Buffon az elmaradt pihenőnapról, Osvaldóról és a magánéletéről

Buffon Gigi_gólöröm.jpgA Juventus csapatkapitánya, Gigi Buffon a Chievo elleni találkozót megelőzően nyilatkozott az Sky Sport Italiának, s szót ejtett Contéról, az újonnan érkezett Osvaldóról, valamint a magánéletével kapcsolatos pletykákról is.

A torinói csapat Veronában egy megnyert mérkőzést engedett ki a kezéből, így ezzel értékes két pontot hagyott a bajnokság újoncánál, s a csapat teljesítménye retorziókat is hozott, mivel Antonio Conte törölte a hétfői pihenőnapot a keret naptárjából, s helyette edzést vezényelt a játékosoknak.

"Meglepetés volt, s mint minden meglepetés, jól és kevésbé jól is elsülhetett. Nem repestünk az örömtől, de ismerve az edző mentalitását, valamint azt, hogy mit akar tanítani nekünk, nem voltam igazán meglepve." - nyilatkozta Buffon.

"Most előbb a Chievo következik, majd az Európa Liga. Nincs bennünk félsz amiatt, hogy háromnaponta pályára kell lépnünk, mivel speciális edzésrenddel készültünk erre. Elég üzemanyaggal rendelkezünk ahhoz, hogy versenyben legyünk mindkét sorozatban."

A Chievo elleni bajnoki találkozón várhatóan Giorgio Chiellini és Andrea Barzagli is hiányozni fog majd a Juventus kezdőcsapatából.

"A hiányzók csak még nagyobb felelősséget tesznek a keret többi tagjának vállára. Természetes, hogy hiányoznak a pótolhatatlan játékosok, mint Barzagli vagy Chiellini, de a csapat tizenegy emberrel győz és védekezik."

A Juve támadórészlegébe új játékos érkezett Osvaldo személyében, aki nyárig kölcsönben szerepel majd a zebramezes csapatnál.

"Pablo megmutatta, hogy készen áll a kemény munkára mindannyiunkért, s már két hete itt van anélkül, hogy bármiféle zavart keltett volna. Lelkes, s tisztában van vele, hogy milyen nagy lehetőség a Juvéban szerepelni. Aztán ott van a világbajnokság is, s úgy gondolom, hogy egy olyan játékos mint ő, nem hagyja elúszni ezt a lehetőséget."

Buffon a magánélete révén is a lapok címoldalára került a közelmúltban, s a pletykák arról szóltak, hogy közel került ahhoz, hogy elhagyja feleségét, Alena Šeredovát a Sky Sport Italia riportere, Ilaria D'Amico kegyeiért. 

"Szerencsére olyan nagyszerű munkám van, amely mellett nem kell semmi mással sem foglalkoznom, így az energiámat és az összpontosításomat a pályára tartalékolhatom."

"Harminchat esztendős vagyok, s általában rendelkezem önkritikával is, így amikor a tükörbe nézek, tudom, hogy  mindenki máshoz hasonlóan, vannak hibáim, de azt is tudom, hogy rendkívül lojális és őszinte ember vagyok. Ezért semmi okom nincsen arra, hogy rosszul érezzem magam."

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr225815531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MDaniel98 2014.02.15. 21:25:36

Azt azért jó látni,hogy bármilyen flegmán és nagyképűen játszik néha a csapat,azért Conte még mindig a kezében tartja az irányítást,és nem engedi meg,hogy bárki is ellustuljon,vagy aki ezt megteszi,az nem nagyon kap egy ideig szerepet a csapatban.Buffon magánéletére vonatkozó kérdését a riporternek kissé arrogánsnak és szenzációhajhásznak érzem,de Buffon is eléggé rendesen mellébeszélt a dolognak,nem mondom.

JUVE76 2014.02.15. 21:52:24

@Juventus FC 15:
"Azt azért jó látni,hogy bármilyen flegmán és nagyképűen játszik néha a csapat,azért Conte még mindig a kezében tartja az irányítást,és nem engedi meg,hogy bárki is ellustuljon"

Erre tökéletes példa az utolsó meccsünk a Verona ellen!!!

MDaniel98 2014.02.15. 21:57:10

@JUVE76: Arra akartam célozni,ha Conte ilyet lát a csapattól,azért képes bekeményíteni nekik,hogy megtudják,hogy,ha így játszanak,ahogy a Verona ellen,annak következményei vannak.

ToTTy-Juve 2014.02.16. 22:08:31

begugliztam mindkét hölgyet és azt kell mondjam, hogy Muffonunknak nagyon komoly izlése van. Ennek tudatában még jó, hogy nem érzi "risszul" magát...ilyen párosítással én lennék a világ legboldogabbja :)

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9910) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4153) mercato (4137) nyilatkozat (7437) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása