Pogba: „Pirlo a példaképem” - Frissítve!

pirlo es pogba.jpgPaul Pogba legutóbbi interjújában elmondta, melyik sportoló a példaképe, valamint ismét megemlítette, milyen tiszteletlen bánásmódban volt része a Manchester United csapatánál.

A francia válogatott a bianconero csapat egyik legfontosabb játékosává nőtte ki magát, mióta 2012-ben elhagyta az Old Traffordot, és Torinóba költözött, ahol úgy érzi, megbecsülésnek örvend, ellentétben azzal, amit a Premier League-ben szereplő csapatnál tapasztalt.

„Melyik volt életem legrosszabb pillanata? A Manchester Unitednél töltött időszak.” - nyilatkozta a fiatal sztárjátékos a SportsMail kérdéseire válaszolva.

„Természetesen, amikor egy ilyen nagy csapatnál játékos az ember, akkor tudja, hogy türelmesnek kell lennie, míg eljön az ő lehetősége, azonban nem éreztem úgy, hogy engem ott játékosként vagy emberként tiszteltek vagy értékeltek volna.”

Ezt követően a középpályás csapattársát kezdte dicsérő szavakkal illetni, valamint elmondta, melyek voltak karrierjének eddigi legfontosabb eseményei.

„Szerencsés vagyok, hogy a hősöm, Andrea Pirlo mellett játszhatok. Nem titkolom, hogy olyan játékossá kívánok válni, amilyen ő.

Mindent megnyert karrierje során, méghozzá úgy, hogy mindig fontos szerepet játszott.

Nem tudok választani a Juventus csapatával megnyert két bajnoki cím és az első válogatottbeli szereplésem között. Mindegyik rendkívül különleges élmény számomra.” - zárta kitérve a válasz elől a fiatal sztárjátékos.

Frissítés:

Paul Pogba a mai nap folyamán twitter fiókján keresztül tagadta, hogy bármikor is a fenti riportot adta volna a Daily Mail, SportsMail munkatársának, avagy David Kent újságírónak, akivel legnagyobb örömére eddig nem találkozott, továbbá fenntartja a jogot, hogy bírósághoz forduljon a megjelent, valótlanságot tartalmazó cikk kapcsán.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr786240182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MDaniel98 2014.06.01. 15:09:06

"Paul Pogba a mai nap folyamán twitter fiókján keresztül tagadta, hogy bármikor is a fenti riportot adta volna a Daily Mail, SportsMail munkatársának, avagy David Kent újságírónak, akivel legnagyobb örömére eddig nem találkozott, továbbá fenntartja a jogot, hogy bírósághoz forduljon a megjelent, valótlanságot tartalmazó cikk kapcsán."

Érdekes...

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9912) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4138) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4168) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása