Immobile: „A jövőm nem tőlem függ”

Ciro Immobile karrierje határozottan jó irányt vett a Torino FC csapatánál, azonban a játékos tisztában van azzal, hogy a rivális Juventus is beleszólhat a sorsába.

Immobile Ciro_Toro mezben.jpgA csatár játékjogát egyenlő részben a két torinói csapat birtokolja, és úgy tűnik, hogy a futballista megtalálta a helyét a bikáknál, mivel az idei szezonban eddig tíz bajnoki gólnál tart.

„A világbajnokságon való részvétel minden focista álma, ám először egy másik álmot kell valóra váltanom a Torino csapatával. Képesek vagyunk-e európai kupasorozatban játszani jövőre? Először biztosítanunk kell az első osztályban maradást, aztán meglátjuk, milyen helyezést fogunk elérni” - olvasható a játékos nyilatkozata a Tuttosport hasábjain.

„A szurkolók magas célokat tűztek ki, ez pedig pozitívum, azonban senki nem képes meghatározni a jövőt, senki nem tudhatja, mi fog történni.”

„Ami a jövőt illeti, nem titok, hogy ez nem tőlem függ. Boldog vagyok a Torino együttesénél, miért akarnék távozni? Mindenki tudja, hogy a játékjogom fele a Juventus tulajdona, így a helyzetet a kellő időben mindhárom fél közreműködésével kell majd megoldani.”

„Mindaddig azonban csak arra koncentrálok, hogy mi a legjobb a Torino csapatának. Beismerem, hogy ideges voltam, amikor megérkeztem a csapathoz, mivel nem tudtam, hogy a szurkolók milyen fogadtatásban részesítenek majd, azonban a gránátvörös csapat szimpatizánsai elkövettek mindent, hogy itthon érezzem magam. Fantasztikus közönsége van a klubnak.”

Ciro Immobile a Pescara csapatában hívta fel magára a figyelmet Marco Verratti társaságában és Zdeněk Zeman edzősége alatt, aki a Giampiero Venturara emlékezteti a futballistát.

„Mindkét edző nagy figyelmet fordít a taktika részleteire, jó futballt kívánnak játszani csapataikkal úgy, hogy a csapat minél kevesebbszer veszítse el a labdát. Ezen felül megvan bennük az az irónián alapuló humorérzék, amely a kellő pillanatban segít az öltözőben megoldani a problémákat. Nagyon fontos a megfelelő hangulat megteremtése.”

„A Torino számára keményebb lesz a bajnokság második felvonása, mivel már nem vagyunk az a meglepetéscsapat mindenki számára, ami az ősszel voltunk. Mindenáron bizonyítani szeretnénk, hogy a jelenleg elért helyezésünk nem véletlen, és hogy ezt nem csak a szerencsének köszönhetjük.”

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr835771522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

keshudioo 2014.01.20. 10:27:13

A tavalyi Genoás idénye nagyon kiábrándító volt, de ez a szezonja egészen kecsegtető. Kíváncsi vagyok, mi lesz vele a jövőben. Ha nem is a Juventusban, de sok sikert kívánok neki, mert szimpatikus játékosnak tartom.

www.youtube.com/watch?v=fJI9GaJEaWo

keshudioo 2014.01.20. 10:35:46

Azt még hozzátenném, hogy én Immobilét sokoldalúbb játékosnak tartom, mint Zazát, úgyhogy én őt preferálom, ha választani kell.

tjunior 2014.01.20. 10:39:46

@keshudioo: hát nekem meg nem szimpatikus, nem is az őszi toro-juve meccs miatt amikor majdnem eltörte Tevez bokáját, mer valószínű nem szándékos csak egy borzasztóan sikerült belépő volt, hanem a tavaly előtti Genoa-Juvén ahol extázisban ünnepelte a Juve ellene gólját. Hát Olaszországban ez nem szokás, még a volt csapata ellen sem ünnepel a legtöbb játékos, nemhogy a nevelőegyesülete ellen...Tanulhatna Gabbiadinitól

keshudioo 2014.01.20. 10:49:50

@tjunior: Nem is annyira emberileg tartom szimpatikusnak, inkább az adottságai miatt. Persze értem, amit mondasz, de az is logikus, hogy egy játékos az aktuális csapatáért harcol. Viszont örülök, hogy a Tévez elleni szabálytalanságra emlékeztetsz, mert az például kiment a fejemből. Még ha nem is volt szándékos, elég ronda talpalás volt.

2014.01.20. 10:54:06

Nem ügyetlen a srác,de ahhoz,hogy valaha még pályára léphessen a Juvéban,még rengeteget kellene fejlődnie túl sok mindenben,amire szerintem ő már nem képes...Zaza se jobb semmivel nála,Berardira viszont figyelnünk kell,rendkívül ígéretes,ösztönös tehetség,itt kiteljesedhet,ahogyan Pogba!

benssz 2014.01.20. 12:36:35

@keshudioo: nem csúnya gólocska :D

neuropa 2014.01.20. 15:21:25

@fire06: Én is ezt gondolom róla, ahogy Zazáról és Gabbiadiniről is: mindhárman jó játékosok, fiatalok is, de senkit nem tudnának kiszorítani a Juve kezdőjéből a posztjukon. Padoztatni meg nincs értelme egyiket sem. Berardi viszont jó poszton és tökösen is játszik, eddig. De ha eladják a Vuci-Q-Gio hármast, felőlem jöhet rotálni Gabbo és Immo. De állandó helyük aligha lesz 1-2 éven belül.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3391) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (920) elemzés (40) előzetes (861) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9925) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2432) meccsek (4169) mercato (4145) nyilatkozat (7450) Olasz Kupa (331) összefoglaló (413) pletyka (4176) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása