Conte hosszabbított a Juventusszal?

Conte Antonio_5.jpgA Juventus szurkolóit napok óta mély aggodalomban tartja a csapatot zsinórban három bajnoki címre vezető mester jövője, s az olasz sajtót viharként felforgató legújabb pletykák szerint Antonio Conte új, 2018-ig érvényes szerződést írt alá imádott klubjánál. 

A Tuttosport értesülései szerint a szakvezető napok óta tárgyalásban állt a klub elnökével, Andrea Agnellivel, s a felek végül megegyezésre jutottak egymással.

Conte nem rejtette véka alá, hogy csak abban az esetben tudja elképzelni a közös jövőt, ha a klub vezetősége komoly, a csapatot európai színtéren is versenyképessé tevő igazolásokat eszközöl a nyár során.

A Juve időközben elhódította a bajnoki címet, s 99 pontjával pontrekordot állított be, amelyet a Cagliari legyőzésével 102 pontra javíthat, s ezzel az első olasz csapattá válhat, amely elérte a száz pontos álomhatárt.

A vasárnapi záró mérkőzést követően, a Juventus hatalmas ünneplést tervez Torinó utcáin, míg a csapat jövője és Antonio Conte esetleges távozása miatt aggódó szurkolók tiltakozó demonstrációra készültek.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr606178540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rockitbaby 2014.05.18. 09:23:25

Valami készülődik a színfalak mögött, minden kétséget kizáróan.

danimester1 2014.05.18. 09:28:01

Természetesen a hosszabbítással mindkét fél csak jól járna.MI azért mert maradna a sikeredző,ő azért mert lenne egy biztos munkahelye.Ennek az egész "hisztinek" szerintem két oldala van.1.Conte valóban szeretne európai babérokra törni amiben teljesen azonosulni tudunk vele.2.Némi kis fizetés emelés kiharcolása amit szintén megérdemel.A mutatott teljesítményünk az előző 3 évben valóban példaértékű,vitathatatlan.A nemzetközi porond már más tészta amit csak 50%-ban varrnék a nyakába.A meglévő kerettel nem tudott mást játszatni mint a megszokott 352-öt.Itt jön képbe a vezetőség a garasoskodásával majd Marotta ill. a játékos megfigyelők,majd a pénz nem megfelelő elkötése ill. bizonyos esetekben a koncepció nélküli tucat vásárlás néha a játékosért 2-3X ár kifizetése.Ilyenkor persze elvárjuk az igazolásokat,de sokan elfeledkeznek arról,hogy több olyan játékosunk is van akit 2-3 részletre vettünk meg (némelyiket minek?!) ami szintén a mercatora szánt összeget fogja csökkenti.Sajnos ha marad ez a "szerencsejátékszerű koncepció"(amiben egyelőre jól állunk,idáig jól jöttünk ki),akkor nem számíthatunk semmi jóra a jövőben,sőt nem kockáztatok nagyot ha azt mondom a bajnokság is igen nehéz lesz.(Itt fel is tenném a költői kérdést,hogy más csapatok mi a bánatból igazolnak mikor nekik nincs BL,EL,saját stadion bevétel,sőt ők fizetnek stadionbérleti díjat és a TV közvetítés sem egy hatalmas összeg?!)Természetesen nem várok X milliós nagy költekezést hanem azt a kicsit ami van az ésszerűen elkölteni elsősorban a hiányposztok betömésére és nem 1-2M vacillálva elbukni egy-egy jó,minőségi játékost és végre legyen valami szemmel látható,kézzelfogható jele annak,hogy a vezetőségünk tényleg építeni akarja ezt a csapatot és nem csak szinten tartani.Lehet itt beszélni az FFP-ről,de kérem szépen ha igazolunk úgy hogy egy évben vagy két évben mínuszosak vagyunk azt lehet ellensúlyozni pl. azzal hogy tovább tudunk menni a Bl-ben ami plusz bevétel minden tekintetben ill.a nem idevaló játékosok eltávolításával amivel pénzük marad (fizetésük pl.)Utoljára pedig szintén plusz bevételi forrás lenne ha Agnelli felvarrattatná a 3. csillagot tuti megnőne a mezeladások száma.

szeszterciusz 2014.05.18. 09:56:10

Na csak lesz valami végre !!!! remélem marad és mögé áll a vezetőség pár igazolásba . talán rájönnek , hogy az eredményekhez igazolni kell !!! Bízakodo vagyok :)

konrad66 2014.05.18. 10:07:20

Ezt,hogy eredményekhez igazolni kell remélem Marotta nem úgy értelmezi ,hogy megveszi új Padoinokat

babo0410 2014.05.18. 10:21:59

@danimester1: Most megint leírtad ugyanazt a baromságot, ami itt napi 50x minimum elhangzik, és tökre nem így működnek a dolgok. Hála a jó istennek nem úgy van, ahogy leírtad. Mert ha úgy lenne, most nem hogy pontrekordra nem törhetnénk, de még csak a zsinórban 3x-ra megnyert scudettonk se lenne sehol. Amit leírtál az max a Secco érára igaz.

Bekövetkezett az a forgatókönyv, amit én biztosra vettem, ha igaz a hír. Conte hosszabbítása várható volt. Csak össze kellett hozni Conte kéréseit a klub anyagi lehetőségeivel. Ha Conte marad az jó hír (és engem meg se lepett), mert így biztosan lesznek erősítések. És szinte biztosra vehető, hogy jövőre 4-3-3 lesz az alapfelállásunk.

babo0410 2014.05.18. 10:23:26

@konrad66: Nem unalmas még ez a baromság? Tavaly nyáron is csupa Padoinokat igazoltunk nem?

danimester1 2014.05.18. 10:38:53

@babo0410: Te mindig a tutit írod és te látod a legjobban a dolgokat bocs ha megsértettelek mester!Elnézést!Kifejtenéd mi az a baromság amit írtam és mit beszéltetek meg Torinóban?!Te igazi tökös megmondó ember vagy és elsüllyedek szégyenemben,hogy le mertem írni olyan gondolatokat amik baromságok!Ezúton is kérem a tisztelt szerkesztőket,hogy töröljék a hozzászólásomat.Még egy gondolat legyél szíves ejtsél pár szót a koncepciónkról mert én annyira hülye vagyok,hogy nem látom az erdőtől a fát.

Goku06 2014.05.18. 10:55:46

@danimester1: én meg egy nagy +1-et írok az első kommentedre. Minden szóval egyetértek.

ez a "szerencsejáték" koncepció tényleg elmond mindent :)
Annó elhoztuk a kiöregedő Pirlot, akivel akár bukhattunk volna nagyot is.. Tevezt is úgy hoztuk el, hogy ő azt hitte hogy levezetni jön az NB1-be.. Llorente miért jött? az edző kérte?nem, beleillett a taktikánkba?szélsők hiányában ez sem igaz. Hát miért? Ja mert ingyen volt. Ziegler? Ingyen van, vegyük meg.
Ha két játékos közt kellett választani akkor kivétel nélkül az olcsóbb (ám idősebb, gyengébb, stb) opció jött. Ez minden, csak nem jó koncepció.

És persze az "alkudozós cigány" tárgyalási taktikánkat kell most félretenni. Ha Sanchez 25ért vihető, még ma el kell utalni az árát. Mert hogy ő ennél többet ér, az biztos. (Ha belegondolunk Asamoah is 20 millió körüli áron volt.. vagy egy 25 éves tapasztalatlan cserebelsővédőért is adtunk 15-öt... akkor egy nemzetközi szinten elismert, fiatal klasszisért 25 nagyon alacsony ár.)
Ha most elkezdünk szórakozni azzal hogy 21+2milla bónusz, és telik múlik az idő, megjelenik egy-egy komolyabb kérő is...
Mert azért nemhiszem hogy mi lennénk az egyetlen csapat, aki érdeklődik Sanchez iránt, és aki 25 millát megadna érte.. Más csapatok is látják hogy ő többet ér annál.

konrad66 2014.05.18. 10:58:38

@babo0410: Tévez és Llorente is az
Tényleg unalmas csak az As Roma most nyáron nagyon jól fog erősíteni és nekünk is muszáj lesz

Olasz30 2014.05.18. 11:00:12

Srácok!Ne basztassátok már folyton Marottát!
1:Padoin,és Peluso KIFEJEZETTEN CONTE KÉRÉSÉRE ÉRKEZETT!
2:Szerintem a világ egyik legjobb transferese.Csak azt a pénzt tudja elkölteni,amit a kezébe adnak.
3:A Padoinos igazolásit mindenki felemlegeti,de miért nem emlegetitek fel a Pirlo-Pogba-Llorente trio érkezését 0 Ft-ért?
4:A keret nem szar.Csak nemzetközi szinten tapasztalatlan.Ezt bizonyítja,hogy ebben az évben egyetlen olyan meccset sem láttam,ahol lefocizták volna a Juvét!Sem az Bl-ben,sem az EL-ben,sem odahaza.Talán egyedül a Napoli,de az belefért.Sok csapat elfogadná,ha évente egyszer fociznák le.
4:Nem látunk bele a kasszába.Ne felejtsük el,hogy nem túl sok pénzt hozó szponzorszerződéseink vannak,a stadionépítés hitelből valósult meg,gondolom finom kamattal,amit jóideig nyőgni fogunk,és idén a Bl sem hozott sok pénzt.És persze arab tulajdonosunk sincs,aki önti a csapatba a pénzt számolatlanul(hála istennek)
5:Marotta azt nyilatkozta,nem lesz nagy költekezés a nyáron.De lehet,úgy értette,nem költünk sok saját pénzt.Ha eladjuk a sleppet(Q-Vuci-Gio-Pepe-Padoin-Pelus-Isla+akár Marrone-Immobile) jó kis összegre tehetünk szert,amivel lehet javítani a keret minőségét,ebből a pénzből már kijönne Mandzu/Morata,és Alexis is.Ha meg Pogbát eladjuk(amit szerintem 70M-ért meg kéne tennünk),újabb nevek idehozására nyílik lehetőség,anélkül,hogy saját pénzt kellene költeni.Pogbát 20M-ért simán pótolná Ericsen,és jöhetne a szélre Di Maria,a védelembe meg Hummels.

konrad66 2014.05.18. 11:04:11

@Olasz30: Sabatini és Alberto Bigon sokkal jobb sportigazgatók

Type-R 2014.05.18. 11:06:59

@babo0410: Nem unalmas még minden posztnál leírni a tutit? Mindig mindenhol megvéded a vezetőséget pedig egyáltalán nem szükséges. Úgyhogy újfent megkérlek, hogy fejezd be!

Táno 2014.05.18. 11:34:40

@danimester1: Babo a varázsgömbjéből mindent lát/hall :-) .

Goku06 2014.05.18. 11:43:20

@Olasz30:
1. Conte kérésére érkeztek, de Conte sem játszatja őket.. :D
De egyébként valaki nagyon elbaszott valamit amikor leigazoltuk őket.

2..
3. Ezek gyönyörű transzferek voltak. Bár Llorente egyáltalán nem illett volna be a csapatba, csak mivel ingyen volt, el kellett hoznunk. Ő azért nem klasszis, ellenben a másik két játékos.. Pirlonál azért Conténak is vannak nagy érdemei, mert egy kiégett ex-zsenit igazoltunk.. Őt újra formába kellett hozni és ráépíteni a csapatot.. Pogba üzlet zseniális volt (bár kérdés mi lett volna, ha 2 millió lett volna az ára 0 helyett?

4. Igaz, nem focizott le minket szinte senki sem idén. De akkor visszakérdezek: Hány csapatot fociztunk mi le? Nézzük csak a BL és EL meccseinket. Játszottunk meccset nagycsapatok, kiscsapatok és közepes erősségű csapatok ellen is.. De ha jól emlékszem egyiket sem fociztuk le.

Táno 2014.05.18. 11:47:17

@konrad66: A stadion építés kb 35 millába fájt, amit ki tudja mennyi idő alatt törlesztünk. De hogy szemléltessem: kevesebbe kerűlt nekünk a stadion, mint a Napolinak Higuain!

tjunior 2014.05.18. 12:09:40

amikor babot oltjátok, (sokszor joggal) akkor csak azt nem veszitek észre, hogy ti is csak a saját elképzeléseiteket mantrátok, aminek ugyanúgy nem sok a valóságalapja...legalábbis ritkán látok hivatalos linket, vagy akár csak konkrét számokat vagy tényeket egy fikázás vagy egy kijelentés mögött...

konrad66 2014.05.18. 12:10:43

@Táno: Higuain az árát egyébként megszolgálta a Bl-ben is jó volt 5 meccs 4 gól,azonkívül Napoli mezeladásai is nőttek vele

danimester1 2014.05.18. 12:26:15

@Olasz30: Szia nem kötekedésből írok a kommentedre van amiben egyetértek és van amiben nem.
1.-2.re Nincs basztatva csak van egy Juve bennfentesünk aki mindig erre hivatkozik. Szimpátiától függetlenül sok olcsó igazolást kiengedett az utóbbi időből pl. Honda,aki az ázsiai piacon/piaccal pénzt hozhatott volna..Tény jól megcsinált egy-két üzletet viszont Olaszországon túl nagyon ritkán lát el és azt is csak akkor ha ingyen vagy annál olcsóbb.A sok elszórt pénz fiatalokra és kiégett senkikre(Anelka,Bendtner,stb.).A fiatalok az megint olyan dolog,hogy 50-50%,mert Conte nem játszatja vagy nem meri ill. elmerülnek a feledés homályába,túl adunk rajtuk ilyen "p"-s igazolásokért.Ő kérte volna ezt nem venném kézpénznek,de legyen,inkább ilyen x,y tervként vészmegoldásnak érkeztek.
3.-4.-re Meg kapta érte a piros pontot és a kockacukrot is mikor fel lett emlegetve.A keret tényleg nem szar a kezdőt tekintve viszont a padunk igen sovány ill. középszer(ek) vagy focistának nem nevezhető egyének alkotják.Ami szintén nem az edző hibája,de itt vissza is lehetne kérdezni miért nem nyúl a fiatalokhoz.Nemzetközi szinten tapasztalatlannak nem neveznék egy olyan csapatot/keretet aki/k már 3. éve együtt játszanak,itt inkább Conte a saras(emlékezzünk a reál elleni 433-ra) a rotálás és pad hiánya.
Pontosan!Nem látunk a kasszába és nem is tudhatjuk mennyi az annyi,de akkor megkérdezem miért szórjuk azt a keveset is el,inkább vennénk csak egy-egy minőséget?
Viszont tőled is megkérdezem,hogy te hol és milyen koncepciót látsz a vezetőség által mutatott tevékenységben az átigazolási piacon?Szerintem mint írtam is a látottak alapján ez csak szinten tartás.Amennyiben nem fektetnek be idén,jövőre még többet kell a keret kora miatt.Nincs más választás idén el kell kezdeni.
@Táno: Pontosan a staidon nem került nekünk olyan sokba és ha jól tudom a samsung is beszállt,de azt hiszem ő utólag.
@Goku06: Ne sértsd meg a mestert és fejezd be a "baromságok" leírogatását!+1:-)

Táno 2014.05.18. 13:09:58

@konrad66: Bocs, az a hsz Olasz30-nak ment (-stadion miatt nincs pénz)
Sorry

Il Principino 2014.05.18. 13:32:40

Babo te tényleg egy mindentudó okostojás vagy!Itt mindent te tudsz a legjobban:)Végül is múltkor már 4en magyaráztuk neked a dolgokat,hogy szerintünk mi lenne a ha...pl.Sánchez,de mind hülyék voltunk..aztán a végén te is ugyan oda jutottál mint mi:D

rockitbaby 2014.05.18. 14:29:04

Nem tartom egy taktikus zseninek Marotta-t, de arra nem gondolunk, hogy esetleg az ő részéről direkt megy ez a nem lesz nagy költekezés duma? Secco-ék már a bajnokság vége előtt kész tényként közölték a sajtóval, hogy mennyiből igazolhatunk és kiket akarunk. Így persze mindenkit áron felül szereztek meg. Lehet csak azért megy ez a vakítás, hogy ne tudja senki, mennyink van, így szerezve jobb alkupozíciót. Ha ennek a hírnek is lehet hinni, akkor hetek óta tartó parasztvakítás ment mind a vezetőség, mind Conte részéről. Marotta már olyanokat is mondott, hogy a szurkolók féljenek Conte távozása miatt, Agnelli meg egyenesen kijelentette, hogy senki sem pótolhatatlan. Erre most jön, hogy aláírt a Mester.

Nem tudom, mi megy a háttérben, de nekem van egy olyan érzésem, hogy ezek valamit nagyon titkolni akarnak, ezért mentek ezek a parasztvakítások. Vagy van már lezsírozott igazolásunk, vagy a közelében járunk ennek, de hogy ez a herce-hirca szerintem direkt ment, az tuti!

babo0410 2014.05.18. 17:37:07

@Type-R: Engem kérsz meg folyton, hogy ne védjem a vezetőséget? De az bezzeg tetszik neked, hogy minden hírnél leírja mindenki, hogy mekkora szar az egész Juve vezetőstül, edzőstül? Az bezzeg tetszik neked, ha a blog 90%-a csak szidja folyton a vezetőséget? Meg az is, hogy állandóan csak Padoin meg Peluso leigazolása miatt fikázzák Marottat? Meg az is tetszik gondolom, hogy a blogon hozzászólók többsége nem hajlandó elismerni, hogy Pogba-t, Vidalt, Conte-t, Pirlot, meg még egy pár jójátékost is Marotta hozott ide. Ha valaki szidja Marottat az jó, de ha valaki elismeri, akkor az már kiakaszt? Elég érdekes, hogy Marottat csak szidni lehet. Én hülye meg azt hittem szabad véleménynyilvánítás van. Vagy nem? Csak azt szabad leírni, ami a szerkesztőknek tetszik?
@danimester1: @Táno: Én ilyet soha nem állítottam, csak rohadt unalmas az hogy mindig miután elolvasom a hozzászólásokat, akkor az lesz az érzésem, hogy ez a blog arra lett létrehozva, hogy ki tudja jobban szidni a Juvét. Mintha nem is Juve drukkerek hsz-et olvasnám legtöbbször. És ez leginkább rád igaz Táno! Te tudod a legjobban kritizálni az egész vezetőséget. Neked aztán tényleg semmi nem jó! Nekem csak ebből van rohadt elegem.
@tjunior: Lehet úgy gondolod, hogy sokszor joggal b.szogatnak engem, de a tények eddig az én véleményemet igazolják. Abban viszont egyetértek veled, hogy úgy oltanak engem, mintha ők nem a saját véleményüket írnák le, és amit leírnak, azt mindig biztos forrásokra hivatkozva alá tudnák támasztani.
@Olasz30: Sokmindenben egyet kell értsek a hsz-eddel. De azért azt még nem jelenteném ki, h Marotta a világ egyik legjobb transzferese. Az tény, hogy kevés pénzből jól tud gazdálkodni, de majd ha lesz pénz klasszisokat venni akkor fog kiderülni milyen guru. Elkezdi majd szórni két lapáttal a pénzt, hatalmas fizetésekkel csábítja ide a klasszisokat, vagy akkor is okosan igazol, nem az aktuális legfelkapottabb neveket, és hasonlók. Majd akkor kiderül milyen guru. Ja és Hummelsre ne nagyon számíts. 40 alatt nem hiszem, h elengednék, annyit meg nyilván jelenleg nem fogunk kiadni senkiért. 30 alatti igazolásaink lesznek sztem akkor is, ha Pogba távozik.

Táno 2014.05.18. 18:49:05

@babo0410: Hát babo neked se jó semmi! Olasz30 próbált hozzád hasonló véleményt formálni, de te még Őt is leugatod! Amúgy ha nem tetszik a fórum szerintem ne látogasd!

danimester1 2014.05.18. 19:30:03

@babo0410: Üdv.MESTER!Ez a blog nekünk szurkolóknak lett létrehozva bizonyos keretek és szabályok közt ez eddig tiszta?Egyszerű a megoldás nem kell elolvasni más kommentjét és nem lesz problémája a kis lelkednek,hogy megint csak Marottát szídják.Senki nem szídja/szídta a hibái kerültek/kerülnek rendszerin(de inkább csak a mercato kapcsán)előtérbe.Ez nem csak vele van így hanem a játékosokkal is,tehát nem kell a bolhából elefántot csinálnod.Másik blogon is szajkózák és ekézik mint téged is.Minden embernek vannak hibái és aki ilyen reflektor fénybe van ekkora csapatnál dolgozik az rendszeresen előtérbe kerül független a beosztásától.Te miért ekézted Marchisiot vagy/és Pirlot?!Gyanítom azért mert elégedetlen voltál velük ilyen vagy olyan okból azaz a mutatott teljesítményével.Beppe esete gyakorlatilag ugyanaz vagy tán nem!?Ha jól végzi dolgát pacsi hanem seggberúgás/szídás/eke jár érte.Egyszerű mint Kolumbusz tojása.Sokszor az érzésem veled kapcsolatban hogy direkt keresed máson/másokon a támadási felületet,hogy középpontba kerülj/kerülhess valaki foglalkozzon veled,így azt gondolom neked nem volt gyerekszobád.Gyakorta írod le te is véleményed de ésszerű dolgot még nem olvastam tőled csak a hatalmas nagy tudásod kibővített szótárát tele "ha","volna","lehet","éreztem" és hasonszőrű érvekkel.Én sem és szerintem senki nem tudja valójában mi is folyik,de egy-egy teóriát átgondolva lehet ésszerűen és kultúráltan is beszélgetni,vitatkozni nem mindig csak a saját magad által vélt vagy valós(ez a ritkább!) dolgokat megpróbálni ráerőltetni más/másokra.Senkitől nem olvastam soha olyat hogy már pedig kötelező egyetérteni vele és csak olyan regisztrálhat aki direkt oltogatja a másikat vagy a csapat egy-egy tagját vagy vezetőit.El kell tudnod fogadni hogy emberek vagyunk más más mentalitással,beállítottsággal és véleménnyel valamint azt is,hogy valaki visszafogottabb valaki hevesebben nyersen fogalmaz.Ezen ha nem tudsz túllépni ill. feltett szándékod más/mások rendre utasítása inkább ne látogass ilyen helyekre.Nem sértésnek szántam ne érts félre csak néha sok...Erre sem kell/kötelező válaszolnod...

Type-R 2014.05.18. 20:30:06

@babo0410: Ne légy már nevetséges, kérlek! Jössz ezzel az álszent véleménynyilvánítós dumával és próbálsz mártírnak tűnni, úgy sakkozni, hogy kiderüljön, téged még az adminok is elnyomnak. Viszont el kell keserítselek, mert ez nem jön be.
Mindannyian tudjuk, hogy senki sem vett a szájára azért, mert saját véleményed van. Arról van szó, hogy Te minden körülmények között leírod azt a bizonyos véleményt, kötelességednek érzed, hogy hallasd a hangod. Ezzel természetesen vitát gerjesztesz, mivel nem tudod alátámasztani tényekkel a mondandódat, ugyanúgy megérzésekre és spekulációra alapozol, mint mások. Ha ezzel pedig jogosan szemesítenek, akkor megsértődsz.
Szeretnélek emlékeztetni egy bizonyos mmartin91 nevű olvasóra, akivel a legtöbbször te kerültél összetűzésbe. Ő sem a véleménye, hanem a kötözködő hozzáállása és agresszivitása lett kitiltva. Te ugyanezt teszed, ezért most utoljára megkérlek, hogy bejezd meg az emberek önkényes felvilágosítását! Nem attól lesz igazad, ha struccpolitikát folytatsz és feltétel nélkül, a hibákat észre nem véve istenítesz valakit.

babo0410 2014.05.18. 20:58:01

@Type-R: Na pont ezt mondom. Ti meg folyton leírjátok, hogy mindenki hülye a vezetőségből. És ezt szajkózzátok minden cikknél. Ez nem unalmas? Nem unalmas 500-adszorra elolvasni, h Marotta alkalmatlan, Agnelli puhapöcs, Elkann meg szarik a csapatra? Mert engem meg ez bosszant. Szerintem meg inkább ti vagytok akik szeretitek minden cikknél leírni, hogy a Juvéból mindenki hülye, nem leszünk jók úgy se, minden rossz stb. Nem szoktam mindenkivel vitázni, csak a nagyon szélsőséges véleményekkel. Amúgy én nem tudom tényekkel alátámasztani a mondandomat, ezt úgy írod, mintha mások tényekkel tudnák alátámasztani a negatív véleményüket. Nem áll szándékomban senkit megbántani, de sokan elég éles kritikával szoktak előállni, amik legtöbbször túlzóak. Amúgy meg én nem veszem észre a hibákat? Én észreveszem, de ti meg csak azokat látjátok sajnos, és előszeretettel nagyítjátok fel főleg Marotta, Agnelli és Elkann hibáit. És én látom a hibáikat, de ti sajnos csak azokat veszitek észre. Nem áll szándékomban senkivel összeveszni. De ha vitázunk valamiről az nem tudom miért baj? Az lenne a blog célja, hogy értelmes eszmecsere folyjon. De ehhez el kéne fogadni azt is, hogy a Juve vezetőségének és főleg Marottának nem csak hibái vannak.

KINGovHELL 2014.05.18. 21:04:58

@Type-R: Kedves, te velem akkor is nekiálltál háborúzni, amikor annyit írtam, hogy sóherek és nem adnak pénzt. Erre jöttél, hogy miért volna Marotta rossz szakember, Agnelli hozzá nem értő, stb. stb., holott egy szóval nem említettem. Belevizionálsz más emberek hozzászólásaiba olyat, ami nem valós. Ritkán írok a blogra, de te vagy az egyik, aki képes, ezt elérni nálam.

KINGovHELL 2014.05.18. 21:14:06

@Type-R: Bocs, babonak címeztem. :D

Type-R 2014.05.18. 22:39:41

@babo0410: Vitázni én sem akarok, ez az alapállás. Légyszíves olvasd az első hozzászólásomat, abban megtalálod mit gondolok arról, hogy mások tényekkel támasztják-e alá a negatív hangvételt!
Másodszor pedig miért beszélsz konzekvensen többesszám második személyben? Mi az, hogy mi? Ne vegyél már mindenkit közösen egy kalap alá, aki nem ért veled egyet. És itt ismét visszautalok az első hozzászólásra. Olvasd el még egyszer, mert abban azt is említettem, hogy nem a véleményeddel van a gond, hanem azzal, ahogyan és amennyit megnyilvánulsz.
Azzal pedig ne törődj, hogy mások mikén mondják el gondolataikat, mivel nem jogosít fel semmire, ha számodra azok elfogadhatatlanok. Majd az adminok moderálják azokat az olvasókat, akik átlépik a blognormákat.
Végezetül pedig a véleménynyilvánításra vonatkozó pont a blog szabályzatból:
"A blog nem fórum, nem azért jött létre, hogy Te leírhasd a véleményedet. A bejegyzésekhez azonban hozzászólhatsz, ha van mondanivalód."

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9911) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4137) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása