Raiola: „Laporta megválasztása esetén Pogba távozhat”

raiola_mino_mikrofonok_elott.jpgPaul Pogba képviselője, Mino Raiola nemrégiben úgy nyilatkozott, hogy a Juventus fiatal középpályása a Barcelonához igazolhat, amennyiben Joan Laporta nyeri meg a választást.

A katalán klubnál hamarosan elnökválasztásra kerül sor, és Joan Laporta, ahogy egyébként Josep Bartomeu is, arra utalt, hogy a francia játékost Barcelonába költözteti, amennyiben diadalmaskodik az elnökválasztáson.

Nemrégiben a Juventus vezetői arról nyilatkoztak, hogy visszautasítottak egy nyolcvanmilliós ajánlatot a játékosért, azonban a középpályás ügynöke szerint a látszat csal, és a klubvezetők elutasításának ellenére Paul Pogba végül blaugrana mezbe öltözhet.

„Amennyiben Joan Laporta nyeri meg a Barcelona elnökválasztását, nagy esélye van annak, hogy Paul Pogba a Barcelonához igazol.” - idézte Mino Raiola szavait az EFE munkatársa.

„Ismerem a futball szakosztály elnökét, Albert Solert. A Barcelona-vezetők torinói utazása inkább politikai húzásnak tűnt, legfőbb célja a közös fénykép készítése volt.

Nagyon furcsa látogatás volt, és tulajdonképpen értelmetlen is volt, hiszen Paul és én nem voltunk Torinóban. A Barcelonának először velem kell egyezkednie, aztán a Juventusszal, azonban erre adott a lehetőség.” - zárta a rövid interjút az átigazolási szabályzatnak látszólag ellentmondóan a karakteres játékosügynök.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr657634184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lord Viktor 2015.07.17. 11:17:35

Sajnos egyre inkább úgy tűnik, hogy nem az a kérdés, hogy megy-e, hanem hogy mikor. Akkor pedig a Bárszalonna lenne a legjobb opció számára is és számunkra is. Mivel még nem igazolhatnak, így maradhatna még nálunk egy évet.

pedronegroo 2015.07.17. 11:17:56

Uncsi, uncsi és uncsi. Pogba megy a Barca-ba de szerencsére most nyáron még nem igazolhatnak a katalányok, így addig mindenki nyugodjon le. :) Amúgy is itt van már nekünk Khedira! :)

danimester1 2015.07.17. 11:19:48

Így is van rendjén,így kell egy bajnokcsapatot szétverni.Igaz Pogba pótlása nem egy nagy érvágás,de a többi távozót figyelembe véve már jelentős gyengülésről beszélhetünk.Nincs mese ha megy ő is,akkor komolyan bele kell merülni a mercatoba és klasszisokat kell hozni nem pedig félmegoldásokat majd lesz belőle valami alapon.Sajnos túl nagyra sikeredett a tavalyi szezon és ezek azt hiszik,hogy a hús is bab,de sajnos nem így van.Allegri felkötheti a gatyáját,mert kurva nehéz dolga lesz.Természetesen a távozása szerintem csak jövő nyárra,de legrosszabb esetben is januárra tehető,mert azzal tisztába vagyunk,hogy a Barca simán leteszi ha kell a 100-ast is,és a kis "tinititán" is odavágyódik.Raiola meg no comment vele mindenki tisztába van hogy milyen is valójában...

KysBé 2015.07.17. 11:36:56

@danimester1: +1
Ha Tévez - Pirlo duót követi Vidal, akkor jövőre a dobogóért is nagy csata lesz. Most kiderűl mit ér Allegri.

Lord Viktor 2015.07.17. 12:14:54

@KysBé: Ja, mögöttünk.
Ugyan ki lenne az ellenfél? A Gyirmót által megpocsíkolt Roma vagy Fiorentina? Esetleg valamelyik milánói káoszbrigád? Lazio? Napoli? Egyikük sem erősödött annyit, mint mi. Ehhez képest a gyengüléseink kiküszöbölhetőek. Ugyan, még mindig toronymagas esélyesek vagyunk, csak elb@szni lehet. Vidal hiánya lehet baj, de jelen állás szerint még mindig mi vagyunk az abszolút bajnokesélyesek.

Rivendell 2015.07.17. 12:17:05

azért Vidal nélkül is be kell húzni a scudettot---kérdés az,hogy a BL-ben mire megyünk

mpite 2015.07.17. 12:28:49

Nagyon komoly, kikerült egy "interjú" Marottával, melyet egy spanyol lap készített, amiben azt mondja, hogy bárki is akarja Pogbát, vele kell tárgyalnia, nem Raiolával, aki csak egy ügynök. Az olaszok állítása szerint azonban Marotta soha nem adott nyilatkozatot az említett spanyol lapnak, az újságíró csak fogott pár régi Marotta-kijelentést és egybegyúrta. :D

nemesszabi 2015.07.17. 12:38:45

Birom ezt a csávót, ugy csinál mintha tényleg csak az ő szava számítana, nem Pogbáé vagy a Juve vezetőségéé.
Amúgy meg ha tényleg kész tény lenne, hogy megy a Barcába jövőre, akkor tuti h ezt nem emlegetné,mert azzal csak az árát vinné le, a Barca kevesebbet adna érte ha tudnák hogy úgyis náluk köt ki.
Sztem nem elképzelhetetlen, hogy Pogba köré építjük fel a csapatot és maradni fog, ezért a Raiola azon munkákodik, hogy biztos kérőnek állítsa be a BArcát, igy dolgozván fel Pogba fizuját.

Gannicuss 2015.07.17. 12:39:04

Ez azért elég vicces kezd lenni. Mivel a barca kevesebbet adna mint a city, adjanak többet... Legyen mondjuk 120... Van ott lóvé! Elég volt a jótékonykodásból!

MdewC 2015.07.17. 12:47:10

Miért érzem azt, hogy úgy meg leszünk fingatva, hogy nekünk arról még csak fogalmunk sincs? :D

Ne legyünk naivak, nagyon nehéz szezon jöhet. (Nem azt mondom, hogy esélytelen, mert még így is erősek vagyunk, hanem azt, hogy nehezebb, mint amennyire ezt előre meg lehet becsülni.)

Még azt is nehéz jelenleg megtippelni, hogy milyen alakzatunk lesz.

Pirlo és Vidal ---> Khedira és Asa (Feltéve, ha jön vki balhátvéd posztra. Pirlo ugyan már öregedett, de szervezni még tudta a játékot, edzői kérés egy támadóbb szellemű szervező, aki jelenleg még nem érkezett... Szóval Khedira játéka kulcs kérdés lesz akkor is, ha Pirlo helyén játszana, meg akkor is, ha Vidal helyén. Mind a két poszt pótlására vannak minőségbeli lemaradásai. Szóval rajta sok fog múlni, hogy minőségben mennyire tud felnőni a feladathoz, azt mindenki döntse el maga.

Tévez ---> Mandzukic, Zaza és Dybala (Nem rossz, de nehéz lesz megtippelni, hogy ki fogja húzni a csapatot. Az biztos, hogy 3-ból 2 játékosnak 100% felett kell hoznia tartósan.)

Irányító ---> ??? :D :D :D

Kicsit úgy érzem, hogy a jelenlegi megoldások csak foltozzák a csapatot, nem pedig megszilárdítják az előnyünket... Egyelőre sok a kérdőjel, Max-nak nem lesz könnyű dolga, ismét.

MdewC 2015.07.17. 12:48:07

@MdewC: Ja, igen... :D

Ha erre még rájönne Pogba eladása is, akkor aztán tényleg robbanna a bomba!

SÍROK! :D

KysBé 2015.07.17. 13:34:49

@Lord Viktor: Én azért óvatosabb lennék...
Szerinted ki lesz a játékszervező? Ki lesz az "agy" ? Marci, Khedira ??
Nehogy ötlettelen, kétségbe esett rohangálás legyen a pályán.

Lord Viktor 2015.07.17. 13:45:08

@KysBé: Marci bár máshogyan, azért ellátta Pirlo feladatait. Mondom, egyedül Vidal kiválása jelenthet érvágást, Pirlo távozása előre eldöntött volt, Tevez pedig csak egy csatár, azaz könnyebben megoldható a pótlása (értsd: nem kell taktikát, formációt stb váltani), mint egy játékot szervező játékosnak. Ha Pogba is elmegy, az már komoly baj, de a bajnokság így is szerintem max. szoros lehet, ha a keret tudásának megfelelően játszunk. Nyilván Allegri feladata lesz összerakni őket, de a bajnokságot nem érzem veszélyben, nem erősödtek annyira a riválisok (még). A BL már más, ott a legkisebb gyengülés is sokat érhet.

KysBé 2015.07.17. 15:16:34

@Lord Viktor: Pirlot lenne jelenleg a legkönnyebb pótolni ( Marci, Khedira, Asa), DE Tévezt és Vidalt szinte lehetetlen!

babo0410 2015.07.17. 18:32:57

Nagyon jó lenne, ha rendre utasítanánk már ezt a dagat senkit. Mit képzel ez a f.szkalap magáról? Mi az, hogy előbb vele kell tárgyalni? Tudtommal a Juve-val van szerződése. Ha le akarják igazolni, akkor csakis a Juve-n keresztül lehet. Raiola mit képzel magáról? Nagyon utálom ezt a korrupt g.cit. Anno Moggival is nagyon jóban volt. Tulajdonképpen Ibra-t úgy igazoltuk le áron alul, hogy az Ajax semmit se tehetett, mert Mggi a háttérben szépen lepacsizott Raiolaval, és megbeszélték hogyan legyen minél olcsóbb az ügylet. Na ez meg igen gusztustalan húzás. Remélem Pogba esetében ez nem fog bekövetkezni. Nagyon nem örülnék neki, ha Poga is elkezdene rosszul játszani, majd mikor már csak hátráltatja a csapatot, bőven a most kínált ár alatt kényszerülnénk eladni. Raiola bekaphatja!

MDaniel98 2015.07.19. 20:31:19

@babo0410: Riola a játékosai érdekeit képviseli. Természetesen szerintem is egy patkány, de szakmájából adódóan ezt kell tennie, amit most csinál, folyamatosan fenn kell tartania az érdeklődést a játékosai iránt, és szerintem azzal csak mi járunk ól, ha jóban leszünk vele, mert Riola mindig drágán ad el, s ez nem mondható el minden esetben pl.: Marottáról.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása