Pogba: „A világ legjobb középpályása akarok lenni”

Pogba Paul_Golden Boy.jpgPaul Pogba céljai egyértelműek: a világ legjobb középpályása címre kíván törni, azonban jövője számára korántsem egyértelmű, véleménye szerint csak a Juventus vezetősége van tisztában azzal, mit tartogat számára a jövő.

A francia középpályás a Soccer 360 magazinnak adott interjút, amiben beszélt az elveszített Bajnokok Ligája-döntőről, jövőjéről, illetve a következő szezon célkitűzéseiről.

„Minden nap arról olvasok híreket, hogy a Barcelona vagy a PSG csapatához csatlakozok… Azonban az igazság az, hogy senki nem tudja, miket beszéltem meg a Juventus vezetőségével.” - kezdte az interjút a mindennapi pletykák alanyául szolgáló fiatal futballista.

„A berlini vereség a Barcelona ellen nagyon elkeserítő volt. Az összes játékos keményen küzdött a győzelemért, de mi többet nem tehettünk, és végül is büszkék lehetünk a teljesítményünkre.

Tudjuk, hogy mindent beleadtunk, de a Barcelona egyszerűen jobb volt nálunk. A katalánok csapata hihetetlen. Sikerült kiharcolni az 1-1-et, de amikor számított, ők képesek voltak egy kis extra teljesítményre. Ez az, ami megkülönbözteti őket Európa többi csapatától.

Andrea Pirlo könnyei? Érzelmektől rendkívül áthatott pillanatok volt. Andrea Pirlo mindent megnyert, de rendkívül csalódott volt, hogy nem sikerült BL-t nyernie a Juventusszal. Csodálatos eredménye lett volna számára és a klub számára, azonban nem sikerült. 

Nagyon büszkék vagyunk az olaszországi szezonunkra. Nem gyakran történik meg, hogy egy csapat tizenhétpontos előnnyel diadalmaskodjon Európa egyik legjobb bajnokságában. Nagyon erősek voltunk a bajnokságban ebben az évben, senki nem volt képes megközelíteni minket a tabellán; elégedetten gondolok vissza az évadra.

Véleményem szerint jobb játékos lettem, sokat értem. Keményen dolgozok, de minden sokkal egyszerűbben elérhető, ha a futball olyan mestereitől tanulhat az ember, mint a Andrea Pirlo.

Amennyiben olyan játékosok szerint, mint például Andrea, képes vagyok a világ legjobbjai közé emelkedni, az rendkívüli megtiszteltetést jelent számomra. A világ legjobb középpályása kívánok lenni, a véleményét buzdításként értékelem, nem pedig további nyomásként.

Ahogy mondtam, sokat tanultam Andrea Pirlótól. Azonban Yaya Touré számos mérkőzését is láttam, az ő játékstílusa nagyban hasonlít az enyémhez. Úgy gondolom, hogy az elefántcsontparti futballista valóban sokat segített nekem abban, hogy javítsam a játékom.”

Paul Pogba egyúttal beszélt a jövőjét illető pletykákról, amelyek Torinótól távol lévő klubhoz kötik a futballistát.

„A pletykákkal nem kell foglalkozni. Hallottam én is, hogy Pogba ehhez vagy ahhoz a klubhoz igazol, azonban az az igazság, hogy senki nem tanúja azoknak a beszélgetéseknek, amelyeket az ügynökömmel, a családommal és a Juventusszal folytatok. Azonban a pletykák mindig is a futball részét fogják képezni.

Fontos eleme kívánok lenni a válogatottnak, de ez csapatjáték, és Franciaországban rengeteg jó játékos van.

A jövő évi célok tulajdonképpen változatlanok: trófeákat akarok gyűjteni. Idén sikerült kettőt, de ezek nem csillapították az éhségem, még rengeteg címet akarok nyerni. ” 

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr937594934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bibic21 2015.07.04. 16:33:50

Remélem, hogy még pár évig nálunk marad

Gabuero9 2015.07.04. 17:15:57

ezzel sokat nem erositett meg mert lenyegeben azt se mondta hogy juvenal marad.

m.martin91 2015.07.04. 17:48:45

"Azonban Yaya Touré számos mérkőzését is láttam, az ő játékstílusa nagyban hasonlít az enyémhez."

Akkor ha ebből indulunk ki, leszel te még Man City játékos is a Barcelona után, barátom. :-)

babo0410 2015.07.04. 18:20:31

Nekem tetszik ez a nyilatkozat, mert ebből is az jön le, hogy nem mondja ki, de ő maradni akar. Én hiszek benne, hogy jövőre is meg tudjuk tartani. Mi a Juventus vagyunk.

MDaniel98 2015.07.04. 19:11:23

Barcelona lesz ebből, de szerintem csak 2016 nyarán.

rockitbaby 2015.07.05. 07:38:33

Két szerencsénk van Pogba-val kapcsolatban. Az egyik, hogy a mostani szezon megmutatta, hogy ha nem is egyszerűen, de a jelenlegi kerettel is átvészeltük a sérülését/hiányát. Így a pótlás nem is feltétlen szükséges, lehet máshova költeni azt a valag pénzt majd.

A másik pedig az ügynöke. Mert bár nagyon jól látja Laporta, hogy ő lesz a kulcs, de a legdrágább játékost szeretné belőle faragni. Ehhez pedig nem 80 milliós ajánlatoknak kellene repkedniük. Ellenben a jövő évi EB-t a franciák rosseb, hogy nem fogják félvállról venni, odateszik keményen majd magukat, és ez - mint minden ilyen esemény - akár +10-20 milliót is jelenthet. 100 millióból pedig akár a teljes védelmet ki tudjuk cserélni/fiatalítani.

És mivel Raiola sem hülye, cserébe pénzéhes, így tudja, hogy csak akkor lesz a legdrágább, ha tényleg a világ legjobbja lesz. De ehhez még kell 1-2 év folyamatos játék minimum, amihez a lehető legjobb helyen van már most is Pogba. Én nem tartok az idei távozásától. Jövőre meg az EB után Zidane nagyságrendű eladás lesz!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9912) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4138) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4168) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása