Batistuta: „Osvaldo nagyon jó üzlet volt”

Gabriel Batistuta véleménye szerint a Juventus alkalmi vételt csípett el Dani Osvaldo leigazolásával, aki mindössze féléves angliai kiruccanás után tér vissza az olasz bajnokságba, egyelőre csak ideiglenes a nyárig.

Batistuta Gabriel_Fior mezben geppuskazik.jpgA Serie A egyik leghatékonyabb külföldi csatára úgy gondolja, hogy ez az átigazolás határozottan jót fog tenni a Juventusnak.

„Nem számítottam arra, hogy ilyen hamar visszatér egy Serie A csapathoz, azonban, ha ezt választotta, akkor minden bizonnyal azért tette ezt, mert ez volt a kívánsága.” - nyilatkozta Gabriel Batistuta a TuttoMercatoWeb újságírójának ezen a héten.

„A Juve alkalmi vételt ütött nyélbe, és Osvaldo ismeri az olasz közeget, és itt számos dolgot el lehet érni, de véleményem szerint ez mindegyik közül a legnehezebb bajnokság. Nem mondom, hogy a legszebb, de a legnehezebb, higgyenek nekem.

Hogy valóban a legkeményebb-e? Nem lehet mindenki kívánságának eleget tenni, külföldön inkább a Premier League és a La Liga küzdelmeit kísérik figyelemmel, azonban az olaszországi bajnokság szintje igazi tekintélypróba.

A taktika a legfontosabb, a pályán a csapatok sokkal szervezettebbek, a csapat kompaktabb, és a játékosok úgy mozognak, hogy meggátolják a gólszerzést.”

Gabriel Batistuta az interjú alatt megosztotta véleményét a Juventus dominanciájáról a honi bajnokságban.

„Még számos mérkőzés van hátra, azonban a bianconero csapat hatása a bajnokságra megsemmisítő erejű. Nem kérdés, hogy ők rendelkeznek a legerősebb csapattal, és nem hagynak ki egyetlen alkalmat sem arra, hogy ezt bizonyítsák.

Hogy a második és harmadik hely sorsa is eldőlt volna? Nem hiszem, bár van egy kis különbség pontokban, de még semmi se dőlt el. A Fiorentinámnak nem sikerült kihasználni a Napoli botlását, azonban mindennek ellenére a firenzeiek nagyszerű szezont futnak.

Célba vehetik a harmadik helyet, az Olasz Kupát és az Európa Ligát is. El kell kerülniük az olyan botlásokat, mint a Cagliari ellen. Ezek a mérkőzések, bizonyos szempontból még fontosabbak is, mint a közvetlen megmérettetések.

Az Európa Liga? A Napolinak és a Juventusnak megvannak az eszközei arra, hogy a döntőbe jussanak, azonban érdemes figyelni a Fiorentinát is.

Ez a kupa nagyon fontos a liláknak, és minden követ meg fognak mozgatni a kieséses szakaszban, ha pedig a Fiorentina és a Juventus is továbbjut a legjobb tizenhat közé, akkor igazi csata várható.”

Az Európa Ligában a Fiorentina az Esbjerg ellen, míg a Juventus a Trabzonspor ellen kell, hogy győzedelmeskedjen február huszadikán és huszonhetedikén, hogy a legjobb tizenhat között egymás ellen vívhassanak a továbbjutásért.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr305798995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ToTTy-Juve 2014.02.05. 13:54:28

...biztosan van néhány ember, aki még így gondolja, de a többség szerintem csodálkozik.

MDaniel98 2014.02.05. 20:03:12

Olyan nagyra vannak vele egyesek,hogy hihetetlen.Csak nehogy nagyot koppanjon...

2014.02.05. 22:38:49

@Juventus FC 15: Úgy beszélnek erről a fogyatéskosról,mintha valami csodagyerek lenne...28 éves,semmit nem ért el,semmi olyan hűűűdekibaszottdurvanagyextrát nem rakott ki a pályára soha...egyébként egy hisztis,tudatlan paraszt,az IQ-ja ránézésre is igazán bizalomgerjesztő,ahogyan a viselkedése is...egy tipikus sutaagyú buta tulok,akire nagyon ráférne,hogy egy Pepe vagy egy De Jong-féle vadállat jól megrakja őt a pályán!Remélem meg is lesz,hiába igazolt ide,én nem ejtenék könnycseppet,ha Essien vagy Nigel eltörné őt,mint a ropit...

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9913) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4154) mercato (4139) nyilatkozat (7438) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4169) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása