Megvan minden fél beleegyezése Vidal ügyében

Vidal Arturo_3.jpgAz átigazolási időszakban már számos klubhoz eladták az újságírók Arturo Vidalt, ám a tegnap szárnyra kapott hír rendkívül valósnak tűnik, és nemrégiben arról tájékoztattak egyes viszonylag megbízható médiaforrások, hogy a Juventus vezetősége elfogadta a Bayern München negyvenmillió eurós ajánlatát Arturo Vidal játékjogáért.

Az események tegnap láttak napvilágot, és számos forrás, így például a Sky Sport Italia értesülései szerint a klubok tulajdonképpen megegyeztek az átigazolás tekintetében.

Az Öreg Hölgy vezetősége negyvenötmillió eurót kért a futballistáért, azonban végül negyvenmillió eurós ajánlatra bólintott rá, amely bizonyos feltételek teljesülése esetén további bónuszokkal egészülhet ki.

Arturo Vidal ügynöke, Fernando Felicevich már tegnap Münchenbe látogatott, és a jelek szerint talán már meg is egyezett a bajor klubbal a chilei válogatott bérezését illetően, így elhárult minden akadály az átigazolás előtt.

A La Stampa értesülései szerint a futballista négyéves szerződést kötött, a klub pedig évi 6,5 millió eurós bérezés biztosítására kötelezte magát.

A chilei válogatott nem először kerül a Bayern München közelébe, hiszen a Bayer Leverkusen játékosaként is érdeklődtek utána a müncheniek még 2011-ben, ám az akkori klubja nem kívánta eladni a játékost egy német versenytársnak.

A Juventus 12,5 millió euróért vette a középpályást, aki azóta vitathatatlan kulcsszereplője lett a torinói csapatnak, és alaposan kivette a részét minden sikerből, amelyet azóta a klub elért.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr777631750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lord Viktor 2015.07.16. 14:12:51

@imi86: Tény, elég gyomorforgató lenne abban a mezben látni Artúr királyt... :/

Magyar Közöny 2015.07.16. 14:22:49

A Juventus hivatalos facebook oldalán elkezdődött a #saveVidal,gyakorlatilag ez az eladásos sztori a semmiből jött,és eléggé fájó

udawa 2015.07.16. 14:23:18

Elég váratlanul ért az esetleges Vidal távozás, de korábban már halottam róla... Csak nem akartam elhinni! Egy valami boldogít, a Real helyett minden más jobb opció nálam! Őszintén szólva szerintem a 40 millió nem kevés, bár minden csapat nehezen engedi el a játékosait, a szurkolók pedig a kedvenceket mindig drágábbnak ítélik és keveslik az érte kapott pénzt! Inkább amiatt gondolhatunk nagyobb összegekre, mert az olajbárók csapatai felverik az árakat, amihez igazodott a két spanyol gigász is, lassan pedig mindenki!

Gannicuss 2015.07.16. 14:32:09

@Juveboy92: Igen értettem, de szerintem az említett játékosok hiába fiatalok nem jelentenek hosszútávú megoldást. Ilyen kiegészítő emberekre azért vezéráldozat nélkül is futnia kéne. Nem kell ahhoz top 3-as csapatnak lenni, hogy ne adjuk el legjobbjainkat.

Magyar Közöny 2015.07.16. 14:37:22

@Gannicuss: ha valóban vezéráldozat, hogy másra jusson pénz,az elég gáz lenne. Mert nyilván horribilis összeg esetén más lenne a felállás.el sem hiszem

venember83 2015.07.16. 14:39:43

@Magyar Közöny: nem hiszem, hogy vezéráldozat, inkább csak menni akar. Tavaly nyáron nem sikerült a Manchesterhez igazolni, most nem akarja kihagyni a Bayernt. A Juve kb. semmilyen szinten nem tudja felvenni a versenyt a Bayernnel, ráadásul Vidal ismeri a német bajnokságot, szóval nincs mitől félnie. Max. a müncheni kispadtól.

Szbence 2015.07.16. 14:39:55

Remélem az érte kapott pénzt okosan költjük el..

NucLeo 2015.07.16. 14:44:59

Marotta lenyilatkozta,hogy nem adjuk el a kulcsjátékosainkat,csak ha menni akarnak.Ez történt Tevez,most meg úgy néz ki Vidal esetében.Akárhogy is nézzük,ők "zsoldosok",akik szinte mindent megnyertek a Juventusszal,idén kis híján a csúcsra is jutottak.
Idén még jó pénzt kapunk érte,amit ha jól fektetünk be és érkezik egy nagy név,lehetőleg irányító (Götze,Oscar pl.),azzal hosszú távon jól járunk szerintem.Persze Arturo rohadtul hiányozni fog,de minden attól függ,hogyan/kire költjük el a bevételt.

Magyar Közöny 2015.07.16. 14:45:51

@venember83: jobban megértettem volna,ha az angol/Arsenal,Mu/ vagy spanyol (Real/ ligát választja 2-3x annyi pénzért,új ligát kiprópálva,stb. De ezen sajnos nem lehet változtatni. Kérdés, hogy a nyári ittas vezetése közrejátszott-e ebben,mármint,h nem tolerálták.

stevenh 2015.07.16. 14:46:45

Csak én gondolom úgy, hogy a Guardiola féle Bayern játékra tökéletesen alkalmatlan Vidal?

Magyar Közöny 2015.07.16. 14:47:59

Ráadásul az lenne még kemény,ha Pogba is távozna a nyáron,akkor aztán lehet pénzeket befektetni,ha nincs kire

Magyar Közöny 2015.07.16. 14:50:51

Nehogy úgy járjunk, mint a Milan vagy a Dortmund,hogy mindín kulcsjátékost lerabolnak

m.martin91 2015.07.16. 14:51:45

@stevenh: Nem. De Guardiola minden bizonnyal már csak egy évet lesz ott, utána távozik.

Barolo4 2015.07.16. 14:53:02

@Magyar Közöny: Alapvetően egyet értek veled, én sem értem, hogy ha már nem akar ikon lenni sehol, akkor miért nem Anglia vagy Spanyolország fele veszi az írányt.....de azért azt se felejtsük el, hogy a pénzen (ezt kb. 10 csapat kifizetné neki) és csapat neveken kívül rengeteg apró tényező lehet még, ami sokszor ki sem derül. Ő pl. beszél németül, ismeri már az országot, Bayernél dolgozik a régi sportigazgatója stb. szóval sok olyan dolog lehet ami befolyásolja. Számomra az ő lelépése jóval nagyobb gáz mint Tevezé, mind a csapat szempontjából, mind tőle emberileg. De tudomásul kell venni (sajnos), hogy a klubhűség a mai vilűágnban nagyon ritka tényező. Forza Juventus!

The king of alibis 2015.07.16. 14:59:28

Pogbát is adjuk még el ha kérhetem.

Devilke Balla 2015.07.16. 15:06:06

@Gannicuss: Most megint viccel velunk a vezetoség? a fenének adjuk oda 36millióért Vidalt,hivatalosan,hogy aztán majd miután már nem a miénk,ajánljunk Gotzéért 35milliót,amit majd a Bayern rohogve elutasít,s azt mondja hogy 45ot kér érte... Akkor miért nem lehetett 1 az 1-ben elcserélni,s akkor kaptunk volna egy fiatalabb játékost,s nem kellene még nemtudom hány napig kinlódnunk hogy ki a fenét tudunk jó áron elhozni... wááááá

Drughi Di Bianconeri 2015.07.16. 15:06:10

Drága blogtársaim !

Jómagam köpni-nyelni nem tudok,fel sem fogom mi van.

Szégyen, nem szégyen: a sírás kerülget ! :(

Az új Juventusban Vidal volt a kedvenc játékosom,akit akár CSK-nak is el tudtam volna képzelni.

Számomra Vidal testesítette meg leginkább A JUVENTUS-T, ezekben az években és el nem tudtam volna képzelni,hogy valaha eladjuk másik európai klubhoz :(

Ő volt maga a GRINTA a Spirito Juve ! Nem Marchisio,nem Pirlo,nem Pogba.

A nagy Moggi is adott el kulcsjátékost,sőt csk-t, sőt identitást/stílust meghatározó,VEZÉR szereppel bíró játékost, na de akkoriban tele volt 1 rakás ilyen játékossal a keret és általában olyasvalaki érkezett,aki azonnal a magáévá tette a "juventinoságot" (nyilván nem a zsoldos Vierire gondolok).

De Vidal-t a mai fociban kb. lehetetlen pótolni,nekünk meg főleg,de igazság szerint,ha nagyon megerőltetem magam, nem jut eszembe más, csupaszív,100%on pörgő,alázatos gyilkos,aki támadásokban is f@sza.

Sose felejtem el,mikor a Bayern elleni meccseken mindenki be volt sz@rva (beleértve Conte-t is) vagy csak lusta volt (Pirlo,Marchisio),de Vidal 3 ember helyett melózott,ment előre ,égett a tűz a szemében, és pörgette fel a srácokat.
De még az elmúlt 1 éve is tipik Vidal: nincs formában,de érezvén az edző bizalmát,felszántja a pályát,pörög és odalép mindenkinek, a szezon 2. felére meg újra klasszis volt,a Copa America-ra meg visszatért AZ Igaz Artur - Király !

Sehogy sem tudják jóvátenni Marrottáék ezt,hogy eladják a legkarakteresebb,legszerethetőbb játékosunkat.

Az eladási ár meg valami nevetséges: 35 M...szóval még jó idióta is a kancsal :(

Ekkora összegért váltott klubot egy Schneiderlin,aki Vidalhoz képest még senki.
De mondhatnám a múltból Illaramendi-t is pl,meg csomó más arcot.

Ha nagyon köti az ebet a karóhoz Marrotta,akkor 50-et ki lehetett volna sajtolni a Bayern-ből,pláne,hogy ők tele vannak pénzzel.
De mindegy,ez a része nem is érdekel,mert ha 100 M-ért adjuk el,akkor is el lennék keseredve.

Ez a nyár,mostmár kijelenthető,hogy katasztrófa: 2.5 ,nagyon fontos kulcsemberünk (Pirlo már csak félig volt az,max.) távozott és a pótlásuk egyelőre "erősen megkérdőjelezhető" és akkor még qrva finoman fogalmaztam...

Mikor megjött az a patkányfejű,inkompetens,tehetségtelen "tuniszi herceg" itt poénkodtam vele,hogy nehogy majd az legyen,hogy Ő lesz majd a pótlása Vidal-nak vagy Pogbának, erre kb. mindenki lehurrogott (élükön baboval :D ), aztán most tessék, itt van teljes valójában.

Khedira lesz Vidal pótlása....drága JÓISTENEM, most az egész világ rajtunk röhög, de én inkább kajak sírok és beveszek 2 doboz altatót. MIEZ !?!?

Megértem,hogy új játékosokat akarnak hozni,viszont ehhez már nincs saját tőke,el kell adni, de miért nem inkább Pogba-t ?
Kajak,érte nem sírtam volna,pláne,ha bejön érte egy 90-100 M, erősködött Marrotta a barca-s különítménnyel Marrotta,hogy 80-ért nem megy sehova,erre fel jövőre úgy is megy oda és eladja helyette a középpálya SZÍVÉT, fillérekért.

Kajak,semmiben nem különbözünk a Dortmund,Atlético,Arsenal vonaltól, tehát a Top csapatok 2. vonalától.

Ilyen politikával viszont az életben nem leszünk újra ott az elitben,náluk nem az van,hogy jön egy "nagyobb hal" és kénytelenek eladni,hanem inkább egy posztra is van 4-5 játékosuk,klasszisokból,de minimum kiemelkedően jó játékosokból,és vesznek oda még egy klasszist.

Most ezek után ki lesz a Karakter a csapatban, akit lehet Imádni ,rajongani érte ?

Marchisio,akinek egy kiváló félszezonra jut 1 teljes szezonnyi csőd és szürkeség ?
Sőt,ő még egy jobb szezonjában is képes heteken át SEMMIT csinálni,aztán hirtelen megtáltosodni pár meccsre,majd megint totál homály.
Ilyen reméljük nem lesz és 29 évesen le bír hozni egy konstans jó teljesítményt egész szezonban.
De akkor se közelíti meg Vidal-t semmiben. Pedig Ő 21 éve a Juve-család tagja,részese. De Vidal mégis inkább tipikusabb : JUVENTUSBA SZÜLETETT játékos.

Vagy az olykor' flegma Pogba ? Aki legkésőbb jövőre úgyis távozik,óriási összegért.

Na mindegy,úgyse olvassa el senki ezt a regényt,amit ideírtam,de teljesen ki vagyok:(

Vidal-nak sok sikert kívánok az Életben és (sajnos) az új csapatában is,biztos vagyok benne,hogy a tüdejét ki fogja köpni ott is,bár ő inkább a Heynckes féle Bayernbe illett volna,mint ebbe a szétvert,korcs Bayernbe.

GRAZIE ARTURO ! VAFFANCULO marrotta e agnelli. .Dögölj meg khedira.

U.I.: Szerintetek közrejátszik az eladásában a részegen okozott autóbalesete ?

Magyar Közöny 2015.07.16. 15:13:10

@Drughi Di Bianconeri: ha több időm lenne,kb én is így fogalmaztam volna meg,egyetértek mindennel

stevenh 2015.07.16. 15:15:47

@Drughi Di Bianconeri:

GRAZIE ARTURO ! VAFFANCULO marrotta e agnelli. .Dögölj meg khedira.

hellan 2015.07.16. 13:10:13
Sky szerint Vidal kerte az eladasat.

MdewC 2015.07.16. 15:22:20

@Drughi Di Bianconeri: :(

Nagyon sajnálom Cimbora, ezért is írtam rád.
Tudom, hogy ez nem kárpótol semmiért, de a söröket én fizetem a következő meccsnézésen, illetve remélem, hogy történik valami csoda és olyan csapatot nézhetünk, aki Vidal helyett is felszántja a pályát és szétkapja az ellenfeleket. Ez a minimum lesz jövőre, hogy a többiek összekapják magukat, nagyon kíváncsi leszek a csapat családias hangulatára ennyi új érkezővel...
Egyébként ez körülbelül olyan, mintha a Barca eladta volna Iniestát. Kis túlzással persze. A németek meg eladták egy legendájukat Arturoért...

A kérdés továbbra is az, hogy lesz-e még "komoly" igazolásunk a nyáron...
De, hogy Vidal és Pirlo nélkül milyen lesz a közép pályánk, az jó kérdés?

Így messze nem a miénk a legerősebb kp, az tuti...

mpite 2015.07.16. 15:23:31

Én a röhejes eladási árral kapcsolatban csak arra tudok gondolni, mint Teveznél, hogy lényegesen romlik az alkupozíciónk, ha a másik fél már megegyezett a játékossal, úgymond 2 az 1 ellen szituáció alakul így ki. Mással egyszerűen nem lehet magyarázni ezt az árat, vicc az egész.

Gabuero9 2015.07.16. 15:32:32

Ne marottat szidjuk Vidal is benne van ha menni akar, amugy meg 2x eladtuk mar ( copa america donto utan mar ugyvolt h este alair a realnal nost ugyanez van )

danimester1 2015.07.16. 15:33:05

@mpite: Lehet benne valami.Ha Arturo meg a tudtunk nélkül egyezkedett a németekkel akkor hátbaszúrt minket.Igaz lehet olyat is olvasni,hogy maga kérte az elengedését,ami mindjárt más képet fest.Viszont kíváncsi leszek mi lesz Götze ügyében a Bayern részéről.Szerintem velük csak-csak,de a 7M-s fizut majd' a felére csökkenteni hát eléggé kérdőjeles nálam.Ezért is látok kevés esélyt az érkezésére és akkor még szóba sem hoztuk Oscart vagy Iscot,bár utóbbi szerintem marad ahol van,amíg Oscar ára 34M fontban.Valószínűbb,hogy egy alternatíva lesz csak ha lesz.

venember83 2015.07.16. 15:40:40

@danimester1: sok esetben a klub mondja meg az ügynöknek, hogy ha menni akar a játékos, keressen olyan vevőt, aki megad érte X összeget, és akkor mehet. Nem érdekelnek senkit ezek a jogi megkötések, hogy ki kivel és mikor veheti fel a kapcsolatot. Tárgyalnak, aztán mindketten tagadják, ha oda kerül a sor.

Barolo4 2015.07.16. 15:41:54

@Drughi Di Bianconeri: Teljesen megértem amit írsz, és személy szerint engem is nagyon rosszul érint a jelenlegi keretben talán legjobb játékosunk eladása.
Én viszont ettől függetlenül azt gondolom, hogy ez elsősorban Vidal döntése és nem másé..... az mindenkinek egyértelmű, hogy az idei szenzációs év ellenére sem vehetjük fel a versenyt a top 3 csapattal.... nekünk az a fontos, hogy folyamatos maradjon az építkezés/fejlődés (és itt nem elsősorban az eredményekre gondolok). Ha a vezetőségnek volt esze (sztem volt), akkor Vidal kapott (a balhéi és flegmasága ellenére) egy szerződés hosszabítási lehetőséget.... ebbe jó eséllyel a legjobban kereső játékosunk lett volna, de kevesebbett kapott volna mint pl. a Bayernél.... gondolom ezt nem fogadta el és kérte az eladását (ezzel lemondva arról, hogy ikon legyen).... innentől kezdve logikusabb a történet, bár én is min. 50m-et vártam volna érte. Fájdalmas őt elengedni, de szerintem ettől függetlenül jó csapatunk lesz, én bízok a jövőben. Forza Juventus!

Apuleius 2015.07.16. 15:42:57

Marotta állítólag megérkezett Németországba, s hamarosan lezárulhat Vidal eladása.

Apuleius 2015.07.16. 15:46:19

@venember83: Sajnos igen. Estére vidaltalanítanak bennünket. Eddig is a Bayern Mümchent tartottam a világ legótvarabb csapatának (az Inter mellett).

mpite 2015.07.16. 15:59:15

Amúgy eddig azt figyeltem meg, hogy minden nap, amikor bejelentettek egy távozót, épp volt egy új érkezőnek a bejelentése/sajtótájékoztatója, vagy valami esemény legalábbis. Ma Vidal távozik és 5-től Mandzukic bemutatója lesz. (Lehet rosszul emlékszem amúgy, de mintha az előző alkalommal megfogalmazódott volna bennem, hogy ez nem véletlen és most beugrott.)

Magyar Közöny 2015.07.16. 16:06:42

Legtalálóbb cím és cikk m.sport.hir24.hu/hirek/foci-eredmenyek/A-Bayern-Munchen-megszerezne-a-Juventus-lelket

Rivendell 2015.07.16. 16:07:31

40m+ bonus akkor olyan 43-45 lesz a vége,mert bajnokságot tuti behúzzák és 1 BL top8 tuti lesz nekik,de lehet top4 is

GabeTR 2015.07.16. 16:08:57

@Drughi Di Bianconeri: Ha vigasztal én elolvastam a regényed.
Sok mindenben egyet értünk.
Innentől tényleg nagyon kíváncsi leszek az új szezonra, és hogy Allegri hogyan épít új középpályát és taktikát... érdekes szezon elé nézünk!

Rivendell 2015.07.16. 16:17:11

nyugi skacok itt azzal jöttek nekem,hogy mi nem az Arsenal vagyunk...de még mennyire,hogy az Arsenal vonalhoz tartozunk és még pofánk sincs értelmes összeget elkérni a játékosunkért ergo még az ARsenalhoz képest is szarok vagyunk.

na tessék nyitott szemmel járkálni

venember83 2015.07.16. 16:23:00

@Rivendell: inkább összesen negyvenmillióval számolj, mert 36 + 4 az a 40 + bónusz.

Rivendell 2015.07.16. 16:23:14

ne gondolja senki.hogy ebből a 40ből futja Draxlerre-Alex Sandrora és még a horvát szélsőre is,miközben csak a horvátért kének 14-5 m-t....Porto vagy 20-25m és Draxler is tuti 30 körül lenne

akkor most hogyan is akarjátok? akkor már inkább csak 1 Götze vagy Isco...Götze szerintem sokkal drágább nem lenne,mint Draxler..Alex Sandrot meg vegyék csak meg saját zsebből,bőven beleférhetne a mercato keretébe.

mpite 2015.07.16. 16:26:23

Sterling a Liverpooltól 49 millió fontért (!) ment a Citybe. A Liverpool a hírek szerint 47 millió eurót fizethet az Aston Villának Bentekéért. Vidal pedig 36+4 millió. Az évezred üzlete ez. A Bayernnek.

Devilke Balla 2015.07.16. 16:27:06

@Rivendell: innentol hogy Vidalt eladjuk lassan Aguerora is kitelne a pénz...

Gannicuss 2015.07.16. 16:33:39

@Devilke Balla: Kicsit utána nézegettem Götzének mivel 7 millát keres kb el is felejthetjük. Nálunk max 5-öt kaphat. Hirtelen nagy juventinonak kellene lennie, hogy ide akarjon jönni.@mpite: Ige ez a 36 kurva nagy viccc. Nem hiszem el, hogy egy real pl ne fizetett volna 50 et. Ha meg ő akart a bayernbe menni egészségére...

venember83 2015.07.16. 16:37:11

@Gannicuss: a Realnál a bohócot, elnézést, a pincért szerintem elég hamar kidobják, nincs értelme oda menni jelenleg, jobb nem belekeveredni ebben a Benítez-égésbe. A Bayern meg jó hely, ismerős környezet, jó fizetés, és akár onnan is lehet lépni a Realba, ha lehetőség adódik.

mpite 2015.07.16. 16:40:46

@venember83: Plusz a sok jó sör sem megvetendő Vidal számára, az tuti

Rivendell 2015.07.16. 16:42:19

Szerintem hamarosan lesz 1 Riaola nyilatkozat és pár beajánlás az emberkéi közül:D

ááá nekem Agüero nem kéne már,pláne hogy tele a csatár részleg

Rivendell 2015.07.16. 16:43:18

mi sírdogálunk banyek...és a 28k bérletes?:(

mpite 2015.07.16. 16:59:37

Érdekes, hogy Mandzukic bemutatóját nem lehet most követni a Youtube-on, nyilván a chat ablak tele lenne Vidallal. Csak a Juve honlapján lehet most nézni.

Rocky80 2015.07.16. 17:17:41

Azért neki se mindegy, hogy 1 Ferrarit törhet össze évente vagy kettőt...

Meg egyébként is, legyen már egy ellenvélemény is:

Valami megtört bennem vele kapcsolatban amikor a Copa-n kiderült a hülyesége.

Gondoljunk csak bele: élete egyik legfontosabb eseményén két meccs között elugrik kaszinózni, hazafelé meg száguldozik részegen amikor mellette van az asszony meg a gyerekek...

Persze Vidalnak ezt szabad, mert másnap bocsánatot kér... Ennél sokkal kevesebbért kirakta a klubja azonnal a gyereket aki megfogta Cavani seggét vagy megujjazta - ki hogy látta.

És ez az ember példakép, meg ikon, meg ezért sírunk? Tévez legalább ennyit letett az asztalra, minden meccsén kihajtotta a belét, és a leges-legelején megmondta, hogy neki a Boca az első, a vezetőségnek meg januárban megmondta, hogy a nyáron lelép! Persze hogy nem kürtölte világgá, mert azonnal kapta volna a savazást a szurkolóktól, a szezon hátralévő részében koncentrálni sem tudott volna.
Így is kapott hideget-meleget amikor kiderült hogy távozik: zsoldos, hálátlan, sorolhatnám. De helyette hála Istennek itt van Vidal, akinek szíve-lelke a Juventus, aki maga a spirito Juve, aki innen akar nyugdíjba menni - legalábbis a nyilatkozatai alapján.
Erre már tavaly is majdnem lelépett a Unitedhez, idén meg lekoccol simán a nagyobb fizetésért. Akkor ki a zsoldos?

Ez az ember nekem nem példakép, nem ikon, nem a Juventus legfontosabb játékosa! A játékosok jönnek-mennek, de a klub örök!

Lesznek majd új kedvenceink, lesznek majd új ikonjaink, itt van Dybala, itt van Rugani, Mandzukic megállja a helyét biztos vagyok benne, Bonucci igazi vezér lehet, Zaza robbanthat! Ne temessük a klubot, itt van nekünk Allegri is, biztos hogy kitalál valamit! Lehet, hogy nem egy ember veszi át a szerepkörét, hanem csapatszinten lesz megoldva, de meg lesz oldva, ebben biztos vagyok. Ha valaki ért a szervezettséghez, akkor az Allegri.
Bárki lesz is az új irányítónk, ha lesz egyáltalán, imádni fogom ez biztos. Ugyanúgy imádni fogok bármilyen új játékost, mert ők is akarnak majd, nekik is érdekük, hogy jól játszanak.

És nagyon várom már az új szezont is, mert kíváncsi vagyok, Allegri hogy oldja meg, kíváncsi vagyok mit nyújt Dybala, kíváncsi vagyok milyen lesz Rugani-Zaza-Khedira-Mandzukic és még sorolhatnám.

Biztos nem lesz BL döntő megint, de nem ez a lényeg. A lényeg a csapat, a lényeg az, hogy megfiatalodtunk, a lényeg az, hogy jó edzőnk van, a lényeg az, hogy a csomó új játékosból is lehet ikon, lehet karakter. A Juventus mindig csapatként volt a legerősebb, nem egy sztárválogatott, hanem egy család. És ebből a közegből döntött úgy a hülyegyerek, hogy lelép. Lelke rajta... Akkor ezek szerint sosem volt az, akit egyesek beleláttak.

Forza Juve!

Rivendell 2015.07.16. 17:35:15

@Rocky80: én azért sajnálom,hogy nincs itt Berardi,szerintem 1 igazi csikócsapatot kellet volna összerakni erre a szezonra,ha már Vidal távozik....

ui:én most 1 fiatal "Arsenalt" megnéztem volna idén,bár még lehet ha Draxler-Götze-Isco-Oscar közül érkezik valaki,mert ők sem öregek,de 1 belevaló tökös olaszt jobban megnéznék....

Rocky80 2015.07.16. 17:41:06

@Rivendell: Jövőre jön ő is, meg még egy-két fiatal, aztán szétfutunk mindenkit!

Úristen, hogy várom már a szezont! :-)

Rivendell 2015.07.16. 17:44:32

@Rocky80: én is várom már:) kiv leszek,hogy a fiatalok mennyire lesznek feltüzelhetőek és,hogy ki fogja őket feltüzelni,mert a megmaradt rutinos emberkék nem kimondottan hever vérmérsékletűek...talán Mandzu az aki olyan lehet,viszont ő is friss nálunk. Esetleg Bonu csak hát ne 1 védő legyen már.

babo0410 2015.07.16. 17:45:50

@stevenh: Ha meg Vidal akrt menni, akkor fölösleges a vezetőséget szidni, mert nem tehettünk semmit. Ennyit akkor a nyilatkozatairól, hogy ő szívesen vonulna innen vissza, és akár élete végéig is eléldegélne Torinóban. Sajnálom, ha távozik tényleg, de ezek után mehet isten hírével. És akkor megint ne a vezetőséget hibáztassuk. És akkor a tegnap Hellan által írt variáció, miszerint egy szélső meg egy tkp jönne az árából, és Asa menne Vidal helyére, az nekem tetszene is. Sokan akarták Asa-t középen látni, tessék most itt van. Kíváncsi leszek milyen teljesítményt nyújt majd Asamoah. Szerintem jól fogja Vidalt pótolni. Amúgy ha korábban távozik, akkor lehet Allanra rámentünk volna. Kár érte, de ha ő akart menni, akkor csalódást oko a nyilatkozatai után. Tévez is kicseszett velünk, de legalább ő nem mondta, hogy nem akar menni. Pogba is legalább egyenes, és nem azt mondja, hogy ő innen sehova, hanem azt, hogy most még nem, de később ki tudja mi lesz. Én azt hittem, hogy Vidal is azok közé tartozik, akik innen sehova se, tévedtem. Most csalódtam benne. Ha nem nyilatkozta volna azt, amit, akkor talán kevésbé ért volna fájdalmasan a dolog. Sajnálom, nagyon megkedveltem. Habár amilyen balhés a magánéletben, lehet jól járunk a távozásával.

Rivendell 2015.07.16. 17:46:23

Pogbanak így viszont adott a lehetőség,hogy végérvényesen kitűnjön a csapatból,csillagászati szintre emelheti a saját értékét.Remélem a bajnokságot azért behúzzuk,mert ciki lenne elbukni,annyira azért nem erősödnek meg az ellenfelek.

Rocky80 2015.07.16. 17:48:28

Királyok leszünk nélküle is.

Dybala nagyon-nagy lesz, már most érzem.

Rocky80 2015.07.16. 17:49:47

Ennyi fiatallal olyan gyorsak leszünk, szemmel nem lehet majd lekövetni.

Be is kell szerezzek egy tévét ami élő adást lassítani tud... :D

Rivendell 2015.07.16. 17:50:11

@babo0410: most őszintén,neked tök mind1 mi miatt távozik,hiszen miket írtál? a vezetőség és Vidal sem akarja a távozást,Vidal azt mondta itt akar maradni és én minden szavát iszom...stb stb stb

vezetőséget nem az eladás miatt szidjuk,csupán az eladásban szereplő ár miatt,mivel ebből az összegből kb képtelenség tkp-t vagy irányítót hozni,persze ha minőséget is szeretnénk.

pedronegroo 2015.07.16. 18:01:57

@Drughi Di Bianconeri: Arturo-nak volt egy-két balhéja ami talán közre játszhat abban hogy nem ragaszkodik a vezetőség annyira hozzá, pláne hogy Vidal menni is akar, mi meg gentleman módjára mindenkit elengedünk...... Mondjuk nekem összeesküvés elméletem van, miközben a sírás kerülget...
Szerintem ez a leépítés tudatos a vezetőség részéről, Conte-vel kezdődött ő már tudhatott valamit. Aztán távozott idő előtt Tevez, Pirlo és most Vidal is. Az nagyon sok egy év alatt! Vagy egyszerűen azt is eltudom képzelni hogy Allegri pofáját nem bírta egyik se, mindegyiküknek volt afférja Maxi-val. Most megmutathatja mit tud, én nem várok tőle csodát, szépen eladják alóla a csapatot ezért is hozták, vele ezt meg lehet tenni,
meg nyomatja ezt az irányítgatós lófaszságot ami egy teljesen új taktika lenne és már a milánnál se működött neki meg legutoljára Diego-val mi is csak szoptunk vele. Ennyi kulcsjátékos távozása után ragszkodni kéne a jó bevált és masszív 3-5-2-hőz amihez egyébként is megvagyunk. Plusz Sandro és Cuadro a két szélre és akkor talán nem lesz pofára esés a következő szezonban.

Devilke Balla 2015.07.16. 18:02:43

Kíváncsi vok mit fog nyerni a Bayernnal a ligán meg max a kupán kivul,bár remélem a bajnokságot is más nyeri,egy Wolfsburg pl.beelozhetne. A vak is látta,hogy egy jó ideje a Bayern Robben és Ribery játékából élt meg,de Ribery még most is sérult elvileg,s ki tudja fel e épul még 100%osan,és Robben se az az egész évet sérulés nélkul kibíró játékos. Plusz ki is oregednek a csapatból. Ha Vidal elmegy idén,akkor koszonet amit eddig itt elért,stb.. de hogy a jovore nézve nem kívánok sok sikert,az tuti,sot! Ne nyerjen semmit,aztán gondolkodjon el rajta,érdemes e volt elmenni. Adná az ég,hogy megnyerjuk a bl-t 2-3éven belul.

Drughi Di Bianconeri 2015.07.16. 18:11:51

@pedronegroo: Milyen összeesküvésre gondolsz,csak nem egy újabb farsopolira,vagy belülről bomlasztásra ?

A 3-5-2őt el kell felejteni,de qrva gyorsan a p.csába, ennyi új játékossal,akiknek teljesen idegen a 3-5-2 nem lehet azt játszani,ahhoz tényleg új wingbackek kellenének (bár szélső hátvéd így sem ártana: Evra kiváló volt,de már 34,Stefi meg egyre bornyúbb ).

Az irányítós játékkal mi soha nem sz.ptunk,ugyanis soha nem volt,mert,ha emlékszel,anno az akkora edzőfenoménok,mint Zaccheroni,Delneri,Ferrara,CM-ként,vagy szélsőként játszatták Diego-t,nem a posztján,ami közvetlenül a csatárok mögött van.

Allegri - egyik- kedvenc rendszere a 4-3-1-2,erről írt egy értekezést is.

Ha racionálisan vizsgáljuk,akkor végül is , vezetőségi szempontból érvekkel alá lehet támasztani A 'király' eladását,mert a posztra -létszámban- megvagyunk: Marchisio,Pogba,Sturaro,Asamoah, meg a patkányképű,sőt Pereyra is tud ott játszani,tehát 5.5 ember 3 posztra,bőven elégnek kell,hogy legyen.
Igazi trequartistánk/AM-ünk,sőt Pirlo (és Tevez) hiányában irányítónk sincs,így viszont a Vidal-ért kapott pénzből lehet venni oda egy igazán minőségi játékost.
Feltételezem így gondolkoznak.

Az csupán részletkérdés a vezetőség számára,hogy egy Khedira mekkora gyengülést jelent Vidal helyén...

babo0410 2015.07.16. 18:14:53

@Drughi Di Bianconeri: Nem véletlenül keresünk szélsőt, Asa megy középre. És ezt szerintem (javíts ki ha tévedek) még te is szeretted volna korábban. Szerintem Vidal pótlására keresünk szélsőt, mert így Asa fog Arturo helyén játszani, nem Khedira. Khedira szerintem Marci cseréje lesz. Vidal és Pogba helyére meg Asamoah, Pereyra és Sturaro lesznek. Előre meg ne írjuk le Khedira-t, mert nagyon jó játékos. VB-n remekelt, a Realban a sérülése előtt jól játszott.

babo0410 2015.07.16. 18:20:09

@Rivendell: Vidal nyilatkozta, hogy itt akar maradni, és innen vonulna vissza. De ezek szerint ennyit ért a nyilatkozata. Azért azt még megvárom hátha megtudjuk miért akart elmenni, de ezek után nem nagyon tudok olyan indokot, amit el lehetne fogadni. A keret Pirlo és Tévez távozása ellenére is erősödött, tehát ez még csak indok se lehet. Nekem úgy tűnik, hogy a pénz az oka. Lehet nem tudtunk neki annyit ajánlani jelenleg amennyit a Bayern, és ő nem akart hosszabbítani, de akkor meg egy zsoldos, ha az állítólag annyira imádott csapatból a pénz miatt távozna.

m.martin91 2015.07.16. 18:20:52

@babo0410: Asamoah két részről is gyengülést jelent Vidal helyén, az egyik, hogy nincs Vidal, a másik, hogy Pogbának át kéne mennie jobbra, hiszen Asamoah balos. Nem fog az sokat játszani a középpályán, Khedira fog játszani, ebben biztos lehetsz.

Type-R 2015.07.16. 18:23:15

Khedira biztosan nem a padra érkezett.

Apuleius 2015.07.16. 18:33:56

@babo0410: Nagyon naivnak kell lenni ahhoz, hogy az ember bármiféle jelentőséget tulajdonítson egy ilyen nyilatkozatnak. Meg kellene érteni végre, hogy bárki és bármikor nyilatkozik ilyesmit, az nem jelent semmit a jövőt illetően. Ez a zsoldosozás meg értelmetlen, ilyen alapon a játékosok 99.99%-át le lehet zsoldosozni. A labdarúgásban sajnos alig akadnak Del Pierók, ezt észre kellene venni végre.

Khedire egészen bizonyosan nem Marchisio cseréjének érkezett.

Nathas 2015.07.16. 18:37:22

www.youtube.com/watch?v=2FzGJqhneyY :)
én nem írnám le Khedirát sem (bár sosem bírtam), megadom neki az esélyt. Ahogy babo0410 mondta, a sérülése előtt tényleg jól játszott, azóta meg alig kapott lehetőséget.
Sérülése után meg Vidal sem volt nagy kaland, csak a harcossága maradt meg (bár mikor a BL döntő 11. pecében sárgát kapott, agyon tudtam volna ütni :) )

venember83 2015.07.16. 18:38:43

@Type-R: ezt mondom én is egy ideje, ekkora fizetéssel a Madridból nem padra szokás érkezni, főleg, hogy távozott Pirlo, és most (95%-ban) Vidal is.

Juveboy92 2015.07.16. 19:09:16

@babo0410: nálam a nyilatkozatai miatt és mert Di Marzio szerint ő kérte távozását Vidal nem létezik többet...szép és jó volt köszönjük amit tett értünk az utóbbi 2,5-4 évben (igen szándékosan így írtam mert az utóbbi másfél évben csak árnyéka volt önmagának de a "klubhűsége" miatt mi szurkolók kiálltunk érte) ... ezennel Vidal nálam nem is létezik többé mint Juventus játékos sok sikert neki a továbbiakba...Forza Juve semmi más nem számít csak a csapat !

Gabuero9 2015.07.16. 19:15:17

igazabol gyemantba nelkule is megvagyunk
Mandzu-Morata
Dybala
Pogba-Marci
Khedira
evra-chiello-bonu-lichti

Gannicuss 2015.07.16. 19:24:24

@venember83: Igen a Bayern kétségtelen jobb hely most, de én a mi érdekeinket nézve írtam amit írtam. Tevezt engedjük el ingyen, Pirlot is, Vidalt meg áron alul, ez sehol nem így működik...

Drughi Di Bianconeri 2015.07.16. 19:50:23

@babo0410: Egyrészt már vártam mikor kezdi el valaki zsoldosozni Vidal-t,azon sem lepődök meg,hogy pont Te tőled.
Az Ő részéről tekinthető a legracionálisabbnak a váltás ténye:
- a Bayern már a Leverkusenből le akarta igazolni
- nem meglepő,hogy a Bundesbe visszamenne,hiszen nagy király volt ott (is) és beszél németül
- a Bundesliga kirakatcsapatába,az 'FC HOLYWOOD'-ba szerződik,akik jelenleg előrelépést jelentenek hozzánk képest és nem kizárt
- azt én kizártnak tartom,hogy csak és kizárólag a pénz miatt menne oda,hiszen olyan giga fizetése ott sem lesz,ha a pénz lenne a szempont, Angliába vagy Spanyolba ment volna

Asamoah-t valóban szeretném,ha középre kerülne,mert ott képes akár klasszis teljesítményre is,azonban egyetértek a többiekkel: a patkányképű 4.5 M-ért nem a padra jött,így meg ,hogy Vidal-t eladtuk lesz is helye.

Az,hogy a VB-n remekelt,egy óriási lózung: a VB-győztes német válogatottból igazán senkit nem tudnék kiemelni (esetleg Neuer-t), mert CSAPATként voltak kiválóak,mindenkit elsöpörve, kiváló rendszerbe illesztve,és ennek egy része volt (érthetetlen módon) Khedira is (aki valószínűleg kerettag sem lett volna,ha nincs a Benderek + Gündogan sérülése).

Khedira SEMMILYEN középpályás skillben nem üti meg még az elfogadható szintet sem,nem hogy a jó,vagy a kiemelkedő nívót...

epaska 2015.07.16. 20:21:56

Most értem haza munkából, és látom jhogy mi folyik a csapat háza táján! VALAKI VILÁGOSÍTSON FEL!!!! Mi van itt??? Ez már biztos??? Én ezt nem tudom elhinni!!! Teljesen összetörtem!!! :( Remélem, ez az év kacsája!

rob1 2015.07.16. 20:22:01

@Gannicuss: Eladták a csapat gerincét ez aztán az csapatépítés én még olyan top klubbot nem láttam aki ezt így csinálná amit Conte felépített ezek egy nyár alatt szétverik kezhetünk megint mindent a nulláról.

Gannicuss 2015.07.16. 20:27:48

@rob1: Egyetértek, nem az... Elment két alapember, eladni a harmadikat... Egy bl döntős csapatot minek teljesen újra felépíteni? Ráadásul azt sem lehet mondani, hogy az edző kérésére, mert Allegri tkp-ást kért és minden érkezett csak az nem.@epaska: Sajnos baromi kevés rá az esély hogy kacsa.

Én csak akkor tudom elfogadni az eladását ha ő akart menni, akkor sem ennyiért... Fasznak jótékonykodunk egy nálunk gazdagabb csapattal, meg akárkivel...

Pogba meg majd lelép januárba aztán baszhatjuk. Mert Ő az akit kurvára nem lehet megtartani, csak 10 millás fizuval.

m.martin91 2015.07.16. 20:30:36

@Drughi Di Bianconeri: Khedira egy bohóc, akinek kurv@ nagy szerencséje volt, hogy hagyták elbohóckodni Madridban, és megnyerhetett mindent klubszinten, aztán ahogy te is írod, a VB-n is ott lehetett a nulla teljesítményére, mert mindenki megsérült, aki előtte volt a rangsorban (és még így is megnyerték a németek). A VB döntőn szükség lett volna a játékára, de 15 perccel a kezdés előtt bemondta, hogy ő most akkor megsérült, úgyhogy belesz@arik az egészbe, lesz, ami lesz. Egy évig nem csinált semmit a Real-nál, csak edzésekre járt, majd aláírt egy négymilliós szerződést, amit a mi Kobránk rakott elé, mert hát a Khedira ingyen van, el kell hozni. Erőssége nincs, talán annyi, hogy magas, és szögletnél hasznát vehetjük, de lőni nem tud, futni sem nagyon, vagy csak rövid ideig, szerelni nem tud, hülyén néz ki a pályán, és végtelenül ostoba is. Ő lesz a kezdőjátékos Vidal helyett, mert négymilliós fizetése van, és megnyert mindent, valószínűleg Marotta már az elején vele kívánta pótolni Vidal-t, csak esetleg reménykedett benne, hogy mégis marad a chilei. Az első két-három meccsen Khedirával kezdünk majd, aztán Max rájön, hogy ez egy nevetséges játékos (természetesen meg is fog sérülni), és átveszi a helyét Pereyra és Sturaro. Közben pedig reménykedünk, hogy Marchisio és Pogba kis kihagyással végigjátssza majd a szezont.

4Evorg 2015.07.16. 20:49:06

@Apuleius: Általában igen, de most nagyon NEM értek veled egyet. Az egy dolog, hogy a klubhűség mostanában nem igazán ismert fogalom, viszont Vidalnak nem volt kötelessége olyanokat nyilatkozni, hogy "pályafutásom végéig vagy még tovább Torinóban maradhatok", ha tudta, hogy ez nem igaz. Miért kellett ilyet nyilatkoznia? Miért nem tudott kussolni mint a többi játékos.

Itt valaki már megfogalmazta, amit én is érzek Vidal kapcsán. Ha Tevezt sokan zsoldosozták (szerintem alaptalanul), akkor - ha igazak a hírek, hogy Vidal kérte az eladását - Vidal százszor inkább zsoldos. Miért?

Tevez szezon közben, sőt az ideigazolásakor kijelentette, hogy szeretne majd hazatérni. Ezzel szemben Vidal mit csinált? Volt ugye az balesetes ügye a válogatottal, előtte lenyilatkozta, hogy mindörökké Juve, majd kérte az eligazolását. Tisztelem amit a Juventusért tett, de most a saját szobrát döntögeti... és ezek után k*rvára menjen is el innen.

Menjen el abba a Bayernbe, amelyik szerintem sem tart sokkal előrébb mint mi. Keressen többet, nyerje meg a Bundást, de hogy olyan megbecsülésben nem lesz része mint itt, abban is biztos vagyok.

És akkor térjünk át egy kicsit a vezetőség munkájára is. Szép és jó dolog, hogy úton-útfélen azt hangoztatjuk, hogy mi egy család vagyunk és aki nem szeretne itt lenni, annak nem állunk az útjába, de ennek a filozófiának is van egy határa.

Így azt érjük el, hogy bármelyik játékosnak úgy van kedve, kéri az eligazolását, és máris letolt gatyával megyünk tárgyalni. Egyszer kétszer azért nem ártana akár a játékos akarata ellenére is erőt fitogtatni, elvégre - ahogy venember is leírta - aláírtak egy szerződést.

Egy szó mint száz nagyon haragszom Vidalra és kicsit tartok az új szezontól.

consminor 2015.07.16. 20:59:39

jelentsék már be hivatalosan b@ssza meg! úgy érzem magam egész nap, mintha a halálsoron várnám, hogy mikor szólnak...

Apuleius 2015.07.16. 21:07:37

@4Evorg: Nem látok határozott ellentmondást kettőnk véleménye között. Én nem azt mondtam, hogy Vidal nyilatkozata helyénvaló volt, s ezt így kell csinálni normálisan, pusztán annyit írtam, hogy teljesen komolytalan dolog készpénznek venni egy ilyen nyilatkozatot.

A zsoldosozás kérdése meg ízlés dolga. Én indulatos fröcsögésnek tartom, de észre kell venni, hogy a labdarúgás így működik. Egyáltalán nem olyan ritka jelenség, hogy egy adott klub adott játékosa, aki iránt igen komoly klubok érdeklődnek, egyszer csak azt mondja, hogy szeretne távozni, s kipróbálná magát máshol. Ennyi a történet, kár ezt az egészet ilyen "Et tu mi fili, Brute?" megrökönyödéssel kezelni. Nem ez az első ilyen eset és nem is az utolsó. Ez nem a Del Pierók kora, s nem véletlen, hogy a hozzá ogható játékosokra még harminc év múltán is emlékeznek a szurkolók, másokra nem. Lehet haragudni, én is haragszom és csalódott vagyok, de szerintem fölösleges a zsoldosozás.

"Menjen el abba a Bayernbe, amelyik szerintem sem tart sokkal előrébb mint mi. Keressen többet, nyerje meg a Bundást, de hogy olyan megbecsülésben nem lesz része mint itt, abban is biztos vagyok."

Ebben egyáltalán nem értek egyet. A Bayern minden tekintetben előttünk jár, ezt kár vitatni, s miért ne örvendhetne ugyanolyan megbecsülésnek Münchenben, mint Torinóban? Ez nekem kicsit a szakításokkor időnként elhangzó, erősen szánalmas "senki sem fog úgy szeretni, ahogy én szeretlek" szövegre hajaz.

A vezetőség szerepét lehet és kell is firtatni. Vidal a közelmúltban hosszabbított, s ennek nyomán csupán egyetlen évvel sikerült megtoldani a szerződését (2017-ig), magyarán szólva, ez egy időzített bomba volt, amit vagy meg kellett volna oldani, vagy fel kellett volna készülni a legrosszabb forgatókönyvre. Úgy tűnik, hogy egyik sem sikerült.

danimester1 2015.07.16. 21:12:23

@4Evorg: Maximálisan egyetértek,annak meg örülök,hogy ilyen elegánsan fogalmaztál.:-P ilyenkor nehéz.Pontosan így van aki aláír egy szerződést azt be is kell tartania.Az egy dolog hogy Marotta hangoztatja az amatőr baromságait és sajnos szarabbnál szarabb üzleteket köt.Ilyen a világon nincs mint ami nálunk megy ráadásul klasszis játékosokkal.Emlékszem amikor itt vitatkoztak többen is Babo kollegával,hogy milyen töketlen és ha majd pénzt is kap mi lesz.Úgy érzem most hogy van pénz elég "gáláns és nagyvonalú" lett Beppe fittyet hányva mindenre.Oké hogy mérgelődtünk a garasoskodásán és vele is ezt csinálták,de könyörgöm ami nálunk folyik erre még példát sem tudok mondani.Bizony oda kell csapni az asztalra és megmutatni ki az ÚR a házba nem pedig felelőtlen kijelentések után szar helyzetbe hozatni!! magunkat.(több M-s fizetésekért)A végén meg a nyúl viszi a vadászpuskát....Vidal pedig jelen esetben kétszínű volt és ha a hátunk mögött egyezkedett a bajorokkal,akkor meg áruló is.Nekünk annyi a jó a rosszban hogyha beszarik a térde nagyot fogtunk,mert utána már egy fillért sem láttunk volna belőle.

Shyr Kahn 2015.07.16. 21:37:37

Az van, hogy sokan kikeltek Tevez távozása ellen, holott amikor mielőtt megvettük mondta a játékos nem is egyszer, hogy honvágya van és a Juve után a Boca-ba akar menni. Nem vettünk vele zsákbamacskát. Tudtuk, hogy távozni fog. Sosem mondta az ellenkezőjét.

Ellenben Vidal folyamatosan azt mondta, hogy a Juvét mennyire szereti és hogy velünk akar még BL ddöntőt. Tevez-nek respect, mert nem hitegetett senkit sem. Vidal egy hanta boy. A vezetőség nem is rég kijelentette, hogy nem adunk el már senkit, csak ha a játékos kéri. Ennyit a legutóbbi Vidal nyilatkozatról, miszerint itt akar még egy BL döntőt.

Tevez es a chilei is sokat tett a csapatért, de nekem Tevez gerincesebb és korrektebb ember marad. Vidal meg menjen nyugodtan. A Pályafutása már nem fog felfele ívelni (28 éves). Ha jól költjük el az érte kapott pénzt, akkor minden rendben lesz.

m.martin91 2015.07.16. 21:51:13

@Shyr Kahn: Pont ez a gond, hogy a hírek szerint egyáltalán nem fogjuk jól elkölteni, és igazság szerint, nincs is kit megvenni. Ráadásul az érte kapott pénz nem tükrözi a játékos valódi minőségét. Itt jön megint a képbe, hogy a Marottát át lehet baszni, mert olcsón ad, és drágán vesz. Az nem csinál belőle bohócot, aki nem akar.

KysBé 2015.07.16. 21:55:56

@m.martin91:
"Itt jön megint a képbe, hogy a Marottát át lehet baszni, mert olcsón ad, és drágán vesz. Az nem csinál belőle bohócot, aki nem akar"

Vigyázz...
ez szentségtörés :))

KysBé 2015.07.16. 21:59:21

@4Evorg:
1- +1
2- tévedsz:babo megmondta: Copa American vidal Juve sípcsontvédőben tolta = örök Juve fan.

m.martin91 2015.07.16. 22:02:24

@KysBé: Sajnos Marotta nemzetközi szinten egy senki, és ezt most meg is fogjuk érezni. Lehet, hogy az olasz bohócok között valaki, de ez itt nem számít. 37+3 millióról írnak a Vidal vételárát illetően. Szánalom. Meg kellett volna mondani a Vidal-nak, hogy 'öreg, el akarsz menni? 50 millió az árad. Ha leteszi a Bayern, elmehetsz. Nézd meg, a világ egyik legjobbja vagy a posztodon, igaz, már túl vagy a pályafutásod csúcsán, de nyertél négy bajnokságot és játszottál egy BL döntőt. Ennyi az árad. A Bayern 40-ért vette meg a Javi Martinez-t, a Real 30-ért az Illarrát, és egy egyeneset nem tudnak a labdába rúgni, hasznavehetetlen, nevetséges játékosok. A Sterling 68 millió, a Benteke 45. Te meg 50. Ha lerakják, vihetnek'. Ennyi. Nincs miről beszélni.

Apuleius 2015.07.16. 22:05:12

@m.martin91: Egyetértek, ez nevetséges összeg. Optimista vagyok Dybala kapcsán, a törtlnet nem is róla szól, de komikus belegondolni, hogy nagyjából ugyanannyiért vettük, amennyiért most eladunk egy négyszeres bajnok, BL-döntős, Copa América-győztes játékost, aki posztján a világ legjobbja.

KysBé 2015.07.16. 22:27:11

@m.martin91: @Apuleius: Így van! A Copa Usa kimaradt Vidal lajstromából.
Örülök, hogy kezda blog reális nézeteket vallani.
Eddig fújtak rám Marotta miatt, holott tényleg egy noname senki!
Amúgy sajnos tényleg jogos: Dybala = Kondogbia = Vidal VICC!!!!!!
Jó volt nekünk anno Matri, mint ahogy Marotta is...
Kár, hogy az egyik még itt van!!!!!

m.martin91 2015.07.16. 22:35:00

@Apuleius: @KysBé: Azt se felejtsük el, hogy Witsel-ért 30-35 milliót kér a Zenit, és Schneiderlin-t 35 millióért vette meg a MU. A Valencia a 30 éves Negredo-ért 30 milliót fizetett. Vidal meg 37+3.

Type-R 2015.07.16. 22:42:56

@m.martin91: most teljes mértékben egyetértek veled.
egyértelmű, hogy Vidal elvesztése a legfájóbb, mind taktikai, pszichológiai, üzleti szempontból. ha nem Götze vagy egy kiváló támadó középpályás érkezik, akkor bizony mondhatjuk, hogy leépül a csapat. nem építkezés történik, hanem rombolás. és Pogba miatt is fájhat a fejünk, ha eddig nem fájt.

KysBé 2015.07.16. 22:43:20

@m.martin91: Mondom: Kondogbia = 35milla, Bacca 30 milla.
Szerintem Marotta Mazoista

Shyr Kahn 2015.07.16. 23:38:57

Srácok. Várjuk ki a végét. Lehet értelmes tudjuk elkölteni a pénzt. Nem mondom, hogy eddig Marmotta nem csinált rossz bizniszt, illetve én is állítom, hogy a piacon sokat érő játékost még nem sikerült igazolnia, de azt se felejtsük el, hogy Ő hozta Vidalt (aki az első két szezonjában elég jól játszott), Tevezt, Pirlot ésatöbbi... ne csak a rossz oldalt nézzük. Egy kis bizalom és idő kijár neki. Aztán, ha jövőre látjuk az eredményt és hogy nem feltétlenül jöttünk a dologból jól ki (már pedig sztem az idei Vidalt nem nehéz pótolni, szóval erre kis esélyt látok), akkor majd lehet pampogni.

Barolo4 2015.07.16. 23:49:01

Én is úgy gondolom, hogy 50 m körül lett volna a reális ára.... de ezt a Marotta egy senkiházi szöveget már megint nem tudom értelmezni. Melyik csapat vesz szerintetek manapság olcsón? Esetleg az Udine meg a Fior..... a Vidal üzletet tisztán gazdasági alapon nézve, volt 4 nagyon jó éve a Juventusban (ha jól emlékszem Marotta hozta ide) és most az eredeti ára háromszorosán tovább áll. Ezt összeségében azért rossz üzletnek nem nevezném, még akkor sem, ha nyilván nekem is rossz a hangulatonm miatta. Dybalánál is kiegyeznék egy hasonló matekkal 4 év múlva. Forza Juventus!

babo0410 2015.07.17. 01:55:39

@m.martin91: És te ebben miért vagy olyan biztos? Mert te mindig mindnt olyan biztosan tudsz. Asa már játszott Vidal helyén. És nem rosszul.
@Apuleius: Akkor meg mi a lófasznak nyilatkozza, hogy itt akar maradni, innen vonulna vissza, stb. Ezek szerint vagy a drukkereket nézik hülyének, vagy ők maguk ilyen ostobák. Egyszerűen Vidal csak segget csinált a szájából. Ennyi történt. Érdekes mikor Pogba-t kérdezték, ő soha nem nyilatkozott ehhez hasonlót. Ő mindig azt mondta, hogy még nem akar menni, mert hálás a klubnak amiért biztak benne, és ezt szeretné meghálálni, de nem tudjuk mit hoz a jövő. Mennyivel másabb a hangzása egy ilyen nyilatkozatnak nem? Senki nem nevezné zsoldosnak, ha legalább hülyeségeket ne pofázna. Ha azt nyilatkozta volna korábban, hogy nem akarok még menni, de később bármi lehet, akkor nem szidnám én sem.
“Torinoban otthon érzem magam. Az emberek nagyon meleg szívűek és szenvedélyesek, nagyon ‘latinok’ hasonlóan Chiléhez. Mindig köszönnek, ha az utcákat járom. Egész életemben maradnék Torinoban, a családommal és az emberekkel akik szeretnek. Természetesen a Juventus a világ egyik legjobb csapata és nagyon nehéz lenne váltani, amikor ilyen boldog az ember. A csapat fantasztikus, és a Scudetto után a Bajnokok ligáját is meg akarjuk nyerni. ”
Ezt nyilatkozta még májusban, ezek után meg simán lelépne? Úgy veszem észre, hogy május óta a boldogsága elmúlt.

babo0410 2015.07.17. 02:08:34

@Drughi Di Bianconeri: Már nem egyszer derült ki, hogy korán ítéltek el játékosokat. Pl. Sturaro milyen jól pótolta Pogba-t a Real ellen? Közben meg mikor leigazoltuk, akkor Marotta volt a világ legnagyobb hülyéje, hogy 5,5 milliót adott érte. De szinte minden igazolásunk kapcsán ugyan ez volt. Nekem az semmit se jelent, ha itt a fórumon szerintetek valaki sz.r. Sőt! Minél rosszabbnak tartotok valakit, annál jobban szokott megcáfolni titeket. Tulajdonképpen tavaly az összes érkezővel ez volt, mind meg is cáfolta ezt.
Másrészt meg hiába is mondasz bármit, Vidal a mostani fejlemények alapján egyszerűen egy zsoldos. Lenyilatkozza, hogy mindörökké Juve, és Torinóban neki milyen jó, innen aztán sehová, rá nem sokkal meg elhúzza a belét? És Di Marzio írta, hogy Vidal kérte, hogy engedjük el. Ezek után meg ne mondjuk már rá, hogy nem egy zsoldos, aki oda igazol, ahol többet adnak neki. Jelenleg jobb csapat lenne a Bayern? Mitől? Amíg Guardiola tombol ott addig egy fikarcnyival sem jobbak. A keretüket sem tartom erősebbnek. Semmi nem indokolta, hogy az eladását kérje. Soha nem nyilatjókozta, hogy neki a Bayern lenne a vágyálma, vagy, hogy imádja őket. Ő mindig is a Juve iránti szeretetéről áradozott, hogy ő mekkora Juventino, hogy ő innen aztán soha sehova, erre most meg kéri, hogy adjuk el? Akkor hogy is van ez?

Drughi Di Bianconeri 2015.07.17. 02:22:56

@babo0410: Sturaro-val kapcsolatban kellemeset csalódtam, jelenleg úgy vélem,ha megkapja a lehetőséget a bizonyításra és fejlődik,egy nagyon jó kis védekezőközéppályás válhat belőle,remélhetőleg nálunk.
Az igazsághoz hozzátartozik,hogy a vége nem 5.5 M,hanem jóval 10 M-t meghaladó összeg lett,de így sincs rossz szavam rá,hasznos squad player,sőt,egyszer akár alapember is lehet.

Viszont attól,mert Sturaro-val kapcsolatban tévedtem,ez még nem konvertálható át automatikusan Khedirára is.
Hidd el: láttam én nagyon sokat (sajnos) játszani.

Vidalról: én pontokba szedtem,a szerintem racionális okokat,mármint Vidal szemszögéből,de Te megint jössz a spekulációddal,amiket tényként állítasz be.

"Jelenleg jobb csapat lenne a Bayern? Mitől? "

Most erre meg tényleg nem tudok mit mondani,ha erre válaszolni kell...khmm..nagy bajok vannak nálad :(

babo0410 2015.07.17. 03:15:48

@Drughi Di Bianconeri: Ja szerinted a jelenlegi Bayern annyival jobb nálunk? Mitől? Akkor ezt mond meg. Maximum az anyagiakban ennyi.
Másrészről meg emlékszünk a tavalyi MU sagara? Akkor is mik mentek Vidallal kapcsolatban. Akkor sokan elmondták mindennek Vidalt. Aztán kiállt és mondott valamit, hogy ő nem is akart elmenni, ő jól érzi itt magát, stb. Akkor azt sokan nem hitték el neki. És most tavasszal a BL döntő előtt is kijelentette, hogy Torinóban élné le az életét, imádja a várost, a csapatot, nem akar elmenni, és a Juve a világ egyik legjobb csapata. Akkor ezek után hova, minek?
Másrészt meg a Juve az olasz foci kirakat csapata, most játszottunk BL döntőt, a bevételeink szépen nőnek, jól igazoltunk idén, stb. Nem tudom jelenleg mitől lenne annyival jobb a Bayern? Szerény véleményem szerint akármelyik posztot nézem, nem látom hol lennének erősebbek. Védlem? nem. Max a védelem szélei. Kp? Ott is max Robben és Ribéry, ha éppen bevethetőek. Illetve ők meg kezdenek egyre jobban kikopni. 31 illetve 32 évesek. 1-2 éven belül pótolni kell őket. Szerintem Allegrivel, és most, hogy nincs Pirlo, akit sajna anno a Bayern igen könnyen vett le a pályáról, már úgy gondolom, ha sikerül felpörgetni a játékunkat, akkor vagyunk olyan jók, mint ők. Ha a BL döntőben nem lett volna Tévez olyan motiválatlan, szerintem simán meglett volna az is.

Apuleius 2015.07.17. 08:12:09

@babo0410: Őszintén szólva gőzöm sincs, hogy minek nyilatkozott ilyet, de nem is ez a kérdés. Legyünk őszinték, mindig is tudtuk, hogy Arturo nem egy lángelme, s egyáltalán nem akarom védeni a történtek miatt. Én is keserűséget érzek az ügy miatt, de csak annyit akartam mondani, hogy tökéletesen értelmetlen azt gondolni, hogy egy ilyen nyilatkozat akár csak a leghalványabb garanciát jelenti egy játékos jövőjét illetően. Ma örökre itt akar maradni, holnap már más csapat mezében fotózzák. Nem ez az első ilyen eset, s nem is az utolsó. Ez csak egy tanulság számodra a jövőre nézve.

Amúgy spekulálhatunk persze, de nem ismerjük és nem is fogjuk megismerni a teljes történetet. Lehet, hogy Vidal vaskosabb szerződést és fizetést akart kiharcolni magának, s ennek kapcsán taktikáztak, nem tudom.

MDaniel98 2015.07.17. 21:00:19

@Apuleius: +1. Bár én még (naivan) abban reménykedek, hogy Vidal nem megy el, de úgy tűnik, hogy neki ennyi volt a Juvés pályafutása. Kár.

Rocky80 2015.07.17. 23:50:00

1. Bírom ezt a Bayern fikázást, azért lássunk már reálisan...

Ők is az ellen a csapat ellen estek ki, akik minket is megvertek a döntőben. Előtte meg annyit rúgtak minden csapatnak amennyit nem szégyelltek.

Nekünk hosszú idő után kijött a lépés, ők meg stabilan ott vannak a legjobb 8-ban évről-évre. Mi meg reszkettünk még a csoportmeccsek alatt is, nehogy megismétlődjön a tavalyi szégyen.

2. Vidal annyit ér mint Dybala: más- és mást fizetsz meg a két játékos esetében. Dybalánál az életkort, a jelenlegi tudást és a potenciált, Vidalnál meg az eddigi eredményeit, a már elért szintet, és azt, hogy valószínűleg nem lutri.

Érdekes, amikor Pogba áráról van szó, amit nekünk fizetnek, még a 80 milliót is keveseljük, amikor meg nekünk kell kiadni a pénzt, akkor a felét is sokaljuk... :D

Egyébként meg Pogba tud annyit mint C. Ronaldo? Kb. ugyanabban az árban lehetnek mostanában. Na ugye.

Drughi Di Bianconeri 2015.07.18. 00:52:44

@Rocky80: hatalmas +1 :)

Apró kiegészítés ehhez : "ők meg stabilan ott vannak a legjobb 8-ban évről-évre"

A legjobb 4ben vannak ott stabilan, és '10-'12-'13ban (3szor) döntőztek is.

babo0410 2015.07.18. 01:08:25

@Rocky80: @Drughi Di Bianconeri: Én a két csapat keretét vettem alapul. Semmivel sem jobb a keretük, mint a miénk. A miénk mostanra már van olyan jó, mint a Bayerné. Conte-val visszatértünk a BL-be, és a keretünk is erősödött. 3 év alatt, mióta visszatértünk a BL-be kétszer jutottunk a legjobb 8 közé, sőt egyszer a döntőbe. Sajnos egyszer elszúrtuk a csoportot, de ettől függetlenül a keretünk nagyon erős. Ha nem Guardiola lenne a Bayern edzője, hanem maradt volna Heynckes, akkor nem kérdés, hogy jobban is igazolnak, másrészt meg a taktikájuk miatt a világ egyik legerősebbje lennének, de Guardiola irányításával ez megváltozott. Én azt mondom a keretünk minősége alapján ott vagyunk a legjobbak közvetlen közelében. Csak össze kell csiszolni ezt a keretet. És most, hogy Pirlo nem lesz, a játékunk is valamelyest gyorsulni fog. Ezáltal szerintem simán ott leszünk megint minimum a legjobb 8-ban.

Drughi Di Bianconeri 2015.07.18. 02:21:45

@babo0410: A Bayern kerete (a mértékadónak tartott) TM szerint : 585,5 M
a Juventus kerete (a mértékadónak tartott) TM szerint : 396.1 M

De napok kérdése és az övék még értékesebb lesz egy Arturo Vidallal (42M) a miénk pedig szegényebb lesz vele, így a különbség még sokkal nagyobb lesz.

A Bayern-nek alsó hangon is van 6 világklasszisa + azon felül náluk még a padon is olyan (top)játékosok ülnek,akikért mi a kezdőbe ácsingózunk - reménytelenül.

Az utánpótlásuk messze felülmúlja a miénket.

A brandértékük,ezáltal a gazdasági hátterük,marketingjük,szponzorációik fényévekre meghaladja a miénket.
(Eleve Németország >>>>>>>>Olaszország gazdasági értelemben legalábbis,ez természetesen kihat a 2 ország, 2 kirakatcsapatára is).

Agnelliék és Mi,szurkolók is csak álmodozunk arról a szintről,mint ahol a Bayern tart,MINDEN szempontból.Maga Agnelli is a Bayern-t tekintette 1-2 nyilatkozatában példaképnek számunkra és a többi olasz klub számára is.

Mi játszottunk egy BL döntőt, előtte 2 évvel pedig véletlenül eljutottunk a 8 közé még Contéval (amit rajtunk,Juve drukkereken kívül a kutya sem tart észben,a 4et általában már igen).

A Bayern 2010-2015 között játszott 3(!) BL döntőt,amiből 1et meg is nyert,viszont a másik 2 évben is elődöntős volt.

A Bayern München a jelenlegi futballvilágtérkép egyik szuperhatalma,a Real Madrid és a Barcelona társaságában. Övék a világ szerintem legkomplettebb kerete,mert ugyan nincs Messijük,viszont minden egyes sor,minden egyes posztjára klasszis,de minimum kiváló játékosaik vannak.

Most arról nem a BM tehet,hogy PEP ráerőszakol egy a Klubtól teljesen kultúr-, és identitásidegen rendszert/szisztémát/stílust, meg hogy jön azokkal a világmegváltónak szánt felállásaival/taktikai hadrendjeivel, vagy arról sem a BM. tehet,hogy a világ 2 legjobb szélső hátvédjéből (Alaba - Lahm) sikerült CM-t csinálni,miközben 2 szerencsétlen,hülyegyerek játssza be a védelem 2 szélét (Bernat-Rafinha),akik max. cserének lennének alkalmasak,csak nem Pep-nél,mivel ők spanyol ajkúak...

Na, kiírtam magamból végre, próbáltam végig higgadt,tárgyilagos és következetes maradni.
Remélem elolvasod,mielőtt válaszolsz,de nagyon szvsz. nincs mit rá,mert csak tényeket közöltem.

U.I.: Még mielőtt: Gyűlölöm a Bayernt, tiszta szívemből. Megkockáztatom,hogy még a sInternél is jobban gyűlölöm a Bayern München-t.
De amit letettek az asztalra,ahová eljutottak,az követendő példát jelent !
Ők az Olymposon csúcsán járnak,de legalábbis mindig a teteje közelében,mi pedig még csak most kapaszkodunk fel a hegy aljáról.

m.martin91 2015.07.18. 11:19:25

@babo0410: Nézd már meg a Bayern elmúlt néhány éves BL szereplését. Most, hogy nincs Pirlo, simán eljutunk minimum a 8-ba? Nincs Tevez és Vidal sem. Így is eljutunk majd?

m.martin91 2015.07.18. 11:21:36

@babo0410: Mondd már meg nekem, Asamoah mikor játszott életében Vidal helyén, jobb oldali belső középpályást? Egy meccs is elég. Alig várom.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása