Allegri: "Tévez és Pirlo nem játszik a Hellas Verona ellen"

Allegri Massimiliano_1.jpgA Juventus holnap este bemutatkozhat az Olasz Kupa idei kiírásában is, hiszen a torinóiak a Hellas Verona együttesét fogadják majd. Az Öreg Hölgy mestere, Massimiliano Allegri a mérkőzést megelőző sajtótájékoztató során beszélt várható kezdőcsapatáról, valamint a nyári igazolásokról.

"Pirlo és Tévez biztosan nem játszik majd a holnapi mérkőzésen." - mondta Allegri az eseményen jelen levő újságíróknak. "Még csak be sem hívtam őket, így négy csatár áll majd rendelkezésemre. Téveznek és Pirlónak pihenőre és külön edzésmunkára van szüksége. A négy csatárom közül kettő játszik majd az első félidőben, s másik kettő a másodikban.

Ami Barzaglit illeti, még mindig nem tudjuk pontosan, hogy mennyi időt vesz majd igénybe a teljes felépülése. Fogalmazzunk úgy, hogy jól halad, s ma reggel már a csapattal dolgozott. Mindannyian nagyon örülünk, s bízunk benne, hogy mihamarabb visszatérhet.

Az Olasz Kupa az egyik célunk ebben a szezonban, ezért mindent meg kell tennünk. A stadion megtelik, így nincs szükségünk plusz motivációra.

Marrone már dolgozik, azonban múlt hétvégén influenzás volt. Holnap, az utolsó edzésen mérlegelni fogom, hogy Mattiello már az első perctől fogva lehetőséget kap, vagy csereként áll-e be. Bonucci kipihente magát, köszönhetően az eltiltásának és a szünidőnek. Motta nem kapott meghívót. Visszanyertük Cácerest, s vasárnap nagyszerű mérkőzést játszott. A keret forgatása miatt fontos, hogy mindenki visszatérjen. A klub azon dolgozik, hogy igazoljon néhány további komoly játékost."

A sajtótájékoztató során szó esett a Juventus nyári igazolásairól is, s a csapat mestere egyenként elemezte az új érkezők eddigi teljesítményét.

"Az új igazolásaink jók voltak. Pereyra volt az, aki a legtöbbet játszott, s ezt bármelyiküknél jobban tette. Evrának akadtak nehézségei az elején, azonban mostanra felépült. Morata nem mindig játszik, de akkor is kiváló technikai képességekkel rendelkezik, ami fontossá teszi. A Napoli ellen levett egy olyan passzt, ami nem volt egyszerű, s ez tette lehetővé, hogy Vidal egy nagyszerű találatot szerezzen. Ő egy kiváló játékos, s még többet fejlődhet. A Real Madridtól érkezett, s végigment azon a folyamaton, hogy előbb gyerekként kezelték, majd itt felelősség terhe kerül a vállára. Nem egyszerű, amikor az embert elkezdik fontos játékosként kezelni."

Coman még mindig csak egy fiú, de már játszott két mérkőzést kezdőként, Veronában és Firenzében, s jó teljesítményt nyújtott. Hatalmas potenciál és minőség rejlik benne. Rômulónak volt egy jó meccse a Parma ellen, de aztán kidőlt."

A csapat egyik legbiztosabbnak tűnő nyári távozója a klub saját nevelésű játékosa, Sebastian Giovinco lehet, aki csupán perceket kap.

"Természetes, hogy nem egyszerű lehetőséget kapni, miközben Tévez ilyen kiváló dolgokat művel, s Llorente ilyen jól dolgozik, ezt Giovinco elég jól tudja. Giovinco nem képes trequartistát játszani, hacsak nem rövid időszakokra.  Ő egy támadó, nagyszerű technikai kvalitásokkal. Úgy kezelem a játékosaimat, mintha a szezon végéig maradnának. Az öt támadó közül néhánynak mindig a kispadon kell maradnia."

Ugyan csak a közelmúltban írt alá új szerződést a Juventusszal, a legújabb pletykák ismét Paul Pogba esetleges távozásáról, s az érte érkező csillagászati ajánlatokról szólnak.

"Teljesen normális, hogy mindenki megveszik Pogbáért. Nagyszerű kvalitásokkal rendelkezik, s még képes tovább fejlődni. Ezt kevésbé teszi, mint amennyire képes lenne..."

Allegri szót ejtett a Serie A többi szereplőjének eddigi igazolásairól is a téli átigazolási szezonban.

"Az Inter két fontos igazolást hajtott végre az átigazolási piacon, s harcban lehetnek a harmadik helyért. A Milan már nyáron is jól erősített. A harmadik hely nyitott, az összes 26-31 pont körüli csapat harcban áll a Bajnokok Ligájáért."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr257074043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

danimester1 2015.01.14. 18:35:37

"A klub azon dolgozik, hogy igazoljon néhány további komoly játékost."Elismerem hogy a jó munkához idő kell,de ennyi?!Ráadásul az idő szorít minket,ha érkezik is valaki akkor is csak a padra,mert nem lesz ideje felvenni a ritmust.A mondat utolsó részére leszek kíváncsi "komoly" játékos.Erre mérget nem vennék,de legyen igaza,hogy valóban komoly lesz és nem csak pénz kidobás.Megemlíti a kupát is,remélem látni fogjuk a csapaton ,hogy az O.K. az egyik céljuk.Tetszik,hogy "forgatni" akarja a csapatot és lehetőséget kaphatnak a többiek is,de Tevez nélkül nehéz lesz.Egyébként megint egy korrekt nyilatkozatot tett.Barzaglinak meg gyors felépülést és mihamarabbi visszatérést.

juve28adam 2015.01.14. 19:37:10

Ha Coman nem kap holnap lehetőséget kezdőként(!) akkor jobban teszi ha már télen eligazol a francba, többet ér ennél a srác. Tényleg legalább az ilyen meccseken hagy jusson rendes szerephez.

Rivendell 2015.01.14. 19:39:53

@juve28adam: tehát már nem csak én vagyok így a srácot illetően.

Hoods. 2015.01.14. 19:42:00

@Rivendell: En is ezt gondolom o ennel tobbet erdemel. De mivel nincs helye a Juveba (mint Gionak se) igy nem sokat josolok neki.

Rivendell 2015.01.14. 19:49:44

@Hoods.: jól átvágták a palánkon annyi bizonyos...Gio-hoz képest ő azért annyival jobb,hogy sokkal fiatalabban tapasztalta meg és jóval tehetségesebb focistaként,neki még van vissza út a top felé és ha elkerül tőlünk,remélem 1x meg is szivat minket.... jó fej srácnak tartom,annyit megérdemelne velünk szembe:)

Juvegaspy 2015.01.14. 21:25:18

18eveskent ne akarjuk mar kezdonek Comant! Emlitettem mer regebben is o nem Pogba.
O is tudja hogy meg fiatal nem kell ot eladni max kolcson egy felevre a sassulonak vagy vkinek az allando lehetosegert. De ha marad es turelmes lesz szep karrierje lehet akar itt is.

Juvegaspy 2015.01.14. 21:28:14

@Rivendell: "van vissza ut a top fele"
Ezt hogy erted?
Mind mondtam egy 18eves sracrol van szo. Barmely komolyabb csapatnal ez lenne a sorsa!
Nem azert temetni mert nem lett kezdo elso eveben a Juventusnal.

Rivendell 2015.01.14. 21:30:34

@Juvegaspy: ennyi erővel maradhatott volna PSG-s is és akkor jobb csapatnak is lehetne tagja....:) Azért Pogba se mutatott többet,mint COman az első mérkőzésén...pont azért baromság őt jegeltetni,mert nála megvannak a váratlan passzok stb és még sebessége is van a srácnak,ami kb senkiről nem mondható el a keretben...kivétel Pogba és Asa,többiek futottak még kategória.

Juvegaspy 2015.01.14. 21:34:36

@Rivendell: hol jatszatnad? Csatarkent?

Rivendell 2015.01.14. 21:35:41

@Juvegaspy: hogy értem? Gio leépült,neki 1 Parma-ban maradás is jobb lett volna,nálunk az ügyeletes vízhordó lett...
Mi eleve visszalépés vagyunk 1 PSG-hez képest momentán,pláne hogy nálunk szintén semmi lehetőséget nem kap,miközben tudásban a közelében nincs senki azon posztokon,ahol játszhatna. mi ez ha nem leépítés? vagy edzésen majd fejlődni fog? vagy a primaverások között,akik a klub szégyenei kb....ha belegondolok,hogy milyen szakemberek vannak edzőként,mert Pogban kívül itt fiatal nem nagyon fejlődött manapság/megkockáztatom Pogba mostani tudásának nagy része már ide érkezésekor is +volt szerencsénkre/ akkor Coman-ra így hogy nincsenek játékpercei,csak a leépülés vár.

Hol van a sok felvásárolt fiatal primaveras tehetség az utóbbi 4-5 évből?

Hoods. 2015.01.14. 21:36:51

@Juvegaspy: Egy egy meccsen minimum beferne Lori helyett.

Rivendell 2015.01.14. 21:37:03

@Juvegaspy: csatár mögött,vagy balon

én eleve nem csatárként használnám,bár belegondolva,hogy Morata-Lóri milyen szintet üt meg...halál lazán csatárként is lehetne játszatni,legalább Tevez kapja 1 játszótársat kicsiben-földön

konrad66 2015.01.14. 21:45:04

Így állnék fel 4-3-1-2
Storari
Lichsteiner-Ogbonna-Romagna-Mattiello
Pereyra-Padoin-Marchisio
Coman
Giovinco-Morata

Gio nálam utolsó lehetsősége,mert Milanban Pazzini ugyanez,és bizonyított

konrad66 2015.01.14. 21:46:39

Nálam holnap Mattiello,és Coman mindenképen játszon

MDaniel98 2015.01.31. 10:22:23

Szerencsére legalább pihenhetnek egy kicsit.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3382) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4155) mercato (4139) nyilatkozat (7439) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása