Casillas támadó szellemű Juventusra számít

casillas_iker.jpgA Real Madrid hálóőre, Iker Casillas bizonyos abban, hogy a Juventus megpróbál majd ellenfele fölé nőni, ezért nem olyan zárt és védekező típusú játékot vár az olasz bajnoki címvédőtől, amilyet az Atlético Madrid mutatott a Bajnokok Ligája negyeddöntője során.

"Nem hiszem, hogy a holnapi mérkőzés olyan lesz, mint az Atlético Madrid elleni." nyilatkozta Casillas a La Gazzetto dello Sportnak. "A Juventus a Bajnokok Ligájában és a fontos meccsein mindig megtett mindent annak érdekében, hogy uralja a mérkőzést.

Ugyanakkor egy elődöntőben mindenki úgy lép pályára, hogy az eredményen járnak a gondolatai. Kevés gólra számítok és arra, hogy mindvégig nagy lesz a nyomás. Nem gondolom, hogy a korábbi bajnoki teljesítménynek bármi jelentősége lesz." - utalt a spanyol hálóőr arra, hogy a Juventus bebiztosította 33. bajnoki címét, míg a Real Madrid az FC Barcelona nyomában lohol a hazai pontvadászatban.

"Mindkét sorozatnak a megfelelő hangsúlyt kell adnunk. A spanyol bajnokság nem a mi kezünkben van, mindössze annyit tehetünk, hogy folytatjuk a harcot. A Bajnokok Ligájában azonos szinten állunk. A sorsunk a saját kezünkben van. Ha jól teljesítünk, bejuthatunk a döntőbe, s a győzelemért játszhatunk. 

A Juventus Pogbát nélkülözi, míg nálunk Modrić és Benzema hiányzik, de jó teljesítményt nyújtottunk akkor is, mikor nem számíthattunk néhány játékosra.

Izgalmas és látványos mérkőzés lesz. Mindkét együttes rendelkezik meghatározó játékosokkal, azonban különbözik a játékstílusuk. Nehéz dolgunk lesz, de megpróbálunk kiváló eredménnyel távozni Torinóból."

Casillas szentelt néhány gondolatot a Juventus játékosainak, így a másik kaput védő veteránnak, Gigi Buffonnak is.

"Ami a játékosaikat illeti, mit is mondhatnék Buffonról? Példakép volt a generációm számára, ahogy azok számára is, akik ezután következnek majd. Azok számára, akik, hozzám hasonlóan, arról álmodoztak, hogy kapusok lesznek, ő testesítette meg azt a reflektorfényt, amelyben álmainkban álltunk, őt helyettesítve. 

Pirlo fantasztikus, nézni is csodálatos, ahogy a labdát kezeli, s minden tekintetben egy bajnok. Olyan minőséget képvisel, ami mindig lenyűgöz mindannyiunkat, akik szeretik a labdarúgást.

Álvaro Morata képviseli a jövőt, s fél lábbal már a jelent is. Minden adott nála: a bal és a jobb láb, a sebesség, a cselezés és az intelligencia egyaránt. A nemzeti csapat kezdő kilencese válik majd belőle.

Fernando Llorente képes a betömörült mérkőzések dinamikájának megváltoztatására. Kiváló a magas labdákkal, okos s igazi lesipuskás."  

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr587429492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

m.martin91 2015.05.04. 17:58:44

Én pedig arra számítok, hogy hozza a szokásos formáját. Kérdés, hányszor találjuk el a kaput.

Drughi Di Bianconeri 2015.05.04. 18:50:32

@m.martin91: Na igen, eléggé zavarba lehet hozni már Ikert,akár nem túl jól sikerült lövésekkel is :D
Kár,hogy nem lesz Pogba, 1-2 távoli lövéséből Cassillas bekapna 3-4 gólt is :D

Egyébként nekem szimpatikus Cassillas,Buffont nagyon-nagyon tiszteli,felnéz rá (ez mindig is látszott az egymás elleni meccseiken),+ azon kevés Realosok egyike,akit lehet kedvelni.

Érdekes,hogy a legjobb játékosainkat,Tevezt és Pogbat meg sem említi.De Moratat és Llorentét agyon dicséri :D

Rivendell 2015.05.04. 18:56:43

@Drughi Di Bianconeri: hát...kedvelni? amekkora suttyó volt a Portugál éra során....régen elismertem,néha még Buffon elé is helyeztem,de nálam eljátszotta a bizalmat:D

Drughi Di Bianconeri 2015.05.04. 19:03:05

@Rivendell: Akkor ki nem volt suttyó ott ? :D

Nálam Gigi után mindig is Cassillas volt.Mostanra nagy lepkekirály lett,de akkor is számomra egyet jelent a Real Madriddal. Ikonikus alak, aki megnyert mindent,amit játékos megnyerhet. Nem ismerem a való életben (szerintem amúgy van vmi autista beütése),de szimpatikus forma. Talán kezd kicsit kiégni,ezért csinál hülyeségeket + lepkézik annyit.

Majd,ha ők visszavonulnak,akkor elkezdhetünk Kurtoázni,meg Nojjerezni.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (920) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9925) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2432) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7450) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása