Gasperini: „A Juve az olasz Bayern München”

Gasperini Gian Piero_uvolt.jpgA Genoa edzője, Gian Piero Gasperini úgy vélekedik, hogy csapatának következő ellenfele, a Juventus „Olaszország Bayern Münchenje”, így csapatának kötelezően száztíz százalékot kell nyújtania soron következő bajnokiján, amely ma este 20.45-kor kezdődik.

„Holnap a legjobb Juventus ellen fogunk pályára lépni, és ez rendkívül motivál minket.” - mondta Gasp szombati sajtótájékoztatóján.

„Fontos, hogy száztíz százalékon üzemeljünk és kiválóan teljesítsünk. A Juve mindig legjobbját nyújtotta, de mi megkíséreljük megmutatni, mennyit is javultunk a legutóbbi találkozónk óta.

Olyan Genoát szeretnék látni, amely tudja, hogy bármit elérhet. Mi mindent meg fogunk tenni, ami tőlünk telik, hogy gondot okozzunk a Juventus csapatának.

Nagy presztízzsel bír ez a teszt, és mi hazai pályán leszünk, így ez előnyünkre fog szolgálni. A Juventus bárkinek képes gondot okozni, és gyakorlatilag a szezon összes mérkőzését (szerk. bajnokiját) megnyerte.

Olyan, mintha a Juventus az olasz Bayern München lenne, mivel különbség van köztük és a többi közép-topcsapat között. Nem ajándékozhatjuk meg őket lehetőségekkel, és leginkább azt bánnám, ha buta hibákat vétenénk, mint a Chievo elleni mérkőzésen.”

Isaac Cofie eltiltás miatt nem játszhat, míg Luca Antonini, Alessandro Gamberini, Šime Vrsaljko és Juraj Kucka sérültek.

„Mindig jó teljesítményt nyújtottunk a Juventus ellen a Marassiban, így ismét próbát teszünk erre holnap. A csapat jó edzésmunkát végzett a héten a számos hiányzó ellenére.

A gond az, hogy általában a nagy csapatok ellen gyorsabban kell futnunk, mivel ez az egyetlen előnyünk, azonban a Juventus esetében ez nem érvényes, mivel ők mindenkinél keményebben dolgoznak. Ez tovább nehezíti a feladatunkat a vasárnap esti találkozón.” - zárta a tájékoztatót az ellenfél egyik erősségének kiemelésével a Genoa trénere.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr485861950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

danimester1 2014.03.16. 11:08:35

Megtisztelő Gasperini szavai,de mi még nagyon messze vagyunk a bőrbutyisokhoz képest.Itthon minden rendben,de az európai sorozatokban még csak gyerekcipőben járunk.A vezetőség tehet ez ellen a nyáron minőségi igazolásokkal.Persze ameddig csak a profitot tartják szem előtt addig nem számítok nagy előre lépésre.Igaz egy jó sorsolással akár megint mehetünk a nyolc közé,de tartok tőle,mivel a nyáron VB és lesz egy fáradt csapatunk.Az igazolások meg a jövő zenéje.Itt is csiki-csuki állapotra számítok több okból is.Ha megy Pogba,akkor nekünk akárkiről legyen szó arany árban fogják adni és lőttünk is egy öngólt az eladásával amivel bizonyítani fogják,hogy a profit van előtérbe helyezve és így gyengítettünk a kp.-n.A másik a csapat öregedik és fiatalítani kell ez elkerülhetetlen a jövő szezonban már mindenki 30-as lesz szinte.Vidal szintén megér egy misét,mert ha megy még egy öngól és pótolhatatlan,de ezt Pogbával kapcsolatban nem tartom annyira kivitelezhetetlennek.Marad a baloldal ami évek óta vár a "csodára".Nincs mese be kell fektetni és nem kifogásokat keresni,mert befektetés nélkül ne akarjanak "profitot" sem pénzügyileg sem a pályán.Tartok tőle ha nem lesz megerősítve a keret minőségileg el fogjuk veszíteni az "értékeinket" és nem utolsó sorban Conte mestert is.Nem akarok vészharangokat kongatni,de szerintem Vidal,Pogba és a sztárjaink európai porondon is szeretnének sikeresek lenni ami erősítések nélkül nem fog menni,sőt előbb vagy utóbb pont ezért és a nagyobb kereset miatt távozni fognak.Látni a csapaton az utóbbi meccseken,hogy a calcio nekik már nem annyira motiváló mint pl.1.5-2 évvel ezelőtt...

venember83 2014.03.16. 14:00:16

@danimester1: Gasp azt mondta, hogy a Juve olyan Olaszországban, mint a Bayern Németországban. Ez nem azt jelenti, hogy amúgy összehasonlítaná a két klubot, csak az országon belüli helyzetükről szólt Gasperini.

danimester1 2014.03.16. 16:29:19

@venember83:@Kotrevák Kelly: Szóba hoztam a nemzetközi erőviszonyokat értelmezni tudok és értem is mire akart kilyukadni csak ez kijött belőlem...

Kotrevák Kelly (törölt) 2014.03.16. 16:36:29

@danimester1: Elhiszem.:-) Sajnos csak olaszban vagyunk bájernek, Európában max galata...

balooka 2014.03.16. 20:44:52

Stream-et tud valaki?

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása