Bonucci: „A Juventus intelligensen játszott”

Leonardo Bonucci a meccs utáni nyilatkozatában az intelligens játéknak tulajdonította csapata lehengerlő győzelmét a tabella második helyezettje fölött.

Bonucci Leonardo_golorom labdaval mez alatt.jpgA védő ezúttal gólszerzőként is kitűnt, Andrea Pirlo szabadrúgását követően a hosszú oldalon érkezett, és becsúszva juttatta a labdát a kapuba, majd gólörömként a labdát meze alá rejtette, ezzel utalva felesége terhességére.

„Általában a rövid oldalt támadom, de ezúttal hátul maradtam, és Andrea nagyon helyesen tette, hogy a hosszú oldalra helyezte a labdát. A babát május tizenkilencedikére várjuk” - nyilatkozta örömittasan a gólszerző a Sky Sport Italia munkatársainak.

„Tisztában voltunk vele, hogy saját pályán nekünk kell irányítani ahhoz, hogy a tabella első helyén maradjunk. Annak ellenére, hogy kicsit mélyebben visszahúzódtunk, hogy megelőzzük az AS Roma ellentámadásait, három gólt szereztünk, és fontos győzelmet sepertünk be.”

„Intelligens teljesítmény volt a részünkről, mivel nem hagyhattuk, hogy az AS Roma legfőbb kvalitását kamatoztathassa, vagyis hogy kihasználja embereinek, például Gervinho és Adem Ljajić, gyorsaságát kontratámadások alkalmával.”

Leonardo Bonucci a mérkőzést követően szólt az ellenfél meccs előtti nyilatkozatairól is.

„Hagytuk, hogy az AS Roma játékosai hadd beszéljenek, míg mi inkább a pályán érveltünk. Az utóbbi években, amikor az AS Roma hozzánk látogatott, mi domináltuk a játékot, és ezúttal is így történt.”

„A nagy klubok az erős védelmen alapulnak, és mi is ezt próbáltuk tenni ma. Alázatosan játszottunk és kivártunk, minthogy fejetlenül előre rohanjunk, és teret hagyjunk az ellenfél játékosai előtt, amit ők ki tudtak volna használni.”

A vasárnap esti volt a bianconero csapat sorozatban tizedik győzelme a bajnokságban, vajon minek tudható be ez, mivel több ez a csapat, mint a tavalyi?

„Egy évvel tapasztaltabbak vagyunk, és az edző folyamatosan tüzeli a győzelmi éhségünket, amely továbbra is megvan az utóbbi két év bajnoki címei ellenére is.” - fedte fel a titkot Leonardo Bonucci.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr845737857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1852) bajnokság (3395) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (923) elemzés (40) előzetes (862) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1648) játékosokról (9928) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2434) meccsek (4174) mercato (4145) nyilatkozat (7453) Olasz Kupa (331) összefoglaló (414) pletyka (4177) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (288) video (201) Címkefelhő
süti beállítások módosítása