Tévez: "Jobban szeretem az új szerepkörömet"

Tévez Carlos_gólöröm hátulról.jpgA vasárnap esti Juventus-AS Roma rangadó előtt nyilatkozva, Carlos Tévez elismerő szavakkal szólt az új mesterről, Massimiliano Allegriről, valamint a következő ellenfélről.

"Túl korai lenne azt állítani, hogy a mérkőzés a Scudettóról dönt majd, mivel a hosszú szezon során a Bajnokok Ligája rengeteg energiát emészthet fel a csapatoknál. Oda kell figyelni az Interre, a Milánra és a Napolira is." - nyilatkozta Tévez a Corriere dello Sportnak.

"Mielőtt Olaszországba jöttem, nem számítottam rá, hogy a Roma ilyen erős csapat. Meglepetést jelentettek számomra. Ebben a szezonban csökkentették a szakadékot, mivel Rudi Garcia kerete könnyedén felveheti a versenyt minden fronton. Úgy gondolom, hogy a Roma erősödött, de továbbra is a Juventus az esélyes."

A Juventusnál a legjelentősebb változás a csapat kispadján következett be, hiszen az elmúlt három esztendő sikeredzője, Antonio Conte lemondott, majd az olasz válogatott élén vállalt munkát, s helyét Torinóban Massimiliano Allegri vette át.

"Conte hátrahagyta nekünk a győzelem iránti vágyat, valamint azt a mentalitást, hogy mindig meghatározónak kell lennünk. Allegrivel minden megváltozott, kezdve a taktikánkkal, egészen addig a módig, ahogyan a mérkőzésekre készülünk. Meg kell vallanom, hogy jobban szeretem az új szerepkörömet." 

"A jövőm? Megerősíthetem azt, amit mindig is mondtam, hogy a Boca Juniorsnál szeretném befejezni a pályafutásomat, azonban egyelőre nem foglalkozom a kérdéssel."

A két klub érdekelt volt a Bajnokok Ligája hétközi játéknapján, s míg a Roma 1:1-es döntetlent ért el a Manchester City otthonában, addig a Juventus vereséggel távozott a tavalyi döntős Atlético Madridtól.

"Döntetlenre végezhettünk volna az Atlético ellen, mivel nem nyújtottak többet nálunk. Ugyanakkor nekünk még többet kell nyújtanunk. Az a célunk, hogy ugyanazt az iramot tartsuk fenn a Bajnokok Ligájában, amit a Serie A-ban, s ebben az értelemben a Madridban elszenvedett vereség még javunkra is válhat."

"A Manchester City ellen Totti megmutatta, hogy milyen hatalmas játékos. Mindenki ismeri a képességeit, azonban ami igazán lenyűgözött, az az éhsége és elszántsága volt harmincnyolc esztendősen. Ezt nem könnyű fenntartani, ha valaki hosszú éveken keresztül viseli ugyanazt a mezt."

"Totti a Roma jelképe. Nem lesz elég őt megállítani, mivel bajnokok veszik körül. Iturbét már ismertem a River Platenél töltött időszakából, s azt gondolom, hogy nagy dolgokra képes. Saját magamra emlékeztet." - mondta Tévez mosollyal az arcán.

"Ismerem Paredest is, s úgy hiszem jó teljesítményre képes, mivel a Roma az ideális keret a további fejlődéséhez."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr26758245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

babo0410 2014.10.04. 17:42:33

Az eddigi nyilatkozatok alapján jobban érzik magukat a játékosok Allegri taktikájában, mint Conte szigora alatt. Szerintem ez nem baj, csak tartson akkor ki jó sokáig.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9911) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4137) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása