Nedvěd: „A Monaco idegenben veszélyesebb”

Nedved Pavel_3.jpgA Juventus egykori játékoslegendája és jelenlegi igazgatója, Pavel Nedvěd nemrégiben úgy nyilatkozott, szerinte idegenben nagyobb veszélyt jelent az AS Monaco, valamint egyúttal ejtett pár szót Paul Pogba spanyol kérőiről is.

Az Öreg Hölgy két hét múlva a Bajnokok Ligájában az AS Monaco csapatával mérkőzik meg a negyeddöntőben, az első mérkőzésre Torinóban fog sor kerülni április tizennegyedikén, míg a visszavágóra április huszonkettedikén, és a vezetőség aranylabdása ezzel kapcsolatban nyilatkozott a spanyol El Mundo Deportivo munkatársainak.

„A Bajnokok Ligájában sokkal erősebb ellenfelet is kaphattunk volna, de nem becsülhetjük le az AS Monaco együttesét. Láttam a legutóbbi, Arsenal elleni mérkőzésüket, és csak elismerő szavakkal illethetem őket.

A legkomolyabb fenyegetést idegenben jelentik, nem pedig otthon. Azonban nem hagyhatjuk, hogy a hazai mérkőzéstől függjünk.”

Amikor a sportnapilap arról kérdezte a szakvezetőt, melyik csapatot kerülné el legszívesebben, az egykori cseh válogatott egyértelműen fogalmazott.

„A Barcelonát és a Bayernt jó lenne elkerülni. Őket kicsit sem kívánom ellenfélnek. Minél távolabb maradnak tőlünk, annál jobb.

Ez Európa két legjobb csapata, és esélyesek a Bajnokok Ligája győzelemre is. Kimagasló szintű futballt játsszanak, és kiváló eredményeket érnek el mindezzel.

A Real Madrid már nem ugyanaz a csapat, amelyik tavaly volt, azonban rendkívüli tiszteletet érdemelnek. Sokat változhat a helyzet náluk egy hónap alatt.”

A negyvenkétéves igazgató természetesen nem kerülhette el a Paul Pogbával kapcsolatos kérdéseket sem, különösen mivel az újságok ismét a Real Madrid és a Barcelona érdeklődéséről, és a játékos esetleges átigazolásáról írnak.

„Tisztában vagyunk azzal, hogy a Barcelona és további nagy klubok igényt tartanának rá, ám szerződés köti a torinói klubhoz. Ami a sérülését illeti, bár kiemelkedő játékosról van szó, nincs értelme bánkódni a múlton. Nagyszerű keret áll rendelkezésünkre, amely képes pótolni a kiesett játékosokat.

Álvaro Morata kapcsán elmondhatom, hogy tetszik a fejlődése, és nagyon örülök, hogy behívót kapott a válogatottba. Bajnokká válhat, és emberileg is csak rendkívül pozitívan tudok nyilatkozni róla.” - zárta kissé közhelyesen az interjút a Juventus legendája.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr157326400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

danimester1 2015.04.01. 13:43:28

Igaza van Pavelnek,nem szabad lebecsülni őket.Fontos hogy idegenben gólt,gólokat lőjünk,mert ez sokat számít,mondhatjuk úgyis,hogy szinte duplán számít.

Sischo 2015.04.01. 13:57:46

Jól beszél Pavel, Barcat és Bayernt kéne elkerülni amíg csak lehet, mindenki más ellen reális esélyünk van.

Drughi Di Bianconeri 2015.04.01. 16:00:37

Azért összeszarni nem kell magunkat a Monacotól.
De inkább legyünk szerények és becsüljük túl őket , abból baj nem származhat :)

Az meg való igaz,hogy idegenben még jobbak mint otthon. Szerencsénkre olyan,hogy Monaco-szurkoló nincsen, még a BL-meccseiken is az idegenből jött ultrák töltik meg félig-meddig a stadionjukat :D

Monacoban meg csak az Arsenal balf@szságának köszönhető,hogy nem jutottak tovább. 20-30 helyzetből illett volna többet gólra váltani...

Ilyen ultra-defenzív csapat ellen szvsz. sokat kéne távolról lövöldözni,kár,hogy pont nem lesz Pogba.

Ha a 4 közé jutunk már tök mindegy, ajándék lesz,ott már nem ússzuk meg a giga ellenfelet,bár a Real-Atléti kimenetele jelenleg BÁRMI lehet.

MDaniel98 2015.04.02. 16:47:00

A Monaco védekezését azért nem lesz olyan könnyű feltörni, mint amilyennek elsőre tűnhet, de az biztos, hogy nem számíthatunk tőlük annyi hipergyors támadásra.

Il Principino 2015.04.02. 19:32:20

Az első meccsen bemákolták azt a győzelmet,Giroud egymaga lőhetett volna 3-at!
Lebecsülték a Monacot,remélem Tévez vág 3-at aztán viszlát...

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9911) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4137) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása