Allegri: „Nem lehetünk arrogánsak”

allegri_massimiliano_csalodott.jpgA vasárnap esti, Cesena ellen 2-2-es eredménnyel zárult mérkőzést követően Massimiliano Allegri arroganciáról beszélt, illetve az elpuskázott lehetőségek miatt bánkódott.

A találkozón a hazaiak szerezték meg a vezetést, majd 2-1-nél képesek voltak felállni, és kiegyenlíteni az állást, míg a vendégek képtelenek voltak megszerezni a győzelmet a kiesőjelölt ellen, bár a második félidőben még tizenegyeshez is jutottak, amit Arturo Vidal a kapufa rossz oldalára helyezett.

„Nem sikerült a mérkőzésnek megfelelő hangulatba kerülni. A Cesena jó formában van, letámadják az ellenfelet, és a műfüvön a labda nagyon gyorsan mozog. Amennyiben az ellenfél nem reagál elég gyorsan, ebből baj származhat.” - kezdte a mester a meccsértékelést a Sky Sport Italia számára.

„Nem voltunk elég gyorsak, és nem szereztük meg a labdát. Számos párbajt nyertek a Cesena játékosai, és ez sokat elmond a mérkőzésről.

Aztán egy bizonyos idő elteltével a csapat megkísérelte irányítani a meccset a gólszerzés helyett, és ekkor következett a kihagyott tizenegyes.”

Vasárnap a Juventust üldöző AS Roma is döntetlent játszott a Parma ellen, így a torinóiak tovább növelhették volna előnyüket a tabellán egy győzelemmel.

„Rossz teljesítményt láthattunk, és nagy kár ezért, mert fontos lépést tehettünk volna a bajnoki cím felé. Nem sikerült az előnyünk növelése.

Ezek az eredmények fájók, ugyanakkor bizonyos szempontból hasznosak, mivel visszarántanak minket a valóságba, és arra késztetnek, hogy kiszűrjük az arrogancia bármilyen jelét.”

Arturo Vidal tizenegyest lőhetett, amivel ismét megszerezhette volna a vezetést a csapat, ám a chilei középpályás büntetője kimaradt, és ez nem az első ebben a szezonban.

„A tizenegyes kihagyásának semmi köze nincs Arturo Vidal teljesítményéhez, mivel az első félidőben talán ő volt a legjobb a pályán, keményen küzdött, és rengeteget futott.

Természetesen a gólszerzés pszichológiai lökést adhatott volna, azonban folyamatosan javul a fizikai állapota, és jól játszott. Sajnos a tizenegyesek nem mindig mennek be. Ez a stadion nem hoz nekem szerencsét.” - utalt a szakember az AC Milannál lejátszott egyik meccsre, amikor Zlatan Ibrahimović hagyott ki büntetőt ezen a pályán.

„Llorente és Morata elég jól teljesített, ez volt az első közös teljes mérkőzésük, és két csatárra volt szükség, mivel számos beívelés érkezett a tizenhatosra.

Leginkább a mérkőzéssel szembeni mentalitást kell elemeznünk. Kár a döntetlenért, mivel növelhettük volna az előnyünket, azonban a mai nap bizonyította számunkra és az AS Roma számára, hogy mindenkinek tisztelnie kell a Serie A ellenfelét, mivel a mérkőzéseket a pályán kell megnyerni, nem papíron.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr467179227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pedronegroo 2015.02.16. 09:19:32

"A Cesena jó formában van" hát ezen beszarok. Na Allegri takarodj!!!
Amúgy is egy nagy komédia már ez a Seria A, nincs egy komoly csapat se a bajnokságban, mi se vagyunk azok ezt majd a Dortmund is befogja bizonyítani. Idén talán nem kellene oda adni senkinek se a scudetto-t mert szánalmas amit az olasz csapatok művelnek.
Allegri-től most már konkrétan okádnom kell akkora egy nagy nulla, egy töketlen balfasz, tönkre tesz mindent, semmi karaktere se stílusa se tartása nincs a csapatnak.

Rongylábú 2015.02.16. 09:46:53

@pedronegroo: a Seria A (sic!) után nem is olvastam tovább a hozzászólásodat...

pedronegroo 2015.02.16. 09:57:18

@Rongylábú: Én legalább hozzá tudok szólni a témához! Ne játszd itt a művelt nyelvtanárt és továbbá felejtsd el ezt a lekezelő stílust, lépj át ha valami nem tetszik, vagy írj olyat ami a témához kötődik, vagy indíts egy helyesírás blogot. Köszi!

Rongylábú 2015.02.16. 10:21:54

@pedronegroo: Irigylem is ezt a képességed... Hozzá tudsz szólni a témához! Na de félre téve az élcelődést: nem vagy egyedül, nem csak Te idegesítetted fel magad a tegnapi meccsen. Lett volna fontosabb dolgom, de (ismételten) nagyon felhúztam magam a csapat produkcióján. De ez az érzés nem új keletű, a Conte érában is elő-előrukkoltunk ilyen lagymatag fossal. Persze, nem Allegri álmaim edzője, de vezetjük ezt a gyenge bajnokságot (kettő éve se volt erősebb). Igaz, hogy nem tartozik a talján liga az európai elithez, de erről nem Max tehet. A kupában állunk, még a BL-ben is, 7 ponttal megyünk a római kutyák előtt. Mi kell még? Majd temetkezünk halál után... Felesleges pocskondiázni az edzőt. Mondjuk ez egy blog, azt csinálsz amit akarsz. Én is... Én pl most egy békejobbot nyújtok Neked, nem akartalak megbántani, csak nagyon szúrja a szememet sok dolog. A véleményedet sem akarom megváltoztatni, csak kezeljük helyén a dolgokat. Szerintem...

Il Principino 2015.02.16. 10:38:42

Mondjuk én sem kedvelem Allegrit,de már megbékéltem vele,szerintem Conteval se lennénk jobb pozícióban egyik kupában sem!De néha úgy érzem leszarják a srácok,ott ordít az oldalvonalnál,dühöng,mert nem azt csinálják,amit kér tőlük!Egy két játékosnak még mindig tele a "pocak",nem éhes,vagy csak nassolna valamit:)

pedronegroo 2015.02.16. 10:39:03

@Rongylábú: Nincs harag.
Viszont Allegri nálam kimeríti az olasz középszer edző fogalmát és ennyi..
Persze nem ő tehet róla hogy itt van, de attól még egy kókler és nincs benne hosszútávú perspektíva, minden egyes Juventus-nál eltöltött napja megy a kukába.
Ha már a halált említed akkor szerintem minél előbb legyen meg az a temetés, már mint Allegri "temetése". :) Persze szigorúan csak átvitt értelemben. :)

Andras74 2015.02.16. 11:18:23

Egy jobb edzővel most 10+ ponttal vezetnénk a bajnokságot......A végén 1 is elég, csak az legyen meg! Tehát - sajnos -, tök mindegy.
Egy jobb edzővel ugyanitt állnánk a kupában......Tehát - sajnos -, tök mindegy.
A bl-t se így, se úgy nem tudjuk megnyerni, mert ehhez nem lesz elég a keret. A Dortmund ellen, egy jobb edzővel több esélyünk lenne, de legfeljebb egy körrel mennénk tovább. Tehát - csak anyagilag van némi különbség -, egyéb tekintetben tök mindegy.

Valószínűleg ezt gondolja a vezetőség is, ezért tartunk itt. A bajnokságot pedig nem tudjuk megváltoztatni. Nekem jobban tetszene, ha 30 ponttal nyernénk a második előtt, de akkor "kizárnának" minket.........

venember83 2015.02.16. 11:28:47

@pedronegroo: szerintem Allegri jó edző olasz szinten, de csak olasz szinten, és nincs meg benne a lehetőség a kiugrásra, mint pl. egy Simeone esetében. Ő hozza olasz szinten az eredményeket, valószínűleg meglesz a bajnoki cím, de ennyi. Nincs értelme semmi bravúrt vagy kiemelkedőt várni tőle, viszont megbízható.

tjunior 2015.02.16. 11:58:41

Tegnap gyakorlatilag az egész csapat mondott csődöt, Allegristől, mindenestől. Nem hiszem, hogy alapvető problémák lennének, hacsak az nem, hogy újfent, ki tudja hanyadszor, a mezt visszük fel a pályára. Ez szinte évek óta probléma, bizonyos időközönként előjön egy ilyen Cesena meccs. Arrogánsan, beleszarva játszunk, mintha nekünk alanyi jogon járna a 3 pont. Ez elsősorban a játékosok hibája, ha egy zsarnok Conte nem tudta belőlük kiölni, akkor senki. Allegri viszont, nem reagálta jól le, én legkésőbb a szünet után 10 perccel lecseréltem volna Pirlot és Pogbát, előbbi szimplán szar volt, utóbbival még a hozzáállásával is gondok voltak. Sturaro valószínűleg jobb lett volna védekezésben, Pereyra becserélésével meg Vidal hátra mehetett volna. Ehelyett várt a gólig....

Apuleius 2015.02.16. 12:06:50

@tjunior: Egyetértek, de még annyit tennék hozzá, hogy szerintem valahol teljesen természetes, hogy egy szezon során (főleg egy gyakorlatilag vetélytárs nélküli bajnokságban) jönnek ilyen meccsek, amikor a csapat azt hiszi, hogy teljesítmény nélkül jön a három pont. Ilyen meccsek egy a jelenleginél lényegesen jobb csapat esetében is érkeznének. A lényeg, hogy a játékosok levonják a megfelelő következtetéseket a botlásból.

Drughi Di Bianconeri 2015.02.16. 12:15:14

@pedronegroo: félig-meddig +1 :)

A"Cesena jó formában van" kijelentésén kihűltem...
Fogalmam sincs,hogy nem olyan messze a létfontosságú BL-meccstől, miért a gála kezdőt küldte ki, a bajnokság leggyengébb csapata ellen ?
Talán ők legalább lelkesen küzdöttek volna az elejétől.
Arra meg még mindig nem jött rá, hogy Vidal nem trequartista, maximum egy TRÉ - kvártista.

A motiválás az edző dolga, illett volna ezelőtt a meccs előtt megtenni,vagy annyira már ismerhetné a Csapatot,hogy egy Pogba-Vidal stb. nem fogja kihajtani a belét egy szaros Cesena ellen.
Azt pedig már észrevehetné,hogy Pirlonak gondot okoz a Cesena elleni játék is,már az a szint is magas az öregnek.

Nekem továbbra is van egy bunda érzetem: gólt lő a hónapok óta gólképtelen bosnyák csatár, ellenünk meglőve 2. gólját a szezonban. Vidal kihagy egy 11t, az egész csapat vonszolja magát, hőst csinálva no name Cesena játékosokból.
Buffon mondjuk biztos nem tipmixelt, neki voltak fontos védései főleg az 1. félidőben.

Valaki mondta,hogy milyen jól rotál Allegri, hát tényleg kurva jól :D
Kiküldi a gála kezdőt a bajnokság leggyengébb csapata ellen,majd meccs közben,egészen a 88. percig vár olyan cserékkel,akik valami változást hozhattak volna a játék képébe,így azonban bemelegedni se volt ideje Comannak és Pepének.

Megkockáztatom,hogy ez volt az eddigi szezon leggyengébb teljesítménye (najó az Atletico elleni hazai mellett).

Allegrivel egyébként azon túl,hogy nem tud motiválni,sem rotálni,sem cserélni,sem Vidalt a posztján szerepeltetni még egy nagy baj van :
képtelen rangadót,vagy ahhoz hasonlót nyerni.
Inter, Fio ellen X, az afrikaiak ellen elbuktuk a szuperkupát,tehát az 1. trófeát,amit nyerhetett volna Juve trénerként.
Az Atleti ellen HELYZETIG sem jutottunk, és meg se próbáltunk győzelemre játszani egyik meccsen sem.

Szerintem a Dortmund kipicsáz minket,legalábbis,ha a jelenlegi állapotot veszem figyelembe.
Ha a Cesena ún. "letámadása" (bár vicces annak nevezni) nem ízlett a srácoknak, akkor a 1000szer gyorsabb,agresszívabb,technikásabb dortmundiak ellen mi lesz ?

Csak Csucsu 2015.02.16. 12:38:05

@Drughi Di Bianconeri: Még mindig attacking midfielder :))) kicsit nézz utána a posztoknak, ha nagyot akarsz mondani

Csak Csucsu 2015.02.16. 12:41:07

@Drughi Di Bianconeri: Mourinho, hogy rotál?(Állandóan a fullos kezdőt rakja ki) azt mondtam jobban cserél mint Conte!
Ettől független nem vagyok Allegri párti sohase mondtam

stevenh 2015.02.16. 12:41:16

Nekem tegnap olyan érzésem volt mintha valakik megtették x-re mind a Roma mind a Juve meccsét és ennek így is kellett történnie....Tehát már ott kezdődik hogy Vidal büntetője egy vicc volt, ahogy lőtte.

Dortmund ellen reménykedjünk a legjobbakban, mást nem tehetünk.

Csak Csucsu 2015.02.16. 12:44:01

@Apuleius: +1
Nincs olyan csapat, aki az év minden mérkőzésén a maximumot hozza ki magából. Nem volt semmi tét, nem volt komoly ellenfél, kicsit mintha már a Dortmund ellen lennének fejekben. Előbb írtam is, hogy nem jöhet mindig össze minden és jobb, hogy a pontvesztés nem a Dortmund ellen következett be először. Így talán kicsit komolyabban fognak készülni és nem lesznek annyira arrogánsak.

Drughi Di Bianconeri 2015.02.16. 12:59:36

@Csak Csucsu: Allegrit egy lapon említeni Mourinho-val....háát nem tudom.
Lehet,hogy a portugál nem rotál nagyon, 14-15 emberrel játszatja végig a szezont,na de Ő egy igazi motivátor,akiért a vért is kiizzadják magukból a játékosai,ez Allegriről nem mondható el.

De Vidal nem is támadóközéppályás,soha nem is volt az, hanem védekező szellemű ,igazi box-to-box CM.

Allegri nagyon nem mutatta tegnap azt,hogy jobban cserélne,mint Conte. Egyértelmű volt 1 félidő után,hogy Pirlot és Pogbat,esetleg Llorentét le kellene hozni.
Erre a vége előtt 2 perccel behozza Comant meg Pepét.
Sturarot is minek vettük,ha még egy ilyen meccsen se meri bedobni mondjuk Pirlo helyére ?

peti78 2015.02.16. 13:00:28

az eddigi teljesítményt (bajnokság, bl) féllábon is hoztuk, a dortmund ellen kiderül mire vagyunk igazán képesek igazán.

tjunior 2015.02.16. 13:06:12

@Apuleius: Nem tudom, lehet, hogy ez egy teljesen természetes ez a körforgás( jó játék-túltengő önbizalom-pofon-jó játék stb. stb.), egy pszihomókus biztos tudja a választ.

Apuleius 2015.02.16. 13:23:08

@tjunior: Természetesen én sem vagyok sportpszichomókus (meg másmilyen alfaj sem), de azért az egyértelműen látható, hogy más, a jelenlegi Juventusnál erősebb csapatok is vétenek hasonló hibákat. Ez aligha véletlen. Néha egy-egy ilyen, megfelelő időben érkező pofon még jót is tehet a csapat hozzáállásának hosszabb távon. Laikus szurkolóként azt gondolom, hogy ez természetes (hogy körforgásszerűen működik-e, azt nem tudom), ezért túllihegni is felesleges, annak ellenére, hogy tegnap én is habzó szájjal álltam fel a képernyő elől.

Tony. 2015.02.16. 13:56:32

Nyilván az én véleményem is megosztó lesz, de szerintem ezt a csapatot a Conte által kiépített összetartás, profizmus, mérhetetlen összeszokottság és időnként 1-1 megvillanó klasszis, és a hatalmas erőfölény viszi és tartja szinten, amihez Allegrinek vajmi köze van.

Allegri egy kókler, ezt már számtalanszor bizonyította, és mellé még egy halvérű balfácán is.

Ahogy Drughi írta, se motiválni, se cserélni, se rotálni nem tud.
Amit tegnap láthattunk, kettős csere a győzelem? érdekében a 88. percben, már a paródiája volt az edzői szakmának. De ha 2 góllal vezetünk, akkor se cserél a 75. percig nehogy baj legyen...

Egy ilyen mentalitású ember nem egyeztethető össze Juventus által képviselt értékrenddel.

west30 2015.02.16. 15:43:25

Az az érzése az embernek Allegrivel kapcsolatban hogy nagyon félti az állását(persze ez érthető is),vagy fél attól hogy ha változtat és nem úgy sül el a dolog,bejön 1-2 rossz eredmény,akkor rögtön kapja a kritikákat és ő lesz mindenért a hibás.

hurbiny3k 2015.02.16. 17:06:36

@Tony.: Ebben nagyon egyetértek, hogy kettőscserét az egyenlítő gól percében kellett volna, így gyakorlatilag időhúzásnak volt jó.. Bár fenntartom, hogy szerintem lefeküdtünk a ligának, hogy ne nőjön unalmasra a különbség a két csapat közt.

babo0410 2015.02.16. 17:23:45

@Tony.: Egyre nagyobb baromságokat tudsz leírni. Állunk még minden fronton, de Allegri egy sz.r. Elmútnyócév? Meddig fogjátok még az eredményeket Conte-nak tulajdonítani? Nevetséges.
Megint csak a hisztit olvasom a többségtől (tisztelet a kevés kivételnek). Nem lehet minden meccset megnyerni. A Cesena tegnap tényleg extra jó játékot nyújtott. Szépen letámadtak minket, mi erre nem tudtunk mit reagálni. Ráadásul Pirlot jó lenne már elfelejteni, mert nagyon visszahúzza a csapatot. Habár tegnap nemcsak ő volt gyenge. De még mindig nem kell aggódni, a bajnokság nincs veszélyben. Egyébként más bajnokságokban sem állnak sokkal jobban a vezető csapatok. Bayern 4x 1 vereség (21meccs 52p), Real 4 vereség (57p), Chelsea 25 meccs 5x 2 vereség). Nem lehet mindig jól játszani, pláne akkor nem, ha már egy ideje egyedurelkodók vagyunk. Azt se szabad elhinni, hogy a bajnokságot mindig mi fogjuk nyerni. Idén nagyon nekünk áll, de előbb-utóbb jön majd egy rosszabb szezon is. Nem kell elfogadni, mindig meg kell próbálni a maximumot kiadni. De a drukkereknek az a dolguk, hogy a csapatot buzdítsák. Ha nagyon nem megy majd jól, és a vezetőség vagy az edző hülyeségeket csinál, lehet háborogni. De ennek nem most van itt az ideje. Pláne nem az edző távozását követelni.

danimester1 2015.02.16. 20:04:00

@babo0410: Neked mi a rossz amire azt mondanád hogy B+ ez már sok?Megkérdezném tőled hol vagy miben látod azt amit Allegri tett a csapathoz-ért?!Hol miben mutatkozik meg az ő munkája?!Szerinted kit érdekel a Bayern a Chelsea vagy éppen a reál?Mi alapján tudjuk mi magunkat velük összehasonlítani?A játékerőt,a keretet,az edző személyét vagy bármi alapján?Abba hagyhatnád most már a közhelyeidet és a folyamatosan írt "hiszti" szarságaidat.Épeszű szurkolót nem tudsz nekem mondani vagy mutatni aki elégedett lenne a tegnapival.A többség a hozzáállással a mentalitással valamint a mutatott játékkal elégedetlen és nem ok nélkül.Allegri egy dologban jobb Contenál mégpedig szépen tud nyilatkozni pont.A csapat felkészítése az ő munkája és az is hogy ne legyenek arrogánsak és profi focistaként viselkedjenek játszanak.Nem sajtófőnöknek van itt akinek megmagyaráznia kell a nagy semmit a nullát a kalap szart amit az asztalra tettek.Buzdítania kell a csapatot ha nem megy, időben cserélni egy ilyen kajla faszú senkiházi csapat ellen.Hallod magad mikor ilyeneket leírsz,hogy " A Cesena tegnap tényleg extra jó játékot nyújtott.Szépen letámadtak minket, mi erre nem tudtunk mit reagálni." Ezt te komolyan is gondolod vagy csak megint játszod a megmondó embert!?Ilyet egyszerűen nem engedhetünk meg mikor megfordítjuk a meccset plusz ha tényleg nyerni akart volna lehozza az extra szar teljesítményt nyújtó játékosokat majd felküldi a csapatot támadni.A Cesena egy szar volt tegnap az első 15-20 percet leszámítva igen az volt!Annyit rúghattunk volna amennyit akarunk,de Max. nem váltott/cserélt várta a sültgalambot,majd nevetségessé tette magát a 88. percben.Nem baj te csak buzdíts a csapatot tapsikolj neki és maradj meg a mindennel elégedett vagyok szinteden,de legalább ne akard megmagyarázni hogy a döglött veréb csak alszik.

BigP86 2015.02.16. 20:57:17

@danimester1: +1, de lyukas vödörbe kár vizet önteni..

babo0410 2015.02.16. 21:34:20

@danimester1: A két 7. helyes szezonun, na az volt a rossz!
@BigP86: BNa ez az, ezért nem kéne kínlódnom veletek.

BigP86 2015.02.16. 23:15:22

@babo0410: a blog 99%-nak nevében köszönjük, Mester!

Type-R 2015.02.16. 23:34:10

@babo0410: Arrogáns és lekezelő stílusban írsz. Korábban veled szemben viselkedtek így -jelzem, azért is figyelmeztettünk-, most Te teszed mindezt. Jó lenne ha nem törlesztenél. Egyébként még egyszer leírom: NEM KELL MINDEN POSZTNÁL MEGVÉDENI A VEZETŐSÉGET, AZ EDZŐT, A KLUBOT STB.!

babo0410 2015.02.17. 00:25:45

@Type-R: És ez fordítva is igaz. Nem kell minden poszt alatt kényszeresen bizonygatni, hogy márpedig a csapat sz.r, semmit nem fogunk elérni, hogy a vezetőség pénzsóher, hogy az edző kókler, stb. Ha valami nem tetszik le lehet írni, de hisztizni, folyton mindenen kiakadni nem kell.

danimester1 2015.02.17. 08:44:13

@babo0410: Ne vedd támadásnak,de még utoljára annyit fűznék a dologhoz hogy szerintem mikor a blogon mindenki "dühöng" elégedetlen és mérgében kicsit durvábban fogalmazza meg véleményét nem kell tovább szítanod a tüzet a megmondásoddal,a többiek rendre utasításával.Többször leírtam neked hogy sokan pont a stílus amiben próbálod a többieket jobb belátásra bírni az a probléma.Ilyen esetekben húzod ki a gyufát és ezért kapsz erősebb hangnemű válaszokat.Én el tudom fogadni hogy mindenki más és másképpen gondolkodik,hevesebb vérmérsékletű,néha trágárabb.Ezt így kell elfogadni és véleményt alkotni másokkal szemben.Valamint nem kell másokra rátukmálni úgy a véleményedet ahogy szerinted jó,mert az esetek többségében és nagy %-ban nincs igazad.Észre kellene venned abból,hogy általában nem csak 1-2 emberrel kerülsz összetűzésbe hanem gyakorlatilag mindenkivel.Nem tudod tényekkel ésszerűen alátámasztani a mondanivalódat,leírod a meglátásod a feltevéseidet feltételes módban majd ha valaki szól,akkor ő téged támad.Semmi bajom nincs veled mert azért vannak jó meglátásaid is,(volt rá példa hogy én,és többen is értékeltük véleményed egyetértettünk veled)de amikor általánosítasz,akkor kapja fel mindenki a vizet.(általánosítasz=leírod ugyanazokat a jelzőket,többesszámba beszélsz,valakivel vitatkozol és egy 3.-ik félre hivatkozol utalsz)Ha nem tudod valaki véleményét elfogadni inkább lépj át felette és ne keresd a vitákat.Szerintem ezzel sokat tehetsz magad és mások érdekében.;-)

Hoods. 2015.02.17. 09:58:42

@danimester1: "De hat a Cesena extra jo volt, csak hat tomorultek a kapu elott, mi meg ezt nem birjuk."

Mindig magyarazat.

danimester1 2015.02.17. 10:47:56

@Type-R: Ez a telefonszámod?!:-)
@Hoods.: Speciel ez nem igaz,mert felvállalták a nyílt sisakos küzdelmet.Ha lenne náluk csatár most egy sima vereségről beszélgethetnénk.Sajnos...Természetesen értem mire gondoltál.:-)

keshudioo 2015.02.17. 11:19:46

@Type-R: @danimester1: Társkeresővé alakultunk! :-D

danimester1 2015.02.17. 11:21:21

@keshudioo: Húha ez izgalmasan hangzik!Kategóriák vannak?

keshudioo 2015.02.17. 11:23:47

@danimester1: A "Ki nagyobb Juveszurker?" mezőnyben vannak kategóriák. Divatdrukker, vérző szájú ultra, csak-Del-Pierót-ismerem, én-már-Platini-óta-a-Juvénak-szurkolok és az anyám-már-magzat-koromban-Juve-himnuszt-játszott-a-bakelitről kategóriák.

danimester1 2015.02.17. 13:03:53

@keshudioo: Te melyik kategóriába tartozol?!Én a legutóbbit bevállalom,de akár az összeset kivéve a divatdrukkert.Megmondom őszintén én ilyen szado-mazo kategóriát is tettem volna,mert erre is van rengeteg példa az utóbbi időben,bár azt inkább kihagynám.:-)

venember83 2015.02.17. 16:20:26

@danimester1: szado vagy mazo? Nagyon nem mindegy, hogy én szenvedek, vagy más szenved. :D

danimester1 2015.02.17. 18:18:34

@venember83: Sajnos van mikor szenvedni kell bizonyos okok miatt,de van mikor megy itt a szadulás is ....Szerintem értitek mire gondolok.:-)

KysBé 2015.02.17. 20:26:13

@babo0410: Ez olyan " Szíjj Melinda " style ...

MDaniel98 2015.02.18. 18:58:04

@keshudioo: Olyan nincs, hogy "Pont a Calciopoli óta drukkolok a Juvénak?":)

keshudioo 2015.02.18. 19:13:34

@Juventus FC 15: Bevezetjük! :-)

@danimester1: Őszintén szólva az én kategóriám éppen kimaradt, de elég nehezen tudnám így beskatulyázni a dolgot. Nekem talán Del Piero volt az első név, akit megjegyeztem, de a zebralétemnek rengeteg köze van a szomszéd sráchoz. Ha érdekel, bemásolom ide, amit pont pár napja írtam a RUJ Facebook-oldalára. :-)

"6-7 évesen nem sokat tudtam még a játékosokról meg klubcsapatokról, csak magáról a futballról. Akkoriban a FIFA 99-ben meg 2000-ben még az Atlético Madriddal voltam mindig, mert tetszett a piros-fehér mezük, ám a szomszéd srác rendszeresen átjött játszani. Olyankor mindig egy csapatban kellett lennünk, hogy ne legyen sértődöttség abból, hogy egymás ellen játszunk, ő pedig ragaszkodott a Juventushoz Davids miatt. Nekem az első emberke, aki feltűnt és megtetszett, az egy körszakállas úriember volt, nevezetesen Del Piero. Ugye az akkori FIFA-kban mindenki ugyanúgy nézett ki, csak a hajszín, a bőrszín meg néha az arcszőrzet volt más, én pedig jól megjegyeztem a körszakállas Juventus-csatárt magamnak. Nem sokkal később elkezdtem gyűjteni különböző sportújságokat, kivágtam a focis és Juve vonatkozású cikkeket, füzetekbe ragasztottam őket, néztem minden meccset, amit csak tudtam. 2003-ban, 11 évesen már a Milan-szurkoló hittantanárommal kötöttünk Milka alapú fogadást a BL-döntő előtt. Másnap szomorúan vittem neki a csokit. A Juve iránti szerelmem a Calciopolival még erősebb lett. 2007-ben a Magyarország-Olaszország mérkőzésen először láthattam kedvenc játékosaimat, sírtam az örömtől. 2012-ben pedig a RUJ-jal Udinébe is elutazhattam, hogy végre lássam a "rózsaszín Zebrákat". A Juventus számomra az egyetlen örök szerelem."

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3382) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4155) mercato (4139) nyilatkozat (7439) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása