A Monaco Contéval tervezheti a jövőt

Conte ANtonio_sajtótájékoztató.jpgAz olasz sajtó egyre élénkebben foglalkozik Antonio Conte jövőjével, s a Tuttosport legújabb állításai szerint a Juventus mesterét nemrég bemutatták a kimeríthetetlen anyagi forrásokkal rendelkező, ambiciózusan építkező Monaco alelnökének, Vadim Vasziljevnek is. 

A francia klubot már többször hírbe hozták a Juventus vezetőedzőjével, s a közelmúltban több olasz forrás is arról számolt be, hogy Conte nyáron a hercegség csapatának alkalmazásába léphet.

Antonio Conte a napokban rangos díjat nyert el, hiszen a Globe Soccer éves rendezvényén a 2013-as év edzőjének választották, s a Dubaiban megrendezésre került eseményen a zebramezes klub szakvezetőjét bemutatták a francia bajnokságban szereplő AS Monaco magas rangú képviselőjének is.

A torinói illetőségű napilap spekulációja szerint, ez a formális találkozó több volt, mint egyszerű udvariassági társalgás, s a két fél első lépését jelentheti a közös jövő felé.

A bejegyzés trackback címe:

https://juventuz.blog.hu/api/trackback/id/tr955717507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

devil-z 2013.12.30. 15:08:53

Egyáltalán nem tartom elképzelhetetlennek Conte távozását, szerintem ő is érzi, hogy a Juve évek óta csak egy helyben topog és egyre nehezebb idők jönnek.
Oké, hogy a bajnokságban kiemelkedő teljesítményt nyújtunk de az igazi pénz, dicsőség a BL-ben van ahol semmit sem érünk.

Azt se felejtsük el, hogy 1-2 kulcsjátékosnak már utódot kellene találnunk, a többit meg megtartani de még a kezdőbe és cserének is komoly erősítések kellenek.

A vezetőség meg szemmel láthatóan nem igazán akar foglalkozni a problémákkal, beletörődve "nekünk jó így is minden" mentalitással állnak a jövő elé ami elfogadhatatlan.

Goku06 2013.12.30. 15:23:22

Sajnos én is elképzelhetőnek tartom a távozását. A vezetőség és Conte közt vannak problémák, és eddig nem úgy tűnik, hogy a vezetőség engedne.
Pedig most egy komoly érkezővel kimutathatnák a Conte iránti tiszteletet.

west30 2013.12.30. 15:24:17

@devil-z: Van igazság abban amit írsz,de ha Conte számára egy milliárdos kirakatcsapat lenne a megoldás vagy az erőlelépés,ráadásul egy francia bajnokságban az hatalmas csalódás lenne.Egyszerűen én ezt nem tudom elképzelni róla,de ha mondjuk Madrid vagy Manchester felől kapna nagy érdeklődést,akkor azt mondom reálisabb lehetne a váltás.

Trieszt120506 2013.12.30. 15:51:09

Nagyon elemükben vannak az firkászok, óráról órára jönnek a szenzációhajhász "hírek". Mindenesetre eljátszva a gondolattal; ha Conte megy akkor, egy Simeonét vagy egy Kloppot el tudnék képzelni. Ők bizonyítottan képesek a várépítésre - fekáliából is-.

JUVE76 2013.12.30. 16:57:58

@Trieszt120506: Hiddink is fasza lenne....

JuvefanTomi 2013.12.30. 17:09:37

én elöbb engedném el bármelyik játékost mint Contét...

The king of alibis 2013.12.30. 17:10:18

"A Monaco Contéval tervezheti a jövőt"

Barmotta esetleg nem kellene nekik? Vagy Padoin, Peluso, Isla, Motta?

fmsteve 2013.12.30. 17:26:32

A Bl kiesésben Conte is benne van, ezért nem lenne illő szerintem ha idény végén le akarna lépni, főleg ha nem dupláz, vagy tripláz idén. Erre a szezonra kapott új jó (Tevez, Llorente) játékosokat olyanokat akiket állítólag ő akart, kulcsjátékosokkal részben már hosszabbítottak, ha nyáron még igazolunk jól, akkor nyugodtan nekiugorhat legalább még egy idénynek ahol taktikai változtatásokkal megmutathatná, hogy Európában mire is képes igazából.

babo0410 2013.12.30. 21:27:33

@norbi9107: Csak azt mondjátok meg nekem, hogy miért kell Barmottázni, meg kancsalozni? Nem kedvelitek, rossz szakembernek tartjátok szívetek joga, de kicsit több tiszteletet érdemel nem? csak összerakta a keretet, csak idehozta az akkor még sokatok által lenézet Conte-t. kicsit több tiszteletet a szeretett csapatunk minden tagja felé, ha lehet kérni!

babo0410 2013.12.30. 21:29:28

Amúgy Conte nem fog sehova menni egy jó darabig ebben biztos vagyok!

ToTTy-Juve 2013.12.30. 21:41:49

Sajnos a felvetés jogos, hiszen olasz honban mindent megtesznek azért, hogy ne tudjon úgy dolgozni, ahogy szeretne. De azért szerintem sem a francia bajnokság a szíve vágya és nem tartom pénzéhesnek sem.

neuropa 2013.12.31. 12:18:46

@devil-z: Agnelli azt nyilatkozta, hogy a klub bevételei évről évre nőnek, 3 éven belül önfenntartó lehet, elérve a 300 milliós bevételt, BL pénzek nélkül. Ilyen jövőképpel inkább egyre csak nyílik majd a pénztárca, nem értem mire a nagy pesszimizmus. Ha a calciopoli utáni káosz alatt "volt pénz" igazolni, aminek már a böjtje is megvolt, akkor most is lesz mit elkölteni. Anno 200 milliók röpködtek ki, most viszont már ennyit sem kellene a csapatra fordítani, hogy szintet lépjen.

MDaniel98 2013.12.31. 13:31:32

@babo0410: Igen,semmiféleképpen nem néznénk le Marrotát,ha nem csak a szezononkénti(értsd tél+nyár)2 jó igazolást tudna bemutatni.Ezzel még nem is lenne akkora baj,ha nem tenne le e-mellé 2-3 rossz,borzalmas,előreláthatóan hasztalan és veszteséges,vagy koncepció nélküli igazolást(Motta,Peluso,Padoin,Pepe,Isla,Quagliarella,Vucinic,Giovinco,hogy CSAK a jelenleg a csapatnál focizó,szinte biztos,hogy veszteséges igazolásait említsem)

babo0410 2013.12.31. 13:59:47

@Juventus FC 15: Q és Vuci veszteségesek voltak? Mert? Egy focista nem csak attól lesz nyereséges igazolás, hogy később mennyiért megy el. Ha csak ez számítana, akkor Nedved pl. hatalmas veszteségnek számolhatnánk. De ezt te se gondolod így ugye? És szerintem azért Pepe, Qugliarella, Vucinic és Gio tettek már le annyit az asztalra, hogy azt mondhassuk, hogy az árukat megszolgálták. De szerintem még Peluso is tett le annyit. Amúgy meg nem értem, hogy miért évenként két jó igazolás? Csak idén ingyen hozott egy Llorentét, tavaly meg egy Pogbat, azelőtt meg egy Pirlot. Azért idén több jó igazolása volt, mint rossz, vagy felesleges. Ogbonna, Tévez és Llorente mellé csak egy Peluso jött akire azt se mondanám, hogy rossz és fölösleges igazolás volt. Ráadásul Conte kérésére jött ő januárban, mert nem volt pénz, de kellett egy szélső. És szerintem rossz döntései mindenkinek vannak, Marottanak meg jó döntése jóval több volt,mint rossz. Mostanában amúgy Islanak is egyre jobban ment a játék. Őt várjuk ki, mert ha formába lendül nagyon jó lesz. A felsoroltak közül kifejezetten rossz igazolásnak csak Mottat nevezném, ráadásul őt láthatta a VB-n is,hogy nagyon nem jó. Padoin meg csak kevés ide, de kifejezetten egy hasznos játékosnak tartom. Középen, vagy jobb szélen tud játszani, és őt nem könnyű átjátszani. Nem is tudták még a bajnokságban. Pont ezért hozta ide Conte tavaly januárban. Akkor se volt pénz igazolni.

babo0410 2013.12.31. 14:04:57

@Juventus FC 15: Ja még annyit, hogy nem értem miért minig csak a rossz döntéseket kell kiemelni? Pl. hogy ingyen megszerezte Pogba-t, Pirlot és Llorente-t, vagy nagyon olcsón Vidalt, Tévezt, ez miért nem merül fel soha? Ráadásul jó döntése sokkal több volt Marottanak, mint melléfogása. És ahogy egyre több lesz a rendelkezésre álló kp, úgy egyre kevesebb lesz majd a melléfogás is.

devil-z 2013.12.31. 14:16:45

@neuropa: gondolom te még a fogtündérben is hiszel még ami szíved joga, de Agnelli-nyilatkozatokkal meg a pénzcsap megnyitásával nem kellene másokat traktálnod.

JUVE76 2013.12.31. 17:34:30

@babo0410: Nem az a baj, hogy mennyi rossz vagy jó döntése volt, hanem hogy a következő szintre képtelen lépni.... Marotta kifejezetten egy Olasz bajnokesélyes csapatoz illik... Tovább nem akalmas a feladatra!!!!

MDaniel98 2013.12.31. 18:20:23

Babo csak a te kedvedért,azokat az igazolásokat,amelyeket Marotta valaha végrehajtott nálunk(2010 nyarától egészen máig) beírom neked egy listába,egy jó,vagy egy rossz oszlopba,azok alapján,hogy anyagilag szakmailag megérte-e azt az embert leigazolni,valamint beválltota-e azokat a reményeket,amiket hozzáfűztünk,vagy csak kidobott pénz volt az ablakon(őszintén kíváncsi vagyok melyik lesz a hosszabb):

MDaniel98 2013.12.31. 18:58:45

Csak a komolyabb nevek,vagy akikért pénzt fizetünk!

Jó:
Ekdal(anyagilag jól jöttünk ki végül az üzletekből),Bonucci,Storari, L.Toni(ingyen volt,csak
azért),Barzagli,Giaccherini,Vidal,Quagliarella,Lichtsteiner,Sörensen(anyagilag megérte a leigazolása),Ziegler,Pirlo,Pazienza,Rubinho(ingyen voltak,lehetetlen bukni rajtuk),Pogba,Masi(anyagilag megéri ez is majd vsz),Leali,Cáceres,Asamoah+Ogbonna(túl drága volt,de inkább ő mint egy Padoin vagy egy Motta),Zaza,Llorente,Tévez

Rossz:
Krasic,J.Martínez,Elia,Vucinic(15 milkáért többet vártam tőle,flegma,és veszteséges lesz az eladása),Matri,Pepe(anyagilag nem fogja megérni,folyton sérült),Motta(vicckategória),Padoin(ez meg... áh,hagyjuk),Fausto Rossi,Gabbiadini,Boakye(nem váltotta be eddig a hozzáfűzött reményeket),Lúció(alig játszott,és a fizetése miatt bukó lett a végén),Isla+Giovinco(ugyanaz vonatkozik rájuk mint Boakyera+anyagilag bukó lesz még Gio is,ha úgy vesszük),Anelka(ingyen se érte meg,ezzel mindent elmondtam róla)Felipe Melo,Bendtner(ugye nem kell megmagyaráznom?),Kabashi(na őt én nem értettem),Peluso

Számoljuk össze!

Jó:23
Rossz:19

Marotta kb.60%-os hatékonysággal dolgozik eddig.Közepes,minden értelemben.
És,ha akarjátok szívesen összevetem más élklubok sportigazgatóinak munkájával az övét.
(3 éves periódsuban természetesen)

MDaniel98 2013.12.31. 19:38:54

Pl:. nézzük meg a Napoli elmúlt 7 Mercratóban végzett munkáját,ugyanazok a szempontok szerint:

Jó: Lorenzo Insigne,Víctor Ruíz,Inler,Cavani,Dzemaili,Fernandez,Santana,Colombo,Marco Donadel,Daniele Mannini,Mesto,Behrami,Gamberini,Pandev,Zapata,Higuain(?),Callejon,Albiol,Rafael,Meertens,Armero,Calaió+Josip Radosevic(anyagilag megéri nekik eddig),Reina(?)

Rossz: Cribari,Nicolao Dumitru,José Sosa,Giuseppe Mascara,Ignacio Fideleff,Britos,Rosati,Chavez,Eduardo Vargas,Bruno Uvini,El Kaddaouri,Bariti

Számoljuk össze!

Jó:24
Rossz:12

75%-os "hatékonyság",4,, az értékelésük.Azt hiszem ez a különbség,ha a bajnokságban nem is(Conte és amiatt,hogy a Napoli 2010-ben még közel sem volt ott mint ahol akkor mi) nem látszik,de a BL-ben igen,annak ellneére,hogy mind2 csapat 3. lett a saját csoportjában,de szerintem mind tudjuk,hogy a Napoli bőven jobb volt a BL-ben mint mi.

Utolsó kommentek

Címkék

Bajnokok Ligája (1851) bajnokság (3381) beharangozó (23) bemutatkozás (34) blog (80) EB (50) edző (913) elemzés (40) előzetes (859) Európa Liga (171) felkészülés (127) hírek (1647) játékosokról (9910) juventus u23 (23) kiszemelt (29) kitekintő (111) klub (2430) meccsek (4153) mercato (4137) nyilatkozat (7437) Olasz Kupa (326) összefoglaló (410) pletyka (4167) Primavera (20) szavazás (16) szuperkupa (95) történelem (53) válogatott (174) VB (49) vendégblogger (44) vezetőség (287) video (200) Címkefelhő
süti beállítások módosítása