Coman: „Neki fogunk esni az Atletinek”

Coman Kingsley_2.jpgA Juventus fiatal üdvöskéje, Kingsley Coman, figyelemre intette csapata soron következő ellenfelét. A Bajnokok Ligája keddi játéknapján az Atlético Madrid látogat Torinóba, ahol a Juve a továbbjutásért és a csoport első helyéért is küzd majd.

A francia középpályás szerint ennek megfelelően állnak majd a mérkőzéshez, így agresszív letámadásra számíthatnak a madridiak. A bajnokságban az előrehozott pénteki játéknapon egy gól nélküli döntetlennel hangolt a torinói csapat, ami a Fiorentina otthonában – különösen egy ilyen sorsdöntő összecsapás előtt – elfogadható eredménynek tekinthető.

A csoportból való biztos továbbjutáshoz már egyetlen pont is elegendő, de egy két gólos győzelemmel már csoportelső lenne az olasz csapat. Vereség esetén csak akkor megy tovább a Juventus, ha az Olimpiakosz nem veri meg otthon a Malmöt – ám a görögök hazai mérlege alapján erre vajmi kevés esély mutatkozik.

Ennek kapcsán Coman a JTV-nek nyilatkozott: „Elszórtunk néhány értékes pontot az első mérkőzéseken, de aztán egyre hatékonyabbá váltunk. Az Atlético ellen egy izgalmas, ki-ki meccsre számítok, ahol nem szabad a továbbjutást jelentő döntetlenre koncentrálnunk, a csoportgyőzelem a cél.”

A pénteki döntetlen volt Coman második bajnoki szereplése kezdőként, de a PSG korábbi tehetsége még adós az első góljával: „Kemény összecsapás volt, aminek az elején problémás volt a védekezésünk, a 3-5-2-re való visszatérés miatt. A pályára lépés előtt mindenki bátorított, még a személyzet is, de legfőképpen a honfitársaim, Pogba és Evra.

Egy nagyon fontos pontot hoztunk el Firenzéből, de a kvalitásainkat tekintve akár mindhármat elhozhattuk volna. A Roma csapatával állandó párbajt vívunk az elsőségért, ahol mindkét gárdának a maximumot kell nyújtania, hogy versenyben maradjon. Az olasz futball jóval taktikusabb a franciánál, ahol a taktikai húzások helyett jellemzően a fizikális fölény dönti el a mérkőzéseket.

Max Allegri szinte biztosan visszatér a négy védős felállásra az Atlético ellen, miután Stephan Lichtsteiner ismét rendelkezésére áll, Simone Padoin pedig kiválóan teljesít a bal bekk posztján. Carlos Tévez és Claudio Marchisio pihentek Firenzében, viszont Morata és Llorente közül még nem sejteni, melyikük kezdhet kedd este.

Ezalatt Diego Simeone legénysége egy Elche elleni, 2-0-ás idegenbeli győzelemmel biztosította a pozitív hangulatot a BL mérkőzésre való készülés előtt.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr986963269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Devilke Balla 2014.12.07. 14:24:24

"A francia középpályás szerint ennek megfelelően állnak majd a mérkőzéshez, így agresszív letámadásra számíthatnak a madridiak."

igy kell beetetni a madridot. és majd hogy meglepodnek,mikor agressziv letámadás helyett egy félidot alibizni fogunk,és magunkra huzni oket :D

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3385) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (915) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9916) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4158) mercato (4141) nyilatkozat (7440) Olasz Kupa (326) összefoglaló (411) pletyka (4171) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása