Allegri: "Mérlegelni fogom, hogy Pogba pályára lép-e Madridban"

grazie_allegri.jpgA Juventus teljesen felforgatott csapattal játszott felejthető 1:1-es döntetlent a Cagliari ellen, s a mérkőzés legfontosabb esemény Paul Pogba visszatérése volt, aki góllal jelezte, készen áll a Real Madrid ellen.

"Szégyen, hogy nem nyertünk, s kaptunk egy gólt, amelynél rosszul védekeztünk." - nyilatkozta a Juventus mestere, Massimiliano Allegri a mérkőzést követően a Sky Sport Italia munkatársának.

"Nem volt könnyű, hiszen sokan nem játszottak már egy ideje. Pogba jó teljesítményt nyújtott, szükség volt erre, hogy ismét rátaláljon a mérkőzések ütemére és a mozgásra."

A szurkolókat természetesen az a kérdés izgatja igazán, hogy a francia középpályás vajon szerepet kaphat-e szerdán, a Real Madrid elleni Bajnokok Ligája elődöntő visszavágója alkalmával.

"Mérlegelni fogjuk. Két napja jó munkát végez az edzéseken, fiatal és erős a fizikuma.

Nem tudom, hogy Carlo Ancelotti milyen választásokat hoz majd. A Real Madrid nagyszerű technikával rendelkezik, s támadó szellemben kell pályára lépnünk, mivel nem hoztuk ki a maximumot abból a négy-öt helyzetből, amely az első mérkőzésen adódott előttünk.

Szereznünk kell ott egy gólt, különben nagyon nehéz lesz. Vannak-e kétségeim a kezdőt illetően? Több ez, mint kétség, vannak dolgok, amelyeket mérlegelnem kell. Megvan a kockázat, hogy hosszabbításra lesz szükség, így szükségünk lehet friss lábakra."

Allegrit, aki nyáron a távozó Antonio Contét váltotta, a Juventus szurkolói erős kétségekkel és kritikával fogadták, azonban a mai mérkőzésen egy transzparenssel mondtak neki köszönetet a Juventus Stadiumban, a csapat mestere pedig a könnyeivel küzdve fogadta a gesztust.

"Bájos nap volt, s természetes, hogy az ember elérzékenyül. Nem vagyok én acélból, még ha szigorúnak is tűnhetek. Ez a második scudettóm, két különböző klubbal, s a bajnoki cím fontos mindenki számára."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr127445996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pedronegroo 2015.05.10. 09:16:01

Jól beszél. Gólt kell rúgni Madridban, bár én inkább gólokat mondanék ha tovább akarunk jutni. Tegnap direkt megnéztem a Madrid-Valencia meccset, hajtós, jó meccs volt, biztos hogy kivett belőlük ez nekünk jó. Viszont ami feltűnt hogy a Real szarul játszva is rúgott két gólt 2:0-ról felállva és a két gólon kívül is sorozatosan csinálták a helyzeteket. A Valencia nagyon magára húzta Rinyáldóékat ezt nekünk nem szabad. Remélem Allegri is megnézi ezt a meccset, ahol egyébként a Valencia nagyon tetszetős kontrákat vonultatott fel a madridi védelem most is simán zavarba hozható volt pedig Varane nem is játszott.
Pogba biztos fog játszani, de én nem kezdetném csak csereként.

keshudioo 2015.05.10. 11:55:13

@pedronegroo: Én sem kezdetném Pogbát. Elég jól helyt állt a csapat nélküle is, plusz ha kezd meleg lenni a pite, valakivel fel kell pörgetni a csapatot, és ez nem Padoin lenne. Nehéz dolgunk lesz Madridban, de ha a legerősebb kezdőt küldjük, akkor nem nagyon lesz lehetőségünk "meglepit" húzni, mehet be Sturaro, Padoin meg Ogbonna bekkelni.

BigP86 2015.05.10. 13:08:15

@keshudioo: valljuk be,nem sokan fogadtak volna arra pár éve hogy egy Real elleni bl elődöntő visszavagon az eredmény megtartására AZ ISTENI PADOINT fogod felhozni mint alkalmas ember.. :-D meg kell hagyni, fejlődött a srác!

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása