Llorente: „Nem számítottunk ilyen szezonra”

Llorente Fernando_gólöröm_2.jpgFernando Llorente beismerte, hogy kissé váratlanul érte a Juventus csapatát, hogy ilyen sikeres szezont futnak, emellett pedig a támadó a Mundo Deportivo munkatársának adott interjúban beszélt úgy a berlini döntőről, mint saját terveiről, illetve természetesen Paul Pogba ügye sem maradhatott ki a sorból.

„Őszintén kijelenthetem, hogy egyikünk sem számított arra, hogy megnyerjük a bajnokságot és az Olasz Kupát úgy, hogy még a Bajnokok Ligája döntőben is pályára léphetünk.

A szezon eddigi egyetlen keserű élménye a Napoli elleni vereség a szuperkupán, ha ez nem történik meg, ez tökéletes szezon lenne.

Mindazonáltal reménykedünk benne, hogy sikerül megkoronázni ezt a menetelést Berlinben a Barça ellen.

Nem gondolom, hogy a Bajnokok Ligája döntőre előkészítendő alkalmazta Massimiliano Allegri a Lazio elleni kupadöntőn a háromvédős rendszert.

Most azonban tökéletesen fel kell készülnünk a következő mérkőzésre, mivel borzasztóan komoly feladat vár ránk.

Az, hogy játéklehetőséghez jutok-e a döntőben vagy sem, az edzőtől függ. Őszintén mondhatom, hogy Álvaro Morata és Carlos Tévez nagyon jó teljesítményt nyújt, ezért kemény bekerülni a kezdőcsapatba, azonban mindent el fogok követni azért, hogy készen álljak, amikor a csapatnak szüksége van rám.”

A június hatodikai Bajnokok Ligája döntőről is szó esett természetesen, amelyet a Juventus a baszk támadó spanyol-válogatottbeli társai által fémjelzett katalán klub ellen fog megvívni.

„Tisztában vagyunk vele, hogy nagyon kemény csata vár ránk, mivel az ellenfél rendkívül jó formában van jelenleg. Véleményem szerint a világ legjobb csapatával fogunk megmérkőzni.

Három olyan játékosuk alkotja a támadószekciót, akik mintha nem is ezen a bolygón születtek volna, azonban mi megpróbáljuk majd a saját játékunkat nyújtani, és így megnyerni a mérkőzést.

Lionel Messi a világ legjobb futballjátékosa. Két rendkívül minőségi támadótársat tudhat maga mellett, azonban az első számú veszélyt Lionel Messi jelenti.

A Barça tekinthető favoritnak, ám a futballban nem mindig a legesélyesebb győz. Véleményem szerint egyetlen meccsen jobb esélyekkel indulunk, mintha kétmeccses lenne a párharc.

Nem tudom, milyen módon lehet legyőzni a Barçelona csapatát. Feltételezem, hogy tökéletes meccset kell lehozni, és nem szabad sehol hibát véteni.

Semmilyen lehetőséget nem szabad adni egy ilyen kaliberű csapatnak, mivel bármikor képesek komoly galibát okozni.”

A harmincéves centert ezt követően arról kérdezték, milyen jövőt lát csapattársa, a lassan minden egyes tehetős klubbal, legutóbb például a katalán együttessel hírbe hozott Paul Pogba előtt.

„Véleményem szerint hihetetlen jövő áll előtte. Teljes mértékben rajta múlik, hogy mivé szeretne fejlődni. Nagyon fiatal, és számos dolgon kell még finomítania, azonban megvan benne a szükséges minőség.

Azt nem tudom megmondani, hogy lehetne-e Xavi utódja, mivel soha nem lehet tudni, hova kerül egy adott játékos. Most a Juventus ügyét szolgálja, és reméljük, hogy ez így is marad pár évig, mert öröm mellette játszani.

Ami pedig engem illet, én nemigen foglalkozok a jövőmmel, mivel nagyon boldog vagyok a Juventus csapatánál, és még két évig érvényes a szerződésem.” - zárta az interjút a szezon eleje óta Álvaro Morata mögött háttérbe szorult csatár.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr727482070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Devilke Balla 2015.05.22. 14:30:13

Nemhogy a végén azért nem nyerunk,mert Messi mellett alábecsuljuk a másik két támadót.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3385) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (915) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9916) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4158) mercato (4141) nyilatkozat (7440) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4171) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása