Dybala: "A Juventus győzelmet érdemelt"

hernanes_juve_mezben.jpgA Juventus továbbra is győzelem nélkül áll a bajnoki tabellán, s a Chievo elleni hazai döntetlen egyetlen zebramezes gólszerzője, Paulo Dybala úgy véli, hogy csapata győzelmet érdemelt volna a listavezető veronaiak ellen.

"Nehéz mérkőzés volt, azonban a Chievónak egyetlen lövése volt a kapura, s abból gólt szereztek." - nyilatkozta a mérkőzés lefújását követően Dybala a Mediaset Premiumnak.

Valójában a játék képe némileg eltérő volt, Gigi Buffon több nagyszerű védést is bemutatni kényszerültt, s a Chievótól egy gólt is elvett a játékvezető.

"Nagyszerű teljesítményt nyújtottunk, azonban sajnos csak egyetlen pontot szereztünk. A csapat nincs hozzászokva ahhoz, hogy három mérkőzésen mindössze egy pontot gyűjtsön.

Most a Manchester City elleni Bajnokok Ligája mérkőzésre kell összpontosítanunk, s a lehető legjobban felkészülnünk rá. Boldog vagyok, hogy ismét betaláltam, de még boldogabb vagyok, mikor a csapat győzelmet arat."

A Juventus brazil játékmestere, Hernanes, aki a nyári átigazolási szezon utolsó napján érkezett, úgy véli, hogy a csapatból hiányzott a győzelemhez szükséges határozottság.

"Távolról sem vagyok elégedett, mivel ma három pontra volt szükségünk, s a távolság kezd nagy lenni a táblázaton." - nyilatkozta Hernanes a Sky Sport Italia munkatársának.

"Hiányzott belőlünk a határozottság, hogy megszerezzük a vezetést, így keddtől azonnal bele kell adnunk ezt az elszántságot a Manchester City elleni mérkőzésen.

Ahogy öregebbek és tapasztaltabbak leszünk, mi játékosok megtanuljuk, hogy a minőség nem elegendő. Annak társulnia kell a határozottsággal, elszántsággal és az erőfeszítéssel azért, hogy megszerezd a labdát."

Hernanes trequartistaként kezdte a mérkőzést, majd a második félidőben hátrébb húzódott a mélységi irányító szerepkörbe.

"Az első félidőben, különösképpen a legelején, jó teljesítményt nyújtottunk, s a Chievo területet hagyott előttünk. A vége felé összezártak, és nekem alkalmazkodnom kellett.

Claudio Marchisio nem volt százszázalékosan egészséges, de jól teljesítettem játékmesterként, mivel korábban már játszottam ebben a szerepkörben."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr237783754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

verojuventino 2015.09.13. 09:24:51

Dybala: "A Juventus győzelmet érdemelt" De Hernanes a képen :P

rob1 2015.09.13. 09:25:06

Dybala melyik meccsen játszott ahol a chievo csak egyszer talált kaput, igaz eddig az argentin rúgott két gólt de egyikhez sem volt sok köze a tizenegyest meg csak Cuadradónak köszönhettük neki kellett vola rúgni nem is értem mit keresett a padon mert itt benne van a legtöbb kreativitás Dybala ha jól emlékszem egyetlen ember sem cselezett ki 90-perc alatt.

Apuleius 2015.09.13. 09:33:12

@verojuventino: Olvasd végig a bejegyzést,talán összeáll a kép.

sleepy8 2015.09.13. 09:35:03

@rob1: 1 emlitesre melto helyzete volt a Chievonak. (Az elso goljuk helyzet se volt..De ugye kilepni az emberre luxus)

Juvegaspy 2015.09.13. 09:36:03

Kedves Paulo!
Ez nem a Palermo b+.

verojuventino 2015.09.13. 09:39:19

@Apuleius: Mindig el szoktam olvasni a cikket, csak furcsa a Dybala....cím alatt Hernanest látni. :D

Apuleius 2015.09.13. 09:47:52

@verojuventino: Mindkét nyilatkozat túl rövid volt ahhoz, hogy külön menjen ki, ezért összevontam őket, s nem volt kedvem valami béna, "Így látták a játékosok" típusú általános címet adni. Dybalát idéztem, s Hernanes képét használtam, hogy ezzel is kihangsúlyozzam, hogy nem csak Dybala szerepel a bejegyzésben, de lehet, hogy ez első látásra furcsa lehet. Tudatos választás volt, más kérdés, hogy ezek szerint nem biztos, hogy szerencsés.

frenky441 2015.09.13. 09:57:52

Szerintem a játékkal nem volt olyan nagy gond. A helyzetkihasználáson kéne javítani, Alex Sandro, Hernanes, Cuadrado is elég jól mozgott.

Nem kell aggódni lesz ez még sokkal jobb csak idő kell!

2015.09.13. 10:04:57

@frenky441: Csak félő, h mire összeáll a csapat, már késő lesz és futhatunk az eredmények után. Ez a vége annak, h még az uccsó napon is jönnek új játékosok. Augusztusban már nem is kéne igazolni, legalábbis kulcsjátékost nem, hanem szoktatni a csapatot egymáshoz.
Mondjuk én nem fogok eret vágni magamon, ha lecsúszunk a scudettoról. Csak már úgy megszoktam, h elsők vagyunk.:D

Rikoo 2015.09.13. 10:06:40

Ha ez a jó teljesítmény akkor milyen lesz a rossz?
Nagyon el vannak tevedve a játékosok, eddig próbáltam pozitívan nézni a dolgokat, de már egyre kevesebb pozitívumot látok. A szezon legrosszabbja eddig Allegri. Botrányos az egész. City ellen jöjjön a szokásos olasz bunker idegenben és találjunk egy öngólt vagy egy kamubüntetőt, mert másból egész biztosan nem lő gólt a csapat.

Paris Hamilton 2015.09.13. 10:24:59

Az hogy nem jönnek az eredmények úgy, ahogy azt az elmúlt években voltak, azt még eltudom fogadni. De engem ami nagyon aggaszt, az az hogy nincs meg a csapat részek közötti összhang. Szerintem senki sincs tisztában azzal, hogy mi is a szerepköre pontosan. Másrészt, van egy pár olyan játékos aki a tavalyi évhez viszonyítva nagyon halovány teljesítményt nyújt. Ezek a játékosok Pereyra, Sturaro, Morata és Pogba. Nekem az az érzésem hogy mellőlük nagyon hiányoznak azok a karizmatikus játékosok akik letudják venni a terhet a vállukról. Ilyen volt Pirlo és Vidal... Valamiért úgy gondolom, ha ez a sikertelenség tovább fog folytatódni kb. még 1 hónapig, akkor Allegri elkezdheti nézegethetni az okos telefonját hogy mikor is fogja hívni Agnelli. Mert ha ez tényleg sokáig így fog folytatódni, akkor ennek nem lesz jó vége. De nagyon remélem hogy nem így lesz, és valamennyire helyre áll majd a világ rendje :)

venember83 2015.09.13. 10:30:19

@Apuleius: de, szerencsés, csak mondjuk inkább szerkesztői szempontból. :)

Jó lesz ez, de a bajnoki címről idén le kell mondani, cél a BL-hely, ha ez nincs meg télen, akkor viszont kell valakit keresni Maxi helyett, aki tud építkezni, mert véleményem szerint a játékosállomány megvan. Csak játék nincs.

Juvegaspy 2015.09.13. 10:36:56

@venember83: meg 3meccse van Allegrinek sztem ha igy folytatja

Leram7 2015.09.13. 10:43:21

Nagyon örültem, hogy Hernanes jól lőtt szabadot és voltak távoli lövései, amiket eddig nagyon hiányoltam idén.

Dybala számomra nagy csalódás volt, főleg a labdakezelése és a labdamegtartása volt kritikán aluli. Időt kell neki adni, de ennél sokkal sokkal több kell. Komoly gond van a góllövéssel. Míg Teveztől rettegtek a védők és lepattantak róla, addig Dybalát lenyomják.

Sturaro támadásban 0 volt és védekezésben meg nagyon halovány.

Egyébként én komolyan elgondolkodnék azon, hogy Alex Sandro mehetne közzéppáláyra is játszhatnának együtt Evrával.

Deer12 2015.09.13. 10:46:29

Allegri a Milanban is megbukott mikor a húzó emberek elmentek, és most se tud semmi újat, mind a kétszer egy összerakott csapatott kapott,mikor változás jön,meghal a csávó tudása, én így látom Allegrit..

Gannicuss 2015.09.13. 12:53:43

Elég gusztustalannak tartom azt, aki előző szezonban így meg úgy megkedvelte Maxit, most pedig 3 meccs után takarodnia kéne véleménye szerint.

Tény, hogy nagyon gyenge eddig a dolog, de vannak biztató jelek. Cuadrado, Sandro és Hernanes is jól teljesített. Kezdetni kell őket.

Szerintem így is meg lehet a bajnokság, ezzel a fiatal kerettel többet első évben nem lehet elvárni.

Rivendell 2015.09.13. 13:10:42

@Gannicuss: én pl fel sem hoztam,elismerem hogy én megkedveltem,arról nem tehet hogy Sturaro vállalhatatlant nyújtott...én csak 1 valami varrók a nyakába...az Indiánt,kezdő közelébe nem való.

Deer12 2015.09.13. 13:55:44

Én soha nem is kedveltem Allegrit...söt...

Hernanes vs Chievo: 90 Minutes 4 Shots 2 Dribbles 2 Key Passes 2 Clearances 2 Interceptions 1 Tackle 1 Cross PA%: 94%

krisszvector 2015.09.13. 14:05:07

@Rivendell: egy cseppet sem jobb vagy rosszabb a svájcinál, ezt a két manust, jövő nyáron el kell adni.
Sándor érkezésével, szerintem látható a kontraszt a két oldalt közt.Bohóckodnak évek óta jobb oldalon.

Drughi Di Bianconeri 2015.09.13. 17:12:53

Dybala egy picit el van tévedve, még,hogy nagyszerű teljesítményt nyújtottunk :D

Hernanes-nek igaza van, remélem a többiek magukba szállnak ennek hatására !
Ő úgy látszik,h. realista és vezér-típus.

Egyébként az az érdekes,hogy tegnap volt néhány egyéni teljesítmény,ami külön-külön tetszetős volt,pl.: A.Sandro,Cuadrado és maga Hernanes,ennek a 3 embernek standard kezdőnek kell lenni.
Dybala sem volt rossz,csak tőle még sokkal több kell.

De valahogy nem akar összeállni ez egy kerek egésszé,valami nincs rendben.

Rivendell 2015.09.13. 17:14:53

@krisszvector: Lichti azért nem volt rossz éveken át,hozott 1 nagyon jó stabil szintet...tavaly kezdett el nagyon látványosan gyengélkedni a formája

Gannicuss 2015.09.13. 17:30:18

@Rivendell: Persze, nem arról van szó, hogy nem hibázik. Én sem kezdettem volna az indiánt, Sturarot se. Az is biztos, hogy az előző 2 meccsen Padoint se. Az meg egyértelmű Cuadrado a kezdőbe való.

De az előző szezonban hatalmas meglepetést okozott Maxi, annyi kijár neki hogy nem köpködjük 3 meccs után. Főleg mivel a 3 legmeghatározóbb játékosa elment. Valamint nagyon sokat fiatalodott a csapat.

Rivendell 2015.09.13. 17:34:07

@Gannicuss: 1et értek veled,látod én sem köpködöm,konkrétan nem szidtam,vagy kértem fel távozásra.

gomorra21 2015.09.14. 02:24:56

@Gannicuss: helyesbítenék. valójában már a 3 meccs előtt is elküldték allegrit melegebb éghajlatra, ez a három meccs csak hab a tortán. egyébként én sem értem, hogy miért ez a szűnni nem akaró ellenszenv, simán el tudom képzelni, hogy 2-3 év múlva egy brutál erős, fiatal, de már rutinos juve kapcsán majd ő lesz a fasza csávó aki megalapozta a jövőt.
nem a serie-a-ban kell csak vageszkodni, hanem a BL-ben is. ehhez viszont merészen kell csapatot építeni, ami nem biztos, hogy egyből elhozza a kis sikert, de hosszútávon ez hozhatja meg csak a nagy sikert.

ja, és még valami: eléggé nevetséges, hogy állandóan mindenki olyan nagy okos, hogy elmondja, hogy milyen kezdővel kellene kijönni. dybala kétszer nem kezd, akkor mindenki azzal jött, hogy dybalát a kezdőbe. most kezdett, nem szedte szét a pályát, erre csomóan elkezdtek fanyalogni, hogy ez a dybala nem elég jó. most cuadrado az isten, következő meccset végigjátsza, és ha nem váltja meg a világot, akkor egyből nem az igazi.
ja, és ha esni fog az eső, akkor allegri takarodj!
(ha nem, akkor is)

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása