Al-Khelaifi: "Nyáron kísérletet tehetünk Pogba leigazolására"

Al-Khelaifi.jpgA szédületes anyagi lehetőségekkel megáldott Paris Saint-Germain elnöke, Nasszer Al-Khelaifi elárulta, hogy a francia klub nyáron alighanem elszánt kísérletet tesz majd a Juventus értékes középpályásának, Paul Pogbának a leigazolására.

"Paul Párizsból származik. Hatalmas játékos, s Franciaország jövőjét testesíti meg." - nyilatkozta Al-Khelaifi a Le Parisiennek.

"Nem próbáljuk meg leigazolni télen, azonban talán kísérletet teszünk vele következő nyáron."

"Jelen pillanatban nem gondolkodunk egyetlen játékoson sem, de rajta tartjuk a szemünket az átigazolási piacon, mivel soha sem lehet tudni, hogy mi történik majd az elkövetkező hetekben. Valaki meg is sérülhet nálunk."

"Nem hiszem, hogy télen igazolni fogunk, már most is kiváló csapattal rendelkezünk."

Paul Pogba jelenlegi szerződése 2016-ig érvényes a Juventusnál.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr655723920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

devil-z 2014.01.03. 14:36:29

Ha erre valóban sor kerül akkor szerintem eldőlt a sorsa, a mi szempontunkból vélhetően nem fognak garasoskodni, az ő szempontjából meg a Juve egyelőre nem jelent szintlépést. Ki tudja hány év kell még, hogy újra meghatározó csapat legyünk a BL-ben nem úgy mint most, hogy szinte örülhet aki minket kap ki.
Mégis miért maradna?

Reálba, Barcába még nem elég érett de 1-2 év villogás a francia bajnokságban (otthon) és már mehet is a legerősebb csapatokhoz.

DINOBIZZO 2014.01.03. 14:40:13

azt nem értem h ezen a szinten ahol ezek a játékosok tartanak (évi 3-4-5 milliós fietésre gondolok) mi ereje van a pénznek???így is bármit megvehet amit csak akar...én megmondanam ennek a khadafinak h sz*rok a pénzedre besz*ptad a f*szt...

venember83 2014.01.03. 14:57:46

@Brindza Levente: nem a pénz, hanem a lehetőség megnyerni bizonyos trófeákat, pl. bajnoki cím különböző országokban, illetve BL. Ez számít, nem alapvetően a pénz. Lásd pl. Federer keresett 5-6 milliót idén a tornákon, amiken részt vett, de ennek közel tízszeresét szponzorpénzekből. Az eredmény kell a játékosoknak és a felhajtás, hogy a szponzorok is felfigyeljenek rájuk.

Goku06 2014.01.03. 15:18:46

hát most fog eldőlni, hogy mikor akarunk nagycsapat lenni, 1-2 éven belül, vagy 4-5 éven belül..

tjunior 2014.01.03. 17:12:28

@Brindza Levente: pénzből lehet sok de elég sosem

tjunior 2014.01.03. 17:17:25

A probléma ott kezdődik, hogy szerződést kellene valahogy hosszabbítani vele, pontosabban Raiolával...hát nem egyszerű és a PSG állítólag 7 milliós fizetéssel csábítgatja, hát mi ezt ha megfeszülünk se tudjuk megadni neki, nem is szabad. Ha nem hosszabbít szerződést nincs miről beszélni. Ezzel együtt keresnénk rajta annyit hogy 3 minőségi játékost is lehetne venni az árából pl. Verratti-Kolarov-Mandzukic trió vagy kinek mi a szimpatikus.

DINOBIZZO 2014.01.03. 17:19:06

az anzsiba is elment eto meg willian meg még páran ott biztos sok kupát nyertek:D de amúgy azt értem én h trofeakat akarnak nyerni de szerintem nalunk is lehet de ha ilyen csabito a psg akkor miert kell 7 milliot ajanlani pogbanak? akkor ha ilyen vaganyak akkor 3-4 millionak is elegnek kellene h legyen

Apuleius 2014.01.03. 17:38:32

@tjunior: +1

Sajnos egészen pontosan így van. Amennyiben Pogbával nem sikerül hosszabbítani (egyelőre láthatóan nem sikerül), akkor borítékolható, hogy nyártól a PSG játékosa lesz, s csak az a kérdés, hogy mennyi pénzt, illetve milyen játékosokat (pl Veratti) tudunk kisajtolni a franciákból. Mivel 2016-ig él csak a szerződése, nem fogunk még egy évet várni az eladással.

@Goku06:

"hát most fog eldőlni, hogy mikor akarunk nagycsapat lenni, 1-2 éven belül, vagy 4-5 éven belül.."

Én nem vagyok ennyire optimista, ha egy 20 éves Pogbát nem tudunk megtartani, akkor 4-5 év múlva sem biztos, hogy ott leszünk, ahova egy Juventusnak tartoznia kellene. Amúgy természetesen azon is sok múlna, hogy az esetlegesen befolyó 50-60 millióból hogyan erősítünk, de valahogy nem tudom elképzelni, hogy igazán komoly minőségű játékosokra fordítanánk az összeget.

babo0410 2014.01.03. 17:54:58

Én meg biztosra veszem, hogy Pogbat nem áll szándékunkban sem télen, sem pedig nyáron eladni. Ha ő is maradni akar, nem fogjuk elengedni. Csak akkor fog menni, ha ő akar. Conte megmondta, hogy nem adhatják el a csapat legjobbjait, ez a feltétele a maradásának. És ez nem csak idén nyárra volt érvényes.

Apuleius 2014.01.03. 18:00:02

@babo0410: Emlékeim szerint Conte annak idején azt is mondta, hogy ameddig ő a Juve edzője, Giaccherini a Juve játékosa marad...

babo0410 2014.01.03. 18:16:38

@Apuleius: Igen ám, csak aztán azért, hogy ne egy nagyobb név távozzon be lett áldozva, és Giak is menni akart. De nem hiszem, hogy tűrné, ha a csapatot szép lassan eladnák alóla.

Apuleius 2014.01.03. 18:27:37

@babo0410: Mindent meg lehet magyarázni (legalábbis kísérletet lehet tenni rá). Jelen esetben mondjuk nem jártál sikerrel, Pogba pontosan ugyanúgy áldozata lehet annak a célnak, hogy más játékosokat (pl. Vidalt) meg tudjon tartani a klub. Más kérdés, hogy Giaccherinit nem lehet egy lapon említeni Pogbával, s csupán azt szerettem volna érzékeltetni, hogy Conte szavait nem érdemes kőbe vésett, kikezdhetetlen alapelveknek venni. Tépheti a száját, de aligha ő fog dönteni Pogba ügyében.

MdewC 2014.01.03. 18:39:07

1 kérdésem van csak. Ki a tököm/ tökömökkel fogjuk pótolni??!!
Nincs alternatíva. Pirlo is megy. 2 ilyen kp-t, szélsőket honnan szerzünk, akik minden szempontból megfelelőek? Vagy lesz 100 milla igazolni? Kétlem! Geci nagy para lesz a köv szezon ebben az esetben.

MdewC 2014.01.03. 18:39:46

1 kérdésem van csak. Ki a tököm/ tökömökkel fogjuk pótolni??!!
Nincs alternatíva. Pirlo is megy. 2 ilyen kp-t, szélsőket honnan szerzünk, akik minden szempontból megfelelőek? Vagy lesz 100 milla igazolni? Kétlem! Geci nagy para lesz a köv szezon ebben az esetben. Még Conte is mene, bazmeg rémálmom van, keltsetek fel!!!

2014.01.03. 19:47:42

Sejthető volt eddig is...a PSG-nek rengeteg a pénze,motiválóak a céljaik,nálunk csak a kiváló klubmodell-duma megy...pénz kell ide,vagy mi is csak örök második leszünk meg kirakodóvásár,mint a Dortmund vagy az Arsenal...

Trieszt120506 2014.01.03. 19:47:42

Én felvázolnék két egyszerű képletet:

Pogba = 40 millió + Verratti
40 millió = Coentrao + Nainggolan

Kérdés: kell-e annyira a PSG-nek Pogba, hogy hajlandóak legyenek beáldozni Verrattit? Szerintem igen, mert nekik mindenképpen kell egy felfelé ívelő pályájú, nagy marketing erővel bíró francia a csapatukba. (mert lassan egy sem lesz benne) Ez a Mr x csak a középpályára férne be, még talán Cabaye jöhetne szóba (vannak is hírek) de körülötte 10-ed annyi hype sincs, mint Pogba körül.
A kis olaszt meg mi szeretnénk hasonlóképpen.
A második egyenlet meg még inkább megvalósítható, mert Nainggolan és Coentrao átigazolása is csak az idő hiánya miatt hiúsult meg a nyár végén. (a belgát mi, a portugált a MU vitte volna) Árban olyan 25-15 arányban hozhatóak lennének.
Szerintem Pogba fejlődési potenciálját figyelembe véve is jól jönnénk ki az üzletből. Talán a fizetések jelentenének némi plusz költséget a jelenlegihez képest. Szép álom...

west30 2014.01.03. 20:32:51

Kicsit hasonló a véleményem erről mint a Conte-Monaco hírről,ha neki arra van szüksége hogy egy francia bajnokságban bohóckodjon,mert szerintem még mindig egy komolytalan bajnokság és magát a Psg-t sem látom komolyabb csapatnak a Juventusnál(persze a rengeteg pénzen és Zlatanon kívül),akkor isten vele keressen rajta minél többet a csapat.Sajnos azonban lehet nem a srácon múlik a dolog,hanem a vezetőség akarja pénzzé tenni,az egy teljesen más és szomorú történet lenne számunkra.

Goku06 2014.01.03. 22:01:22

@west30: komolytalan bajnokság, és csak pénz, ez a psg?
Van egy kis igazság benne, viszont kérdezném hogy idén a PSG vagy a Juve jutott tovább a BL-ből? A PSG-nek még a köv. körben is esélyt adnak, valamint meglepetéscsapatnak tartják. Minket csak a régi szép hírünk miatt tartanak meglepetésnek a BL-szezonokban. Tavaly ők is megcsinálták azt a bravúrt mint mi, jövőre pedig várhatóan még erősebbek lesznek. Így sokkal nagyobb esélye van trófeákat nyerni mint itt. A nyáron 3 scudetto lesz a zsebében, ő nem olasz, hogy a scudetto legyen a legfontosabb. Egy nagy karrierben 3 scudetto mutatja hogy a játékos meghódította olaszországot, most akkor jönne hogy a HAZÁJA bajnokságát is megnyerje egyszer, valamint hogy komoly trófeákért (BL) is versenybe szálljon. Erre ott nagyobb az esélye.

És ezt csak azért mondom, mert nagyon zavar ez a pénzéheses duma, valamint a Juventust csupán a múlt miatt minden más csapat felé való helyezése. Nézzük reálisan a dolgokat. Egy sikeréhes játékos számára a Juventus nem vonzóbb mint egy PSG.. Ráadásul egy FRANCIA játékosról beszélünk!! Nem vagyunk azon a szinten mint voltunk, és nem egyhamar kerülünk oda vissza.
A PSG franciaország kirakatcsapata, nem egy csóró hely az, ha az egész ország szépen mögéjük áll, egy pénzes tulajjal én egy BL-t kinézek nekik az elkövetkező 3-4-5 évben.
Nálunk pedig gyökeres változtatások kellenek hozzáállásban, hogy nekünk is 3-4-5 éven belül BL-győzelmet jósoljak.

Viszont pont ezen feltételek miatt kell mindenáron ragaszkodni Pogbához és nem egyből a nyáron elengedni apróért (50-60M), hanem Bale-i magasságokban eladni.. @Trieszt120506: szépen leírta.. A franciák kirakatcsapatának presztízskérdés, hogy megszerezzék a francia futball legnagyobb tehetségét, akit már most posztján a legjobbnak tartanak. Ha rá tudjuk venni Pogbát a szerződéshosszabbításra, beletennék egy 90 milliós kivásárlási árat, ki fogják érte fizetni. Nekik megér ő ennyit.

Apuleius 2014.01.03. 22:05:24

@Goku06: "A nyáron 3 scudetto lesz a zsebében, ő nem olasz, hogy a scudetto legyen a legfontosabb. Egy nagy karrierben 3 scudetto mutatja hogy a játékos meghódította olaszországot, "

Pogba 2012 nyarán érkezett, ha a Juventus most 2014-ben bajnok lesz (az lesz, ez nem kérdés), akkor csak a a MÁSODIK scudettóját gyűjti be. Conte első évében Pogba még a MU-nál volt.

MdewC 2014.01.03. 22:32:10

@Trieszt120506: Ez mind szép és jó, viszont szvsz Pogba reggelire megeszi Verrattit, böfög és fingik egy hatalmasat, de jól nem lakna vele. Közelében nincs a kis Olasz sajna. Egyébként így van, nagyon kicsi a sansz, hogy megtartsuk, a pótlásara még annyi sem. Elegem van!

Rivendell 2014.01.03. 22:46:35

miért kéne Pogbat Verrattihoz hasonlítani? nem is azonos poszton vannak....Pogbanak a szervezői képesség 1 gyenge közepes...

Pogba ára=Mata-Berardi másik fele+Iturbe...nem hiszem,hogy kérdés melyik lenne a jobb,részemről azért is jobb lenne,mert kiesne 1 vkp és talán lendületesebb lehetne a kp általa,mert én a kp-t is lassúnak érzem,nem csak a széleket,tipikus olasz,pláne Juve kp

z3 2014.01.03. 22:51:58

Ha valóban letennék érte az 55-t, egész biztos hogy most azonnal csomagolna, és Marott még a böröndjét is segítené kivinni a repülőtérre. És vélemény szerint nagyon is jól tenné. Ilyen poszton, ahol nem lőnek 20gólt egy idényben ez elég jó ár. Ebből megerősíthetnénk a bal oldalt és a középpályát is.
(ez persze csak fantáziálás, sajnos egész biztosan nem merülne fel senki fejében Torinoban, de akár Asamoah játszhatna az eredeti helyén, és ennyi pénzből jöhetne egy Kolarov szintű balszélső és mellé akár egy Mata is)

west30 2014.01.03. 22:55:51

@Goku06: Senkit nem helyeztem senki elé egyszerűen az én véleményem szerint a PSG-ben sincs egy játékosnak nagyobb esélye trófeákat nyerni mint a Juventusban,és senkire nem mondtam hogy pénzéhes,egyszerűen annyit írtam egy dolog amiben jobban állnak az pedig a pénz.És igen véleményen szerint egy sikeréhes játékosnak nem vonzóbb egy PSG,ha egy Barcelona,Bayern vagy Real Madrid érdeklődne,esetleg egy PL élcsapat akkor látnám értelmét a dolognak,az eligazolás miértjének,így viszont nem.Egyébként a francia játékosok arról híresek hogy minden álmuk a francia bajnoki cím egy francia csapatot képviselve,ugyan már,ez nem érv csak mentegetőzés.Összegezve szerintem egy Juventusból jelenleg nem előrelépés a francia bajnokságba igazolni egy sikeréhes játékosnak.

MdewC 2014.01.03. 23:21:40

@Rivendell: Nyilván almát az almával. Viszont Mata nem jön. Iturbe semmit nem bizonyított. Pirlo se biztos, hogy marad. Conte remélem igen. De Verratti még mindig szarabb mint Pogba. Nem tudjuk pótolni.

Rivendell 2014.01.03. 23:57:55

@MdewC: mi az,hogy szarabb ha eleve nem is azonos poszton szerepelnek? 1ik lehet akár 1 top irányító,míg a másik 1 top vkp....nem értem mi itt a bibi:D

Pogba messze nem kész játékos ergo ne akarjuk már sztárként kezelni..pl 1 Mata-hoz képest szar,ha már ezt a kifejezést használjuk,pedig Mata kb Pogba árának felébe lenne és igen ők sem azonos poszton szerepelnek:)

Iturbe mit bizonyított? miért Oscar mit bizonyított? és lám a srác részemről a világ 1ik legjobbja a posztján,pedig őt aztán tényleg olyan közegbe dobták be,ahol nem 1xerű bizonyítani,hisz rajta kívül is hemzsegnek ott a kp-n top egyének,nem kell lenézni az embereket csak azért,mert jelen pillanatban nem kirakat csapat tagjai...Pogba ki volt,mielőtt leszerződtettük? 1 nagy betűs Senki,de megadták neki a lehetőséget és ez a lényeg,merj kockáztatni,ha már kész játékosokat nem tudsz venni,vegyél tehetséges fiatalokat,vagy nevelj ki...csak ugye nálunk a kinevelés felejtős,de még az is,hogy 15-6-7 évesen megvesszük,mert még ők sem kerülnek a kezdő közelébe

2014.01.04. 00:40:38

@Goku06: Kicsit hosszabban,de pontosan azt írtad le,ami az én véleményem is...viszont a te mondandód arra van kihegyezve,hogy Pogba mindenképp elmegy,szerintem meg,ha a fantasztikus klubmodellünk és a "javításra nem szoruló keretünk" valami olyasféle eredményt hozna végre,hogy mi is tudunk fiatal klasszisokat igazolni és a vezetőség is belátná végre,hogy európai szinten versenyképes csapat kell(pénz kell és megfelelő szakértelem,semmi több),akkor simán meg lehetne Pogba-t is tartani!Jól érzi itt magát és valószínűleg még jobban érezné,ha nem válna egyre nyilvánvalóbbá mindenki számára,hogy egész egyszerűen,ha az a cél,hogy Európában a Juventus legyen az egyik legmeghatározóbb tényezője a futballnak,akkor szart se érünk azzal,hogy híreszteljük a nagyszerű klubmodellünket,közben kinevettetjük magunkat élen egy Marottával,aki épp azért küzd,hogy Menezt 3,5 millió helyett adják már ide 2 millióért...hagyjuk már...szaros Menezeken meg másfél milliókon kínlódunk,miközben egy PSG nevetve kiszór Pogbáért 90 milkát is akár,ráadásul jobb alkupozícióba vannak,mert ha sokat gecizünk Pogba árán velük,akkor megunják és azt mondják "leszarjuk,visszük Cabaye-t,egyszer úgyis megunja Pogba,hogy 9 millió helyett csak 2-t keres azt beint nektek hülyék"!Gondolkozzunk már el egy kicsit!Ha meg nincs pénz nagy igazolásokra,akkor ne kürtöljék tele mindenkinek a fejét a fantasztikus,példaértékű klubmodellel,mert lófaszt nem érünk el vele,maradunk egy európai középcsapat nagyrészt közepes képességű játékosokkal aztán ennyi!A sorozatban három scudetto-t meg nagyjából kenje mindenki a hajára,akinek ez elég!

devil-z 2014.01.04. 01:56:58

Amúgy Pogbáért a 90 milliót komolyan gondoljátok?

MdewC 2014.01.04. 02:35:06

@Rivendell: :D
Teljes mértékben értem. Elfogadom. Iturbnak személy szerint örülnék is, hátha. Az alma tényleg nem körte. ;) Csak azt mondom, hogy Pogbát úgy pótolni, hogy más tényezők is változhatnak, sztem nem lehet. Azon kívül, hogy mi lehet belőle, nekem nagyon szimpatikus, szeretem nézni a játékát, egy bomba őstehetseg, okádok, ha arra gondolok, hogy egy pl Nainggolan pótolhatja. Hát kurvára nem! Verratti sem. Mata meg nem fog jönni. Hogy jön ő ide? Pogbát illene megtartani, mert "pótlékokkal" nem lehet világverő klasszis csapatot építeni. Ide mehatározó emberek kellenek, mint Pogba. Mint a Barcának Messi. Mint a Bayernek a németek, vagy, Ribrey, vagy Robben. Vagy sorolhatnám. Akire évekik építhetünk és az ellenfelek rettegnek tőle. Ezt mégis kivel pótohatjuk??? Itt nincs mese, minden héten ölni kell, nem lesz idő szarakodni! :D Már ittam kicsit, szal ezt nézd el kérlek, de a lényeg az ez! :)

MdewC 2014.01.04. 02:38:19

A franciák meg ne kúrják tovább az Olasz ligát arab pénzen!! ;)

Rivendell 2014.01.04. 06:32:08

@MdewC: a belga mondjuk tényleg gyenge eresztés lenne pótlásnak:) én eleve nem is akarok a kp-ra vkp-t,mert azt akarom,hogy végre támadó focit csináljon a csapat,túl sok a vkp ilyen impotens széljáték mellett.

Pogba részemről pótolható,azért ő nem annyira különleges poszt és játékos,mint 1 Pirlo,miatta szerkezetet se kéne váltani,de persze én is annak örülnék,ha eladása nélkül is lenne pénz a keret megújítására /támadó szélsők és ha lehet ezt úgy,hogy fiatalabb játékosokkal a jövő miatt/

ha van lehetőség áldozat nélküli reformra,akkor maradjon Pogba:-D

Goku06 2014.01.04. 12:19:13

@west30: nem kifejezetten a te kommentedre akartam reagálni, hanem úgy összességében, mert kicsit zavar hogy Pogba esetleges távozását mindenki egy számára szar döntésnek érzékelné. Fiatal Ő még a Real-Barcába, hány nagy játékos fürdött be azzal, hogy egyből elmentek a legnagyobbhoz. Még 2-3 év fejlődés, és vezérnek mehet hozzájuk, de ha van esze, még nem ezeket a csapatokat célozza meg a nyáron.
Egy francia játékosnak a Serie A győzelem sem egy nagy álom, megvan neki, mostmár nem hiszem hogy különösen tűzbe hozná egy újabb scudetto. Míg a francia futball feljövőben van, PSG kiemelkedik, könnyedén nyer otthon, és pont emiatt tud rendesen koncentrálni a BL-re. Valamint szerintem a PSG okosabban építkezik, mint bármelyik másik újgazdag csapat, ezért a jövőben komoly esélyt látok nekik a BL-ben.
@fire06: nem teljesen hegyeztem ki a mondandóm arra, hogy távozna, csak a távozásának racionális érveit írtam le. Az utolsó bekezdésben ott van, hogy pont ezért kellene megtartanunk ameddig bírjuk, legalább 2016 nyaráig. Addigra pedig szerintem a 90milliós ár is elérhető.@devil-z: Igen, komolyan, de persze csak abban az esetben, ha nem idén nyáron adjuk oda. De 2 év múlva már kész játékos lehet, akkor pedig le lehet húzni a PSG-t ennyivel is. Cabaye nem Pogba, a PSG-nek Pogba fog kelleni minden áron, így +2 évvel 8 milliónyi fizetést elköltve a jelenlegi 50 milliót 90-re tudnánk feltornászni. 2016 nyaráig egy jó idei VB-vel, egy jó EB-vel, plusz közben 2 évig ugyanezzel a fejlődéssel szerintem simán meg fog érni nekik annyit.
De ehhez a szerződéshosszabbítást kell összehozni, amit szerintem egy jelzésértékű nyári 20-30 milliós komoly igazolással kell megerősíteni, hogy megmutassa Pogbának hogy megéri maradni, mert tényleg van itt jövő.
Mert jelenleg én nem látom azt, hogy Pogba vagy Vidal miért gondolhatná azt, hogy van itt esélye BL-t nyerni. Ilyen átigazolási politika mellett semmi esély rá.

west30 2014.01.04. 12:51:15

@Goku06: Rendben csak pont nekem címezted

Goku06 2014.01.04. 13:02:51

@west30: igen igen, te voltál az utolsó aki ilyesmi témában írt, azért neked címezve reagáltam :)

Egyébként ha valakit be kell áldozni, akkor legyen az inkább Marchisio. Érte is kaphatunk 25-30 milliót, míg Pogbáért jelenleg 50-et fognak kb ajánlani.

Mata egyébként milyen áron van a piacon? Mert még talán Marci árából is kijönne, nagyon durván erősödne vele a csapat. Míg Pogba helyett csak szinten tartás lenne, de azért a Vidal-Pogba-Pirlo-Mata-Tevez nevével fémjelzett csapat még támadásban is egész kreatív tudna lenni. Ez hiányzik most nagyon.

Rivendell 2014.01.04. 13:20:21

@Goku06: Marcit pont az ára miatt nem tartanám áldozatnak....1sima eladás lenne részemről és igen,Matat szívesen látnám az árán,de az a baj,hogy túl régóta van itt,szerintem itt fogja életét leélni

MDaniel98 2014.01.04. 13:55:07

Amúgy tél+nyárra egy komolyabb játékosmozgást kellene csinálni és fiatalítani,mert egyesek vagy nem Juventus-szintűek,vagy már jól laktak és nem úgy játszanak ahogy kellene.

Nyárig eladnám ezeket a játékosokat(kb.az áruk is reális)És igen tudom,hogy nem ilyen egyszerű,de azért van Marotta,hogy megoldja az ilyen helyzeteket.

Storari 1 milla
Rubinho 0,4 milla
DC 3 milla
Motta 2,5 milla
Marci 30 milla
Padoin--->tök mind1,csak menjen!
Bouy 0,3 milla
S.Pepe 5 milla
Vucinic 12 milla
Giovinco 12 milla
Egyebek:
Azok a játékosok akiknek teljes egészében mi vagyunk a "birtokosai",de úgyse lesznek a Juventus játékosai soha(nincs kedvem 50 nevet leírni)13 milla(kiv. Leali,neki nyártól már egy Seria A középcsapatban kellene védenie,szigorúan kölcsönben,ha ez Olaszban nem megy akkor Spanyolországba adnám kölcsön,esetleg a Németekhez).

Co-Ownership:
Gabbiadini: 5,5 milla
Marrone:3,5 milla
Masi:1,75 milla
Immobile:4 milla
Sörensen:1,5 milla
Kb, még 10 névtelen:1 milla

Összesen:96,5 milla

MDaniel98 2014.01.04. 14:09:53

És kit hoznák a helyükre?

Agazzi 3,5 milla(télen)
Citti Primavera
Criscito 12 milla
Giaccherini 7 milla
Bonaventura 8 milla
Verratti 20 milla
Jorginho 12 milla
Berardi másik fele 8 milla
De Bruyne 15 milla
Diego 6 milla(télen)
Sam 2,5 milla(nyáron életbe lép egy ilyen összegű kivásárlási ár a szerződésében,én lecsapnák rá)
Zaza másik fele 2,5 milla

Összesen:95,5 milla

Goku06 2014.01.04. 14:16:57

@Juventus FC 15: a fiatal co-owneresek tuti hogy maradni fognak, őket én nem számolnám.
Storari-Rubinhoval nem tudom mi a gond? Buffon mögé padra teljesen mindegy ki ül, ők legalább elviselik a padot, és amennyiért el tudjuk őket adni, annyiért nem tudnánk hozni helyettük senkit.
Pepe piaci ára jelenleg 0,1M körül van. Pár éve nem játszott, nincs csapat aki pénzt adna ki érte szerintem.
Marci-Vuci-Gio-DC-Padoin-Motta 6osért egy 60 millát össze lehet szedni.
És akkor ebből a pénzből a két csatár helyett pótlásnak kell 1 csatár+ Menez szinte ingyen. Meg a középpálya közepére kell majd még valaki, plusz marad pénz egy szélsőre. Vagy a bevétel nagyrészét Matáért kifizetni, aztán egy ilyen üzlet mellett még azt is megbocsátanám, ha valami olcsóbb megoldással foltoznánk be a többi lyukat. (és ebben az esetben Vidal és Pogba is marad)

MDaniel98 2014.01.04. 14:25:59

@Goku06: Ez is egy jó variáció.:)

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3383) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (914) elemzés (40) előzetes (860) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9914) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4156) mercato (4140) nyilatkozat (7439) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4170) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása