Marotta: „Nem kívánjuk értékesíteni kulcsjátékosainkat”

marotta_es_allegri_oltonyben.jpgGiuseppe Marotta szerdán hosszabb interjút adott Juventus Museum épületében, amelyben beszélt nyári átigazolásokról, tervekről, illetve szerződéshosszabbításról.

A klubvezető a délután során egyeztetett a csapat trénerével, Massimiliano Allegrivel, akit az interjúban a világ egyik legjobb edzőjének titulált, és elmondta, hogy a tréner szerződéshosszabbítása a klub részéről csupán formalitásnak tűnik, és várhatóan az elkövetkező pár napban bejelentésre kerülhet.

„Különböző témákról ejtettünk szót a találkozón.” - mondta Giuseppe Marotta az edzővel való egyeztetés kapcsán.

„Nyilvánvalóan a legaktuálisabb téma az átigazolási piac, a csapat kialakítása a következő évre, illetve az edzőtábor megszervezése.

Illetve nem utolsó sorban a szerződés is szóba került. Ebben a tekintetben a helyzet teljes mértékben mentes minden problémától.

Véleményem szerint Massimiliano Allegri nem csupán azt bizonyította, hogy jó és sikeres edző, hanem azt is, hogy egyértelműen jelenleg a világ egyik legjobb aktív edzője.

Így a szerződéshosszabbítás kérdése automatikusan felmerült. Véleményünk szerint ez csupán formalitás, és remélhetőleg a lehető leghamarabb hivatalos bejelentést is tehetünk az ügyben.

Nem sokat beszéltünk erről, mivel számos dolgot meg kellett tárgyalnunk, és aztán haza kellett mennie.

Ez olyan téma, amiről az elnök úr és én szívesen beszélünk.”

Az edzőn kívül az interjúban felmerült Andrea Pirlo és Carlos Tévez ügye is, hiszen mindkettőről felröppentek távozással kapcsolatos hírek, amelyet a klubvezető csupán részben tudott cáfolni.

Mindkét játékos iránt kereslet mutatkozik, így nem zárható ki, hogy elhagyják Torinót, Carlos Tévez kapcsán az Atlético Madrid és a Boca Juniors neve merült fel, míg Andrea Pirlo iránt leginkább MLS-beli csapat vagy csapatok érdeklődéséről hallani.

„Carlos Tévez? Ez az ő döntése, és ezt tiszteletben fogjuk tartani. Sokáig nem várhatunk, és a meglévő kapcsolat fantasztikusan jó.

Ami Andrea Pirlót illeti, ő nem beszélt nekünk távozási szándékról, ez fontos. A szerződése 2016-ig a Juventushoz köti, és mi azt szeretnénk, ha nálunk maradna. Miután visszatér a válogatott csapattól, tájékoztatni fog minket. Ismétlem: nem mondta nekünk, hogy távozni kívánna.”

Az interjúban szó esett a tavalyi nyár egyik legnagyobb átigazolási kérdőjelének aktuális helyzetéről, és nem zárható ki, hogy a tavalyi Manchester United kísértés után idén a Real Madrid próbálja meg elcsábítani Arturo Vidalt.

„A Real Madrid nem tett kísérletet Arturo Vidal leszerződtetésére, ám várhatóan ez meg fog történni a jövőben, mivel Rafa Benítez nagyon jól ismeri Arturo Vidal képességeit.”

Beppe Marotta továbbá beszélt a klub átigazolási terveiről, és sajnos rossz hírrel is szolgált a szurkolóknak, miszerint ne várjanak nagynevű igazolásokat.

„Már megszereztük Paulo Dybalát és Sami Khedirát. Ennyit mondanék a Juventus szurkolóinak: ne számítsanak nagy nevekre.

A Juventus csapatánál már adottak a nagy nevek, sorozatban negyedik éve olasz bajnokok vagyunk, illetve a Bajnokok Ligája-döntőig jutottunk.

Ragaszkodunk játékosainkhoz, akik meghatározó fontosságúak.”

Ezek a meghatározó játékosok között említhető Álvaro Morata és Paul Pogba is?

„A Juventusnál marad 2016-ig.” - szögezte le a klubvezető a spanyol csatárról.

„A Real Madriddal kötött szerződés értelmében, amely 2016-os és 2017-es visszavásárlási passzust tartalmaz, a helyzet egyértelmű. A dolgok kiértékelésére majd 2016-ban kerítünk sort.

Ami Paul Pogbát illeti, nincs hivatalos érdeklődés iránta, és bizonyos vagyok benne, hogy velünk fog maradni.

Nem vagyunk abban a kényszerhelyzetben, hogy értékesítenünk kelljen őt, és biztosan tudom, hogy a játékos jól érzi magát a Juventusnál.

Ismét kijelenteném, a Juve jövőbeli projektjének fontos részét képezi a ragaszkodás a legjobb játékosokhoz.” - határozta meg a klub egyértelmű célkitűzését a Juventushoz 2010 májusában érkezett és azóta a csapatot számos sikerhez segítő szakember.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr787532478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Trieszt120506 2015.06.11. 11:23:46

„Már megszereztük Paulo Dybalát és Sami Khedirát. Ennyit mondanék a Juventus szurkolóinak: ne számítsanak nagy nevekre."

No igen, gondoltam. Magyarán az egész nyári pénzt Dybala-ra költöttük. Ennek fényében még inkább megkérdőjelezhető az az igazolás.

faciesarticulariscarpea 2015.06.11. 11:31:36

@Trieszt120506: Miért? Tevez lehet elmegy, Llorente nem illik annyira Allegria játékrendszerébe. Morata jövőre lehet elmegy.

Gyori_Juventino 2015.06.11. 11:32:57

Igazából Berardi-Zaza sem nagy név. Emelett inkább idei Mercato legnagyobb feladata, az hogy cserepadot rendebe tegyük és legyenek minőségi cserék + selejtek kiszórása.

udawa 2015.06.11. 11:55:54

Egy kérés: Vidalt semmiképpen se adjátok a Real-nak, mert őt bírom, a Realt meg nagyon nem! :)

m.martin91 2015.06.11. 12:00:24

Nem is kellenek nagy nevek, annak az időszaknak már vége, hogy elég csak a név, és az ellenfelek összeszarják magukat. Jó játékosok kellenek, nem nevek.

Apuleius 2015.06.11. 12:00:29

@Gyori_Juventino: "Emelett inkább idei Mercato legnagyobb feladata, az hogy cserepadot rendebe tegyük és legyenek minőségi cserék + selejtek kiszórása."

Én egy kicsit óvatosabb vagyok ezzel, előbb lássuk meg, kik távoznak, kik maradnak, utána jobban látjuk majd, hogy mi lesz a mercato legfőbb feladata.

@udawa: Megígérjük, mi mindent megteszünk, ami tőlünk telik :-) Ezzel mi is ugyanígy vagyunk, Vidalt szeretjük, a Realt utáljuk.

udawa 2015.06.11. 12:01:57

A cikkhez: akkor ezek a pletykák, mint Cavani, Oscar stb. felejtősek lennének? Vagy csak terel ez a vén róka és hülyíti a focivilágot?
Hamarosan meglátjuk! Kíváncsi leszek hogy válik majd be Khedira, benne kevesebbet látok, mint a "hasonszőrű" játékosokban, de ingyen talán egy főnyeremény! Ha netán nem válna be, akkor elpasszoljátok, érte azért jó pénzt lehet kérni! Ami fontos lenne a Juvénak, hogy a mostani keret meghatározó játékosait idén még semmiképp sem engedje el: Tévez, Vidal, Pogba hármast semmiképp, Pirlon én elgondolkodnék azért!

babo0410 2015.06.11. 12:28:20

@udawa: A Nagy név nem érkezik dolgot úgy kell gondolni szerintem, hogy egy Axel Witsel érkezhet kb, mert ő max 20 millió lenne. De egy Cavani vagy 60 millióban lenne. Akkor meg már két játékosra elment a BL bevétel. Szerintem az, hogy kik érkeznek azt nagyban befolyásolja az is, hogy a fiatal tehetségeink közül ki jön vissza. Ha Berardi és Zaza is jönnek, akkor kisebb az esélye, hogy nagy név jöjjön előre. De szerintem az irányító posztra érkezhet valaki, aki nagyobb névnek számít. Pl. a fentebb említett Witsel. De ide most nem nagy nevek, hanem inkább jobb cserejátékosok kellenének. MEg én Pirlot szeretném ha elengednénk, vagy jövőre kevesebbet játszatnánk. Jó lenne, ha a csapat sebességét tudnánk jövőre növelni, mert a keret nagyjából rendben van, csak a játékunk nem elég gyors szerintem, és egy Barca ellen ez ki is jött, de egy Bayern is meg tudna fogni minket szerintem. És én nagy nevek helyet a fiatal tehetségeink elhozásának jobban örülnék. Belőlük kéne nagy neveket faragni. Másrészt meg jó, hogy Marotta előre lehűti a kedélyeket. Nem kell, hogy egész nyáron azt várjuk, hogy most, mert Agnelli beígérte, hogy a BL bevételek nagy része igazolásokra megy, ezért azt várjuk, hogy nagy nevek jöjjenek. Majd arra várhatnak Milánóban. Náluk megy a hülyítés. Mi meg építkezünk okosan. :)

venember83 2015.06.11. 12:28:27

Marotta nagyon határozottan megmondta, hogy mit akar a vezetőség. Az egyetlen probléma, hogy a játékosok távozási szándéka esetén ez az egész lópikulát sem ér, és nagyon úgy tűnik, hogy legalább 1-2 meghatározó egyéniség ki fog esni, így azért nem ártana még erősíteni, illetve ildomos lenne a védelemről sem elfeledkezni, mert a Barza-Bonu-Chiello-Lichtsteiner-Evra ötös elég koros.

tjunior 2015.06.11. 12:32:34

Ha nem megy el komolyabb név akkor a Dybala-Khedira-Rugani trió után összesen Zaza-Berardi duó sorsát kell rendezni. Ha Storari visszavonul vagy valami akkor kell egy cserekapus, de ha Piro marad a kpra sem kell senki. 1-2 fiatalt mindig bezsákolunk, úgy tűnik idén ez a Donsah gyerek lesz.
Az eladások lesznek inkább érdekesek, a Llorente-Ogbonna-Isla minnél többet ki kellene sajtolni.

DegerFaCan 2015.06.11. 12:35:49

Rugani jött, Dybala jött, Khedira jött.
nem számít nagy névnek: Berardi-Zaza talán balbekk de kétlem hogy most jönne, majd az is csak jövőre úgyhogyne aggódjunk ez most csak finomhangolás volt :)
szóval a pénz megy még Berardira Zazára meg Pereyrára. aztán nagyjából meg is vagyunk.
ide ne várjatok irányítót csak úgy szólok, ez a Witsel dolog is csak valami FM-es hülyeség, kétlem hogy ténylegesen felmerülne, meg gondolkoznánk rajta. egyáltalán nem illik bele a mostani struktúránkba.
Szóval a keret szerintem:

Buffon(Storari)-Licht(Caceres)-Bonu(Rugani)-Chiellini(Barzagli-Ogbonna)-Evra(Asamoah) - Marchisio(Khedira)-Vidal(Sturaro)-Pogba(Pereyra)(nagy max egy Allan de kétlem) - Dybala(Berardi)-Tevez-Morata (Zaza)

ábrándozni lehet, meg ki tudja, de szerintem ez a realitás :)
aki kétli, az nyugodtan indokolja meg hogy miért nem

Nathas 2015.06.11. 12:45:08

@tjunior: Egyetértek Veled, kivéve a Pirlo kérdést. Én már hoznám az utódját, akinek a jövő évben lenne ideje beleszokni a szerepkörébe. Vagy esetleg Dybala tudna Tevez és Morata mögött támadó/irányító középpályást játszani és fazont adni a támadásoknak? (én nem követtem a meccseit)

Fodorszki 2015.06.11. 12:49:27

@DegerFaCan: Szerintem is kb. így lesz. Pedig én lecsapnék még Darmianra is. De még pletyka sincs róla... :(

Nathas 2015.06.11. 12:51:03

Tudjátok esetleg mennyit kaptunk a BL-ért?

Nathas 2015.06.11. 12:52:44

@Fodorszki: Darmiant tuti leigazolja valaki külföldre, mi meg majd kereshetjük Licht utódját (Cáceres engem nem győzött még meg teljesen)

MdewC 2015.06.11. 12:54:21

"Ismét kijelenteném, a Juve jövőbeli projektjének fontos részét képezi a ragaszkodás a legjobb játékosokhoz."

Ha ez sikerül, akkor nagy baj nem lehet.

@DegerFaCan: +1

Egyébként ha jönne pár fiatal, (Berardi, Rugani) akkor már abszolút pozitív lenne a nyári átigazolási szezon, sőt, Pirlo pedig csereként nyugodtan pályára léphet néha.

el.Flaco 2015.06.11. 12:54:22

@tjunior: Di Marzio írta 1-2 héttel ezelőtt, hogy Storarival hosszabbítani fogunk és ez csak formalitás lesz, szóval nem vonul még vissza.

@DegerFaCan: Elfogadnám az általad felvázolt keretet, csak idén már valószínűbb, hogy lesz nagyobb távozónk. Tévez egyre esélyesebb, hogy elmegy és a Vidal - Real Madrid szál is erősödik sajnos.
Valamint, Berardi érkezését nem tartom valószínűnek, legalábbis, ha igazak voltak azok a hírek, miszerint Június 10-ig vehettük volna meg 15 millióért, ami ugye tegnap lejárt és most már 20m az ára. Szóval ha megakartuk volna venni, akkor valószínűleg már itt lenne.

@Nathas: A Palermóban az irányító szerepkört Vazquez látta el tavaly, míg Dybala előtte játszott. Tévezéhez hasonlítanám a játékát, de természetesen még nincs azon a szinten, mint az Apacs, azonban könnyen elérheti még. Én bőven látok benne potenciált.

babo0410 2015.06.11. 13:02:22

@DegerFaCan: Irányító abban az esetben jön, ha Allgeri Berardival nem azon a poszton számol, mert olvastam olyat, hogy Max nagyon szeretné Berardit a keretben tudni, akár még úgy is, hogy ő lenne az irányítónk.

stevenh 2015.06.11. 13:04:19

Berardinál ez a játékjog felére vonatkozik, és június 20-ig érvényes, utána 20 milliót kell érte fizetni----->Bianconeri blog, ha így van akkor még 9 nap áll rendelkezésre Berardi sorsának eldöntéséről. Meg az én meglátásom az, hogy játékosokat fogunk átadni a Sas-nak

babo0410 2015.06.11. 13:05:43

@Nathas: A BL-ért 95 milliót kaptunk, Lichti udója meg szerintem idővel lehet majd Mattielo, ha felépül a sérüléséből, és a formája is olyan lesz, mint volt. Direkt megnéztem a meccseit. A szélen remek volt. De Donsah is tud azon a poszton játszani. Két tehetségünk is lenne az ő megvételével oda.

adamp0 2015.06.11. 13:13:20

Leigazoljuk még Ranocchia-t, Abate-t, Konoplyanka-t, Gignac-ot, Neto-t ingyen és kész a csapat. Télen meg max Dzsudzsit.

babo0410 2015.06.11. 13:13:23

@MdewC: Bocsi, hogy ennyit irkálok, bénázik a netem sajna. Csak annyit akartam írni, hogy félek Pirlo nem csak csere lesz, ha marad, és megint kezdő lesz formától függetlenül. Én ettől félek. Pedig a gyorsabb játékot játszó csapatok ellen a BL-ben sajnos már Pirlo játéka kevés. Sajnos ha gyors játék kell, akkor a Marchisio, Vidal, Pogba kp kell. Pláne, ha olyan csapattal találjuk szembe magunkat, akik letámadnak. Pirlot sajnos könnyű zavarba hozni mostanában. Ketten megtámogatják, és már sokszor csak forog körbe, hogy mi van. Meg sajna a BL döntőben is nem egy eladott labdája volt, ami korábban a lehető legpontosabb passz, indítás lett volna. Több pihenő kéne neki, és a BL-ben nem őt kezdetném, ott maximum csere lenne, mikor már az ellen fáradt, bejönne varázsolni. Azért kezdetni mindig, mert hátha kapunk egy szabit, felesleges lenne. Remélem Max is érzi eszt. Szuper cserének, vagy kis csapatok ellen a bajnokságban remek lenne Pirlo még mindig.

Rivendell 2015.06.11. 13:30:51

@babo0410: félj csak,majd dühöngj 1 Pirlo-s döntőnek.

nem tudnád Pirlot hanyagolni? kicsit ciki már,hogy mindig azzal foglalkozol,aki Vidal párjaként kiemelt minket a xarból

Trieszt120506 2015.06.11. 13:33:00

@adamp0: Ranocchia, Abate, Dzsudzsák, Gignac? Nem az EL a cél.

tjunior 2015.06.11. 13:35:08

@el.Flaco: Én meg olyat is olvastam, hogy Storari marad, de jövőre már csak 3. számú kapusnak, eléje meg Netot hozzuk. (Azt mondjuk nem értem, ha 2.számú kapust keresünk, akkor Miranéért miért nem érdeklődünk, ő is ingyen lenne, ráadásul saját nevelés. a következő szezontól ez is fontos szempont.)

Nathas 2015.06.11. 13:36:27

@el.Flaco: Annak örülök, hogy egy ilyen mozgékony, 1 vs 1-et is bevállaló támadót vettünk, Morata mellé kell is. Nekem tetszene, ha Tevez, Morata és Dybala egyszerre lenne a pályán :)

@babo0410: Jó lenne, ha tényleg beválna vki, mert Licht sajnos már nem lesz fiatalabb... A 95 millából azért még van fennmaradó, lehet jön még a Zaza - Berardi duó!

Plusz azért én adnék el pár játékost, még ha nem is nagy bevétel, legalább a fizuját ne kelljen állni (pl: Llorente)

RuidaRobert 2015.06.11. 13:39:09

Én nem bánom, ha nem érkezik sztárjátékos, de akkor a 4 olasz fiatalt (Zaza+Berardi+Sturaro+Rugani) építsük be.

A jelenlegi olasz magból Marchisio és Bonucci is aki még hosszútávon húzóemberek lehetnek.

babo0410 2015.06.11. 13:48:05

@Rivendell: Nekem meg az unalmas, ha én le merem írni, hogy Pirlonak már mennie kéne, vagy padoznia, akkor te jödssz és elküldesz a fenébe. Ha te nem látod, hogy Pirlo a kora miatt mennyit romlott és, hogy nagyon sok rossz meccse van, akkor a hibát ne bennem keresd. Sokat segített nekünk Pirlo korábban, de manapság egyre több a rossz meccse. Ezt be kéne látnod neked is.
@Nathas: Ha visszajön Berardi és Zaza is, akkor nagy esély van Llorente távozására szerintem. És ha megy Llorente, akkor nagy esély van arra, hogy spanyolban köt ki. Onnan meg egy 15 millát is kaphatunk akár. Többet viszont nem hiszem. És akkor Ogbonna is távozhat (nem biztos egyáltalán) és ott van még isla is. Egy 20-25 milliót a 3 játékosért simán kaphatunk.

Rivendell 2015.06.11. 13:58:02

óriási sötétség uralkodik itt,legszívesebben csak lebarmoználak,de inkább vennék neked 1 szemüveget....te 1 barca mérkőzés után levontad a következtetést,hogy a legtöbb mérkőzésen 0la a csávó....

még jó,hogy a wc papírját nem vihetnéd neki,mert még a végén zsákba raknád és elásnád a vakságod miatt.

Nathas 2015.06.11. 14:01:02

@babo0410: én a magam részéről a 15 milkát simán aláírnám :), Isláért meg már jó, ha kapunk valamit. Ogbonnát én nem tudom, hogy érdemes-e értékesíteni, szerintem csereembernek tökéletes (plusz elég idős a védelmünk, egy szerencsétlen sérüléshullám esetén jól jöhet)

Rivendell 2015.06.11. 14:02:14

bocs a moderátoroktól,de most véglegesen elkönyveltem,hogy menthetetlen a tag,sajnálom hogy ilyen juve szurker van 1talán. nso-n sokszor mosolygok,mikor üti őt mindenki,mert 1 idő után nem tudok 1ütt érezni,de hogy még itt is nyomja ezt a tudom én ki mit mutat a szezon során dolgot,hát bakker...

mehet Tevez/Barca ellen kevés volt/-Pirlo/barca ellen kevés volt/,de Buffon is mert merészelt 3-at kapni:D

Tony. 2015.06.11. 14:08:47

Én beértem volna egy igazolással. Egy vérbeli trequaristával, aki szerintem a legjobban kellene, de úgy látom nem lesz ebből semmi.

Barolo 2015.06.11. 14:15:33

@MdewC: +1
@RuidaRobert: +1
Nekem Pirloról az a véleményem, hogy nem baj ha marad mert egy zseni és rengeteget köszönhetünk neki...., de tényleg nem szabad állandó kezdőkét játszatni és szerintem Marchisionak is jobb lenne, ha ő lenne a fix kezdő és kvázi kiemelt játékos jövőre. Szóval ha Pirlo beéri kevesebb játékperccel, akkor maradjon, ha nem akkor jobb ha megy.
Marotta eddig gyakorlatilag egyszer sem hozott 'aktuális' nagy nevet (talán Dybala az első ilyen még leginkább), ezért ilyen szempontból nem baj, ha nem hoz nagy nevet. Ez alapján a nyilatkozata alapján legvalószínűbbnek Tevez távozását gondolom, utána esetleg Vidal. Ez persze még simán változhat akár naponta is. Forza Juventus!

stevenh 2015.06.11. 14:19:06

@Tony.: Én nem feltétlenül ragaszkodnék trequaristához, mondjuk én nem látok bele Allegri fejébe, megmondom őszintén, ezt nagyon sajnálom is :D, de ha marad Tevez érkezett Dybala esetleg érkezik Berardi, akit szerintem kár lenne a Sasban hagyni, be kell dobni nemzetközi térre is a srácot hogy lássuk mi lesz belőle, kell még egy 5. számú csatár és én elől a Morata-Dybala-Berardi-Tevez négyest forgatnám oly módon, hogy egy előretolt ember aki alapesetben Morata (de ezt a szerepkört eljátsza Tevez és Dybala is) lenne, mögötte pedig Tevez-Dybala-Berardi hármasból kettő, 5. számú csatár aki csak feltoltan játszana pedig Zaza lenne + a 4-3-2-1-ben Pereyra is be tud ugrani a "2" pozícióba és rögtön ott vagyunk, hogy ha ezek a srácok beválnak akkor hosszú időre a csatársor is akár kipipálható lenne, még Tevez távozása esetén is. Középen is úgy néz ki megvagyunk, jelenleg 7 ember áll rendelkezésre a 3 helyre, ha Pirlo távozik, akkor 6 (Asamoaht nem vettem bele, szerintem őt elkönyvelhetjük bal oldali védőnek) Védelembe egy Darmian még elkellne és részemről kész is a csapat, csak lassan majd a középpálya vérfrissítése és a védelem fiatalitása és a Buffon kérdés is elő fog kerülni. A védelem két széle mindenképp, hacsak Cáceres és Asamoah nem alakít valami hatalmasat, illetve középen Ruganin nagy lesz a teher, hogy az idősődő Chiellinit vajon ki tudja-e szorítani.

Ádám.84 2015.06.11. 14:26:46

@Tony.: véleményem szerint is trequartistaért kiállt ez a csapat, ráadásul most pénz is lenne egy ilyen drága játékosra, az FFP megsértése nélkül

RuidaRobert 2015.06.11. 14:36:19

@stevenh: Teljesen egyetértek. A jelenleg elérhető játékosok, Dybala-Pereyra-Tévez(?)-Berardi(?) sokkal jobban mozognának egy 4-3-2-1-ben, ahol elől Morata és Zaza válthatná egymást. Kiszámíthatatlan lenne a csapat támadójátéka a pozícióváltásokkal és elmozgásokkal, és mindenkinek juthatna elegendő játékmennyiség.

pedronegroo 2015.06.11. 14:38:17

Trequartista-nak szerintem Berardi-t fogjuk kipróbálni.

Devilke Balla 2015.06.11. 15:37:25

@stevenh: Az lenne a legjobb,ha Dybala,és Morata/Berardi is beválnának,ha a 3ból 2hozná a szezononkénti 35gólt megoldódna a csatár poszt egy jó 10évre legalább. Azért írtam 3bol 2ot,mert ugye Morata jó játéka esetén meg van rá az esély,hogy visszamegy a Realhoz.

babo0410 2015.06.11. 15:39:29

@Rivendell: Ne rajtam röhögjél, mert te magad írtál most hatalmas baromságokat! Ráadásul eléggé személyeskedő stílusban. Az nso fórumán meg ki röhög rajtam? A hozzád hasonló, más véleményét elfogadni képtelen emberek, akik vitatkozni nem tudnak, csak hülyézni. Szerintem fölöslegesen raboljuk egymás idejét.
Még annyit, hogy Pirlo játékát nem a Barca elleni meccs alapján, hanem a teljes szezon alapján ítéltem meg. És ráadásul mikor mások szidták, miért nem keltél így ki magadból? Mert nemrég mások is kritizálták, mikor iszonyat rossz formában volt. Ezzel befejeztem. Nem kívánok reagálni az indulatból, más véleményét elfogadni képtelen emberek hsz-eire! Unalmas mior az ember leírja a véleményét, és a válasz meg egy indulatos fröcsögés. Ezen emberek teszik tönkre a blogot. Aki nem tud vitatkozni, vagy más ember ellenkező véleményét elfogadni, az ne kezdjen vitába, ne kommenteljen, ne olvassa el a hsz-eket, és akkor az indulatokat el lehet kerülni.

stevenh 2015.06.11. 15:43:22

@Devilke Balla: Igen, már persze ennek az az alapja, hogy nem jönnek majd értük gigaajánlatok, Berarditól kevésbé tartok, az olaszok azért nem nagyon szoktak külföldre igazolni, azonban Dybalaért ha jól játszik be fognak jelentkezni ebben egészen biztos vagyok.

Il Principino 2015.06.11. 16:06:00

Tevez szeret szabadabb szerepkörben játszani,ezért el tudnám képzelni Morata és Dybala mögött...remélem még marad egy évet!Kell nekünk és pont,nincs 40 misink top támadóra!
Én legszívesebben Pastorét látnám a csatáraink mögött,de hát az álom marad,valamint Verrattit Pirlo helyett a köv. szezonban:)

MdewC 2015.06.11. 16:19:31

@babo0410: Valamennyire egyet is értek. Eleve abból indulok ki, hogy 20% esélyt érzek a maradására. Tehát koránt sem biztos, hogy marad. Ha mégis, akkor úgy gondolom, hogy jövőre sokkal többet lehetne csere, mint eddig, csapatot rá építeni sztem is kockázatos lenne jövőre.

Ha marad, akkor az is kérdés, hogy a pados szerepkörbe mennyire menne bele. Csereként viszont abszolút lehetne vele kalkulálni, akár a hazai bajnokságban és BL meccseken is pályára léphetne az utolsó 25-30 percben.

Magam részéről nem bánnám ha maradna, de az tény, hogy kevesebb szerepkörrel, mint eddig.

Devilke Balla 2015.06.11. 16:54:56

@stevenh: Ha visszakerulunk a minket "megilleto" helyunkre,s tudjuk majd folyamatosan hozni a bl-8at,elobb utóbb az emberek majd jonni fognak akarni,nem el menni :)

Rivendell 2015.06.11. 16:58:06

@babo0410: legalább ha nem veszed észre magad nso-n +,hogy ekéz az egész közösség,akkor itt hallgatnád el a dolgot,de hát kivételes eset vagy. gondolom nem véletlen,hogy már jó páran felhozták ezt veled kapcsolatban.

veled nem is lehet vitázni,mert mintha 1 beszélni még nem tudó gyerekkel tenné az ember.

akkor hajrá,nézd újra a teljes szezont

Rivendell 2015.06.11. 16:59:22

ha tehetném összekötnélek szőnyivel,kajak +lennétek 1mással,2 véglet

venember83 2015.06.11. 17:04:23

Srácok, értem, hogy nemigen tudtok zöld ágra vergődni egymással, de akkor egyszerűen hagyjátok figyelmen kívül egymás hozzászólásait, jó? Ennek semmi értelme így, tetszik vagy nem tetszik a nagy büdös helyzet az, hogy nem fogjátok soha meggyőzni a másikat az igazatokról. Nem szeretnék törölgetni hozzászólásokat meg fenyítgetni, ahhoz túl jól aludtam az utóbbi pár órában. Legyen béke és boldogság. :)

Köszönöm a megértést és a segítséget!

Ui. Ez mindkét oldalra vonatkozik!

venember83 2015.06.11. 21:04:59

Meglep, hogy senkinek nem szúrta a szemét a "világ egyik legjobb edzője" kifejezés. Szerintem rendkívül túlzó, de persze könnyen meglehet, hogy nagyot tévedek.

MDaniel98 2015.06.11. 21:15:52

@venember83: Változnak az idők, változik a nép is.:)

KysBé 2015.06.11. 21:43:58

@Rivendell: Mennyivel kúltúráltabban csinálod, mint én :) ...

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása