„Mindannyian többre számítottunk.” - ismerte be a Bajnokok Ligája mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón Gianluigi Buffon.

„Vannak jogos indokok, amelyek mellettünk szólnak, azonban három eredmény nélküli mérkőzést követően nem foglalkozhatunk a kibúvók keresésével. A problémákra kell koncentrálnunk, és meg kell értenünk, hogy egyenként mit tehetünk.

A szombati megnyilvánulásom a fiatalabb játékosok védelmét szolgálta, mivel a Juventus mezét viselni teljesen más világ számukra.

A csapat mindent belead a pályán, ezért egységre van szükségünk. Nem szemrehányás volt ez a szurkolók felé, hanem inkább kérés, hogy próbálják megérteni ezt a helyzetet, és segítsenek nekünk a Juve érdekében.

Hogy kik vagyunk most? Ez csak játék révén dől el. Tagadhatatlan, hogy három mérkőzést követően nem sikerült jó játékot produkálni, és nem érkeztek az elvárt eredmények.

Azonban visszatérünk a pár hónappal ezelőtt járt úthoz, az a csapat leszünk, amely kiváló teljesítményt nyújt a legfontosabb mérkőzéseken. Ebben biztos vagyok.

A játékosok, edzők és igazgatók ugyanabba az irányba kívánják előmozdítani a klub ügyét, és a játékosok nevében beszélve azt mondhatom, hogy kiváló keretünk van olyan srácokkal, akik tényleg elkötelezettek az ügy érdekében.

A keretet 25 vagy 26 játékos képviseli, és összesen két vagy három alkalommal tudtunk együtt edzeni, még meg kell ismernünk egymást. A bajnoki szezon tíz hónapig tart, ami nagyon hosszú idő.

Nem kívánok kitérő választ adni, az első helyen kívül más eredményt nem fogadok el. A következő hónap számos válassszal fog szolgálni.

A BL-mérkőzésen megpróbálunk jó eredménnyel szolgálni, a csapategységet és a csapatszellemet kívánjuk bizonyítani.

A Juventus soha nem játszott túlságosan defenzív módon Európában. Olyan kerettel rendelkezünk, amely képes szórakoztató futballt nyújtani.” - zárta a sajtótájékoztatót a futballisták méltatásával a csapatkapitány.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr337788976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

babo0410 2015.09.15. 13:33:45

Mondjuk ha tényleg ilyen kevésszer sikerült a teljes csapatnak együtt edzenie, akkor nem csodálom, hogy nem sikerült még összeállnia a játékunknak. Remélem hamarosan meglesz az is. Viszont akkor egy kritika Marotta-ék felé, illetve egy remény, hogy jövőre augusztus második felében már nem távozik kulcsjátékos, így remélhetőleg nem kell majd az igazolásokkal kapkodni. És remélhetőleg jövőre már csak finomhangolásra lest szükség. Akkor ilyen gond, mint most nem fog előfordulni. Ma remélem már megmutatja a csapat, hogy jó lesz ez. Minimum egy X nagyon kéne.

pedronegroo 2015.09.15. 14:11:02

Gigi-t edzőnek! Már most alkalmasabb mint Hallegri!

alexGicamo 2015.09.15. 17:10:05

@pedronegroo: Ez tetszik ! Amúgy el tudnám képzelni őt edzőnek,még ha nem is mostani csapatunkénak természetesen,hanem majd később . Ha eljön az ideje . Szerintem olyan típusú lenne,mint Conte mester ,mert karizmatikus,erős személyiség és szenvedélyes is .
FORZA DRÁGA GIGIM !
FORZA JUVENTUS PER SEMPREEE !!!

MDaniel98 2015.09.19. 18:18:02

Hát, ha rá nem hallgatnak majd a szurkolók, akkor senkire!:)

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (923) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9927) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4170) mercato (4145) nyilatkozat (7451) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4177) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása