Pirlo: "Kizárt, hogy távozzak a Juventustól"

Pirlo Andrea_2.jpgA Juventus veterán játékmestere, Andrea Pirlo elárulta, hogy hamarosan meghosszabbítja nyáron lejáró szerződését a klubbal, így tovább folytatódik a játékos torinói kalandja.

"Még nem írtam alá, hiszen vannak apró részletek, amelyekről még egyeztetünk, de kizárt, hogy távozzak. Hamarosan megtörténhet a bejelentés." - nyilatkozta Pirlo a La Gazzetta dello Sportnak.

"Sűrű időszak volt, s nem volt időnk a végére jutni, de ez be fog következni, amint lesz néhány szabad percünk, így a szurkolók megnyugodhatnak."

Pirlo szót ejtett a Juventus legújabb sikereinek kulcsfigurájáról, Antonio Contéról is, akivel kiváló kapcsolatot ápol, de bevallotta, hogy természetesen nem mindenben ért egyet a mesterrel.

"A mester és én mindig jól kijöttünk egymással. Persze, néha vitatkozunk, hiszen soha sem fognak olyan játékost látni, aki mosollyal az arcán hagyja el a pályát, vagy úgy ücsörög a kispadon."

"Azonban ezek apróságok, ő az egyik legjobb, akivel valaha dolgoztam. Nagyszerű edző, s ámulatba ejtett a taktikai felkészültségével, az összpontosításával, valamint a céltudatosságával."

"Az elszántsága, amivel a tökéletesség felé törekszik, egészen lenyűgöző. Mindezt kiválóan átadja a csapatnak."

A Juventus idén ismét európai serleget szerezhet, ha nem is a Bajnokok Ligájában, s Pirlo bevallotta, hogy az esetleges Európa Liga siker további sikerekhez segítheti az építkező klubot.

"Ez egy fontos cél, egy mini Bajnokok Ligája. Kulcsfontosságú lépcsőfok a nemzetközi fejlődésünk szempontjából. Az Európa Liga megnyerése lehetővé tenné, hogy egy Európai Szuperkupával indítsuk a következő szezont. A győzelem további győzelmekhez segít."

"Erős hajrát szeretnénk a bajnokságban és az Európa Ligában, majd utána ostromot indíthatunk a Bajnokok Ligájáért."

A Juve az örök rivális Fiorentinával találkozik az Európa Liga legjobb tizenhat alakulata között, s Pirlo úgy véli, hogy a ma esti, hazai mérkőzésen fontos cél, hogy a csapat kapott gól nélkül zárja a találkozót.

"Azzal a céllal utaznak majd hozzánk, hogy legalább egy gólt összehozzanak, s így hazai pályán a továbbjutásért játszhassanak jövő héten. A Fiorentina egy nagyon jó csapat, ezért óvatosnak kell lennünk."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr145858358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MDaniel98 2014.03.15. 14:09:56

Csak írnák már alá,könyörgöm!Egyik komoly klubnak se telik ennyi időbe szerződéseket meghosszabbítani,mint nekünk...

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása